Menu

Rigtig Mad

Vi samarbejder ikke længere med Rigtig Mad. Se i stedet andre gode online supermarkeder herunder.

    Det Italienske Køkken

    Autentiske og håndplukkede specialiteter fra Italien. Få leveret det hele direkte hjem til døren via online bestilling.

Rigtig Mad - Et online supermarked med god samvittighed

Rigtigmad.dk er et online supermarked, hvor alle forbrugere kan handle med god samvittighed. Rigtig mad stræber efter at alle vores varer skal være økologiske eller bedre, så du kan handle hos dem uden skrupler.

Velkommen til din nye madklub

De har hos Rigtig Mad skabt en madklub der giver dig adgang til en del af Danmarks bedste fødevarer. Du får samtidig seriøse producenter og muligheden for at komme i kontakt med dig som forbruger. Gennem et medlemskab af deres madklub tager du et bevidst valg om at være en del af noget helt specielt.

Hos Rigtigmad.dk tror de på at rigtig mad skal være 100% naturlig og skabt af mennesker med meningen om at vi skal se tilbage i tiden for at kunne lave fremtidens fødevarer.

En af visionerne er, at rigtig mad skal kunne sikre din vitalitet og styrke dit helbred.

De har ganske enkelt valgt at starte med det, vi selv har oplevet, er det sværeste at finde ude på fødevaremarkedet i dag, nemlig fisk, kød og fjerkræ. Der er i den grad plads til forbedring på dette område og de tror på, at mange danskere ønsker at kunne indtage disse i deres hverdag og samtidig gøre det med god samvittighed overfor miljøet, dyrene og deres egen sundhed.

De går altså målrettet for at udvikle vores fælles univers her sammen med deres leverandører og dig, selvfølgelig, når du vælger at oprette dit medlemskab. Læs også mere om Online Supermarkeder her.

Rigtigmad.dk Medlemskab

Rigtig mad thomas rodeRigtigmad er et samlingspunkt for Danmarks bedste madvarer, og de har fokus på et gennemført håndværk, upåklagelig kvalitet og 100% naturlige produkter som er produceret af mennesker vi kender og elsker.

Deres samarbejde med små producenter bringer madvarerne hjem til dig af den bedste kvalitet. Det er en sundere og mere simpel måde at skabe et fødevaresystem som du, din familie og resten af Danmark kan være stolte af at være en del af. Du kan også gå skridtet videre og få måltidskasser leveret direkte til døren. Læs bl.a. om Aarstiderne eller RetNemt.

For et bestemt beløb i måneden, kan du være medlem af deres madklub. Som medlem af Rigtigmad får du en ubegrænset adgang til alle vores medlemsfordele og derfor kan du spare op til 40% hver gang du handler hos dem. Disse fordele er blandt andet at de altid kan garantere dig unikke håndplukkede varer, der altid har 100% naturligt indhold. Derudover får du også billigere fragt på alle dine ordrer, end hvis du ikke var medlem.

Du vil altid ”tjene” dit medlemskab ind første gang du handler. Rigtigmad.dk ønsker at skabe en værdi for dig, og derfor ved de, at når du som medlem sparer op til 40% på dine indkøb, så tjener du på at være medlem hos dem. Typisk sparer deres medlemmer mellem 200-500 kr. når de handler hos dem. Det kan altså kun betale sig.

Sådan fungerer det

Det fungerer sådan, at når du har meldt dig til, kan du straks gå i gang med at handle. Din varer bliver som sagt alle håndplukket. Ingen stiller større krav til dine varer, end hvad de gør, og du kan derfor have helt ”ro i maven”, når du bestiller gennem Rigtigmad. Du kan frit vælge mellem hundredvis af unikke varer, lige når det passer dig. Du kan altså sidde midt om natten, klokken 0300 i din pyjamas, hvis det altså er der det passer dig bedst at få handlet.

Til sidst leveres dine varer direkte til din dør derhjemme, på kontoret, i sommerhuset eller hvor du nu end befinder dig eller ønsker dine varer leveret. Du skal blot angive adressen. Læs også mere om at få mad leveret til døren her.

Du behøver faktisk ikke engang at være hjemme for at modtage varerne du har handlet. Fragtmanden kan stille pakken foran din hoveddør, i garagen, eller i baggården – han stiller dem der, hvor du har angivet, at de skal stå.

Rigtig mad sørger også for, at dine varer holder den rette temperatur igennem hele forløbet fra køb til levering. Det eneste du skal gøre, når du modtager varerne er at putte dem i fryseren eller køleskabet. Alle har selvfølgelig ret til Rigtigmad, og de leverer derfor til hele Danmark, kun med undtagelse af enkelte ikke-brofaste øer – indtil videre…

Økologisk eller ”bedre” med rigtigmad

Rigtigmad.dk

Deres målsætning er at alle produkter og madvarer skal være økologiske – eller bedre. De har kun enkelte produkter der egentlig ikke er certificerede økologiske. Til gengæld står producenterne for så nært et kendskab, at de ved at selve tilblivelsen er mindst lige så god som standarderne der er for økologi. For at gøre dig sikker, vil du altid kunne læse om hver af vores produkters rejse på den enkelte produktside.

Som sagt er alle produkter på rigtigmad.dk håndplukkede. Det er deres egen Thomas Rode der gør det. Han har siden 1990 været udlært kok, og har kastet sig over en del projekter igennem tiden. Hans passion er sund mad der kan bidrage til menneskets vitalitet og sundhed, og derfor er de sikre på, at han kan udføre jobbet til punkt og prikke. Læs også om sunde måltidskasser her.

De tror på, at rigtig mad er 100% naturligt skabt af mennesker der mener, ligesom os, at vi skal tage miljøet, dyrene og sundheden i betragtning for at kunne give os selv – og planeten – et bedre liv.

Rigtimad.dk tager ikke blot vare på os selv og jer som mennesker, men gør også deres for at passe bedst muligt på miljøet.

Det gør de ved at sørge for, at al emballage så vidt muligt er bæredygtigt og leveringskasserne er af genanvendeligt materiale. Disse kasser tages naturligvis retur, og endda også uden at gøre det besværligt for dig. Er du til bæredygtighed og økologi, kan du også læse om økologiske måltidskasser her.

Det eneste du skal gøre er stille kassen der hvor din nye kasse skal placeres, når du har bestilt nye varer. Du skal dog sikre dig, at kassen er helt tom, for ellers kan fragtmanden misforstå det, og lade være med at tage den med.

Ellers er det meget nemt for dig at komme af med kassen, og da den selvfølgelig er af det genanvendelige materiale, kan de få glæde af at bruge den igen. På den måde kan alle være med til at bidrage med vores bedste til miljøet.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: