Menu

Vi er officiel samarbejdspartner hos E-mærket

For Maaltidskasserne.dk er det helt essentielt, at du får et godt overblik over de mange muligheder der er, inden for måltidskasser, og på den måde finder de bedste måltidskasser til jeres behov. Vi har derfor valgt at indgå et officielt samarbejde med e-mærket, hvilket betyder at vi viser et specielt e-mærket logo, hvis den forhandler, vi henviser til, er certificeret medlem af e-mærket, som er den Danske certificeringsordning for webshops, og dermed sikker at handle med. Hvis du kan se e-mærket på en af vores forhandlere, kan du altså være ganske sikker på, at de er til at stole med. Du kan roligt registrere dig dér.

Virksomheden er blevet undersøgt, og gået efter i sømmene, og der bliver også lavet løbende tjek, for at du er sikret i sidst ende. Hos E-mærket er der jurister, som er eksperter inden for rettigheder, regler og lovgivning indenfor e-handel, og de sidder klar, hvis du har en evt. klagesag, eller andre uoverensstemmelser. Selve E-mærket er stiftet af FDIH, Forbrugerrådet Tænk, DI, Dansk Erhverv, HK og Finans Danmark. I skrivende stund har de omkring 2.200 medlmemmer, og dette tal vokser, hver eneste dag. Det er altså din sikkerhed for, at vi kun samarbejder med reelle forhandlere, hvor du trygt og sikkert, kan bestille mad leveret til døren, der gør din hverdag nemmere.

Formål

Det generelle formål med stiftelsen af E-mærket, er helt basalt at styrke den danske e-handel. At assistere danske forbrugere, således at de trygt og sikkert kan handle online, uden at der er risici forbundet med det, og minimere antallet af forbudte sider, som forsøger at snyde forbrugere. Derfor, før en forhandler har mulighed for at blive godkendt af e-mærket, gennemgår de en række punkter i en såkaldt certificerings-proces.

Dette gør ved bl.a. at lave testkøb hos forhandleren, undersøge deres handelsbetingelser samt en generel gennemgang af forhandleren, for at kontrollere at alle retningslinjer for at drive virksomhed i Danmark, bliver overholdt. Bliver alle disse trin godkendt, kan forhandleren i sidste ende opnå en certificering fra E-mærket.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: