Menu

Sundtakeaway Måltidskasse

Vi samarbejder ikke med Sundtakeaway længere. Se i stedet det spændende udvalg af måltidskasser hos vores øvrige samarbejdspartnere nedenfor.

  Familie måltidskasse

  Skønne og velkendte retter med fokus på god smag til alle. Det er nemt at lave, så perfekt til den travle familie med mange gøremål i hverdagen.

  Måltider til

  1 - 5 dage

  Antal personer

  2 - 6 per.

  RABATKODE: Spar 20 % på de 2 første måltidskasser

  Familie måltidskasse

  Fra kr./måltid 42,-
  Bestil måltidskasse

  HverdagsBoxen måltidskasse

  Med HverdagsBoxen får du helt op til 4 aftenmåltider, som indeholder kød. Maden består både af klassiske retter du kender, som er for alle, samt helt nytænkte og varierede retter.

  Måltider til

  3 - 4 dage

  Antal personer

  1 - 5 per.

  RABATKODE: 20 % rabat på første abonnementslevering

  HverdagsBoxen måltidskasse

  Fra kr./måltid 50,-
  Bestil måltidskasse

  KvikKassen måltidskasse

  KvikKassen er lavet af bl.a. den kendte TV-kok Louisa Lorang. Maden er utrolig nem at tilberede, og indeholder velkendte retter lavet på en ny og spændende måde. Kassen indeholder en god blanding af både grøntsager, kød og fisk.

  Måltider til

  3 - 5 dage

  Antal personer

  1 - 5 per.

  RABATKODE: Bestil i dag og få en gave til en værdi af 160 kr.

  KvikKassen måltidskasse

  Fra kr./måltid 44,-
  Bestil måltidskasse

  Den Populære måltidskasse

  Varierede og velsmagende favoritretter uden slinger i valsen. Den Populære er helt klart den kasse hos Coop Måltidskasser alle vil kunne lide. Lette og overskuelige opskrifter, til mad du kender. Der er mad på ingen tid.

  Måltider til

  3 - 4 dage

  Antal personer

  2 / 4 per.

  Den Populære måltidskasse

  Fra kr./måltid 45,-
  Bestil måltidskasse

  Kokkens Favoritter måltidskasse

  Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad, bliver du fri for både at planlægge og gøre daglige indkøb. Du får nemlig leveret måltidskassen direkte til døren, med hurtig, nem og næsten færdiglavet aftensmad. Du skal bruge minimal tid i køkkenet, og kan derfor istedet bruge tiden sammen med dine nærmeste på andre sjove ting.

  Måltider til

  3 / 4 dage

  Antal personer

  1 - 5 per.

  RABATKODE: Køb 2 måltidskasser og få den 3. gratis

  Kokkens Favoritter måltidskasse

  Fra kr./måltid 42,5,-
  Bestil måltidskasse

  Family Feast måltidskasse

  Family Feast fra Simple Feast byder på økologiske måltider med nem og hurtig aftensmad til dine kødfrie dage. Det er specielt til dig, der ønsker at spise mere klimavenligt. Kassen indeholder velkendte måltider, såsom pita, pizza, bolognese osv., lavet i vegetariske og veganske udgaver. Du kan selv vælge vegetarisk eller vegansk.

  Måltider til

  3 dage

  Antal personer

  2 - 5 per.

  RABATKODE: INTRO1010 % rabat på den første ugekasse

  Family Feast måltidskasse

  Fra kr./måltid 56,-
  Bestil måltidskasse

  Det Danske Madhus måltidskasse

  Hos Det Danske Madhus, kan du vælge retter til lige præcis dét du har lyst til. Således kan alle få det de gerne vil have. Det Danske Madhus tilbyder et hav af komplette måltider, så der helt sikkert er en løsning, som vil passe enhver smag.

  Måltider til

  1 - 7 dage

  Antal personer

  1 - 4 per.

  RABATKODE: DDM20Få 20 % på den første måltidskasse

  Det Danske Madhus måltidskasse

  Fra kr./måltid 59,-
  Bestil måltidskasse

  Familiemåltider.dk – Small måltidskasse

  Familiemåltider.dk leverer måltidskasser af høj kvalitet til alle i Midtjylland. Med en Small måltidskasse fra Familemåltider.dk får du måltider til 1 person i 4 dage, og du får altid fri fragt.

  Måltider til

  4 dage

  Antal personer

  1 per.

  RABATKODE: Sommer2019Spar 50 % på din først måltidskasse (t.o.m. 1/9 2019)

  Familiemåltider.dk – Small måltidskasse

  Fra kr./måltid 81,25,-
  Bestil måltidskasse

  Familiekassen måltidskasse

  Med Familiekassen fra Den Grønne Asparges får du mad, som hele familien kan være med på. Der lægges stor vægt på at alle skal kunne spise retterne, samtidig med at de er sunde og velsmagende. Dertil er tilberedningen gjort yderst nem, så du skal bruge max. 30-45 minutter i køkkenet.

  Måltider til

  3 - 4 dage

  Antal personer

  2 - 6 per.

  RABATKODE: introrabat20Få 20 % rabat på din første bestilling

  Familiekassen måltidskasse

  Fra kr./måltid 32,-
  Bestil måltidskasse

Hos Sundtakeaway ønsker man at gøre det nemmere for dig at spise sundt og varieret i din travle hverdag. De er nemlig udmærket klar over, at det er svært at finde tid og lyst i en travl dagligdag til både at finde på en sund opskrift og herefter handle ind til det. Derfor leverer de hos Sundtakeaway færdiglavet mad direkte hjem til din adresse. Disse er udvalgt med udgangspunkt i friske og sunde råvarer, og du behøver således aldrig at skulle ned i det lokale pizzaria igen for at hente aftensmad.

Vælg imellem forskellige pakker hos Sundtakeaway, der alle indeholder velsmagende og spændende aftensmadsmåltider. Du kan desuden vælge imellem en almindelig model og en slankekur-model.

Sundtakeaway måltidskasse – det er nemt at leve sundt

Visionen hos Sundtakeaway er altså at gøre det endnu nemmere for dig at leve sundt. Det gør de ved at levere en måltidskasse lige til din hoveddør. Du kan enten vælge at få leveret mad hjem til dig to dage om ugen, eller du kan vælge at få leveret mad til tre dage ad gangen. Herudover kan du også helt selv bestemme, hvorvidt du blot ønsker at bestille en måltidskasse for en uge ad gangen. Eller du kan spare penge på bestillingen ved at tilmelde dig fire uger.

Det smarte ved at bestille en måltidskasse fra Sundtakeaway er, at maden er lavet på forhånd. Du skal således blot varme den op. Der medfølger desuden en simpel vejledning i alle måltidskasser, så du aldrig er i tvivl om, hvad du skal gøre. Hos Sundtakeaway tager det altså ikke mere end et par minutter, før at du kan stille et sundt og nærende måltid mad.

Spar masser af tid hver eneste dag på madlavning og indkøb

Bestil din måltidskasse hos Sundtakeaway, og så handler de ind, laver maden og bringer den ud for dig. Så skal du blot varme den op, hvorefter der er serveret. Du kan således spare masser af tid hver eneste dag, som du i stedet kan bruge på noget vigtigere. Det skal desuden nævnes, at Sundtakeaway selv leverer maden med deres egne biler, og at de leverer ud til hele landet. De sørger desuden altid for, at hver eneste måltid er pakket godt og forsvarligt ind. Samtidig bliver maden leveret i en praktisk flamingokasse indeholdende køleelementer, så maden forbliver den helt rigtige temperatur. Det er altså utrolig nem aftensmad, du får.

Sådan bestiller du en måltidskasse hos Sundtakeaway

Hos Sundtakeaway skal du altså bare vælge den eller de måltidskasser, som du gerne vil have. Således behøver du ikke længere at tænke over madlavningen derhjemme. Herudover skal du naturligvis også vælge, hvilken uge du gerne vil have den første levering. Mere kræver det ikke. Du bestiller maden på deres hjemmeside, og her skal du huske at angive, om du ønsker mad leveret tre eller seks dage om ugen. Ydermere skal du angive, hvilke måltider du gerne vil have. Hos Sundtakeaway leverer de måltiderne som færdige pakker. Du skal blot tage stilling til, hvor mange af hver pakke du gerne vil have.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her:

Omtalt af: Dagens.dkComputerworld.dkTrendsOnline.dkConnery.dk