Menu

Sundtakeaway Måltidskasse

  • Sorter efter

Familiekasse

En lækker måltidskasse til hele familien. Her får du sunder varierede retter, så du ikke skal tænker på aftensmaden. Tilpas den til dit behov med antal personer og dage.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 - 5 per.

RABATKODE: 50 % på din første kasse

Familiekasse måltidskasse

Fra kr./måltid 40,-
Læs mere

Vægttabskassen

Denne pakke er en komplet måltidspakke, hvor du får morgenmad, middagsmad og aftensmad i 1 eller 4 uger til 5 dage i ugen. Derudover indeholder den også et mellemmåltid. Maden skal blot varmes og spises.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

Vægttabskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 50,-
Læs mere

Hverdagskassen

Denne kasse indeholder måltider til morgen, middag og aften samt den lille sult til mellemmåltidet. Vælg forskellige kombinationer alt efter behov.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

Hverdagskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 50,-
Læs mere

Bootcamp

En lidt speciel måltidskasse til dig der vil tabe dig. Den indeholder
3 dages juicekur i forbindelse med slanke måltidskassen (4 uger forløb). Derudover får du en træningsplan som passer til alle niveauer. Bemærk: BEGRÆNSET ANTAL PLADSER.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

Bootcamp måltidskasse

Fra kr./måltid 75,-
Læs mere
Derfor kan du trygt bruge Maaltidskasserne.dk

På Maaltidskasserne.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Sundtakeaway måltidskasse - det er nemt at leve sundt

Hos Sundtakeaway ønsker man at gøre det nemmere for dig at spise sundt og varieret i din travle hverdag. De er nemlig udmærket klar over, at det er svært at finde tid og lyst i en travl dagligdag til både at finde på en sund opskrift og herefter handle ind til det. Derfor leverer de hos Sundtakeaway færdiglavet mad direkte hjem til din adresse. Disse er udvalgt med udgangspunkt i friske og sunde råvarer, og du behøver således aldrig at skulle ned i det lokale pizzaria igen for at hente aftensmad.

Vælg imellem forskellige pakker hos Sundtakeaway, der alle indeholder velsmagende og spændende aftensmadsmåltider. Du kan desuden vælge imellem en almindelig model og en slankekur-model.

Visionen hos Sundtakeaway er altså at gøre det endnu nemmere for dig at leve sundt. Det gør de ved at levere en måltidskasse lige til din hoveddør. Du kan enten vælge at få leveret mad hjem til dig to dage om ugen, eller du kan vælge at få leveret mad til tre dage ad gangen. Herudover kan du også helt selv bestemme, hvorvidt du blot ønsker at bestille en måltidskasse for en uge ad gangen. Eller du kan spare penge på bestillingen ved at tilmelde dig fire uger.

Det smarte ved at bestille en måltidskasse fra Sundtakeaway er, at maden er lavet på forhånd. Du skal således blot varme den op. Der medfølger desuden en simpel vejledning i alle måltidskasser, så du aldrig er i tvivl om, hvad du skal gøre. Hos Sundtakeaway tager det altså ikke mere end et par minutter, før at du kan stille et sundt og nærende måltid mad.

Spar masser af tid hver eneste dag på madlavning og indkøb

Bestil din måltidskasse hos Sundtakeaway, og så handler de ind, laver maden og bringer den ud for dig. Så skal du blot varme den op, hvorefter der er serveret. Du kan således spare masser af tid hver eneste dag, som du i stedet kan bruge på noget vigtigere. Det skal desuden nævnes, at Sundtakeaway selv leverer maden med deres egne biler, og at de leverer ud til hele landet. De sørger desuden altid for, at hver eneste måltid er pakket godt og forsvarligt ind.

Samtidig bliver maden leveret i en praktisk flamingokasse indeholdende køleelementer, så maden forbliver den helt rigtige temperatur. Det er altså utrolig nem aftensmad, du får.

Sundtakeaway tilbyder

Hos sundtakeaway tilbyder de fire forskellige måltidskasser, så du altid kan finde en måltidskasse der passer til dine behov. Du kan vælge om du ønsker måltidskassen 1 uge eller 4 uger. 

De forskellige måltidskasser hos sundtakeaway indeholder: 

Vægttabskassen
Måltidskassen består af 5-dagens madplan, som indeholder 3 x måltider, 1x mellemmåltid hver dag. Der kan vælges hvor mange kalorier måltidskassen skal indeholde pr. dag. 

Hverdagskassen
Måltidskassen er en 5-dags madplan, hvor du selv kan vælge om måltidskassen skal indeholde morgenmad, middagsmad, aftensmad eller andre kombinationer med mellemmåltider.

Familie kassen
Hvis du vælger Sundtakeaways familiekasse kan du vælge mellem 9 forskellige retter. Hvis du ikke har valgt nogle specifikke retter, så vælger kokken selv dine retter. Du kan også vælge om du ønsker at modtage kassen hver uge eller blot hver anden uge. 

Bootcamp
Måltidskassen bootcamp indeholder en 3 dages juicekur i forbindelse med vægttabskassen 4 uger forløb. Du får 5×400 ml af hver juice variant. Juicene holdbarhed er 9 dage efter modtagelsen. 

Sådan bestiller du en måltidskasse hos Sundtakeaway

Hos Sundtakeaway skal du altså bare vælge den eller de måltidskasser, som du gerne vil have. Således behøver du ikke længere at tænke over madlavningen derhjemme. Herudover skal du naturligvis også vælge, hvilken uge du gerne vil have den første levering. Mere kræver det ikke. Du bestiller maden på deres hjemmeside, og her skal du huske at angive, om du ønsker mad leveret en enkelt uge eller fire uger. Ydermere skal du angive, hvilke måltider du gerne vil have. Hos Sundtakeaway leverer de måltiderne som færdige pakker. Du skal blot tage stilling til, hvor mange af hver pakke du gerne vil have.

Levering med Sundtakeaway

Sundtakeaway leverer til hele Danmark med undtagelse af ikke brofaste øer. Leveringen af måltidskasserne vil ske i tidsrummet søndag kl. 210.00 – mandag kl. 07.00.

Ønsker du have måltidskassen fra Sundtakeaway leveret et andet sted end foran hoveddøren, kan du ofte lave en særlig aftale herom. Hvis der er en kode til opgangen, hvor du bor, kan du blot angivet koden i kommentarfelt ved bestilling. Bor du derimod i en aflåst opgang, tilbyder Sundtakeaway at få tilsendt en nøgle, så de kan komme ind de efterfølgende gange. 

Måltidskasserne fra Sundtakeaway leveres i en termokasse med is, derfor behøver du heller ikke være hjemme på leveringstidspunktet. Maden kan holde sig på 0-4 grader i op til 24 timer.

Betaling med Sundtakeaway

Der er to forskellige måder hvorpå, der kan betales på Sundtakeaway. Det kommer helt an på, hvilken måltidskasse du vælger. 

Vælger du måltidskassen “Familiekassen” trækkes beløbet automatisk ved hver måltidskasse. Der er ingen binding på måltidskassen med mindre andet er oplyst. Det betyder også at du altid kan opsige abonnementet igen. 

Du kan også nøjes med at sætte abonnementet på pause – dog kun 2 leveringer i en bindingsperiode.

Blandt andet nævnt her: