Menu

Kokkens Hverdagsmad måltidskasse

Kokkens Hverdagsmad

Måltidskassen fra Kokkens Hverdagsmad bliver leveret direkte til døren med hurtig, nem og næsten færdiglavet aftensmad. Du skal bruge minimal tid i køkkenet, og kan derfor i stedet bruge tiden sammen med dine nærmeste på andre sjove ting.

Måltider til

3 / 4 dage

Antal personer

1 - 5 per.

RABATKODE: 30 % rabat på de første 3 kasser

Kokkens Hverdagsmad måltidskasse

Fra kr./måltid 35,-
Læs mere
Derfor kan du trygt bruge Maaltidskasserne.dk

På Maaltidskasserne.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad ønsker at give dig mere overskud i hverdagen til de ting, der virkelig betyder noget. Derfor kan du her bestille et varieret og sundt aftensmåltid. Deres måltidskasse indeholder fire komplette måltider, så du ikke behøver at bekymre dig om madlavningen. Du vil således kunne spare masser af tid hver eneste dag, da de klarer alt fra madplan og indkøb for dig. Derudover klarer de også en stor del af madlavningen. Det skal desuden nævnes, at alle Kokkens Hverdagsmad retter er børnevenlige, samt alle retter er varierede og sunde. Disse passer desuden altid til antallet af personer, så du slipper for unødigt madspild. Der er således også mulighed for at få en måltidskasse, hvis du er én person. Læs mere om måltidskasser til singler her.

Lækre råvarer fra Kokkens Hverdagsmad

Hvis du vælger at bestille en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad, kan du være sikker på at modtage en måltidskasse, der udelukkende består af friske råvarer. Hos Kokkens Hverdagsmad lægges der nemlig meget vægt på, at alle råvarerne har den rette kvalitet. For Kokkens Hverdagsmad betyder god kvalitet, at råvarerne er friske, at det er sæson for den enkelte råvare, og at råvarerne varierer.

Når det er sæson for råvarerne, smager de bare bedre. Desuden har det også en betydning for miljøet, at de enkelte råvarer er i sæson. Det betyder nemlig, at råvarerne ikke skal ud på en lang køretur, hvorfor miljøet bliver skånet. Og det er noget, som de hos Kokkens Hverdagsmad værdsætter.

Derudover er variation af råvarerne også særligt vigtigt. Det er både i forhold til variation af madretter, men også i forhold til smagsoplevelser. Hos Kokkens Hverdagsmad ved de nemlig, hvor vigtigt det er, at smagsoplevelsen af de enkelte madretter er i top. Desuden er en sund variation af råvarer også særligt gavnligt for vores helbred.

Kokkens Hverdagsmad måltidskasse - Vælg en løsning der passer til dig

Hos Kokkens Hverdagsmad kan du vælge imellem forskellige størrelser, såfremt du ønsker deres traditionelle måltidskasse. Vælg imellem single, lille familie, familie eller stor familie, og få det hele leveret til din hoveddør i en flamingokasse. På den måde sikres det, at maden forbliver kold, indtil du er hjemme til at sætte det på køl.

Kokkens Hverdagsmad ønsker at give dig så mange valgmuligheder som muligt. De er udmærket klar over, at en hverdag i en dansk familie som regel aldrig går helt som planlagt. Det betyder, at du frit kan udskifte de forskellige retter, som du har lyst til. Du kan tilmed også justere antallet af kuverter. Det kan du både gøre dag til dag, men du kan også gøre det fra uge til uge. Ydermere kan du nemt og hurtigt ændre leveringsadressen, hvis I eksempelvis beslutter at tage en spontan sommerhustur en dag. Læs mere om Madkasser her eller Nem Aftensmad.

Levering hos Kokkens Hverdagsmad

Når du ønsker at bestille en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad, skal du ikke bekymre dig om leveringen. Den klarer Kokkens Hverdagsmad nemlig. Hvis du efter at have prøvet en måltidskasse fra os finder ud af, at du ikke kan undvære en måltidskasse, kan du lave et fast abonnement.

Du kan enten abonnere hver uge, hver anden uge, hver tredje uge eller hver fjerde uge. Afhængigt af dine behov kan det være særlig praktisk med et fast abonnement. Dermed slipper du også for at skulle huske at bestille din måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad igen og igen.

Når du har en fast aftale, skal du ligeledes ikke bekymre dig om leveringsgebyrer. Leveringen i dette tilfælde er nemlig gratis. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan modtage måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad, har du intet at frygte. De leverer nemlig i hele landet – også brofaste øer. Derfor kan du, uanset hvor du har bopæl, modtage måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad.

Hvis du ikke er hjemme, vil måltidskassen blive sat på et aftalt sted. Når du bestiller eller laver en fast aftale, kan du angive, hvor du ønsker, at måltidskassen skal stilles. Dermed er det ikke nødvendigt, at du er hjemme i det tidsrum, hvor måltidskassen bliver leveret.

Varieret ugemenu bestående af sunde råvarer

Kokkens Hverdagsmad garanterer dig en varieret ugemenu, som udelukkende består af sunde råvarer, og du slipper således for at bruge uanede mængder tid på at stå i kø i supermarkedet. Denne tid kan du i stedet bruge på det, der giver dig livskvalitet, såsom din familie eller en lang løbetur.

Hos Kokkens Hverdagsmad laver professionelle kokke maden, og det betyder, at du således kun behøver at gøre meget lidt selv. Som regel vil det ikke kræve meget mere af dig, end du bare skal opvarme og anrette maden, hvilket betyder, at du inden for 20 minutters tid vil kunne servere et sundt og velsmagende måltid mad, som du vil kunne sidde at spise sammen med din familie.

Hvad indeholder en måltidskasse?

En måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad indeholder alle de råvarer og ingredienser, som du skal bruge for at lave lækker aftensmad. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt du mangler en særlig ingrediens, som sjældent er at finde i dit hjem – for alt er inkluderet i måltidskassen. Læs mere om måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad her.

Desuden laver Kokkens Hverdagsmad det meste af dine måltider på forhånd, hvorfor du heller ikke modtager en opskrift i din måltidskasse. Dette betyder, at du sparer endnu mere tid i din travle hverdag.

Hvis du alligevel ikke får spist maden fra måltidskassen den samme dag, som du modtager den, kan du godt vente. Kvaliteten på råvarerne kan dog ikke garanteres efter nogle dage, hvorfor det er en god idé at fryse maden ned. Dermed kan du blot tage den ønskede ret ud af fryseren, så den kan opvarmes, når du ønsker det. Dog bør du være opmærksom på, om den enkelte ret kan fryses. Det er nemlig ikke gældende for alle retterne.

Grundet friskheden på råvarerne anbefales det også af Kokkens Hverdagsmad, at du spiser aftensmåltiderne i den rækkefølge, som vises i madplanen. Dermed kan du være sikker på, at den enkelte ret er helt i top.

Få færre kalorier og flere grøntsager med Sund balance

Ønsker du en sundere hverdag, kan du hos Kokkens Hverdagsmad også vælge måltidskassen kokkens grønnekasse, der er en grønnere måltidskasse, hvor der naturligvis er masser af fokus på grøntsager, og herudover vil der være færre kalorier, sukker og stivelse. Læs også mere om sunde måltidskasser her.

Det skal dog nævnes, at du ikke vil have mulighed for at ændre i retterne, hvis du vælger denne måltidskasse, men til gengæld får du en kasse, der er varieret sammensat, og som alle i familien med garanti vil kunne lide. Der er nemlig en rigtig god balance i denne måltidskasse mellem de animalske og vegetabilske produkter, og herudover vil der altid være en dag uden kød. Vil du læse om andre måltidskasser, kan du læse om de bedste måltidkasser her.

Kokkens Hverdagsmad - også til jul og nytår

Når julen og nytåret nærmer sig, er det ofte forbundet med stress og jag – og gæster. At have gæster til julefrokost, juleaften eller nytårsaften skal ikke være en pligt. Det skal være afslappende og hyggeligt. Og man skal have mulighed for at være nærværende, så alle får en dejlig aften.

Det kan dog være svært at være nærværende, når man har løbet rundt for at nå det hele til tiden. Både at bestemme aftenens menu, handle ind, lave mad, dække bord og gøre sig selv og sin familie klar til fest – ja, det kræver tid. Derfor kan du ved at bestille en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad til jul eller nytår springe de tre første trin over. Det vil give dig tid til langt mere nærvær – både inden og mens gæsterne er der.

Du vil have mulighed for at kræse om borddækning og måske forberede underholdning, som vil blive husket. Selvom du bestiller en måltidskasse til disse særlige begivenheder, skal du ikke være bekymret om maden. Maden, du får leveret, vil være af høj kvalitet, og der vil ikke være gået på kompromis med noget. Hverken med smag eller kvalitet.

Rabat hos Kokkens Hverdagsmad

Som kunde hos Kokkens Hverdagsmad har du mulighed for at få 100 kr. i rabat. Da mange danske familier hver dag er udfordret, når det gælder en inspirerende madplan med sunde råvarer, kan du hjælpe her. Det eneste, som du skal gøre, er at anbefale Kokkens Hverdagsmad. Det kan være til dine venner, dine naboer eller de andre forældre i børnehaven. Hvis du giver dine anbefalinger og oplevelser videre, er du med til at gøre hverdagen nemmere for flere familier.

Fordi Kokkens Hverdagsmad netop har til formål at gøre hverdagen nemmere for familier, vil de gerne belønne dig. For hver ny kunde, som du skaffer, vil du modtage 100 kr. på din konto hos Kokkens Hverdagsmad. Det eneste, som det kræver, er, at du indtaster dit mobilnummer, ligesom dine venner skal gøre ved bestilling. På den måde kan Kokkens Hverdagsmad sikre sig, at den nye kunde kommer som følge af dine anbefalinger.

De penge, som du modtager, kan du enten bruge med det samme eller måske vælge at spare op. Det kan være, at du gerne vil spare op, således du ikke selv skal betale for en måltidskasse. Det kan også være, at du ønsker en måltidskasse, der har lidt mere luksus, hvorfor du kan vælge at spare op til en sådan kasse.

Blandt andet nævnt her:

Omtalt af: Dagens.dkTrendsOnline.dkConnery.dk