Menu

Marley Spoon

Derfor kan du trygt bruge Maaltidskasserne.dk

På Maaltidskasserne.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Marley Spoon

Hos Marley Spoon får du alle de skønne fordele ved at investere i en måltidskasse. Du slipper for at bruge unødigt meget tid på at handle ind efter en lang arbejdsdag, og skaber dermed mere frirum i hverdagen. Du får desuden et bæredygtig måltid af friske råvarer og minimum madspild hver eneste dag, og som om det ikke var nok, så slipper du for at spise de samme retter om og om igen, for Marley Spoon har allerede lagt alt forarbejdet i at designe og tilbyde spændende retter, som med garanti vil give dine smagsløg nye oplevelser hver dag. Læs mere om, hvordan du kan få leveret friske ingredienser og spændende opskrifter lige til din dør hver eneste uge. Så bliver det ikke meget nemmere at tilberede et godt måltid i dit eget køkken.

Slut med travle supermarkeder efter en lang arbejdsdag

Vi kender det alle sammen, den energidrænende indkøbstur efter en lang dag på arbejdet i et supermarked med for lidt personale til for mange kunder. Der er ikke noget at sige til, at kreativiteten for aftenens måltid kan komme på prøve, når arbejdsdagen har været lang. Med en måltidskasse fra Marley Spoon behøver du ikke længere bekymre dig om, hvad aftensmåltidet skal stå på, for de har allerede lagt kræfter i at vælge de bedste råvarer og lækreste opskrifter og leveret dem lige til din dør. Opskrifterne guider dig gennem tilberedelsen af maden i simple trin, og du vil hurtigt opdage, hvor nemt det er at lave lækkert og velsmagende mad helt uden unødvendigt meget tid i køkkenet.

Lækre og spændende opskrifter fra Marley Spoon

Hos Marley Spoon har de deres egne in-house kokke og opskriftsudviklere, som hver dag står i køkkenet for at opfinde og afprøve nye, lækre opskrifter til din nemme aftensmad. Det gør de med det mål at udvikle opskrifter, som både smager utroligt godt, samtidig med at de er nemme for dig at følge trin for trin, så du får en god madlavningsoplevelse i dit eget køkken.

Du kan hver uge vælge mellem flere forskellige opskrifter, alt efter om du ønsker mest kød eller fisk, eller måske vegetariske eller low-carb-retter i stedet. Alle deres opskrifter leveres sammen med lokalt indkøbte råvarer og i lige den mængde, som du skal bruge.

Lokale leverandører af friske råvarer hos Marley Spoon

Hos Marley Spoon lægger de særligt vægt på, at man skal vide, hvor maden kommer fra. Det er derfor, de samarbejder med lokale leverandører, som de ved, at de kan stole på. De gør en stor indsats for at vælge kød fra frilandsgrise og –høns, og deres lamme- samt oksekød kommer altid fra dyr, som har levet et godt liv. Konserverede produkter er aldrig tilsat konserveringsstoffer, smagsforstærkere eller farvestoffer, og er det muligt, undgår de også helst tilsat sukker og salt. Det er derfor, de altid leverer råvarer af højeste kvalitet for det bedst mulige måltid til dig.

Bæredygtighed i højsædet hos Marley Spoon

Marley Spoon samarbejder desuden med bæredygtige partnere. Bæredygtighed er nemlig også et stort fokus hos dem. Det kommer blandt andet til udtryk i deres emballage, som er produceret af 100 % genbrugsmateriale. Derudover benytter de genanvendelige køleelementer fremstillet af 85 % sukkerør, som holder din mad kølig på den bæredygtige måde. Når du vælger en måltidskasse fra Marley Spoon, vælger du ligeledes madspild fra. Det skyldes, at de altid sender lige præcis den mængde af ingredienser, som du skal bruge til de forskellige retter, så du dermed skal smide så lidt mad ud som muligt.

Skræddersy din egen menu hver uge

Hos Marley Spoon kan du vælge en måltidskasse til 2 eller 4 personer. Måltidskassen for 2 personer kommer med 3-5 måltider per uge, mens 4-personerns måltidskassen kan vælges med 2-4 måltider per uge. Hver uge er der 20 nye opskrifter, og du kan helt selv vælge dine favoritter blandt disse. Uanset om du ønsker hurtige og nemme opskrifter, ekstra sunde måltider, mad med mere fisk eller måske vegetariske retter, så finder du det her. Blandt deres populære måltider findes for eksempel asiatisk kyllingebowl, risotto med kæmperejser og broccolitærte med laks. Det er blot nogle få af det retter, som de blandt andet tilbyder. Hver uge vil der være mindst 5 måltider, som er vegetariske. Med din personlige brugerkonto kan du blot gå ind at redigere og sammensætte dine måltider, som du ønsker det hver uge. Måltidskasserne kommer også i børnevenlige versioner. Priserne for et måltid starter på 50 kr.

Fleksibelt abonnement

Marley Spoon tilbyder måltidskasser på et fleksibelt abonnement. Det betyder, at du selv bestemmer, hvilke måltider du ønsker at få leveret fra uge til uge. Du kan også springe hele uger over eller sætte dit abonnement på pause. Det hele kan gøres via din online brugerkonto, og du betaler selvfølgelig kun for de uger, hvor du rent faktisk modtager din måltidskasse.

Der er ingen binding på måltidskasserne fra Marley Spoon, men du skal være opmærksom på, hvornår du opsiger. Det skal ske mindst 6 dage før næste levering.

Den første internationale spiller på det danske marked for måltidskasser

Måltidskasser er et populært koncept i særligt de skandinaviske lande, og med god grund. Det sparer os for en masse unødvendig tid i travle supermarkeder og sikrer sund og lækker mad hver eneste dag uden for store omkostninger. Marley Spoon er en nyere spiller på det danske marked for måltidskasser. Firmaet blev grundlagt i Tyskland i 2014 og har siden da leveret måltider i flere andre europæiske lande samt i Australien og USA, og altså nu også i Danmark.

Levering af Marley Spoon måltidskasserne

Der er altid gratis fragt med en måltidskasse fra Marley Spoon og leveringsdagen er altid mandag. De leverer desværre ikke til hele Danmark, men det er muligt at indtaste sit postnr. for at tjekke om de leverer til det områder man bor i. Marley Spoon udvider hele til tiden, og har også planer om at levere til hele Danmark på sigt.

Du behøver dog ikke være nervøs for, hvorvidt du er hjemme ved levering. Virksomheden pakker omhyggeligt dine råvarer i isoleringsposer og med køleelementer, således at dine råvarer holder sig kolde og friske længst muligt. Faktisk kan de holde sig kolde i helt op til 8 timer. Vi anbefaler dog, at du kommer råvarerne i køleskabet, så snart det er muligt. Derefter holder maden i minimum 4 dage efter levering.

Blandt andet nævnt her: