Menu

Måltidsboxen

Vi samarbejder ikke længere med Måltidsboxen, men du kan tage et kig på nogle gode alternativer nedenfor.

  Klassisk måltidskasse

  Kombiner kød og fisk med vegetariske måltider, og sammensæt din helt egen ugemenu. Vælg mellem 15 opskrifter fra 34,80 kr. per portion via vores link.

  Måltider til

  3 - 5 dage

  Antal personer

  2 / 4 per.

  RABATKODE: Spar 550 kr. på de første 4 kasser (rabatten tilføjes automatisk når du trykker)

  Klassisk måltidskasse

  Fra kr./måltid 35,-
  Bestil måltidskasse

  Design din egen måltidskasse

  RetNemt Måltidskasser har gjort det meget nemt for dig. Du kan nu selv være med til at sammensætte din helt egen måltidskasse. Tryk på "bestil", og find ud af hvorfor dette er en af de mest populære måltidskasser.

  Måltider til

  1 - 5 dage

  Antal personer

  2 - 6 per.

  RABATKODE: Spar 25 % på de 2 første måltidskasser

  Design din egen måltidskasse

  Fra kr./måltid 33,-
  Bestil måltidskasse

  KvikKassen måltidskasse

  KvikKassen er lavet af bl.a. den kendte TV-kok Louisa Lorang. Maden er utrolig nem at tilberede, og indeholder velkendte retter lavet på en ny og spændende måde. Kassen indeholder en god blanding af både grøntsager, kød og fisk.

  Måltider til

  3 - 5 dage

  Antal personer

  1 - 5 per.

  RABATKODE: Velkomstgave eller 20 % rabat

  KvikKassen måltidskasse

  Fra kr./måltid 44,-
  Bestil måltidskasse

  Family Feast måltidskasse

  Family Feast fra Simple Feast byder på økologiske måltider med nem og hurtig aftensmad til dine kødfrie dage. Det er specielt til dig, der ønsker at spise mere klimavenligt. Kassen indeholder velkendte måltider, såsom pita, pizza, bolognese osv., lavet i vegetariske og veganske udgaver. Du kan selv vælge vegetarisk eller vegansk.

  Måltider til

  3 dage

  Antal personer

  2 - 5 per.

  RABATKODE: TASTY4 x 100 kr. rabat

  Family Feast måltidskasse

  Fra kr./måltid 56,-
  Bestil måltidskasse

  Kokkens Familiekasse måltidskasse

  Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad, bliver du fri for både at planlægge og gøre daglige indkøb. Du får nemlig leveret måltidskassen direkte til døren, med hurtig, nem og næsten færdiglavet aftensmad. Du skal bruge minimal tid i køkkenet, og kan derfor i stedet bruge tiden sammen med dine nærmeste på andre sjove ting.

  Måltider til

  3 / 4 dage

  Antal personer

  1 - 5 per.

  RABATKODE: Få 20 % rabat på første måltidskasse

  Kokkens Familiekasse måltidskasse

  Fra kr./måltid 42,5,-
  Bestil måltidskasse

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Prøv MåltidsBoxen og Få sund og varieret kost

Det er naturligvis vigtigt, at man spiser sundt og varieret, så kroppen får de vitaminer og mineraler, den har brug for. Dog kan det være svært at lave et sundt og varieret aftensmåltid i en travl hverdag, og måske er man ofte tilbøjelig til at vælge de hurtige og mindre sunde alternativer.

Heldigvis findes der en rigtig god løsning på problemet i form af en box fra MåltidsBoxen. Her får du leveret ingredienser til sund og varieret aftensmad, så det er lige til at gå til, når du kommer hjem fra arbejde.

Sunde retter, der er lige til at varme

Mange måltidskasser kommer med forskellige opskrifter, så man stadig skal tilberede maden, men undgår at skulle bruge tid i supermarkedet for at handle ind. Med måltidskasserne fra MåltidsBoxen skal du dog hverken handle ind eller tilberede maden. Hver ret er nemlig allerede lavet, så maden skal blot varmes. På den måde sparer du endnu mere tid i hverdagen og kan altså nemt skifte den usunde fastfood ud med en lækker måltidsbox, der vil spare dig lige så meget tid, som hvis du bestilte en pizza fra det lokale pizzeria. Se alle forhandlere af måltidskasser her.

Derudover indeholder hver måltidsbox sunde retter til 3-4 dage, og således bliver det uden tvivl nemmere for dig at spise mere sundt og varieret i hverdagen. Måltidsboxene er ydermere smagt til af holdet bag, som har masser af erfaring inden for branchen, og på den måde er du altid sikret en god smag. Du får altså sunde retter leveret lige til din dør, og som endda er lige til at varme.

Måltidsboxen til enhver smag

Hos MåltidsBoxen er der blevet taget højde for, at folk har forskellige præferencer, når det kommer til deres aftenmåltid. Derfor er det muligt at vælge imellem forskellige måltidsboxe, som dermed også indeholder forskellige sunde råvarer og retter. Du kan blandt andet vælge mellem Hverdagsboxen, som består af op til fire måltider, der alle indeholder kød og er børnevenlige. Er du vegetar, kan du selvfølgelig også vælge en Vegetarbox, som primært indeholder grøntsager. Derudover kan du også vælge en såkaldt Flexibox, hvis du ønsker et lækkert måltid med både kød og grøntsager.

Hos MåltidsBoxen finder du altså et hav af muligheder for at få en mere sund og varieret hverdag uden at skulle bruge for mange timer i et køkken, hvad end du er vegetar eller kødspiser. Måltidsboxene kan ydermere fungere rigtig godt for dig, der er single, men de er også enormt børnevenlige og kan altså derfor passe fint til de fleste lejligheder.

Sådan fungerer det, når du bestiller din mad hos MåltidsBoxen

Hos MåltidsBoxen går de også op i, at deres side er brugervenlig, og derfor er det super nemt at bestille sin måltidsbox hos dem. Du skal blot følge nogle simple trin, og så er du klar til at spise sunde retter hver dag. Alt, du skal gøre, er at vælge, hvilken måltidsbox du godt kunne tænke dig at få leveret.

Derefter leverer MåltidsBoxen direkte til dig, og så er der kun tilbage at varme din mad i 10-30 minutter. Således har du altså hurtigt et sundt og lækkert måltid, som sørger for at give dig de vitaminer og mineraler, som din krop har brug for. På den måde kan du med hjælp fra MåltidsBoxen finde tid til andet end madlavning i en travl og til tider uoverskuelig hverdag præget af arbejde, fritidsinteresser og børnepasning.

Hvorfor skal du vælge MåltidsBoxen?

Du skal helt sikkert vælge MåltidsBoxen, hvis du mangler mere tid i hverdagen og har et ønske om at spise sundt og varieret mad. Det er nemlig lige præcis det, du får, hvis du vælger en måltidsbox fra MåltidsBoxen. Du får mulighed for at få mere kvalitetstid med familie og venner i hverdagen, i stedet for at stå i et køkken når du måske hellere vil slappe af med familien.

Derudover sørger teamet bag MåltidsBoxen for at give dig varieret og lækker mad, der passer til sæsonens lækre råvarer, og som er nøje udvalgt til dig. Du kan ydermere have aftensmaden klar på cirka 20 minutter ved blot at varme de lækre retter fra MåltidsBoxen. Der er altså mange fordele ved at investere i en måltidsbox fra Måltidsboxen, og det vil helt sikkert være ideelt for dig, der har en travl hverdag, men er træt af de usunde løsninger.

Priser og levering

Hos MåltidsBoxen skal du ikke betale en formue for et sundt og lækkert måltid, og derfor kan du finde priser fra kun 50 kroner pr. måltid. Derefter vil priserne selvfølgelig variere alt efter dine egne præferencer, når det kommer til, hvor mange dage du gerne vil bestille til, og hvor mange personer I er i husstanden. Derudover tilbyder MåltidsBoxen gratis fragt på ordrer over 750 kroner. Leveringen er også nem og simpel. Du får din måltidsbox leveret lige til døren mellem søndag aften klokken 22 og mandag morgen klokken 07.00. På den måde vil din måltidsbox altid være klar til en ny uge.

Hos Måltidsboxen får du altså lækre retter, der består af sæsonens råvarer, og så er det nemt at bestille og få leveret. Det skal være simpelt at spise sundt og varieret i hverdagen, og det er helt sikkert noget af det, du får ved at bestille en af de lækre måltidsboxe fra MåltidsBoxen.

MåltidsBoxen gør din hverdag nemmere

MåltidsBoxen er som tidligere nævnt perfekt til dig, der går op i at leve sundt, men som måske ikke har tid til at stå i et køkken og lave sunde og varierede retter. Det er også perfekt til dig, der måske har tiden, men ønsker at bruge den på andre ting end madlavning, såsom kvalitetstid med familien.

Det er nemt og simpelt at bestille mad fra MåltidsBoxen, og det sværeste valg, du skal tage, er egentlig bare, hvilken type måltidsbox du godt kunne tænke dig. Du får her sunde og familievenlige retter, der er lige til at varme, samtidig med at det ikke koster en formue. Du får altså super nem aftensmad. Så hvis du ønsker en sund og varieret hverdag, som også giver dig mere tid, skal du bestille en måltidsbox fra MåltidsBoxen.

Blandt andet nævnt her:

Omtalt af: Dagens.dkTrendsOnline.dkConnery.dk