Menu

Coop måltidskasser til enhver smag

  Den Børnevenlige måltidskasse

  Med denne måltidskasse får du leveret ingredienser til retter, som hele familien vil kunne lide. Enkelte opskrifter er gjort ekstra nemme, så børnen også kan være med i køkkenet.

  Måltider til

  3 - 4 dage

  Antal personer

  2 / 4 per.

  Den Børnevenlige måltidskasse

  Fra kr./måltid 45,-
  Bestil måltidskasse

  Den Grønne måltidskasse

  En måltidskasse designet til dig, der elsker alt det grønne. Planen er at der er fast 1 dag med fisk, 1 dag med kylling og 2 kødfrie dage. Herudover fokus på sæsonens grøntsager. Nemt, sundt og lækkert!

  Måltider til

  3 - 4 dage

  Antal personer

  2 / 4 per.

  Den Grønne måltidskasse

  Fra kr./måltid 44,-
  Bestil måltidskasse

  Den Nysgerrige måltidskasse

  Her leverer Coop Måltidskasser nye spændende retter fra hele verden. En verden af smag åbner sig, og du vil helt sikkert få mad, som du aldrig har smagt før.

  Måltider til

  3 - 4 dage

  Antal personer

  2 / 4 per.

  Den Nysgerrige måltidskasse

  Fra kr./måltid 47,-
  Bestil måltidskasse

  Den Populære måltidskasse

  Varierede og velsmagende favoritretter uden slinger i valsen. Den Populære er helt klart den kasse hos Coop Måltidskasser alle vil kunne lide. Lette og overskuelige opskrifter, til mad du kender. Der er mad på ingen tid.

  Måltider til

  3 - 4 dage

  Antal personer

  2 / 4 per.

  Den Populære måltidskasse

  Fra kr./måltid 45,-
  Bestil måltidskasse

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Måltidskasser er blevet mere og mere populært ifølge tal fra DR. Det betyder også, at der er rigtig mange at vælge imellem. Coop måltidskasser kan være en rigtig god løsning, hvor hele familien kan være med. Der er nemlig hele fire forskellige måltidskasser fra Coop at vælge imellem.

Her på siden kan du få en klar idé om, hvad det er, du får, når du vælger Coop måltidskasser. Vi giver dig et overblik over de fire forskellige måltidskasser, og hvilke fordele der ellers er ved at vælge måltidskasser fra Coop.

Den populære Coop madkasse

Den populære måltidskasse fra Coop er med retter, som du kender. Her kan alle være med. Der er noget genkendeligt og nostalgisk over mange af retterne. Da der er noget genkendeligt over mange af retterne, er det forholdsvis nemt at gå til. Skal der laves nem aftensmad, er denne Coop måltidskasse derfor en rigtig god løsning.

Når du vælger den populære måltidskasse fra Coop, får du en masse forskellige retter. Der er dog lagt vægt på gode råvarer, som tilsammen giver et rigtig lækkert måltid.

Denne måltidskasse kan du bestille til to eller fire personer. Derudover er der mulighed for at få mad til tre eller fire dage ad gangen. På den måde kan I helt selv styre, hvor mange dage I ønsker at få den populære måltidskasse fra Coop.

Et eksempel på den populære måltidskasse til fire dage kan være:

 • Dag 1: Spidskålsrouletter med persillesauce og kartofler
 • Dag 2: Chicken tikka masala med ris og aspargesbroccoli
 • Dag 3: Forårsburger med bagte tomater, grønne asparges og kartoffelbåde
 • Dag 4: Pasta carbonara og grønne bønner

Når du vælger denne måltidskasse fra Coop, modtager du alle varerne, der skal bruges til retterne, samt en opskrift, der forklarer, hvordan du skal lave retterne. Det forventes dog, at du har nogle basisingredienser i dit køkken, som dermed ikke følger med i Coop måltidskassen.

Priserne for denne måltidskasse starter fra 45 kroner per kuvert.

Den børnevenlige Coop måltidskasse

Vi bevæger os nu videre til den børnevenlige madkasse fra Coop. Her tages der udgangspunkt i lækre livretter, som børn og voksne vil elske. Der er gjort meget ud af, at det skal være retter, der er lette at lave i en travl hverdag. Derudover giver det også mulighed for, at børnene kan være med til at hjælpe med madlavningen.

Med denne Coop madkasse får du retter, hvor selv de mindste kan være med, selv når deres mælketænder og rokketænder indbyder til lidt blødere kost. I udvalget af retter i måltidskassen fra Coop finder du både gamle klassiske favoritter, og nogle lidt nyere favoritter, som både store og små i familien vil elske.

Med denne Coop madkasse gælder det samme koncept. Du kan købe den til to eller fire personer og til tre eller fire dage ad gangen. Et ekstra tillæg til denne måltidskasse fra Coop er, at du kan vælge, om det skal være økologisk eller ej.

Et eksempel på den børnevenlige måltidskasse til fire dage kan være:

 • Dag 1: Ovnbagt torsk med bacondrys, appelsinsalsa og pasta
 • Dag 2: Hakkebøf med kartofler og brun sauce
 • Dag 3: Wok med kylling og grøntsager i kokosmælk
 • Dag 4: Pizza med skinke, asparges og rucola

Priserne for denne Coop madkasse starter også fra 45 kroner per kuvert.

Den nysgerrige Coop måltidskasse

Vi er nu kommet til en af de mere eksotiske måltidskasser fra Coop. Der er her tale om den nysgerrige Coop måltidskasse. Denne Coop madkasse er kendt for at tage dig med på eventyr til en masse forskellige lande. Du får lov til at prøve en masse forskellige køkkener af, hvor du rigtigt kan udvide din horisont inden for gastronomiens verden.

Denne Coop madkasse er ideel til dig, der allerede har prøvet at eksperimentere med forskellige krydderier og smage, når du står ved kødgryderne. Den kan også være rigtig god til dig, der er ved at køre træt i de samme retter hver eneste uge og har brug for fornyelse og et nyt perspektiv inden for madverden.

Med denne madkasse fra Coop, får du overordnet mulighed for at prøve en masse nye ting af.

Igen har du mulighed for at bestille Coop måltidskassen til to eller fire personer og til enten tre eller fire dage. Ved denne Coop måltidskasse har du også mulighed for at vælge økologi til.

Et eksempel på den nysgerrige måltidskasse til fire dage kan være:

 • Dag 1: Tandoori-laks med bok choy, mango raita og quinoa
 • Dag 2: Pebergris med perlespeltsalat, knoldselleri og citronskyr
 • Dag 3: Thaibøf med stegte grønne bønner, østerssauce, ingefær og nudler
 • Dag 4: Broccolisuppe med ristede mandler, grillet brød og rødbedehummus

Priserne for den nysgerrige Coop madkasse starter fra 47 kroner per kuvert.

Den grønne madkasse fra Coop

Vi er nu nået til den sidste af de fire Coop måltidskasser. Der er her tale om den grønne måltidskasse fra Coop. Denne måltidskasse er spækket med lækre grøntsager, som er i fokus hver dag. Det er fast lavet sådan, at der er en dag med henholdsvis fisk og kylling. Derudover er der to dage, hvor der ikke er kød til. Her får grøntsagerne derfor frit løb, hvor du kan få nogle virkelig lækre vegetarretter.

I denne Coop måltidskasse tages der udgangspunkt i de grøntsager, der er i sæson. Derudover holdes det forholdsvis simpelt, men med et tvist, hvor der er fokus på velsmag.

Denne madkasse er ideel til dig, der er helt tosset med alverdens former for grøntsager. Den er dog også rigtig god til dig, der har et ønske om at blive bedre til at spise grøntsager. Her får du nemlig inspiration til at lave nogle lækre retter, hvor det er grøntsagerne, der løber med opmærksomheden.

Som ved de andre Coop madkasser har du mulighed for at vælge, om der skal være til to eller fire personer. Derudover kan du selvfølgelig også vælge, om du vil have måltidskassen til tre eller fire dage. Det særlige ved denne måltidskasse er, at der altid er sørget for økologiske varer. Fisk er dog undtaget, og der kan være nogle andre ikke-økologiske produkter, der heller ikke er mulighed for at skaffe i en økologisk version.

Er du på udkig efter en økologisk måltidskasse, kan denne Coop madkasse være en rigtig god løsning at overveje.

Et eksempel på den grønne måltidskasse til fire dage kan være:

 • Dag 1: Moules frites
 • Dag 2: Pitabrød med forårsgrønt
 • Dag 3: Sprøde kyllingespyd med couscoussalat
 • Dag 4: Fyldte squash

Priserne for denne Coop madkasse starter fra 44 kroner per kuvert.

Levering direkte til døren

Udover at du kan få nogle virkelig lækre måltidskasser fra Coop, er der også andre fordele. Først og fremmest får du leveret måltidskassen med de nødvendige varer direkte til døren. Du behøver slet ikke at handle ind i en masse forskellige forretninger, når der er allermest travlt midt i ulvetimen.

I mange tilfælde har du mulighed for at vælge forskellige leveringstider. Det kan dog afhænge af, hvor i landet du bor. Når du skal have måltidskasser fra Coop, skal du dog ikke bekymre dig om, at du absolut er nødt til at være hjemme for at tage imod din Coop madkasse.

Med Coop måltidskasser kan du få flexlevering. Det vil sige, at din Coop madkasse kan stilles forsvarligt udenfor, indtil du kommer hjem. Coop sørger for, at det bliver pakket forsvarligt i termo- og køletasker. Derudover anvender de tøris i de perioder af året, hvor temperaturene udenfor stiger.

Du er derfor garanteret friske varer, selvom du ikke er hjemme til at tage imod din Coop madkasse.

Køb andre dagligvarer i samme omgang

En anden fordel ved at vælge måltidskasser fra Coop er, at du ikke nødvendigvis skal nøjes med kun at få de madvarer, der skal bruges til madkassen. Du kan også bestille andre helt almindelige dagligvarer og få dem leveret i samme ombæring.

Du kan derfor slå dine indkøb sammen, når du vælger at benytte dig af Coop madkasser. Med Coop måltidskasser kan du derfor både få dine varer til aftensmaden og almindelige varer til morgenmad, madpakker, tøjvask, og hvad der ellers skal bruges af diverse varer i husholdningen.

Køb dine måltidskasser fra Coop og få en velkomstgave

Når du bestiller måltidskasser fra Coop første gang, er du så heldig at få en velkomstgave. Denne velkomstgave har en værdi af 180 kroner. Der kan derfor blive til en ret god velkomstgave.

Vælger du at tilmelde dig nyhedsbrevet første gang, får du også mulighed for at få en Coop måltidskasser-rabatkode. Denne Coop måltidskasse-rabatkode giver dig mulighed for at få fri fragt.

Dette er blot for at nævne nogle af fordelene ved Coop måltidskasser. Overordnet får du her mulighed for at få nogle rigtig lækre Coop madkasser, hvor der er noget til enhver smag. De fire forskellige Coop måltidskasser giver dig mulighed for at prøve forskellige ting af, alt efter hvad du lige er i humør til fra uge til uge.

Der vil altid være fokus på velsmag og gode råvarer. Det er forholdsvis lige til at komme i gang med opskrifterne, da der er sørget for fremgangsmåde og ingredienser, som er leveret direkte til din hoveddør. Nemmere bliver det ikke at få styr på aftensmaden.

Coop.dk - Online supermarked

På Coop.dk kan du nemt og hurtigt bestille dagligvarer online og derefter få dem bragt lige til hoveddøren. Du slipper således for at skulle bruge unødvendigt meget tid på at gå rundt nede i det lokale supermarked og handle ind for derefter at skulle gå den lange vej hjem med alle dine tunge poser.

I stedet kan du blot gå ind på coop.dk, så du kan sidde hjemme i sofaen og handle ind online. Bestil alle dine varer hjem med blot et par få klik. Få leveret dine dagligvarer til døren, lige når det passer dig bedst. Så bliver det ikke nemmere at handle ind. Du kan også få mad leveret til døren.

Få dine dagligvarer bragt lige til døren

Gå ind på coop.dk, og find alle dine dagligvarer. Her kan du blandt andet finde alt det bedste, som Coop har at byde på såsom en lang række varer til faste lave priser, så du kan spare masser af penge. Du kan desuden sende din pant retur, og ydermere kan du få leveret dine varer for kun 14 kroner lige til døren i hele landet – det skal dog nævnes, at det ikke gælder for ikke-brofaste øer. Læs mere om online supermarkeder her.

Foruden dagligvarer kan du på coop.dk online supermarked også bestille måltidskasser og få dem bragt til din adresse. Med en måltidskasse fra coop.dk får du friske råvarer og ingredienser leveret samt en simpel og nem opskrift, som er nem og lige til at følge.

Bestil en måltidskasse med friske råvarer af høj kvalitet

Hos Coop.dk online supermarked kan du vælge imellem fire forskellige måltidskasser: Den Populære, Den Nysgerrige, Den Børnevenlige og Den Grønne. Samtlige kasser indeholder varierende, spændende og yderst velsmagende måltider, som er super enkle og hurtige at lave. Herudover er alle retter udviklet af kokke, og de består desuden af lækre og friske råvarer af høj kvalitet.

Med en måltidskasse fra Coop.dk online supermarked kan du få lov til at udvide din horisont, når det kommer til gastronomi. Det smarte er, at du kan gøre det hjemme hos dig selv i dit eget køkken. Det skal desuden nævnes, at du sammen med din måltidskasse også kan få leveret dine dagligvarer. På den måde kan du få klaret alle dine indkøb på samme tid og det samme sted. Det vil med garanti gøre din hverdag nemmere. Dermed får du klaret nogle af de mange daglige pligter, og kan få nem aftensmad på bordet.

På Coop.dk er der noget for enhver smag

Med en måltidskasse fra coop.dk online supermarked slipper du både for at skulle bruge masser af tid på at tænke over, hvad du skal lave til aftensmad. Du slipper samtidig også for at handle ind til det. I en måltidskasse får du alle ingredienser, der skal til for at lave et sundt og nærende måltid mad til hele familien. Der medfølger herudover også simple opskrifter, der er hurtige og nemme at følge. Du kan desuden selv vælge, om du ønsker måltidskasser til tre eller fire dage, og om det skal være til to eller fire personer.

Endelig har du mulighed for at få Den Børnevenlige og Den Nysgerrige måltidskasse som økologiske versioner i stedet. Der er således masser af muligheder, når du vælger at abonnere på en måltidskasse fra Coop.dk online supermarked, hvorfor du kan være sikker på, at der også vil være noget for dig. Læs også om de bedste måltidskasser her.

Jeg kørte i ring mellem de samme 4-5 retter og trængte til inspiration i en ellers travl hverdag. Derfor valgte jeg den måltidskasse fra Coop, der hedder ”Den nysgerrige”. Jeg må sige, at det virkelig er befriende, at prøve noget nyt og få inspiration på denne måde. Til andre i samme situation kan jeg virkelig anbefale dette.

Daniel Bech

★★★★★

Indsend også din bedømmelse af vores tjeneste på Maaltidskasserne.dk - klik her

Blandt andet nævnt her:

Omtalt af: Dagens.dkComputerworld.dkTrendsOnline.dkConnery.dk