Menu

Måltidsboxen

Vi samarbejder ikke længere med Måltidsboxen. Tag i stedet et kig på det øvrige udvalg af måltidskasser nedenfor.

  • Sorter efter

Brugernes favorit

Klassisk måltidskasse

Kombiner kød og fisk med vegetariske måltider, og sammensæt din helt egen ugemenu. Vælg mellem 15 opskrifter fra 30,45 kr. per portion via vores link.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Klassisk måltidskasse måltidskasse

Fra kr./måltid 32,-
Læs mere

Frit valg mellem 60 retter hver uge

RetNemt Måltidskasser gør madlavningen til en leg med nemme og lækre hverdagsretter for hele familien. Vælg en af deres måltidskasser som deres kokke har sammensat eller vælg frit mellem 60 retter hver uge. Tryk på "Læs mere", og find ud af hvorfor dette er en af de mest populære måltidskasser.

Måltider til

2 - 5 dage

Antal personer

2 - 6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Frit valg mellem 60 retter hver uge måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Læs mere

KvikKassen

KvikKassen er lavet af bl.a. den kendte TV-kok Louisa Lorang. Maden er utrolig nem at tilberede, og indeholder velkendte retter lavet på en ny og spændende måde. Kassen indeholder en god blanding af både grøntsager, kød og fisk.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

1 - 5 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

KvikKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 35,-
Læs mere

Familiekasse

En nem måltidskasse med færdigtilberedt mad til hele familien. Du får lækre og varierede retter, der er klar til servering efter en tur i ovnen. Vælg mellem flere retter og tilpas til dit behov.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 - 5 per.

RABATKODE: 25 % på din første kasse

Familiekasse måltidskasse

Fra kr./måltid 40,-
Læs mere

Skagen Måltidskassen

Lækker måltidskasse, som indeholder gode og lækrer råvarer leveret direkte til din dør.

Måltider til

2 - 3 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: 25 % rabat på dine første 3 kasser med koden: Velkommen2024

Skagen Måltidskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 69,-
Læs mere

Familievenlig måltidskasse

Klassiske retter som børnene med sikkerhed elsker. De er lavet med et børnevenligt tvist lavet på kærlighed og friske ingredienser, så maden er velsmagende.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Familievenlig måltidskasse måltidskasse

Fra kr./måltid 32,-
Læs mere

Familiefavoritter

På ugens menu finder du hver uge et spændende udvalg af klassiske familiefavoritter og lækre familievenlige retter, der vil imponere både store og små – både nye, spændende og kendte klassikere.

Måltider til

2 - 5 dage

Antal personer

2 - 6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Familiefavoritter måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Læs mere

BørnefamilieKassen

Måltidskassen består af velkendte retter, som er nemme at tilberede for både børn og voksne. Fokus er på lækre grøntsager, velkendte fisk og velsmagende kød, som dermed også kan spises af alle. De fleste retter kan tilberedes på under 30 min.

Måltider til

3 - 4 dage

Antal personer

2 - 5 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

BørnefamilieKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 37,-
Læs mere
Derfor kan du trygt bruge Maaltidskasserne.dk

På Maaltidskasserne.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Prøv MåltidsBoxen og Få sund og varieret kost

Det er naturligvis vigtigt, at man spiser sundt og varieret, så kroppen får de vitaminer og mineraler, den har brug for. Dog kan det være svært at lave et sundt og varieret aftensmåltid i en travl hverdag, og måske er man ofte tilbøjelig til at vælge de hurtige og mindre sunde alternativer.

Heldigvis findes der en rigtig god løsning på problemet i form af en box fra MåltidsBoxen. Her får du leveret ingredienser til sund og varieret aftensmad, så det er lige til at gå til, når du kommer hjem fra arbejde.

Sunde retter, der er lige til at varme

Mange måltidskasser kommer med forskellige opskrifter, så man stadig skal tilberede maden, men undgår at skulle bruge tid i supermarkedet for at handle ind. Med måltidskasserne fra MåltidsBoxen skal du dog hverken handle ind eller tilberede maden. Hver ret er nemlig allerede lavet, så maden skal blot varmes. På den måde sparer du endnu mere tid i hverdagen og kan altså nemt skifte den usunde fastfood ud med en lækker måltidsbox, der vil spare dig lige så meget tid, som hvis du bestilte en pizza fra det lokale pizzeria. Se alle forhandlere af måltidskasser her.

Derudover indeholder hver måltidsbox sunde retter til 3-4 dage, og således bliver det uden tvivl nemmere for dig at spise mere sundt og varieret i hverdagen. Måltidsboxene er ydermere smagt til af holdet bag, som har masser af erfaring inden for branchen, og på den måde er du altid sikret en god smag. Du får altså sunde retter leveret lige til din dør, og som endda er lige til at varme.

Måltidsboxen til enhver smag

Hos MåltidsBoxen er der blevet taget højde for, at folk har forskellige præferencer, når det kommer til deres aftenmåltid. Derfor er det muligt at vælge imellem forskellige måltidsboxe, som dermed også indeholder forskellige sunde råvarer og retter. Du kan blandt andet vælge mellem Hverdagsboxen, som består af op til fire måltider, der alle indeholder kød og er børnevenlige. Er du vegetar, kan du selvfølgelig også vælge en Vegetarbox, som primært indeholder grøntsager. Derudover kan du også vælge en såkaldt Flexibox, hvis du ønsker et lækkert måltid med både kød og grøntsager.

Hos MåltidsBoxen finder du altså et hav af muligheder for at få en mere sund og varieret hverdag uden at skulle bruge for mange timer i et køkken, hvad end du er vegetar eller kødspiser. Måltidsboxene kan ydermere fungere rigtig godt for dig, der er single, men de er også enormt børnevenlige og kan altså derfor passe fint til de fleste lejligheder.

Sådan fungerer det, når du bestiller din mad hos MåltidsBoxen

Hos MåltidsBoxen går de også op i, at deres side er brugervenlig, og derfor er det super nemt at bestille sin måltidsbox hos dem. Du skal blot følge nogle simple trin, og så er du klar til at spise sunde retter hver dag. Alt, du skal gøre, er at vælge, hvilken måltidsbox du godt kunne tænke dig at få leveret.

Derefter leverer MåltidsBoxen direkte til dig, og så er der kun tilbage at varme din mad i 10-30 minutter. Således har du altså hurtigt et sundt og lækkert måltid, som sørger for at give dig de vitaminer og mineraler, som din krop har brug for. På den måde kan du med hjælp fra MåltidsBoxen finde tid til andet end madlavning i en travl og til tider uoverskuelig hverdag præget af arbejde, fritidsinteresser og børnepasning.

Hvorfor skal du vælge MåltidsBoxen?

Du skal helt sikkert vælge MåltidsBoxen, hvis du mangler mere tid i hverdagen og har et ønske om at spise sundt og varieret mad. Det er nemlig lige præcis det, du får, hvis du vælger en måltidsbox fra MåltidsBoxen. Du får mulighed for at få mere kvalitetstid med familie og venner i hverdagen, i stedet for at stå i et køkken når du måske hellere vil slappe af med familien.

Derudover sørger teamet bag MåltidsBoxen for at give dig varieret og lækker mad, der passer til sæsonens lækre råvarer, og som er nøje udvalgt til dig. Du kan ydermere have aftensmaden klar på cirka 20 minutter ved blot at varme de lækre retter fra MåltidsBoxen. Der er altså mange fordele ved at investere i en måltidsbox fra Måltidsboxen, og det vil helt sikkert være ideelt for dig, der har en travl hverdag, men er træt af de usunde løsninger.

Priser og levering

Hos MåltidsBoxen skal du ikke betale en formue for et sundt og lækkert måltid, og derfor kan du finde priser fra kun 50 kroner pr. måltid. Derefter vil priserne selvfølgelig variere alt efter dine egne præferencer, når det kommer til, hvor mange dage du gerne vil bestille til, og hvor mange personer I er i husstanden. Derudover tilbyder MåltidsBoxen gratis fragt på ordrer over 750 kroner. Leveringen er også nem og simpel. Du får din måltidsbox leveret lige til døren mellem søndag aften klokken 22 og mandag morgen klokken 07.00. På den måde vil din måltidsbox altid være klar til en ny uge.

Hos Måltidsboxen får du altså lækre retter, der består af sæsonens råvarer, og så er det nemt at bestille og få leveret. Det skal være simpelt at spise sundt og varieret i hverdagen, og det er helt sikkert noget af det, du får ved at bestille en af de lækre måltidsboxe fra MåltidsBoxen.

MåltidsBoxen gør din hverdag nemmere

MåltidsBoxen er som tidligere nævnt perfekt til dig, der går op i at leve sundt, men som måske ikke har tid til at stå i et køkken og lave sunde og varierede retter. Det er også perfekt til dig, der måske har tiden, men ønsker at bruge den på andre ting end madlavning, såsom kvalitetstid med familien.

Det er nemt og simpelt at bestille mad fra MåltidsBoxen, og det sværeste valg, du skal tage, er egentlig bare, hvilken type måltidsbox du godt kunne tænke dig. Du får her sunde og familievenlige retter, der er lige til at varme, samtidig med at det ikke koster en formue. Du får altså super nem aftensmad. Så hvis du ønsker en sund og varieret hverdag, som også giver dig mere tid, skal du bestille en måltidsbox fra MåltidsBoxen.

Blandt andet nævnt her: