Menu

Det Danske Madhus måltidskasse

  Det Danske Madhus måltidskasse

  Hos Det Danske Madhus, kan du vælge retter til lige præcis dét du har lyst til. Således kan alle få det de gerne vil have. Det Danske Madhus tilbyder et hav af komplette måltider, så der helt sikkert er en løsning, som vil passe enhver smag.

  Måltider til

  1 - 7 dage

  Antal personer

  1 - 4 per.

  RABATKODE: DDM20Få 20 % på den første måltidskasse

  Det Danske Madhus måltidskasse

  Fra kr./måltid 59,-
  Bestil måltidskasse

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Var det noget med et hjemmelavet, velsmagende måltid, uden at du selv skal stå flere timer i et køkken? Det Danske Madhus laver og leverer måltider, som alle på tværs af alder vil kunne genkende. Det Danske Madhus’ passion for mad kommer klart til udtryk i deres hjemmelavede retter, som er tilberedt og tilsmagt med omhu. Dine smagsløg skal nemlig stimuleres, og Det Danske Madhus er overbeviste om, at dette sker ved, at du får måltider, hvor friske og lækre råvarer er anvendt, og hvor kyndige fagfolk har sammensat og forenet konsistenser og smage.

Passionen understreges desuden ved, at Det Danske Madhus har en mission om at skabe glæde med mad af den bedste kvalitet. Deres kærlighed til mad ønsker de at videregive til de danskere, der har en travl hverdag – eller som blot gerne vil sætte sig ned og nyde et veltilberedt måltid. Derfor kan du bestille komplette måltider. Konceptet er bygget op således, at såvel store som små husstande kan nyde godt af Det Danske Madhus’ hjemmelavede mad leveret til døren.

Det Danske Madhus’ måltidskasser

Gennem Det Danske Madhus kan du bestille måltidskasser, som gør det nemt for dig at sætte et nærende måltid på bordet, uden at du selv skal bruge for meget tid i supermarkedet og foran gryderne. Du får leveret din måltidskasse direkte til din adresse, og måltidskasserne indeholder såkaldte ”convenience-produkter”.

Det betyder, at det eneste du skal gøre, er at varme retten i mikrobølgeovnen eller ovnen, anrette og så sætte dig ned og nyde maden. Mikroovnsmad er for nogle associeret med usunde hovsaløsninger. Dette er dog langt fra tilfældet med måltidskasser fra Det Danske Madhus. Du er garanteret en høj kvalitet og sunde råvarer, og hele familien får den næring, der er behov for, uanset hvilken ret der vælges. Madens kvalitet er omdrejningspunktet hos Det Danske Madhus, men også madspild vægtes højt. Portionsstørrelserne er tilpasset, hvilket har til formål at hjælpe dig med at mindske mængden af mad, du smider ud.

Fleksible måltidskasser

Virksomheden er bevidste om, at ikke alle i en husstand har de samme præferencer, når det gælder måltider. Derfor tilbyder de en fleksibel løsning til nem aftensmad, hvor alle familiemedlemmer ikke behøver at være enige om, hvad der skal være på menuen i løbet af ugen. I kan selv sammensætte jeres levering, efter hvad I har lyst til. Det Danske Madhus gør en dyd ud af at lave måltider for alle, og du vil derfor kunne vælge mellem klassikerne fra det danske køkken og kendte retter fra det udenlandske.

Menuen skifter ugentligt, hvilket hjælper dig og familien til at spise en varieret kost. Du sammensætter selv din måltidskasse ved at vælge, hvor mange måltider, du ønsker, og hvor mange dage du vil have mad leveret. Du kan vælge en abonnementsordning, hvor du enten får leveret din måltidskasse hver uge, hver anden eller hver tredje uge. Det Danske Madhus leverer i hele landet (så længe din adresse er brofast), og du skal ikke betale for leveringen.

Blandt andet nævnt her:

Omtalt af: Dagens.dkTrendsOnline.dkConnery.dk