Menu

Halkær Ådal

Halkær Ådal leverer økologiske færdigretter i høj kvalitet lige til din dør. Det eneste du skal gøre er at varme maden, og så er der serveret.

Halkær Kassen

Velkendte danske hverdagsretter, som hjemmelavede frikadeller, forloren hare med skysauce osv. Det forekommer dog også, at retterne er inspireret af andre køkkener rundt omkring i verden. Alt er økologisk, håndlavet, færdigtilberedt og dybfrost.

Måltider til

3 - 7 dage

Antal personer

1 - 4 per.

RABATKODE: Ny fast kunde10 % rabat på første måltidskasse i abonnement

Halkær Kassen måltidskasse

Fra kr./måltid 80,-
Læs mere

Grønt + Fisk måltidskasse

Måltidskassen er sammensat af to måltider med fisk og tre vegetariske måltider. På den måde får du sund mad leveret lige til døren. Perfekt til dig der gerne vil skære ned på kød, og prøve nogle nye, spændende retter.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 - 4 per.

RABATKODE: Ny fast kunde10 % rabat på første måltidskasse i abonnement

Grønt + Fisk måltidskasse måltidskasse

Fra kr./måltid 84,-
Læs mere

Vegetar Kassen

Hjemmelavede og færdiglavede retter til dig, der gerne vil leve sundt med nærende vegetarisk mad. Et bredt udvalg af meget forskelligartede vegetarretter – fra traditionelle måltider til mere moderne. Alt er økologisk, håndlavet, færdigtilberedt og dybfrost.

Måltider til

3 - 7 dage

Antal personer

1 - 4 per.

RABATKODE: Ny fast kunde10 % rabat på første måltidskasse i abonnement

Vegetar Kassen måltidskasse

Fra kr./måltid 78,-
Læs mere

Grønt + Fisk + Fugl måltidskasse

I denne måltidskasse får du måltider kombineret af to måltider med fisk, et måltid med fugl (oftest kylling) og fire vegetariske måltider.

Måltider til

7 dage

Antal personer

1 - 4 per.

RABATKODE: Ny fast kunde10 % rabat på første måltidskasse i abonnement

Grønt + Fisk + Fugl måltidskasse måltidskasse

Fra kr./måltid 84,-
Læs mere

Pensionist Kassen

Denne måltidskasse er særligt sammensat til pensionister. Du får varm mad til to uger ad gangen. Kassen indeholder dejlige, klassiske danske retter lavet af de bedste råvarer. Alt er økologisk, håndlavet, færdigtilberedt og dybfrost.

Måltider til

10 / 12 dage

Antal personer

1 - 2 per.

RABATKODE: Ny fast kunde10 % rabat på første måltidskasse i abonnement

Pensionist Kassen måltidskasse

Fra kr./måltid 77,-
Læs mere
Derfor kan du trygt bruge Maaltidskasserne.dk

På Maaltidskasserne.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Halkær Ådal økologisk måltidskasse – en smagfuld håndsrækning til hverdagen

Måltidskassen er for alvor blevet hverdagskost hos danskere. For når hverdagen er præget af travlhed, kan det være rart ikke at skulle spekulere over at skulle bruge tid på aftensmaden. Det frigiver en masse tid, du kan bruge på noget andet eller sammen med dem, du elsker.

Er hverdagen hjemme hos jer også præget af variationer over de samme fem retter, der alle består af hakket oksekød? Så er det måske på tide, du prøver Halkær Ådal økologisk måltidskasse, der tilbyder lækker hjemmelavet hverdagsmad. Uden fine fornemmelser. Men med masser af smag, lækre økologiske råvarer og kærlighed til traditionel køkkenkunst. Tilsæt et Halkær Ådal’sk twist, og få fornemmelse for smagssammensætning.

Sig farvel til halvfabrikata – Sig goddag til mad fra bunden

Halkær Ådal færdigretter er frosne hverdagsretter, der er hjemmelavede og lige til at varme op. Det betyder med andre ord, at det er mad i allerbedste mormorstil, hvor e-numre, tilsætningsstoffer og halvfabrikata er en by i Rusland. Det er kun de gode, økologiske råvarer, der er gode nok til at kunne blive en del af måltiderne i Halkær Ådals køkken. Alt er nemlig lavet fra bunden.

Derfor kan du nyde saucer, gryderetter eller supper, der er lavet af hjemmelavet fond kogt på økologisk kød og grønt. Alle sammen omhyggeligt udvalgte råvarer, der tager udgangspunkt i sæsonens tilbud.

Halkær Ådals 6 forskellige måltidskasser

Hos Halkær Ådal er du sikret en bred diversitet i dine hverdagsretter. Ja, faktisk kan du vælge mellem hele seks forskellige måltidskasser. Det er derfor ingen sag at finde en kasse, der passer til dig eller dine familiemedlemmers præferencer.

De seks måltidskasser fra Halkær Ådal er alle sammensat af økologiske råvarer, men indholdet varierer fra måltidskasse til måltidskasse. Så du skal blot vælge, om du eksempelvis er mest til klassiske danske hverdagsretter, foretrækker en kødfri kasse eller gerne vil have en måltidskasse, hvor du selv kan supplere med tilbehøret.

Du kan vælge mellem følgende måltidskasser: ’Halkær kassen’, ’Pensionist kassen’, ’Supplér selv kassen’, ’Vegetarkassen’, ’Grønt + fisk kassen’ samt ’Grønt + fisk + fugl kassen’. Alle kasserne tager udgangspunkt i sæsonens råvarer, så du er derfor sikret en bred variation af smagsoplevelser henover et helt år.

’Halkær Kassen’ – Kundernes favorit

Måltidskassen ’Halkær kassen’ er en favorit blandt kunderne hos Halkær Ådal. Kassen indeholder velkendte hverdagsretter. Men selvom det er hverdagsretter, smager de bestemt ikke af hverdag! I stedet smager de af fest på tallerknen. Alle retter er nemlig tilsat et helt særligt Halkær Ådal-twist, så hverdagen aldrig bliver kedelig. Du kan derfor se frem til spændende smagsoplevelser, og mad der er nemt at lave.

Eksempelvis kan tilbehøret til en klassisk ret have fået en moderne og velsmagende opdatering, der giver måltidet lidt kant. For eksempel Halkær Ådals populære Limousinegryde: En lækker gryderet, hvor kødet har marineret i øl og rosmarin.

’Halkær Kassen’ er sammensat således, at smagsløgene bliver udfordret fra dag til dag. Så du skal ingenlunde forvente dig mere af det samme dag efter dag, hvis du vælger denne kasse. Tværtimod bliver der sat en ære i at sammensætte en alsidig og nærende menu, hvor hver dag er en ny smagsoplevelse. Derfor skal du ikke forvente at skulle tygge dig gennem pasta eller hakket oksekød hver dag. Nej, derimod får du forskellige typer råvarer hver dag, eksempelvis fisk, oksekød, kylling, gris og så videre. Det bliver aldrig trivielt med ’Halkær kassen’.

Hvorfor skal du vælge Halkær Ådals økologisk måltidskasse?

I en travl hverdag er det ikke mange forundt at kunne smække fødderne op, når man kommer hjem fra arbejdet. Men det scenarie kan faktisk blive din virkelighed, hvis du vælger en måltidskasse fra Halkær Ådal. For her skal du nemlig ikke tænke på at forberede maden, som ved mange andre måltidskasser. Nej, maden er klar. Det eneste, du skal gøre, er at opvarme maden og servere den for din familie. Se også måltidskasser fra Årstiderne, Ret Nemt eller Kokkens Hverdagsmad.

Samtidig er du garanteret gode, økologiske råvarer, hvor du ikke skal frygte for kvaliteten. Du kan derfor med god samvittighed servere maden for alle medlemmerne i din familie.

Sådan fungerer Halkær Ådals økologisk måltidskasser

Hvis du ønsker at give din familie den bedst mulige kost i hverdagen, er det ingen sag med Halkær Ådal økologisk måltidskasser. Du går blot ind på hjemmesiden halkaeraadal.dk og vælger den kasse, der passer bedst til jeres behov og præferencer. Du kan læse, hvilke måltider der i måltidskassen de pågældende uger ved at klikke på menupunktet ’Ugemenu’ under hver måltidskasse.

På siden kan du selv bestemme, hvor mange personer du ønsker at bestille til. Derefter vælger du, hvor mange dage du ønsker at bestille måltider til. Du kan vælge at modtage måltider mellem tre og syv dage om ugen.

Når din bestilling er lagt, kan du glæde dig til at modtage maden. Den bliver tilberedt af Halkær Ådal og leveres til din dør på tirsdage og torsdage mellem kl. 7 og 18. Du behøver ikke være hjemme for at modtage din måltidskasse. Den bliver leveret af Xpressen, der stiller den ved din dør. Maden er nemlig pakket i en termokasse med tøris, så det sagtens kan holde sig fint frossent, til du kommer hjem.

Når du har modtaget din måltidskasse, er det blot at opvarme maden og servere den. Det anbefales, at måltidet får lov til at tø op inden opvarmning. Så tag gerne retten ud aftenen inden, så den kan ligge og optø i køleskabet natten over. Bakken med maden kan sættes direkte i ovnen eller mikrobølgeovnen. Lettere bliver det ikke.

Husk det søde punktum

Som en ekstra lille bonus til hverdagen eller som en let og lækker løsning til gæstemaden, kan du bestille din måltidskasse med et sødt punktum. Halkær Ådal laver nemlig også desserter, der får fuglene til at synge. Og ligesom Halkær Ådal færdigretter er desserterne udelukkende fremstillet af økologiske råvarer.

Du kan tillige bestille en dessertæske med fem forskellige desserter, hvis du gerne vil have et lækkert udbud af søde sager på frost, som du kan tage op, når den søde tand melder sig. Dessertæsken skifter jævnligt indhold, men indeholder altid to gourmet is fra Skarø is, to hjemmelavede kager med eller uden fløde samt en fromage. Der er altså noget for enhver smag, der vil glæde både store og små.

Blandt andet nævnt her:

Omtalt af: Dagens.dkTrendsOnline.dkConnery.dk