Madkasser

Vi har mere travlt end nogensinde før, og det betyder, at tiden til familie, madlavning og hobbyer bliver nedprioriteret. Heldigvis er der håb forude, for vi leverer madkasser til døren, der sparer dig tid og energi i køkkenet. På denne måde kan du lave flere af de ting i hverdagen, som giver dig værdi.

Hvis du vælger at købe madkasser hos vores samarbejdspartnere, er du garanteret den bedste kvalitet, et bredt udvalg og velsmagende middagsretter! Skynd dig at gå på jagt i vores sortiment efter den helt rette madkasse til dig – du bestemmer selv, hvor mange portioner der skal være i kassen, så om du har børn eller er single, er fuldstændig ligegyldigt. Madkasser er til alle.

Forhandlere

Hvad er madkasser?

Madkasser til døren

Hvis du vælger at benytte madkasser leveret til døren fra os, er du garanteret et velsmagende måltid mad, som kræver minimal tid at tilberede i køkkenet. For rigtig mange danskere er dagens højdepunkt aftensmaden omkring bordet i selskab af familie eller venner. Uanset om du spiser alene, med kæresten, familien eller vennerne, er det forventet, at der bliver disket op med et lækkert og velsmagende måltid mad på bordet. Sandheden er bare, at det tager tid at lave lækker og udsøgt aftensmad, og det er ikke hver dag, at der er tid, energi og overskud til dette.

Men hvad er madkasser fra os egentligt? Det er faktisk rigtig simpelt. Du bestemmer selv, hvilket måltid fra os du ønsker at spise den pågældende dag, du bestiller det, og vi leverer det lige til din hoveddør. Nemmere bliver det ikke, vel? Du slipper altså for at stå i lange og irriterende køer nede i supermarkedet, for alle de råvarer du skal bruge, står allerede klar ude foran din hoveddør, når du kommer hjem fra arbejde. Læs gerne videre. og lær meget mere om, hvad du kan forvente, når du bestiller madkasser fra os.

Madkasser til døren giver dig mere tid i hverdagen

Det er ingen hemmelighed, at flere danskere er begyndt at benytte sig af madkasser og måltidskasser generelt, fordi det kan give mere tid i hverdagen til at være sammen med familie eller dyrke sin hobby og fritidsinteresser. Madkasser er den helt rette løsning, hvis du vil have mere overskud i hverdagen. Se madkasser fra populære RetNemt eller Aarstiderne.

Der er flere elementer i at bestille madkasser, der giver mere overskud i hverdagen. Her er et par:

 • Vi kender det allesammen: om morgenen inden vi skal ud af døren og på arbejde, dukker spørgsmålet op; hvad skal vi have at spise til aftensmad? Man skynder sig febrilsk at kigge i fryseren, om der skulle gemme sig noget nemt og lækkert, men ofte må vi, skuffet, lukke fryseren i igen. Og hvad gør vi så? Vi udskyder problemet til senere på dagen, hvilket kan være en utrolig dårlig idé.

 • Når arbejdsdagen er overstået og du lukker døren til arbejdspladsen bag dig, går turen som det første, ofte, til supermarkedet. Hér gælder det om at bevare roen og tålmodigheden, for butikken er fyldt med andre, lige så frustrerede, mennesker, der også leder efter velsmagende, men nem aftensmad. Vi oplever også ofte, at al fantasi er forsvundet, når vi står og læner os ind over køledisken. Det ender med, at vi tager en lidt for hurtig beslutning og kommer hjem med usund aftensmad. Og desuden også en hel masse impulskøb.

 • Når det lidt for usunde måltid mad er spist, står man bagefter tilbage med en masse rester, man ikke ved, hvad man skal gøre af. Det nemmeste er at smide det i skraldespanden, men det er penge ud af vinduet og dårligt for miljøet. Samtidig har du ikke lyst til at gemme den usunde mad af ren og skær dårlig samvittighed.

Der er mange fordele

Forestil dig en hverdag, hvor du kan undgå alle disse ting. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok! Fordelene er mange ved at købe madkasser hos os:

Madkasser leveret
 • Du får mere tid i hverdagen, da du slipper for indkøb og ikke behøver bruge flere timer på at lave mad.

 • Du kan spare penge på madbudgettet, da du undgår fristelser i supermarkedet.

 • Du kan vælge mellem et hav af forskellige velsmagende retter, som både kan mætte store og små munde i hjemmet.

 • Du kommer til at spise sundt og varieret og med mulighed for at vælge økologiske råvarer.

 • Du kan være sikker på, at den mad, der bliver leveret, er af god kvalitet.

Vi ser ingen ulemper ved at vælge madkasser en eller flere gange i ugen, vi ser kun fordele! Nu tænker du måske, at det må være en smule dyrere at købe madkasser frem for at handle i supermarkedet. Heldigvis er prisforskellen ikke synderlig stor, og ved at vælge madkasser får du mere ro og tid i hverdagen – noget, som ikke kan gøres op i kroner og øre.

Ud med junk food og ind med madkasser

Det er naturligvis ikke fordi, at vi ikke ved, at hverdagen er travl, og tiden knap – derfor kan der også være brug for hurtige aftensmadløsninger, og det er helt okay. Det gælder blot om at træffe de rette valg og styre uden om junk food; pizza, burgere, kinesisk og andet. Du kan nemlig være helt sikker på, at dette sætter sig på sidebenene, hvis du spiser det flere gange om ugen.

Vi har, mere end nogen andre, den fulde forståelse for, at tiden og lysten til at stå foran komfuret i minimum en time om dagen ikke altid er til stede. Det er netop derfor, at du skal vælge madkasser fra os. Du kommer både til at spise sundt og varieret med velsmagende retter, der udfordrer dine smagsløg. Vi tror på, at vores madkasser leveret til døren er et bedre alternativ end det lokale pizzeria. I hvert fald hvis du spiser dér mange gange om måneden. Gå på opdagelse i vores sortiment med det samme. Oplev alle vores sunde alternativer til fast food og take away.

garanti for velsmagende opskrifter med madkasser

Sunde madkasser

Det har aldrig været nemmere at lave aftensmad! Vi benytter os kun af kvalitetsråvarer, der sikrer dig et godt og velsmagende måltid mad. Vi udvikler hele tiden nye opskrifter, så du altid kan finde nye madkasser, der passer til dig og dine præferencer. Vi tager afsæt i de danske råvarer, så du får de mest smagfulde og lækre varer som overhovedet muligt. Rigtig mange danskere er ikke altid klar, over hvilke madvarer der er i sæson, og det er altid en god idé at udnytte disse. Når råvarer som eksempelvis kål, asparges og kartofler er i sæson i Danmark, er du nemlig garanteret, at disse er så velsmagende som overhovedet muligt. Der er intet bedre end de første nye og spæde danske kartofler! Vi sørger naturligvis for, at du har mulighed for at vælge dette i vores aftensmadskasser. Se en oversigt over de mange forskellige forhandlere her.

Husk, det er dog også helt okay at have en favorit, som du vælger gang på gang. Se f.eks. udvalget hos vores samarbejdspartner Den Grønne Asparges.

Tag børnene med på råd

Det kan være utrolig svært altid at skulle finde på nye middagsretter, som behager alle familiens medlemmer. Vi vil altid gerne opfordre børnefamilier til at tage børnene med på råd, når der skal vælges aftensmad. Dine børn vil med garanti synes, at det er super sjovt at få lov til at være med til at bestemme, hvad der skal på bordet til aftensmaden. På denne måde kan det også være nemmere at lokke grøntsager og andre sunde madvarer ned i deres ganer – for de har jo selv været med til at vælge. Og hvis dine børn er gamle nok, kan de også hjælpe med at tilberede maden. Det er en rigtig god idé, da retterne altid tager imellem 15 og 30 minutter at lave – det er en tidsramme, langt de fleste børn har tålmodighed til at holde sig inden for.

Vælg selv hvor mange dage

Når du bestiller madkasser leveret til døren fra os, bestemmer du helt selv, hvor ofte disse skal leveres. Du kan få madkasser leveret flere gange i ugen, en enkelt gang i ugen eller måneden. Det er udelukkende dig, der bestemmer.

Det kan være en rigtig god idé at vælge at få madkasser leveret de dage, hvor du har andre faste planer. Det kan være, du besøger fitnesscentret hver onsdag eller mødes med veninder hver mandag til en kop kaffe. Du kan med fordel vælge at få leveret aftensmadkasser de dage, hvor du ved, at du er sent hjemme af den ene eller anden årsag. Du har også mulighed for at gøre en ”begivenhed” ud af de dage, hvor madkasserne bliver leveret. Skru ekstra op for hyggen derhjemme og slut aftensmaden af med et brætspil for hele familien – gør madkasse-dagen til en helt speciel dag, hvor dine børn ved, at der skal hygges, grines og fortælles røverhistorier over middagsbordet. Det vil med garanti bringe din familie tættere sammen.

Madkasser er perfekte til gæster

Bedste madkasser

Hvis du, ligesom de fleste andre danskere, ofte får gæster på besøg af den ene eller anden årsag, kan madkasserne fra os gøre dig til en bedre vært, der har mere overskud til at være sammen med gæsterne.

Hvad end det er tid til fødselsdag eller blot en hyggelig aften i nære venners samvær, kan vores madkasser indeholde det perfekte festmåltid. Du har med garanti prøvet at stresse rundt i supermarkedet for at finde de mange råvarer, der står på din liste for derefter at suse hjem i køkkenet og jonglere med mad, potter og pander i flere timer for at kreere det perfekte måltid mad. Det fjerner pusten og gejsten for at hygge sig, da alt fokus ligger ude i køkkenet. Med madkasser fra os skal du blot klikke dig rundt på vores hjemmeside og vælge den madkasse, du ønsker – så sørger vi for, at den bliver leveret til døren. Så kræver det blot, at du bruger maksimum en halv time i køkkenet, og vupti, så er maden serveret for dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Madkasser – leveret lige til døren

Hvis du vælger at benytte os, sørger vi for, at aftensmadoplevelsen bliver så nem som overhovedet muligt. Når du har valgt din foretrukne madkasse og trykker på ’bestil’, skal du blot læne dig tilbage i kontorstolen på arbejdet og vente på, at den står klar foran din hoveddør, når du kommer hjem. Du behøver nemlig slet ikke at være hjemme for at tage imod madkassen.

Maden leveres nemlig i bokse, som kan holde sig friske i 24 timer, inden det skal på køl. Vi sørger for pakning og fragt – du skal blot hive kassen indenfor i køkkenet og tilberede måltidet. Se udvalget hos Kokkens Hverdagsmad lige her.

Spis varieret med vores måltidskasser

MadkasserDer er meget forskning og flere undersøgelser, der har vist, at en varieret kost kan være afgørende for helbredet. Det er nemlig vigtigt, at du ikke går glip af vigtige vitaminer og mineraler, som er essentielle for din krops ve og vel.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at kroppen får alle de nødvendige gode sager, den har brug for, og derfor udvikler vi altid nye opskrifter og madkasser, som sikrer en varieret kost til dig og din familie. Du vil altid have mulighed for at vælge forskellige madkasser, men du kan også vælge den samme favorit gang på gang, hvis det er det, du har lyst til. Det er næsten kun fantasien og dine smagsløg, der sætter grænser.

Vi elsker sund mad!

Motionsbølgen er skyllet ind over Danmark, det har den været i et godt stykke tid efterhånden. Vi lytter altid til vores kunder og den feedback vi får. Vi oplever en stigende efterspørgsel efter sund og nærende mad. Dette prøver vi naturligvis at efterleve. Derfor sætter vi en ære i at udvikle sunde middagsretter, som er utrolig velsmagende. Det behøver nemlig ikke at være en sur pligt at spise sundt.

Rigtig mange danskere oplever at gå død i deres træning og vægttab, fordi måltiderne bliver for kedelige. Så falder man i og har rigtig svært ved at komme på rette spor igen. Vi er meget opmærksomme på at sammensætte de rette måltider, som giver mæthedsfornemmelse, samtidig med at det er sundt og velsmagende. Mulighederne er mange, og vi bestræber os altid på at forkæle dine smagsløg så meget som muligt.

…Og vi elsker også økologi!

Vi er fuldstændig vilde med økologi, og det vil du også opleve, når du søger i vores brede sortiment. Vi tror nemlig på, at økologisk mad er en smule mere velsmagende. Samtidig ved vi, at kvaliteten generelt er bedre! Vi vil nemlig forkæle dine smagsløg.

Priserne på økologiske produkter er efterhånden ved at være nede på et niveau, der matcher traditionelle ikke-økologiske produkter. Så vi ser ingen grund til ikke at vælge økologi. Det er naturligvis usandt at sige, at god mad udelukkende kommer fra økologiske produkter. Det afhænger i høj grad også af, om råvarerne er i sæson, og om dine evner og hjælpemidler i køkkenet er tilstrækkelige. Men bare rolig, vi tror på dig! Og du kan også altid finde en opskrift i madkasserne, som du kan vælge at følge, hvis du har lyst. Du er også altid mere end velkommen til at freestyle og gøre dine egne erfaringer.

Spar penge på vores madkasser

Det er langt de færreste mennesker, der forbinder god kvalitet og convenience med lave priser. Vi gør altid alt, hvad der står i vores magt for at tilbyde dig så billige madkasser som overhovedet muligt, og vi er dog også en af markedets billigste aktører. Men det er ikke udelukkende vores lave priser på madkasser, der kan spare penge på dit madbudget. Lad os forklare, hvilke andre ting der har indflydelse på dette:

 • Når du bestiller madkasser fra os, slipper du for at besøge dit lokale supermarked. Når du står nede i supermarkedet efter arbejde, og eftermiddags-sukkertrangen begynder at nærme sig, vil du være meget mere tilbøjelig til at tage dårlige, dyre og usunde madvalg. Vi ved alle sammen godt, at det kan være utrolig farligt at smutte en tur i supermarkedet på tom mave. Det er her der bliver impulskøbt som aldrig før – og det kan ses på madbudgettet!

 • Vi danskere smider mad ud som aldrig før, og vi vil meget gerne deltage i at stoppe madspild herhjemme. Vi bruger meget tid på at tilrettelægge vores madkasser, så det er præcist den rette mængde mad, der bliver sendt ud af vores dør og hjem på dit middagsbord. På denne måde undgår du at smide mad, og penge, ud i skraldespanden.

Ikke nok med at du vil finde utrolig fordelagtige priser på vores madkasser, så vil du også kunne spare penge i dagligdagen ved at undgå impulskøb og dårlige, dyre beslutninger i supermarkedet. Det er altså ren win-win for både dig og miljøet.

Gå på opdagelse i vores vegetarmadkasser

Madkasse billige

Flere og flere danskere vælger at blive vegetarer, hvilket bunder i, at jordens ressourcer bliver færre og færre. Derfor vælger rigtig mange at fjerne kød og protein fra kosten, fordi man lige så godt kan spise alle de fantastiske råvarer, som ikke udleder unødvendig meget CO2. Vi har naturligvis valgt at imødekomme det stigende antal vegetarer i landet ved at lave 100 % vegetariske madkasser, der kan leveres til døren.

Disse madkasser er fyldt med fantastiske grøntsager og spændende opskrifter. De vil med garanti kunne udfordre enhver vegetar på smag og tilberedning. Vi har naturligvis også valgt at fokusere på alle de vitaminer og gode sager, der er at finde i grøntsager, som vegetarer har brug for, fordi disse ikke indtages igennem kød og protein.

Husk, du behøver slet ikke at være inkarneret vegetar for at kunne købe vores madkasser med 100 % vegetarindhold. Du kan også blot have et ønske om at spise mere grønt i hverdagen. Her kan vores vegetariske måltidskasser være det perfekte match. Der kan være mange gode grunde til at ville spare på animalske produkter. Dog kan det være rigtig svært at undlade, hvis man er vokset op med kød på bordet hver dag. Vi hjælper dig med at kreere og sammensætte spændende vegetariske retter med vores opskrifter. Vi garanterer, at du næsten ikke lægger mærke til, at der mangler kød på tallerkenen. Simple Feast er eksperter i vegetarmad. Se deres udvalg her.

Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen har blandt andet udtalt, at proteinkvaliteten fra vegetabilske fødevarer er omtrent lige så god som proteiner fra de animalske, hvis man blot spiser flere forskellige plantefødevarer i dagens løb. Du skal ikke være bange for, at du ikke indtager de nødvendige vitaminer og mineraler ved at spise vegetarisk kost.

Alle kan være med – prøv en af vores aftensmadkasser

Nu er du forhåbentlig blevet en smule klogere på, hvad madkasser fra os er for en størrelse. Men lad os kort ridse op, hvad du kan forvente, når du bestiller madkasser leveret til døren fra os:

 • Bredt sortiment, hvor du altid kan finde nye og inspirerende middagsretter
 • Levering til døren, hvor madkassen kan stå i op til 24 timer. Du skal ikke skynde dig hjem fra arbejde for at tage imod madkassen
 • Altid høj kvalitet med økologi og råvarer i sæson i fokus
 • Madkasser, der også er ideelle til aftener, hvor der kommer gæster
 • Det tager altid imellem 15 og 30 minutter at tilberede måltiderne
 • Altid et bredt udvalg af vegetariske madkasser
 • Du bestemmer selv, hvor ofte madkasserne skal leveres til døren
 • Altid sund og varieret kost.

Vi mener ikke selv, at der er nogen ulemper ved at bestille madkasser fra os. Kan du komme i tanke om nogen? Nej vel? Du får mere tid og overskud i hverdagen, da du slipper for de mange ture i supermarkedet. Derudover sparer du flere timer bag kødgryderne i køkkenet. Brug de ekstra timer på at være sammen med familie, venner og dyrk dine fritidsinteresser til fulde. Du kan også se det store udvalg af måltidskasser med fisk her.

Bliv mere sikker i køkkenet

Madkasser er fantastiske, hvis du gerne vil blive bedre til at lave mad, men ikke har tid til at tage lange aftenkurser, og ikke ved hvor du skal starte for at forbedre dine kulinariske evner. Alle opskrifterne i madkassen er nemlig hurtige at tilberede, og de smager dejligt. Derfor lærer du hurtigt at følge en opskrift. Du indser i løbet af kort tid, at det er utrolig nemt at lave lækker og sund mad. Efter en periode, hvor du har fulgt madkassens opskrift, bliver du mere selvsikker i køkkenet. Du indser, at det ikke er et problem at lave lækker mad. Til sidst ender du sandsynligvis med at eksperimentere lidt med de forskellige opskrifter. Før du ved af det, kan du lave et lækkert måltid uden at følge nogen opskrift overhovedet.

Vil du slippe for at lave maden? – Bestil en nem madkasse

Vil du gerne fjerne tiden i køkkenet? Så er det også muligt at få leveret madkasser, der indeholder færdiglavet aftensmad. Alle retterne i disse madkasser tilberedes kort tid inden leveringen, så de er stadig friske. Når du modtager madkasser med færdiglavet mad, så skal du stort set ikke foretage dig andet end at varme maden og dække bordet. Så kan du indtage et lækkert måltid efter bare 10 minutters forberedelse. Vi har flere måltidskasser, der udelukkende leverer færdiglavet mad.Du kan bl.a. vælge Kokkens Hverdagsmad, som leverer frisk og lækker mad til fire dage. Al deres mad er lavet med fokus på familier, så maden skulle gerne blive modtaget med begejstring fra alle familiemedlemmerne. Hvis du er mere til traditionel dansk mad, kan du modtage en madkasse fra Salt og Peper, som har traditionelle danske retter såsom svinekam, og de leverer desuden mad til fester og sammenkomster såsom svendegilder og fødselsdage. Hvis du gerne vil have færdiglavet vegetarmad, kan du også vælge en madkasse fra Simple Feast, der udelukkende laver lækre vegetarretter, der er 100% økologiske.

Hvilken madkasse er den bedste?

Alle vores madkasser indeholder fødevarer af høj kvalitet, og de har allesammen spændende madretter og opskrifter. Derfor er der ingen madkasser, der er bedst. Alle vores madkasser er nemlig lavet til forskellige mennesker. Derfor er det kun dine smagsløg og præferencer, der afgør hvilken madkasse, der er bedst. Hvis du gerne vil have traditionel dansk mad, så er Salt og Pepper f.eks. fantastiske, mens Simple Feast laver ekstremt gode vegetarretter. Hvis du gerne kun vil have økologiske produkter, kan du f.eks. bestille en madkasse igennem Aarstiderne, som leverer friske samt økologiske råvarer med spændende opskrifter. Hvis du gerne vil have hurtig aftensmad, der ikke tager lang tid at lave, så kan du med fordel vælge en madkasse fra Retnemt, der indeholder råvarer og opskrifter til nemme familieretter, der er hurtige at tilberede.

Få leveret mad til din dør, lige meget hvor du bor

Sund mad skal være lettilgængelig for alle danskere. Dette gælder også danskere, der bor i Udkantsdanmark. Derfor er det muligt at få leveret en madkasse til alle områder i Danmarks fastland og brofaste byer. Hvis du bor på landet, får du ekstra mange fordele ved at bestille en madkasse, da de fleste, der bor på landet, ofte skal køre temmelig langt til det nærmeste supermarked. Derfor sparer du altså både køretid og benzinpenge, hvis du køber en madkasse uden at bo i byen. Du skal heller ikke frygte, at du ender med at betale enorme leveringsomkostninger, da de fleste af vores udbydere tager en fast pris for leveringen. Herudover har mange af vores udbydere ingen leveringsomkostninger, så du kommer under ingen omstændigheder til at betale en masse i leveringsomkostninger, når du bestiller en madkasse.

Madkasser uden binding

Hvis du er i tvivl, om en madkasseordning er noget for dig, så har de fleste af vores udbydere ingen binding. Så du kan altid bare prøve en madkasse i en uge, og hvis det ikke er noget for dig, så kan du altid framelde dig igen. Denne frihed til at tilmelde/framelde sig en madkasseordning gør også, at du meget let kan skifte mellem de forskellige madplaner uden problemer. Så kan du altid prøve de forskellige madkasser og måske finde din foretrukne madkasse-udbyder. Det er forskelligt, hvornår du skal framelde dig en madkasseordning, men de fleste udbydere kræver blot, at du framelder dig senest to dage inden din levering. Det er også muligt at finde madkasseordninger, der ikke kræver, at du har et abonnement. Med denne madkasseordning skal du således blot lade være med at bestille, hvis du ikke ønsker at modtage mad fra udbyderen igen.

Madkasser med førstegangsfordele

For at være gode ved førstegangskunder tilbyder mange madkasseordninger også førstegangsfordele til nye kunder. Disse fordele er meget varierende, nogle tilbyder en procentrabat, mens andre giver et ekstra måltid. Andre madkasse-udbydere giver velkomstgaver. Derfor kan du prøve nogle af de forskellige madkasseordninger, der giver dig førstegangsfordele, så kan du udnytte din madkasseordning til fulde. Kokkens hverdagsmad giver en flad førstegangsrabat til alle kunder, mens årstiderne tilbyder en lækker olivenolie til alle førstegangskøbere. Retnemt og den grønne asparges går lige frem så langt, at de giver hhv. 15% og 25% rabat på dine to første leverancer. Du har derfor rig mulighed for at spare penge og få nogle lækre gaver, når du køber produkter igennem en udbyder første gang.

Bestil din madkasse allerede i dag

Vi har en række forskellige udbydere, du kan vælge imellem. Det tager kun fem minutter at tilmelde sig en madkasseordning, og du vælger selv din leveringdag. Du skal blot klikke på knappen ”Prøv nu”, hvorefter du videresendes til udbyderens madkasseordning. Vælg din foretrukne madkasseordning og indtast dine leveringsoplysninger. Herefter skal du blot vælge en leveringsdato og indtaste dine betalingsoplysninger.Derfor skal du egentlig kun have adgang til en computer med internet for at tilmelde dig en madkasseordning. Dette er en del lettere og hurtigere end at køre ned i supermarkedet for at stå i lange køer.

"Jeg vil anbefale måltidskasser til alle, da det både er nemt og sparer mig tid i hverdagen. Med en travl hverdag, hvor jeg gerne vil bruge min fritid bedst muligt, hjælper måltidskasserne mig netop til det. Jeg kan få det ligesom jeg vil have det, hvilket jeg er stor fan af. 5 stjerner herfra."

Liva Larsen

★★★★★

Indsend også din bedømmelse af vores tjeneste på Maaltidskasserne.dk - klik her