Menu

Familiemåltider måltidskasse

  Familiemåltider.dk – Small måltidskasse

  Familiemåltider.dk leverer måltidskasser af høj kvalitet til alle i Midtjylland. Med en Small måltidskasse fra Familemåltider.dk får du måltider til 1 person i 4 dage, og du får altid fri fragt.

  Måltider til

  4 dage

  Antal personer

  1 per.

  RABATKODE: Sommer2019Spar 50 % på din først måltidskasse (t.o.m. 1/9 2019)

  Familiemåltider.dk – Small måltidskasse

  Fra kr./måltid 81,25,-
  Bestil måltidskasse

  Familiemåltider.dk – Medium måltidskasse

  Familiemåltider.dk leverer måltidskasser af høj kvalitet til alle i Midtjylland. Med en Medium måltidskasse fra Familemåltider.dk får du måltider til 2 personer i 4 dage, og du får altid fri fragt.

  Måltider til

  4 dage

  Antal personer

  2 per.

  RABATKODE: Sommer2019Spar 50 % på din først måltidskasse (t.o.m. 1/9 2019)

  Familiemåltider.dk – Medium måltidskasse

  Fra kr./måltid 53,-
  Bestil måltidskasse

  Familiemåltider.dk – Large måltidskasse

  Familiemåltider.dk leverer måltidskasser af høj kvalitet til alle i Midtjylland. Med en Large måltidskasse fra Familemåltider.dk får du måltider til 2 voksne og 2 børn i 4 dage, og du får altid fri fragt.

  Måltider til

  4 dage

  Antal personer

  4 per.

  RABATKODE: Sommer2019Spar 50 % på din først måltidskasse (t.o.m. 1/9 2019)

  Familiemåltider.dk – Large måltidskasse

  Fra kr./måltid 32,-
  Bestil måltidskasse

  Familiemåltider.dk – XLarge måltidskasse

  Familiemåltider.dk leverer måltidskasser af høj kvalitet til alle i Midtjylland. Med en XLarge måltidskasse fra Familemåltider.dk får du måltider til 4 voksne i 4 dage, og du får altid fri fragt.

  Måltider til

  4 dage

  Antal personer

  4 per.

  RABATKODE: Sommer2019Spar 50 % på din først måltidskasse (t.o.m. 1/9 2019)

  Familiemåltider.dk – XLarge måltidskasse

  Fra kr./måltid 39,-
  Bestil måltidskasse

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Familiemåltider måltidskasse - Gør hverdagen nem og ligetil

Mange oplever, at madlavning i hverdagen kan være en stressende og til tider trættende affære. At skulle købe ind oven på en lang arbejdsdag bliver hurtigt en uoverskuelig handling, der ydermere kompliceres af forsøget på at skulle være kreativ og opfinde en lækker ret til aftenen. I forsøget på at eliminere denne stress og manglende opfindsomhed er en Familiemåltider måltidskasse en oplagt idé. Hos Familiemåltider tilbydes måltidskasser af forskellige størrelser baseret på lækre retter med fokus på velsmag, der ydermere er lette at lave. Udbuddet af retter varierer uge for uge, hvilket tillader abonnenterne at få nye og spændende måltider til aftensmad hver uge. Alle kasserne indeholder friske og lækre råvarer samt opskrifter til fire dages aftensmad.

Derudover kan man som kunde hos Familiemåltider vælge mellem fire forskellige størrelser af madkasser, der varierer fra en enkelt voksen til familier med to voksne og to børn og slutteligt fire voksne mennesker. Måltidskassen vil altså altid indeholde fire dages nem aftensmad, men den kan justeres i størrelse alt efter omfanget af mennesker, der skal spise maden. Man får altså ved at gøre brug af Familiemåltider mulighed for at slippe for at handle og finde på måltider. Derudover har man mulighed for at tilpasse kassen præcis til det omfang, man ønsker. Foruden dette er man sikret altid at modtage friske og lækre råvarer og smagfulde opskrifter.

Forskellige typer kasser til forskellige behov

Foruden de forskellige størrelser af kasser tilbyder Familiemåltider også to forskellige slags grundlæggende måltidskasser: Familiekassen og Den varierede kasse. Familiekassen beskrives som værende en børnevenlig måltidskasse med inkorporering af grøntsager på en simpel måde. Denne kasse er altså tiltænkt familier med børn. Når man laver aftensmad til børn, skal grøntsager helst ikke være for dominerende i måltidet, men i stedet indgå som skjulte elementer, der sikrer børnenes sundhed, uden at de føler sig tvunget til at spise grønt.

At Familiekassen er baseret på et sådant koncept vil være en stor fordel for børnefamilier, der ønsker at se deres børn nyde at spise grøntsager. Den varierede kasse er derimod beskrevet som værende henvendt madelskere, der ønsker at kunne tilberede og spise moderne retter i deres hverdag. Med denne måltidskasse eksperimenteres der i højere grad med smage og teksturer, hvilket sikrer abonnenterne nye smagsoplevelser. Foruden den mere individuelle tilpasning af kassernes størrelse, kan man med måltidskasser fra Familiemåltider vælge mellem to forskellige former for indhold, hvilket sikrer, at hver enkelt abonnent kan finde det bedst mulige match for dem.

Slip for en masse slid

Slutteligt er der med disse måltidskasser et stort fokus på, at retterne skal være nemme at gå til. Man skal altså kunne lave dem på forholdsvis kort tid uden at gå på kompromis med smag og nydelse. Måltidskasserne leveres direkte til døren inden for et bestemt specificeret område af Danmark, hvilket ydermere betyder, at man som kunde foruden lang forberedelsestid også slipper for at skulle handle og slæbe på travle eller trætte dage. Man slipper altså for alle besværlighederne.

Vores familie har stor glæde af denne måltidskasse med familiemåltider. Den gør det mere spændende for vores børn at spise grønt og de hjælper gerne med at pakke ud når måltidskassen kommer, så vi får en hyggelig stund ud af det. Tiden kan vi nu bruge anderledes, og det er selvfølgelig også en væsentlig faktor og derfor anbefaler vi det til andre familier – 5 stjerner.

Lucas Kristoffersen

★★★★★

Indsend også din bedømmelse af vores tjeneste på Maaltidskasserne.dk - klik her

Blandt andet nævnt her:

Omtalt af: Dagens.dkComputerworld.dkTrendsOnline.dkConnery.dk