Sundtakeaway Måltidskasse


Hos Sundtakeaway ønsker man at gøre det nemmere for dig at spise sundt og varieret i din travle hverdag. De er nemlig udmærket klar over, at det er svært at finde tid og lyst i en travl dagligdag til både at finde på en sund opskrift og herefter handle ind til det. Derfor leverer de hos Sundtakeaway færdiglavet mad direkte hjem til din adresse. Disse er udvalgt med udgangspunkt i friske og sunde råvarer, og du behøver således aldrig at skulle ned i det lokale pizzaria igen for at hente aftensmad.

Vælg imellem forskellige pakker hos Sundtakeaway, der alle indeholder velsmagende og spændende aftensmadsmåltider. Du kan desuden vælge imellem en almindelig model og en slankekur-model.

Sundtakeaway måltidskasse – det er nemt at leve sundt

Visionen hos Sundtakeaway er altså at gøre det endnu nemmere for dig at leve sundt. Det gør de ved at levere en måltidskasse lige til din hoveddør. Du kan enten vælge at få leveret mad hjem til dig to dage om ugen, eller du kan vælge at få leveret mad til tre dage ad gangen. Herudover kan du også helt selv bestemme, hvorvidt du blot ønsker at bestille en måltidskasse for en uge ad gangen. Eller du kan spare penge på bestillingen ved at tilmelde dig fire uger.

Det smarte ved at bestille en måltidskasse fra Sundtakeaway er, at maden er lavet på forhånd. Du skal således blot varme den op. Der medfølger desuden en simpel vejledning i alle måltidskasser, så du aldrig er i tvivl om, hvad du skal gøre. Hos Sundtakeaway tager det altså ikke mere end et par minutter, før at du kan stille et sundt og nærende måltid mad.

Spar masser af tid hver eneste dag på madlavning og indkøb

Bestil din måltidskasse hos Sundtakeaway, og så handler de ind, laver maden og bringer den ud for dig. Så skal du blot varme den op, hvorefter der er serveret. Du kan således spare masser af tid hver eneste dag, som du i stedet kan bruge på noget vigtigere. Det skal desuden nævnes, at Sundtakeaway selv leverer maden med deres egne biler, og at de leverer ud til hele landet. De sørger desuden altid for, at hver eneste måltid er pakket godt og forsvarligt ind. Samtidig bliver maden leveret i en praktisk flamingokasse indeholdende køleelementer, så maden forbliver den helt rigtige temperatur. Det er altså utrolig nem aftensmad, du får.

Sådan bestiller du en måltidskasse hos Sundtakeaway

Hos Sundtakeaway skal du altså bare vælge den eller de måltidskasser, som du gerne vil have. Således behøver du ikke længere at tænke over madlavningen derhjemme. Herudover skal du naturligvis også vælge, hvilken uge du gerne vil have den første levering. Mere kræver det ikke. Du bestiller maden på deres hjemmeside, og her skal du huske at angive, om du ønsker mad leveret tre eller seks dage om ugen. Ydermere skal du angive, hvilke måltider du gerne vil have. Hos Sundtakeaway leverer de måltiderne som færdige pakker. Du skal blot tage stilling til, hvor mange af hver pakke du gerne vil have.