Menu

Gaia måltidskasse

  Gaia Madservice

  Plantebaserede måltidskasser leveret lige til døren. Lav både engangsbestilling eller abonnement. Maden er tilberedt, og skal blot varmes op direkte i den medfølgende emballage.

  Måltider til

  1 - 7 dage

  Antal personer

  1 - 6 per.

  RABATKODE: gaia1010 % rabat på den første måltidskasse

  Gaia Madservice måltidskasse

  Fra kr./måltid 29,-
  Læs mere

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Gaia madservice

I 2019 startede Gaia deres lokale udbringningsservice i Vejle området. Konceptet blev hurtig en succes og i begyndelsen af 2020 begyndte Gaia at sende måltidskasser ud til næsten hele Danmark. 

Gaias vision er at skabe en grønnere fremtid, hvor det er nemt at leve sundt og bæredygtigt samt er deres mission at lave sund, nem og lækker færdigmad. – Du slipper for indkøb, madlavning og opvask.

Vil du gerne slippe for dagligvare indkøb, men stadig selv forberede maden, så kan du prøve nogle af vores andre populære måltidskasser

Gaia tilbyder

Gaia tilbyder at hjælpe med at være den sundeste udgave af dig selv. Det gør de ved at designe opskrifter, som er sunde, veganske og økologiske. 

Du sammensætter selv de måltider du ønsker, og du kan vælge måltider til alle ugens dage. Alle måltider fra Gaia er portionsanrettet, hvilket gør at du udover at spare tid på indkøb og madlavning også spare opvasken samt er du med til at mindske madspild.

Med en måltidskasse fra Gaia vælger du helt selv hvilke retter du kunne tænke dig og hvor mange måltider du ønsker. Om måltidskassen skal være et engangskøb eller en fast levering hver uge er op til dig.

Abonnement hos Gaia

Der er to forskellige måder du kan bestille en måltidskasse på hos Gaia. Du kan vælge et engangskøb, hvor du kun betaler for en enkelt måltidskasse eller du kan vælge eller fast levering hver, hver anden, hver tredje eller hver fjerde uge. 

Der er ingen binding – heller ikke ved fast levering. Ved fast levering vil din ordre blive betalt natten til onsdag, og du vil få din mad leveret den kommende søndag. 

Hvis du vælger et abonnement hos Gaia er der en lang række fordele. 

Du får bl.a.: Velkomstgave ved første levering, gratis levering over 599 kr. og fødselsdagsgave fra Gaia

Min grønne privatkok - Gaias måltidskasse app

Hent appen “Min grønne privatkok” log på med e-mail og kode. Du har nu adgang til at se hvornår din måltidskasse bliver leveret, ændre i din måltidskasse samt tilføje og fjerne måltider inden din næset levering med Gaias måltidskasse. 

Derudover kan til også udskyde, sætte på pause og afmelde din måltidskasse. 

Appen “ Min grønne privatkok”  kan hentes i App-Store og Play butikken.

Økologi og allergener hos Gaia

Hvis du vælger en måltidskasse fra Gaia, så får du også 90-100 procent økologi. Mange af deres måltider er lavet med 100 procent økologiske ingredienser. – Du kan altid tjekke ingrediensliste for måltiderne, for at se, hvad der er økologisk. 

Måltiderne fra Gaia er 100 procent veganske og plantebaseret, det betyder også at de er kødfrie, mælkefrie og æggefrie. Ønsker du derimod en måltidskasse der ikke er vegansk, kan du se vores andre måltidskasser her

Du kan altid læse om allegenerne under hvert måltid. Nogle måltider kan indeholde “spor af”, men du kan altid kontakte Gaia for at høre mere. 

Gaia fokuserer meget på deres råvarer, hvor nærmest alle deres leverandører er fra Danmark. Gaia går meget op i at bruge sæsonens råvarer. På den måde sikre de frugt og grønt af høj kvalitet og med mindst mulig belastning på klima og miljø. 

Genanvendelse

Gaia vil gerne være så bæredygtige som muligt, og bruger den løsning der passer bedst til dem. Når du modtager en måltidskasse fra Gaia vil den indeholde: Bakker, film, vandkarton og en papakassen.

Der skal sorteres som følgende:
Bakken kan skyldes og sorteres som hårdplast
Filmen skal sorteres som restaffald
Vandkartonen kan drikkes og genbruges eller smides ud med restaffald.
Papkassen tager Gaia gerne med retur ved næste levering eller sorteres det som pap. 

Blandt andet nævnt her:

Omtalt af: Dagens.dkTrendsOnline.dkConnery.dk