Menu

Shobr

Vi samarbejder ikke længere med Shobr, men nedenfor finder du et udvalg af andre, gode supermarkeder.

    Det Italienske Køkken

    Autentiske og håndplukkede specialiteter fra Italien. Få leveret det hele direkte hjem til døren via online bestilling.

Shobr.dk er et online supermarked, hvor du har muligheden for at handle ind til ugen, i dine vante rammer i hjemmet. På denne måde behøver du altså ikke tænke over, hvornår, hvordan eller hvorledes du skal få det til at passe ind i din kalender. Du skal blot sætte dig ned i din sofa, åbne din computer og shoppe løs.

Shobr Danmark

Shobr leveringShobr har rødder i Tyskland og leverer mere eller mindre til hele Europa og Kina.

Hos Shobr har de en vision om at kunne tilbyde kvalitetsdagligvarer til billigere priser, end hvad resten af Skandinaviens butikker kan tilbyde.

Vi er sikre på at du før har stået i samme situation som alle andre; dagen har været hektisk, og den er langt fra ovre. Du har endnu ikke nået at handle og du er først nu på vej ned og hente dine børn fra børnehave eller skole og pludselig slår det dig; du ved ikke engang hvad I skal have at spise endnu! Ej heller hvad der findes hjemme i jeres køleskab, eller hvad I måske virkelig mangler.Opkald bliver foretaget, børnene er trætte og sultne, og det er virkelig ikke nu du har tålmodigheden til at skulle jagte tilbuddene, så du putter bare det første og det bedste ned i kurven. Du er endelig ved at have skrabet det sammen som du selv mener du er kommet efter – men så ser du den store kø der er ved kassen, fordi alle andre i byen selvfølgelig valgte nøjagtig samme tidspunkt som dig, til at handle ind til aften og morgendagen.

Endelig er du kommet igennem køen, fået pakket varerne, børnene er blevet stille på bagsædet og I er tæt på at være hjemme. Men så slår det dig; du glemte at købe tandpasta.

Det er en let genkendelig situation for mange af os, og en som vi gerne vil være foruden. Det sørger Shobr nu for, at du kan.

Hos Shobr er de nået frem til, at et digitalt fællesmarked er til stor fordel for forbrugerne. De tror på at den typiske familie kan spare omkring 30% af deres husholdningsbudget, bare ved at handle hos dem. Hvis en familie typisk bruger mellem 5.000-10.000 kr. om måneden på dagligvarer, ville det altså give en besparelse på 1.500-3.000 kr om måneden, hvis du handler ved Shobr. Læs mere om Online Supermarkeder her.

På denne måde kan man snildt lave en lille opsparing, og komme afsted på en lidt federe familieferie, end hvad der ellers først var planlagt. Du kan også vælge at prøve en måltidskasse. Læs bl.a. om Aarstiderne eller RetNemt.

Afhentning eller levering

Hos Shobr har du selv muligheden for at vælge, om du vil afhente dine varer eller få dem leveret.

Vælger du afhentning, er det egentlig meget simpelt. Du bestiller og betaler de varer du gerne vil have, og dagen efter kan du køre ned og hente dem.

Vælger du derimod at få varerne leveret, har du flere valgmuligheder. For det første, kan du se, hvor meget din leveringspris kommer til at være undervejs.

Når du klikker de forskellige varer du gerne vil have i din kurv, popper der et lille vindue op ude i siden. Her kan du se de forskellige muligheder for levering du kan vælge. De regner leveringsprisen ud, efter den vægt din ”kurv” har, og herefter kan du så selv kigge på, hvad du synes, der bedst kan betale sig.

Leveringen er ikke foretaget af Shobr selv, men det tager en af deres mange samarbejdsleverandører sig af. Det foregår på denne måde, for at de kan nå ud til flest mulige hjørner i hele Danmark, hvilket netop lige nu er muligt for dem. Indtil videre kan transportørerne ikke levere i weekenden, men det er noget de arbejder på og håber at kunne leve op til indenfor den nærmeste fremtid.

ShobrFor at sikre friskheden og kvaliteten af deres varer hele tiden er i top, er der forskellige afhentning og leveringstidspunkter på nogle af vores varer. F.eks. har frisk brød, mejeri, og kød/fisk/fjerkræ forskellige afhentningsdage. Ved at lave denne ordning, er de sikre på, at de varer du henter eller får leveret altid er i tiptop stand.

Shobr.dk har ydermere også en friskhedsgaranti, der sørger for at det hele lever op til dine forventninger. Friskheden for dem, betyder for det første at du er glad for dine varer, og de lever op til den kvalitet du forventer. Derfor er det også vigtigt, at hvis du ikke er tilfreds med dine varer, at du kontakter deres kundeservice. Her vil de altid være klar til at hjælpe hvis der skulle opstå det mindste problem med varerne, din bestilling eller levering. På deres hjemmeside har du også mulighed for at gå ind og se deres anbefalede friskhedsgaranti af varerne i hjemmet. Så kan du hurtigt få en fornemmelse af, hvor længe du kan opbevare de varer som du har købt, efter de er blevet leveret. Læs mere om mad leveret til døren her.

Flerstykstilbud

På Shobr.dk har du altid en mulighed der hedder flerstykstilbud. På denne side kan du se, alle de varer der hører under et tilbud hvor du kan få flere styks for en bestemt billigere pris.

Fordelen ved disse flerstykstilbud er selvfølgelig at du nemt kan fylde dit lager op. Du sparer en del ved at handle på denne måde, og det er næsten altid varer, der ikke udløber lige foreløbig, så selvom det ikke er noget du tænker du får brug for her og nu i den mængde, så skader det aldrig at købe lidt ekstra, og så endda spare penge ved det.

Sodavand er altid dyrt at købe i Danmark – dels pga. panten. Denne afskrives altså, når du handler på Shobr.dk.

Du kan næsten altid garantere dig, at der er flerstykstilbud på en ramme sodavand. De står også til en meget fordelagtig pris for dig, i forhold til, hvis du går ned i dit lokale supermarked og køber det samme.

Denne feature er optimal til dig, der skal fejre din egen fødselsdag, eller måske hvis en af dine børn skal konfirmeres, din mor fylder rund, eller en af dine nærmeste bliver student.

Køb stort ind til billige penge, helt uden at skulle ofre alverdens tid på det.

Inspiration

Shobr DanmarkInde på Shobr.dk har de også sørget for, at du ikke skal ofre al for meget at din tid på at prøve på at være kreativ.
De har nemlig lavet en fane til dig, hvor du kan få inspiration til hvilke måltider du nu skal forkæle dig selv og din familie med. Læs også om nem aftensmad til familien her.

Fanen har de kaldt ”inspiration”, og her skal du blot klikke ind, for at finde ud af, hvad dit næste måltid skal bestå af. De har lavet et par forskellige kategorier, som eksempelvis ”italiensk”. Når du klikker dig herind, vil alle dagligvarer der går under denne kategori op. Du kan derfor nemt og hurtigt få smidt alle de varer du skal bruge, til at lave en lækker spaghetti bolognese, ned i kurven.

Det er en simpel måde for dig at danne dig et overskud og overblik, såfremt du ikke har alverdens tid til at sidde foran computeren heller.

Inspirationen er ikke det eneste de har, der gør det nemmere og mere overskueligt at handle på Shobr.dk. De har nemlig også sørget for at lave en fane der inddeler nogle af de mest udtalte brands de handler med samt en hel fane dedikeret til vores økologiske og miljøvenlige varer. Det gør det nemmere for dig som forbruger at handle hos dem, når du ved helt præcist hvilke brands og koncepter du går op i.

Det er altså ikke blot gjort nemt for dig bare at handle dine dagligvarer, men de sørger også for, at det er mest muligt overskueligt for dig, når du går efter nogle bestemte ting. Finder du ikke hvad du leder efter under brands eller de forskellige kategorier, kan du altid benytte dig af søgefeltet.

Tyske varer, tyske priser

Det undrer dig måske, hvordan det kan være muligt at handle ind til tyske priser, uden selv at skulle over grænsen. Men det er altså blevet muligt!

Som nævnt har de base i Tyskland, så de sælger derfor alle deres varer til Tyske priser.

Det vil altså sige, at på dine sodavand, nødder mm. sparer du de danske afgifter. Dem er vi alle sammen bekendte med, og det gør det derfor pludselig meget dyrt at skulle handle disse sager ind i Danmark. Men Shobr har sikret sig at de både kan sælge i Tyskland og levere i Danmark helt uden at komme på kant med loven.

Det er nemlig ifølge momsloven helt lovligt for en Tysk virksomhed at sælge kolonialvarer via et etableret online-handelskoncept uden der bliver pålagt dansk moms. Derfor er det helt uden bekymring, at Shobr kan få lov at sælge deres varer til dig. Det eneste du bliver pålagt er et leveringsgebyr, som du også selv har indflydelse på, alt efter hvor meget du køber. Er din ”kurv” en tung en af slagsen, jo dyrere bliver det selvfølgelig. Men dette vil vi vove at påstå opvejer sig meget fordelagtigt i forhold til at tage en tur i et dansk supermarked, og det er endda også billigere, så der er altså ingen undskyldning for, ikke at gøre dette.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: