Bedste Måltidskasser

Bedste måltidskasser

Med lækre måltidskasser kan du få leveret frisk frugt og grønt lige til døren. Når du er færdig efter en lang dag på jobbet og mest af alt har lyst til at tage hjem og slå benene op, behøver du ikke tænke på at handle, fordi køleskabet er tomt. Med måltidskasserne følger også opskrifter. Så skal du blot skal åbne hoveddøren, bære kassen ind på køkkenbordet. Så kan du let trylle en sund og lækker aftensmad frem. Hvis dette lyder som drømmescenariet for dig og din familie i en travl hverdag, så kan måltidskasser helt klart være værd at undersøge nærmere. I dag kan du nemlig få måltidskasser med alt – grøntsager, frugt, fisk og så videre. Du kan altså få leveret lige præcis det, du har brug for.

Forhandlere

Hvorfor måltidskasser?

Bedste måltidskasser

Det er ikke uden grund, at de lækre måltidskasser er blevet så populære. Ikke nok med at kasserne er fyldt med lækre råvarer, så sparer de dig og familien for en masse tid. Noget af det smarte ved løsningen er nemlig, at I ikke behøver at bruge tid på at handle eller planlægge. Med kasserne følger nemlig opskrifter, der passer til råvarerne, så du undgår madspild. Hver uge kommer der nye opskrifter, så der er altså også masser af inspiration at hente med denne løsning. De fleste leverandører af måltidskasser leverer til hele landet. Så du kan få friske råvarer bragt lige til døren, lige meget hvor i landet du bor. Når måltidskassen bliver leveret lige til døren, kan du pludselig bruge al den tid, du tidligere brugte på at gøre indkøb og planlægge madplaner, på at være sammen med din familie, slappe af eller lave det, du allerbedst kan lide. Endnu et plus ved måltidskasserne er, at du i langt mindre grad kommer til at lave impulskøb, fordi du ikke længere køber ind så ofte. Det er ikke en fordel, man forventer, men det kan spare dig for overflødige kalorier og en del penge.

Forny din madglæde

Hvis du tidligere har forbundet madlavning med en pligt, fordi det krævede for meget tid i en travl hverdag, så er det med en måltidskasse, at du kan genfinde din madglæde og øge dine evner i et køkken. Du får inspiration til helt nye måder at tilberede forskellige råvarer, når du hver uge modtager opskrifter med kasserne. Du lærer desuden at være mere kreativ i køkkenet, fordi kassernes indhold typisk er bestemt af årstiderne. Så du lærer at bruge sæsonens frugter og grøntsager. I takt med at du bliver dygtigere og dygtigere i køkkenet, vil du også opleve, at du bliver mere glad for at gå i køkkenet og eksperimentere med nye retter. Hvis du ønsker at udfordre dig selv, kan du også vælge en måltidskasse, der indeholder råvarer, du ikke selv ville have købt. Det kan være, at du i en måned vil forsøge dig med vegansk mad, low carb eller retter fra alle verdenshjørner. Dette gør du ved ikke bare at vælge den klassiske måltidskasse, men én af de mere specielle.

Økologisk måltidskasseØkologi vinder frem

Hvis økologi står dit hjerte nært, så er der heldigvis mange af leverandørerne, der også tror på, at økologi er det bedste for både dig og naturen. Her i Danmark er mange meget bevidste om sundhed og økologi. Vi har faktisk verdensrekorden for at have den største andel af økologisk salg i detailhandlen. Leverandørerne af måltidskasserne er helt med på, at danskerne går op i økologi. Derfor leverer mange af virksomhederne kasser med rene økologiske varer eller med en overvejende grad af økologi.

Endnu en fordel ved måltidskasserne i forhold til miljøet og bæredygtighed er, at de familier, der får måltidskasserne, oplever markant mindre madspil i deres hjem. Dette skyldes til dels, at du ikke laver lige så mange impulskøb. Det er også fordi, at kasserne indeholder afmålte råvarer i forhold til opskrifterne. Når du handler i supermarkederne, kan du nogle gange kun få store poser eller bundter af en bestemt vare, selvom du måske kun skal bruge en meget lille mængde i din madlavning. Derved risikerer du, at grøntsager eller andre varer med kort udløbsdato ender med at blive smidt ud.

Let at være vegetar eller veganer

Vegetarisk og vegansk mad bliver mere og mere populært blandt danskerne, og derfor vinder det selvfølgelig også frem i måltidskasserne. Det kan være alt fra dyrevelvære til bæredygtighed eller velvære for egen krop, der er grunden til, at man lever en vegetarisk eller vegansk livstil. Når man ikke spiser kød og fisk og måske heller ikke mælkeprodukter, er det nogle helt andre fødevarer, man forbruger. De vegetariske og veganske måltidskasser gør det let, fordi der er den rette mængde af de forskellige produkter til madlavningen. Hvis du drømmer om at springe ud som vegetar eller veganer eller har prøvet det for en kort stund, kan det også være en god indgangsvinkel. Opskrifterne og måltidskasserne giver dig inspiration til, hvordan du kan sammensætte din kost uden produkter fra dyreverdenen.

Penge at spare

Billige måltidskasser

De seneste år er konkurrencen mellem forskellige virksomheder med måltidskasser steget, hvilket du som forbruger kan udnytte til din fordel. Når du skal sammenligne priser for de mange udbydere, er det kuvertprisen, du skal se på. Den gør det nemlig nemmest at danne sig et overblik. For de fleste måltidskasser gælder det, at jo flere personer du bestiller til, og jo flere måltider ad gangen, desto billigere bliver det. Der er tidligere lavet undersøgelser for, hvor meget man kan spare ved at vælge den billigste udbyder. Ved en sammenligning af seks forskellige virksomheder viste det sig, at der var 14 kroner i forskel per person per måltid på den billigste og den dyreste måltidskasse. For to personer betyder det, at de på årsbasis ville kunne spare 5824 kroner, hvis to personer benyttede sig af kassen fire gange om ugen. En af udbyderne kører med et tilbud, der ville give en prisforskel på hele 8320 kroner.

"Jeg skulle lige overbevises om, at det var en god idé for os at bestille en måltidskasse, men det skulle vise sig at være en rigtig god investering. Vi sparer både penge på madbudgettet og får mere tid til at hygge os med hinanden. Derfor giver jeg måltidskasserne 5 stjerner."

Filippa Danielsen

★★★★★

Indsend også din bedømmelse af vores tjeneste på Maaltidskasserne.dk - klik her

HyperText Markup Language (HTML) is the standard markup language for creating web pages and web applications.