Menu

Det Italienske Køkken - Italienske specialiteter direkte fra Italien

    Det Italienske Køkken

    Autentiske og håndplukkede specialiteter fra Italien. Få leveret det hele direkte hjem til døren via online bestilling.

Find autentiske og håndplukkede specialiteter hos Det Italienske Køkken

Udover at Italien har en masse at byde på, når det kommer til kulturelle aspekter, så er Italien i den grad også førende, når det kommer til en god kulinarisk oplevelse. Danskerne er især glade for retter som pizza, lasagne, pasta, risotto og antipasti, og det er altså noget, der ofte dufter rundt omkring i de danske køkkener. Italiensk mad går godt til enhver lejlighed, uanset om der er tale om en stor fest eller en mandag aften hjemme på sofaen. Derfor er italienske specialiteter helt sikkert også noget af den mest populære mad herhjemme. Dog kan det være svært at finde de helt rigtige og autentiske italienske råvarer og specialiteter i de danske supermarkeder. Heldigvis findes løsningen hos Det Italienske Køkken, som er eksperter, når det kommer til det italienske supermarked. Læs også om online supermarkeder her. Se også vores oversigt over alle forhandlere af måltidskasser her.

Et autentisk sortiment fra det italienske supermarked

Italiensk supermarkedNår man skal købe udenlandske specialiteter i Danmark, er det ikke altid, at autenticiteten er helt i top, og man kan måske i mange tilfælde ende med at blive skuffet. Dette er dog ikke tilfældet hos Det Italienske Køkken. Her skal du ikke være bange for, at du ikke får fingrene i et lækkert og autentisk produkt fra deres sortiment. Hos Det Italienske Køkken finder du nemlig et godt og autentisk sortiment fra det italienske supermarked med mulighed for at investere i diverse autentiske specialiteter. Således kan du hurtigt komme i gang med at lave en ægte italiensk ret lige efter din smag. Læs også om mad til døren.

Hos Det Italienske Køkken får du uden tvivl de bedste forudsætninger for at udvide din horisont, når det kommer til italiensk krydderi, italienske kødretter og et hav af andre italienske specialiteter og råvarer. Hvis du dermed er stor fan af Italien og den kulinariske oplevelse, som landet har at byde på, bør du helt sikkert købe dine madvarer fra Det Italienske Køkken, så du kan lave en ægte italiensk ret.

Få importeret italiensk krydderi og italienske specialiteter direkte fra Italien

Hos Det Italienske Køkken har de gjort en dyd i at håndplukke de bedste italienske råvarer og importere dem direkte fra Italien. På den måde sikrer du dig også, at du får det bedste af det bedste, når du handler hos Det Italienske Køkken. De lækre råvarer, gode produkter og en stor passion for vin og mad er omdrejningspunktet hos Det Italienske Køkken, og derfor ved de også, hvad de snakker om, når det kommer til det italienske supermarked og den italienske købmand.

Teamet bag Det Italienske Køkken arbejder tæt sammen med mindre familievirksomheder, og har derfor også fået mulighed for at håndplukke lækre vine og råvarer, så der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet og smag. De forskellige familievirksomheder, som Det Italienske Køkken arbejder tæt sammen med, har ydermere dyrket råvarer og specialiteter i flere generationer. Derudover har medarbejdere fra Det Italienske Køkken rejst rundt i Italien og prøvesmagt de forskellige råvarer samt vine, så de på den måde nøje har udvalgt de lækreste af slagsen. Derfor kan man som forbruger også roligt stole på, at der ikke bliver gået på kompromis med noget, når man handler hos Det Italienske Køkken.

Hvad kan Det Italienske Køkken tilbyde dig?

Det italienske køkken

Hvis man ikke har den store erfaring med selv at skulle lave retter fra det italienske køkken, kan det måske være en smule svært at finde ud af, hvor man lige skal starte. Heldigvis forhandler de hos Det Italienske Køkken et hav af forskellige italienske specialiteter, som kan hjælpe dig rigtig godt på vej.

Som tidligere nævnt forhandler Det Italienske Køkken håndplukkede råvarer og vine fra mindre italienske familievirksomheder, og det samme gælder, når det kommer til de italienske specialiteter. Her kan du eksempelvis finde jomfruolivenolier fra Marfuga, som er en olivenolieproducent fra Italien helt i top. Derudover kan du også finde et hav af andre specialiteter såsom balsamicoeddike, luksuspasta, risotto, pastasaucer og en hel masse andet. Alle specialiteter kommer fra forskellige familievirksomheder rundt om i Italien, hvilket gør dem enormt autentiske og tro mod, hvad Italien helt præcist skal smage af. Derudover tilbyder Det Italienske Køkken også et økologisk sortiment, så der er noget for enhver smag, hvad end du går op i økologi eller ej.

Priser og levering

Hos Det Italienske Køkken kan du nemt og hurtigt få leveret dine håndplukkede specialiteter og råvarer lige til døren. Det behøver nemlig slet ikke at være så besværligt at lave en lækker italiensk og autentisk ret. Priserne varierer, alt efter hvilken specialitet der er tale om, så det er bare med at tage et kig i det lækre sortiment og finde lige præcis de italienske råvarer, du leder efter.

Derudover er der mulighed for at få fri fragt hos Det Italienske Køkken ved køb for over 599 kroner, og ellers koster det omkring 49 kroner at få leveret sine varer. Varerne leveres inden for 1-2 dage, så hvis du har planlagt at lave en lækker italiensk ret for dine gæster i weekenden, men i sidste øjeblik opdager, at du eksempelvis mangler balsamicoolie for at fuldende retten, kan du altså sagtens nå det endnu. De forskellige priser og den hurtige levering gør helt sikkert Det Italienske Køkken til en fleksibel forhandler, der ønsker at give de bedste forudsætninger for et lækkert og autentisk måltid fra Italien.

Bring Italien ind i køkkenet med lækre varer fra Det Italienske Køkken

italiensk købmand

Det Italienske Køkken er altså unægtelig stedet, du skal købe dine italienske råvarer og specialiteter, hvis du ønsker at servere et ægte italiensk måltid. Der er ikke gået på kompromis med noget, og de har et bredt sortiment, som gør det muligt for dig at lave et hav af forskellige italienske retter. Det kan være alt fra en autentisk trøffelrisotto eller en ægte italiensk pizza. Uanset hvad du står og mangler, når det kommer til italienske specialiteter og råvarer, så kan Det Italienske Køkken helt sikkert tilbyde det. Derfor er det også bare med at tage et kig i Det Italienske Køkkens lækre sortiment, så du kan finde inspiration til, hvad din næste italienske ret skal indeholde. Er du til nem aftensmad, kan du også vælge at få en måltidskasse leveret til døren.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her:

Omtalt af: Dagens.dkTrendsOnline.dkConnery.dk