Menu

Vegetar måltidskasser

Brugernes favorit

Klassisk måltidskasse

Kombiner kød og fisk med vegetariske måltider, og sammensæt din helt egen ugemenu. Vælg mellem 15 opskrifter fra 30,45 kr. per portion via vores link.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Klassisk måltidskasse måltidskasse

Fra kr./måltid 32,-
Læs mere

Frit valg mellem 60 retter hver uge

RetNemt Måltidskasser gør madlavningen til en leg med nemme og lækre hverdagsretter for hele familien. Vælg en af deres måltidskasser som deres kokke har sammensat eller vælg frit mellem 60 retter hver uge. Tryk på "Læs mere", og find ud af hvorfor dette er en af de mest populære måltidskasser.

Måltider til

2 - 5 dage

Antal personer

2 - 6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Frit valg mellem 60 retter hver uge måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Læs mere

Vegetar 20 minutter kassen

Måltidskasse med årstidens grønt i fokus. Vegetabilske proteiner som linser, færdigkogte bønner, pasta falafelsfars og meget mere.
Opskrifter er enkele og tager max. 20 minutter at tilberede.

Måltider til

4 dage

Antal personer

1 - 4 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Vegetar 20 minutter kassen måltidskasse

Fra kr./måltid 30,-
Læs mere

FlexitarKassen

Kassen er til dig, som spiser fisk og fjerkræ, men ellers sætter pris på vegetariske retter. FlexitarKassen indeholder mad, der kan laves på ca. 30 min.

Måltider til

3 - 4 dage

Antal personer

2 - 4 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

FlexitarKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 36,-
Læs mere

Vegetarisk måltidskasse

Lækre og velsmagende vegetariske retter. Alle retter er sprængfyldt med friskhed og naturlige proteiner fra det grønne planterige. Sammensæt din egen ugemenu blandt forskellige retter.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Vegetarisk måltidskasse måltidskasse

Fra kr./måltid 32,-
Læs mere

Vegetarisk måltidskasse

Vegetarretter fra RetNemt er oplagt hvis du gerne vil spise sundt, grønt og klimavenligt. Her får du nemme og grønne retter leveret lige til din dør.

Måltider til

2 - 5 dage

Antal personer

2 - 6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Vegetarisk måltidskasse måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Læs mere

VegetarKassen

VegetarKassen indeholde smagfulde og lækre vegetariske måltider til mænd, kvinder og børn. Selvom du ikke er vegetar, så kan denne kasse give introduktion til nye grønne retter.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

1 - 4 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

VegetarKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 37,-
Læs mere

Den Glutenfri Veganer

Måltidskassen er der 100 procent glutenfri og vegansk, men stadig fulde af smag, variation og grøn madglæde. Måltidskassen er bygget op omkring sæsonens grønt sager og måltiderne tager ca. 45 minutter at lave.

Måltider til

4 dage

Antal personer

1-2 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Den Glutenfri Veganer måltidskasse

Fra kr./måltid 42,-
Læs mere

Den Veganske MåltidsKasse

Fokus på smag, klimavenlighed, grøn energi og grønne retter. Grøntsager suppleret med vegetabilske proteiner så som linser, quinoa, kikærter m.m.

Måltider til

4 - 5 dage

Antal personer

1 - 4 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Den Veganske MåltidsKasse måltidskasse

Fra kr./måltid 45,-
Læs mere
Derfor kan du trygt bruge Maaltidskasserne.dk

På Maaltidskasserne.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Vegetar retter

At være vegetar er både godt for miljøet og sundt. Derfor skal det være så let som overhovedet muligt at vælge en sundere livsstil, herunder en vegetarisk måltidskasse. Dette er vi hos Maaltidskasserne udmærket klar over, og derfor har vi også udbydere af måltidskasser, der enten kun beskæftiger sig med vegetar retter eller som tilbyder vegetariske måltidskasser.

Vegetariske måltidskasser

Hvis du virkelig vil spare tid, så kan du med fordel vælge vegetariske måltidskasser, der tilbyder færdiglavede vegetar retter. Med en færdiglavet vegetarisk måltidskasse er det meste af maden tilberedt af kokke. Herefter skal du kun lave minimalt arbejde, for at få et lækkert måltid. Ofte skal du ikke gøre meget mere end at varme de dele af maden, som kræver opvarmning. Du kan herefter dække bordet og gå i gang med at spise. Det tager sjældent mere end ti minutter at tilberede et måltid fra en vegetarisk måltidskasse. Der er flere vegetar måltidskasser. Du kan bl.a. vælge udbydere som Simple Feast, Gaia eller Aarstiderne.

Vegetar måltidskasse fra Simple Feast

Hvis du vælger en vegetarisk måltidskasse fra Simple Feast, så modtager du måltidskasser vegetar men også en måltidskasse som er økologisk. Vegetar retter fra Simple Feast er meget populære, du kan se alle deres måltidskasser her.

Disse vegetar retter er lækre og nemme at tilberede. Simple Feast får selv sine kokke til at tilberede maden, så du skal bare varme maden. Ifølge Simple Feast tager det derfor ikke mere end 10 minutter at tilberede maden, og det kan ofte gøres hurtigere end det. Herudover kræver det intet abonnement at modtage en måltidskasse, og du kan til enhver tid opsige et abonnement.

Veganske og vegetariske måltidskasser

Da Simple Feast er eksperter inden for vegetarmad, så er de udmærket klar over, at vegetarer er en meget bred gruppe. Derfor har de vegetar måltidskasser til både vegetarer og veganere. Fælles for begge måltidskasser er, at de ofte består af et varmt element og brød, salat, dip eller andet. Hvis du har et abonnement, kan du selv bestemme, hvor ofte du ønsker at modtage vegetar måltidskasser. Det kan være, at du kun ønsker at modtage mad hver 4. uge, eller du kan gå all in og modtage en måltidskasse fra Simple Feast hver uge.

Et miljøvenligt måltid og vegetarisk måltidskasse

Vegetarmad er som udgangspunkt meget mere miljøvenlig end mad, der indeholder kødprodukter. Dog er der mange andre ting, der også er med til at skade miljøet i forbindelse med aftensmåltidet. Derfor er al mad fra Simple Feast økologisk og indeholder ingen konserveringsmidler. Herudover er alt deres emballage bionedbrydeligt og produceret fra vedvarende kilder såsom majs og sukker. Derfor fremstilles deres emballage helt uden fossile brændstoffer, og det kan nedbrydes i naturen.

Derfor er hele måltidet lige fra maden til emballagen med til at skåne miljøet. Du får således god mad og god samvittighed, når du bestiller mad fra Simple Feast.

Vegetarkasse med opskrifter

Det er også muligt at få tilsendt alle råvarerne med tilknyttede opskrifter til hvert måltid. Det tager lidt længere tid at tilberede disse retter (mellem 25 og 40 minutter), men du er selv herre over madlavningen, og du kan tilføje eller fravælge ingredienser efter eget valg. Denne type vegetarkasse er perfekt til dig, som i bund og grund godt kan lide at lave mad, men som ikke ønsker at bruge timevis i supermarkedet hver uge. Herudover slipper du for at lægge en madplan, da vegetarkasserne altid indeholder lækre retter, der er meget varierende.

Alle retterne er lette at tilberede, og du får en masse inspiration, så du selv bliver bedre til at lave mad. Med denne vegetarkasse får du alt det gode ved madlavning. Der er selvfølgelig flere forskellige udbydere, der tilbyder denne måltidskasse, men Aarstidernes vegetarkasse kan klart anbefales.
Er du til økologiske måltidskasser, kan du finde en oversigt over leverandører her.

Bestil din vegetar måltidskasse på få minutter

Hvis du gerne vil have en vegetarisk måltidskasse, så er det utrolig let. Du kan gøre det direkte igennem vores hjemmeside. Du skal bare klikke på knappen ”Læs mere”, hvorefter du bliver videresendt til deres hjemmeside, hvor du kan vælge mellem de forskellige vegetariske måltidskasser, som udbyderen tilbyder.

Når du bestiller en vegetarisk måltidskasse, så skal du først vælge, hvilke måltidskasser der er noget for dig. Herefter skal du angive, hvor mange personer der skal leveres mad til. Bagefter dette skal du vælge, hvor mange gange du ønsker at modtage mad fra udbyderen. Afslut med at indtaste din leveringsadresse og dine betalingsoplysninger, hvorefter du gerne skulle modtage din første måltidskasse inden for en uges tid.

Aarstidernes vegetarkasse

Aarstidernes vegetarkasse indeholder en række lækre opskrifter, der er nemme at tilberede, og som mætter godt. Du kan vælge at modtage en vegetarisk måltidskasse, der indeholder mad til en eller flere personer. Derfor er der både mulighed for at få et lækkert vegansk måltid, hvis du er alene, eller hvis du er en større familie. Du kan få måltidskasse, der indeholder mad til tre, fire eller fem dage, og der er altid gratis levering. Herudover kan du også vælge at få ekstra frugt eller brød med i måltidskassen. Du har altså også mulighed for at få nogle sunde snacks i løbet af ugen. Med en vegetarkasse fra Aarstiderne modtager du en kasse, der indeholder alle råvarer og opskrifter.

Hvorfor vælge en vegetarkasse?

Der er mange fordele ved at vælge en vegetarkasse. Det giver mere overskud, da indkøb og madplanlægning ofte tager længere tid, end man regner med. De fleste danskere bruger flere timer på at handle hver uge, og aftensmåltidet ender ofte med at være en pligt frem for en fornøjelse. Med en vegetarkasse slipper du for alt arbejdet, og du kan få mere tid til det, du rent faktisk har lyst til. Desuden kan det være svært at finde gode opskrifter på vegetar retter, som også er lette at tilberede. Hvis du bestiller en vegetar måltidskasse, slipper du for at bruge en masse tid og energi på at finde gode opskrifter og i nogle tilfælde også at tilberede maden.

Økonomi og vegetar retter

Du tænker sikkert, at det på ingen måde kan være billigere at købe en vegetarkasse end at handle nede i supermarkedet – men det kan rent faktisk være billigere at købe vegetar måltidskasser. I supermarkederne er vegetar retter ofte dyre, og de er sjældent på tilbud. Udbyderne af vegetarkasserne kan ofte få økologiske grøntsager osv. til billige penge, så de er i stand til at levere vegetarkasser til fornuftige priser. Herudover går en stor del af dit madbudget til impulskøb og madvarer, du reelt set ikke har behov for. Dette ender ofte med, at du smider maden ud og dermed penge i skraldespanden. Supermarkederne er udmærket klar over dette, og de placerer varerne således, at forbrugerne foretager impulskøb og køber for meget. Måltidskasser er super nemt og enkelt.

Med en vegetariske måltidskasser modtager du kun de madvarer, du skal bruge, så du betaler ikke for madvarer, som alligevel ender i skraldespanden. Hvis du bor ude på landet, og derfor skal køre til dit supermarked, så bruger du også penge på benzin, hvilket kan løbe op i en del penge hver måned. Med vegetar måltidskasser skal du ikke bruge benzinpenge på at skaffe aftensmad. Når du sammenligner prisen på en måltidskasse med dit madvareforbrug og dertil skjulte omkostninger, så sparer du ofte penge, og det koster sjældent mere end at købe varerne selv.

Hvor i landet leverer vegetarkassen til?

Ovenstående vegetar måltidskasser leveres til alle områder i Danmarks fastland og alle brofaste øer. Derfor behøver du ikke at bo i storbyen for at få vegetarkassen. En måltidskasse er specielt fordelagtig for danskere, der bor på landet. Hvis du bor på landet, så kan der være langt til det nærmeste supermarked, og derfor sparer du ekstra meget tid på madlavning og indkøb med en vegetarkasse. Det skal være så let som overhovedet muligt at være vegetar, og dette gælder også danskere, der bor på landet.

Hvis du er sikker på, at en vegetar måltidskasse er noget for dig

Det kan være, at du er usikker på, om en vegetarkasse er noget for dig. Du har måske længe overvejet at blive vegetar, men du er stadig ikke sikker på, om det er noget for dig. Eller du har måske bare ikke lyst til at binde dig op på en aftale. Begge ovenstående udbydere har ingen binding, så du kan altid framelde dig deres abonnement. Med en vegetarkasse fra Simple Feast behøver du ikke engang at have et abonnement for at modtage vegetarkassen.

Du kan bestille en vegetarkasse hver uge. Så du kan jo altid starte med at prøve vegetar måltidskasser fra Simple Feast for at se, om det er noget for dig. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du bare lade være med at bestille en måltidskasse derfra igen. Men når først du har smagt deres mad og oplevet den ekstra tid, du får, så vil du sandsynligvis ikke gå tilbage til at skulle bruge timevis på at handle igen.

Hvis du gerne vil tilberede maden selv, så har Aarstiderne heller ingen bindingsperiode. Du kan derfor bestille en vegetarisk måltidskasse og prøve at smage, hvad sådan én har at byde på. Herefter kan du frit framelde dig deres abonnement. Du skal dog huske at framelde dig senest to dage før din næste levering. Men du skal advares – når først du har oplevet, hvor let madlavning kan være med vegetarkassen fra Aarstiderne, så bliver du næsten afhængig af at tilberede god og lækker mad fra vegetarkassen.

Blandt andet nævnt her: