vind et gavekort til retnemt

Vind et gavekort til RetNemt

Sådan deltager du:

For at deltage i konkurrencen om at vinde et gavekort til RetNemt, skal du blot kommentere på vores facebookopslag og skrive hvilken måltidskasse der er din favorit fra RetNemt. Det gør du lige her.

Du kan se udvalget af de lækre måltidskasser fra RetNemt lige her: RetNemt måltidskasser

***Konkurrencen udløber torsdag den 22. november 2018 kl. 19:00. Vinderen vil få direkte besked.

(Opdateret 22/11-2018: Konkurrencen er slut og vinderen er fundet.)

→ Vi kører løbende konkurrencer på vores facebookside, så følg os endelig og øg dine muligheder for at vinde de helt store præmier.

Måltidskasser

Maaltidskasserne.dk udlodder et gavekort á 500 kroner til RetNemt. RetNemt er en af de største udbydere af måltidskasser herhjemme og går faktisk helt tilbage til 2006, hvor de lancerede deres første måltidskasse. I dag har de mere end 100 ansatte og leverer måltidskasser til hele landet. De er udstyret med en Elite-smiley fra Fødevarestyrelsen og så har de 4 grønne stjerner på Trustpilot.

Det seneste år er måltidskasser blevet enormt populære og efterspørgslen er mere end fordoblet, sammenlignet med sidste 2017. Med måltidskasserne fra RetNemt kan man bestille mad helt ned til kun 2 personer, og priser helt ned til 57,5 kroner pr. person.

Maaltidskasserne.dk

Læs også vores mange artikler om blandt andet mad til dørennem aftensmad og måltidskasser. Desuden kan du også finde den komplette liste over udbydere af måltidskasser lige her.

2 comments on “Vind et gavekort til RetNemtAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *