Menu

Osuma

Find dagligvarer på hjemmesiden, og få dem leveret lige når det passer dig. Se deres store udvalg, gode tilbud og bliv inspireret til gode valg.

    Osuma

    Osuma er et online supermarked med et bredt sortiment af dagligvarer. Dine varer bliver håndplukket, og de har friskhedsgaranti, så du er sikret en ordentlig behandling af dine dagligvarer.

Osuma er et online supermarked. Her har du muligheden for at handle alle dine dagligvarer hjemme fra din egen stue. Du kan på denne måde handle på alle tider af døgnet, uden at skulle stresse over en eventuel bagkant, eller med dine trætte børn på slæb.

Dagligvarer i daglighjemmet

Osuma online supermarkedSom et online supermarked, kan du bruge Osuma lige som du har lyst til. Med den hverdag vi kan være kendt med i dag, kan det nemt være en stressfaktor at skulle ud og handle efter arbejde, eller når man har hentet sine børn fra børnehave, skole eller vuggestue.

Logger du ind og benytter Osuma, vil du opleve, at dette eliminere den forhenværende stressfaktor der var, ved at skulle handle ind til ugen. Du kan i ro og mag sætte dig med en kop kaffe, og danne dig et overblik over hvilke varer, du mangler, og hvilke du kan få til den bedste pris.

Måltidskasser

Er du ikke altid i dit kreative hjørne, kan du også vælge måltidskasserne fra Osuma. Der er flere forskellige varianter at vælge i mellem og det er muligvis den nemmeste måde for dig, at have aftensmaden klar, når du lever et liv med fart på. Sætter du egentlig bare pris på at kunne hygge om dig selv og dine kære, er måltidskasserne også klart et tilbud, som du kan benytte dig godt af.

Familiepakken sørger for, at der indgår mange børnevenlige retter, så børn eller bare den lettere kræsne også nyder at sætte tænderne i maden.

Den eksotiske måltidskasse er til dig, der godt kan lide at variere mere i dine måltider. Der er flere eksperimentelle retter med, og der er også flere fiskeretter end i familiepakken.

Fælles for begge måltidskasser er, at der tilhører udførlige opskrifter med til alle retterne, og der er ikke én ret der tager over 40 minutter at tilberede.

økologisk indhold

OsumaOsuma stræber sig på, at der altid skal være minimum én råvarer per måltid, der er økologisk, men faktisk er retterne oftest op til 90% økologiske. Du kan læse mere om Økologiske måltidskasser her. Retterne bliver også præsenteret med et sundt twist, så du er sikker på, at bare fordi du har valgt den ”nemme” udvej, så ryger der ikke nogle ekstra kilo på.

Det der gør det super nemt ved at bestille en måltidskasse er, at det sparer dig en umådelig mængde af din tid.

Som nævnt før, kender vi alle til det med at det kan være en kæmpe stressfaktor at skulle handle ind til ugen. Oven i dette, kan det også være enormt svært, at skulle være kreativ 7 dage i ugen, såfremt man ikke ønsker at spise den samme ret flere dag i træk.

Med måltidskasserne har du altså muligheden for, for det første, at spare tiden som du ellers ville have brugt på, at rende rundt i et supermarked, der måske endda ville være besværet med at have nogle sulte og trætte børn med på slæb. For det andet, behøver du ikke ransage din hjerne for at komme på en ny og spændende ret, som I ikke lige har fået for nyligt.

Du kan at få aftensmad i op til 4 dage med måltidskasserne fra Osuma, hvilket vil give dig et stort overskud til at handle ind til de resterende dage i ugen.

Du kan endda også drage inspiration fra tidligere måltidskasser, når du skal være kreativ og finde på, hvad det er du skal forkæle ganen med i weekenden.

Skal du have andet end dine måltidskasser når du er inde og bestille dem, kan du også roligt gøre dette. Det eneste du skal være opmærksom på, er at det kommer i forskellige kasser, og oftest også på separate dage.

Osuma online supermarked Levering til døren

Når du har bestilt dine varer eller din måltidskasse, har du mulighed for at vælge den form for levering der passer bedst til dig, og du behøver ikke engang at være hjemme til at modtage kasserne.

Osuma leverer ud på alle hverdage, og enkelte steder i Danmark leverer de også om lørdagen.

Det er nemt at se, hvor og hvornår Osuma kan levere. Du skal blot logge ind med din profil på forsiden og gå til butikken. Herfra har du mulighed for at se bestillingsfrister og leveringstidspunkt. Du behøver faktisk ikke engang en profil for dette, du kan også bare indtaste dit postnummer for at få vist disse.

Hvis du har svært ved at være hjemme på de tidspunkter hvor Osuma leverer, kan du vælge at få dine varer eller din måltidskasse leveret ved din fordør.

Når du bestiller varerne skal du blot gøre dem opmærksomme på hvor kasserne skal stilles ved at skrive det i kommentarfeltet. På denne måde kan vi stille dine varer der, hvor du er mest tryg ved at modtage dine varer. Dette kan enten bare være ved din fordør, i din garage, eller ved en trappenedgang til din kælder – kun din fantasi sætter grænser.

Som en ekstra service tilbyder de også levering til køkkenbordet. Det betyder, at hvis du vælger dette, så er du hjemme når du får varerne. Chaufførene kommer ind og pakker varerne ud for dig, og på denne måde kan du hurtigst muligt tjekke, om alt er som det skal være.

Har du besvær ved at løfte, eller har travlt med alt andet i hjemme når varerne bliver leveret, kan de også levere det til dit køleskab. Det foregår egentlig på samme måde som levering til køkkenbordet, men her bliver varerne ydermere også sat ind i køleskabet for dig, og varerne der skal på frys, bliver smidt i fryseren. På denne måde skal du egentlig ikke foretage dig andet end det du helst vil – du skal blot lukke udbringeren ind.

Emballagen

Hos Osuma arbejder de for at minimere al unødvendig emballage, for at være så god ved miljøet som muligt.

Ved at du vælger at få leveret dine varer mens du er hjemme, sparer du egentlig både penge, men på samme tid også besværet der er med returemballage. Som udgangspunkt pakkes alle varer i genbrugs-transportkasser af plastik, som chaufførerne tager med, med det samme. Får du dine varer leveret af en af deres eksterne leverandører, tager de alt emballage med, næste gang du handler hos dem. Det eneste du skal gøre her, er bare at stille det hele frem til vores chauffører.

På denne måde kan vi hjælpe hinanden med at bevare miljøet bedst muligt.

Garanti for friske varer eller penge retur

OzumaDer er mange der, med god grund, frygter for at bestille varer eller måltidskasser online, fordi de ikke selv har mulighed for at grundsortere deres varer. Hos Osuma får du friske varer, der er i overensstemmelse med deres friskhedsgaranti.

Når du bestiller dine varer, håndplukkes de i enten det lokale Kvickly eller SuperBrugsen. Begge forretninger modtager friske forsyninger hver dag, og det er derfor ganske sikkert, at dine varer er gode fra start.

Efter disse er håndplukket, transporteres de videre i deres egne køle- og frysebiler, eller via en anden samarbejdspartner, der kan leve op til de høje standarder hos Osuma.

Oplever du at du har modtaget nogle varer du ikke er tilfreds med, skal du blot kontakte deres kundeservice igennem Osuma.dk.

Her vil de med glæde hjælpe dig. Alt afhængigt af situationen kan du enten få penge retur for de varer du har været utilfreds, eller få udstedt et tilgodebevis, så du kan bruge pengene næste gang du handler ind hos Osuma.

Osuma til erhverv

Hos Osuma tilbyder de selvfølgelig også at levere til erhverv. Her har du også muligheden for at vælge mellem de to forskellige måltidskasser: Familiepakken og Den Eksotiske.

På denne måde har du muligheden for at sikre dine medarbejdere og ansatte en sund, lækker og varieret frokostordning, så I alle kan få jer en god bund at arbejde og yde jeres bedste ud fra.

Det er igen det samme princip som ved de helt almindelige måltidskasser. I modtager kassen hvori alle varerne og opskrifterne ligger. Retterne tager typisk 20-25 minutter at forberede. Har I ikke en enkelt ansat til at tage sig af denne form for opgave, kan I jo nemt skiftes til at skulle tage jer af det, som man jo typisk også gør det med oprydningen efter frokost.

Måltidskasser til erhverv

Ved at vælge måltidskasser fra Osuma sparer I altså både tid og penge. Frokostpausen kan I nu bruge på at hygge jer og danne socialt samvær mellem kolleger, frem for hver især at skulle ud og finde på nye retter til frokoster, eller sidde med en kedelig rugbrødsmad der blev smurt aftenen før.

Begærer hjertet mere end blot måltidskasserne, er dette bestemt også en mulighed. I tilføjer blot de dagligvarer I kunne tænke jer til ordren, og der vil ikke blive påkrævet hverken ekstra gebyrer eller fragt.

Her kan I dog også forvente at måltidskasserne og kasserne med dagligvarerne I udover bestiller bliver leveret hver for sig – men det er også den eneste hyrde der vil være ved det.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her:

Omtalt af: Dagens.dkTrendsOnline.dkConnery.dk