Vegetar Måltidskasser

Vegetarkassen

Hvis du lige er blevet vegetar, så kan det være besværligt at finde opskrifter, der er lækre og nemme at tilberede. Dette problem gør sig dog ikke kun gældende for nye vegetarer. Langvarige vegetarer oplever de samme problemer, når de skal finde opskrifter og ingredienser til aftensmaden. Dette er desværre et resultat af, at de fleste supermarkeder sjældent kommer med gode vegetariske alternativer, og for det meste er kød det eneste, der kommer på tilbud og ikke vegetarretter og sunde grøntsager. Vegetar måltidskasser er her meget fordelagtigt.

At være vegetar er både godt for miljøet og sundt, og derfor skal det være så let som overhovedet muligt at vælge denne livsstil. Dette er vi hos måltidskasserne udmærket klar over, og derfor har vi også udbydere af måltidskasser, der enten kun beskæftiger sig med vegetarretter, eller som tilbyder vegetar måltidskasser.

Hvilken vegetarkasse er du interesseret i?

Når du vælger en vegetarkasse, kan du som udgangspunkt vælge mellem vegetar måltidskasser. Disse består af færdiglavede retter, som kun kræver minimal tilberedning. Eller du kan vælge vegetarkasser, der leverer friske grøntsager, spændende krydderier og opskrifter direkte til din dør. Herefter kan du ved hjælp af opskriften lave lækre vegetarretter nemt og hurtigt.

Vegetar måltidskasser

Hvis du virkelig vil spare tid, så kan du med fordel vælge vegetar måltidskasser, der tilbyder færdiglavede vegetarretter. Med denne måltidskasse er det meste af maden tilberedt af kokke. Herefter skal du kun lave minimalt arbejde for at få et lækkert måltid. Ofte skal du ikke gøre meget mere end at varme de dele af maden, som kræver opvarmning. Du kan herefter dække bordet og gå i gang med at spise. Det tager sjældent mere end 10 minutter at tilberede et lækkert vegetarmåltid. Der er flere vegetar måltidskasser at vælge imellem, men vi kan varmt anbefale Simple Feast. Her bliver maden leveret lige til døren.

Simple Feast

Hvis du vælger en måltidskasse fra Simple Feast, så modtager du vegetar måltidskasser hver tirsdag inden klokken 17, som indeholder vegetarretter til tre dage. Disse retter er lækre og nemme at tilberede, og Simple Feast få selv sine kokke til at tilberede maden, så du bare skal varme maden. Ifølge Simple Feast tager det derfor ikke mere end 10 minutter at tilberede maden, og det kan ofte gøres hurtigere end det. Herudover kræver det intet abonnement at modtage en måltidskasse, og du kan til enhver tid opsige et abonnement.

Veganske og vegetariske måltidskasser

Da Simple Feast er eksperter inden for vegetarmad, så er de udmærket klar over, at vegetarer er en meget bred gruppe. Derfor har de vegetar måltidskasser til både vegetarer og veganere. Fælles for begge måltidskasser er, at de ofte består af et varmt element og brød, salat, dip eller andet. Hvis du har et abonnement, kan du selv bestemme, hvor ofte du ønsker at modtage vegetar måltidskasser. Det kan være, at du kun ønsker at modtage mad hver 4. uge, eller du kan gå all in og modtage en måltidskasse fra Simple Feast hver uge.

Hvis du vælger den veganske måltidskasse, Vegan Feast, er der ingen produkter fra dyr overhovedet, mens den vegetariske måltidskasse, Green Feast, ofte indeholder æg, ost eller smør, men der er stadig ingen kødprodukter.

Veganske simreretter

Hvis du ikke kan få nok af Simple Feasts vegetarmad, så kan du vælge deres Comfort food. Dette er simreretter, som du modtager hver måned, og de kan holde sig i 30 dage. Hvis du vælger Simple Feasts Comfort food, modtager du hver måned fire forskellige simreretter, og du har mulighed for at modtage en dobbelt portion af hver ret. Deres simreretter skal blot hældes i en gryde, hvorefter de er klar i løbet af 10 minutter. Du kan tilføje kartoffelmos, ris eller pasta efter eget valg.

Vegansk grillmad

Grillmad er ofte forbundet med store bøffer og frankfurtere. Dette er desværre uheldigt, da det også er muligt at tilberede utrolig lækker vegansk mad over grillen. Derfor tilbyder Simple Feast også grillretter, hvor du modtager en hel menu. Så kan du stadig være kødfri til grillaftenen uden at skulle nøjes med salat, der kun er halvhjertet tilberedt. Alle veganske grillretter leveres om torsdagen, så derfor bliver maden ikke halvdårlig inden weekendens grillfest. Med en vegansk grillmenu modtager du både en forret, en grillret og en dejlig salat.

Et miljøvenligt måltid

Vegetarmad er som udgangspunkt meget mere miljøvenlig end mad, der indeholder kødprodukter. Dog er der mange andre ting, der også er med til at skade miljøet i forbindelse med aftensmåltidet. Derfor er al mad fra Simple Feast økologisk og indeholder ingen konserveringsmidler. Herudover er alt deres emballage bionedbrydeligt og produceret fra vedvarende kilder såsom majs og sukker. Derfor fremstilles deres emballage helt uden fossile brændstoffer, og det kan nedbrydes i naturen.

Derfor er hele måltidet lige fra maden til emballagen med til at skåne miljøet. Du får således god mad og god samvittighed, når du bestiller mad fra Simple Feast.

Vegetarkasse med opskrifter

Det er også muligt at få tilsendt alle råvarerne med tilknyttede opskrifter til hvert måltid. Det tager lidt længere tid at tilberede disse retter (mellem 30 og 45 minutter), men du er selv herre over madlavningen, og du kan tilføje eller fravælge ingredienser efter eget valg. Denne type vegetarkasse er perfekt til dig, som i bund og grund godt kan lide at lave mad, men som ikke ønsker at bruge timevis i supermarkedet hver uge. Herudover slipper du for at lægge en madplan, da vegetarkasserne altid indeholder lækre retter, der er meget varierende.

Alle retterne er lette at tilberede, og du får en masse inspiration, så du selv bliver bedre til at lave mad. Med denne vegetarkasse får du alt det gode ved madlavning uden at skulle bruge tid og kræfter på det dårlige. Der er selvfølgelig flere forskellige udbydere, der tilbyder denne måltidskasse, men Aarstidernes vegetarkasse kan klart anbefales. Er du til økologiske måltidskasser, kan du finde en oversigt over leverandører her.

Aarstidernes måltidskasser

Aarstidernes måltidskasser indeholder en række forskellige madkasser, så der både er valgmuligheder for vegetarer og kødspisere. Alle Aarstidernes måltidskasser er 100 % økologiske, og deres opskrifter er nemme og varierende. Der er fri fragt og ingen bindingsperiode, så du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Herudover giver Aarstidernes madkasse dig en velkomstgave med i købet, når du køber din første måltidskasse. Denne velkomstgave består af en spansk olivenolie, der også indeholder frugt og æblecidereddike. Denne olie er fremstillet af deres biodynamiske frugtavler Coteaux Nantais.

Aarstidernes vegetarkasse

Aarstidernes vegetarkasse indeholder en række lækre opskrifter, der er nemme at tilberede, og som mætter godt. Du kan vælge at modtage en måltidskasse, der indeholder mad til en eller flere personer. Derfor er der både mulighed for at få et lækkert vegansk måltid, hvis du er alene, eller hvis du er en større familie. Du kan få måltidskasse, der indeholder mad til tre, fire eller fem dage, og der er altid gratis levering. Herudover kan du også vælge at få ekstra frugt eller brød med i måltidskassen. Du har altså også mulighed for at få nogle sunde snacks i løbet af ugen. Med en vegetarkasse fra Aarstiderne modtager du en kasse, der indeholder alle råvarer og opskrifter hver mandag. Du har mulighed for at få leveret en måltidskasse hver uge eller hver anden uge.

Bestil din måltidskasse på fem minutter

Hvis du gerne vil have en måltidskasse, så er det utrolig let. Du kan enten gå ind på ovenstående udbyders hjemmeside og bestille en måltidskasse, eller du kan gøre det direkte igennem vores hjemmeside. Du skal bare klikke på knappen ”Prøv nu”, hvorefter du bliver videresendt til deres hjemmeside, hvor du kan vælge mellem de forskellige måltidskasser, som udbyderen tilbyder.

Når du bestiller en måltidskasse, så skal du først vælge, hvilke måltidskasser der er noget for dig. Herefter skal du angive, hvor mange personer der skal leveres mad til. Bagefter dette skal du vælge, hvor mange gange du ønsker at modtage mad fra udbyderen. Afslut med at indtaste din leveringsadresse og dine betalingsoplysninger, hvorefter du gerne skulle modtage din første måltidskasse inden for en uges tid.

Hvorfor vælge en vegetarkasse?

Der er mange fordele ved at vælge en vegetarkasse. Det giver mere overskud, da indkøb og madplanlægning ofte tager længere tid, end man regner med. De fleste danskere bruger flere timer på at handle hver uge, og aftensmåltidet ender ofte med at være en pligt frem for en fornøjelse. Med en vegetarkasse slipper du for alt arbejdet, og du kan få mere tid til det, du rent faktisk har lyst til. Desuden kan det være svært at finde gode opskrifter på vegetarretter, som også er lette at tilberede. Hvis du bestiller en vegetar måltidskasse, slipper du for at bruge en masse tid og energi på at finde gode opskrifter og på at tilberede maden.

Kan det svare sig økonomisk?

Du tænker sikkert, at det på ingen måde kan være billigere at købe en vegetarkasse end at handle nede i supermarkedet – men det kan rent faktisk være billigere at købe vegetar måltidskasser. I supermarkederne er vegetarretter ofte dyre, og de er sjældent på tilbud. Udbyderne af vegetarkasserne kan ofte få økologiske grøntsager osv. til billige penge, så de er i stand til at levere vegetarkasser til fornuftige penge. Herudover går en stor del af dit madbudget til impulskøb og madvarer, du reelt set ikke har behov for. Dette ender ofte med, at du smider maden ud og dermed pengene i skraldespanden. Supermarkederne er udmærket klar over dette, og de placerer varerne således, at forbrugerne foretager impulskøb og køber for meget. Måltidskasser er super nemt og enkelt.

Med en vegetarkasse modtager du kun de madvarer, du skal bruge, så du betaler ikke for madvarer, som alligevel ender i skraldespanden. Hvis du bor ude på landet, og derfor skal køre til dit supermarked, så bruger du også penge på benzin, hvilket kan løbe op i en del penge hver måned. Med vegetar måltidskasser skal du ikke bruge benzinpenge på at skaffe aftensmad. Når du sammenligner prisen på en måltidskasse med dit madvareforbrug og dertil skjulte omkostninger, så sparer du ofte penge, og det koster sjældent mere end at købe varerne selv.

Hvor i landet leveres vegetarkasserne til?

Ovenstående vegetar måltidskasser leveres til alle områder i Danmarks fastland og alle brofaste øer. Derfor behøver du ikke at bo i storbyen for at få en vegetarkasse. En måltidskasse er specielt fordelagtig for danskere, der bor på landet. Hvis du bor på landet, så kan der være langt til det nærmeste supermarked, og derfor sparer du ekstra meget tid på madlavning og indkøb med en vegetarkasse. Det skal være så let som overhovedet muligt at være vegetar, og dette gælder også danskere, der bor på landet.

Hvis du er usikker på, om en vegetarkasse er noget for dig

Det kan være, at du er usikker på, om en vegetarkasse er noget for dig. Du har måske længe overvejet at blive vegetar, men du er stadig ikke sikker på, om det er noget for dig. Eller du har måske bare ikke lyst til at binde dig op på en aftale. Begge ovenstående udbydere har ingen binding, så du kan altid framelde dig deres abonnement. Med en vegetarkasse fra Simple Feast behøver du ikke engang at have et abonnement for at modtage en vegetarkasse.

Du kan bestille en vegetarkasse hver uge. Så du kan jo altid starte med at prøve vegetar måltidskasser fra Simple Feast for at se, om det er noget for dig. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du bare lade være med at bestille en måltidskasse derfra igen. Men når først du har smagt deres mad og oplevet den ekstra tid, du får, så vil du sandsynligvis ikke gå tilbage til at skulle bruge timevis på at handle igen.

Hvis du gerne vil tilberede maden selv, så har Aarstiderne heller ingen bindingsperiode. Du kan derfor bestille en vegetarkasse og prøve at smage, hvad sådan én har at byde på. Herefter kan du frit framelde dig deres abonnement. Du skal dog huske at framelde dig senest to dage før din næste levering. Men du skal advares – når først du har oplevet, hvor let madlavning kan være med en vegetarkasse fra Aarstiderne, så bliver du næsten afhængig af at tilberede god og lækker mad fra deres vegetarkasse.

“Folk tror ofte, at det er besværligt at være vegetar, men med en vegetar måltidskasse, er det ikke længere en undskyldning. Jeg har selv været vegetar i mange år, men hvis man er ny og mangler inspiration og alternativer, kan der oveni købet købes ind efter opskrifter til måltidskasserne. Jeg giver 5 vegetariske stjerner til dette gode initiativ.”

Amalie Friis

★★★★★

Indsend også din bedømmelse af vores tjeneste på Maaltidskasserne.dk – klik her