Menu

Slanke måltidskasser

Her på siden finder du et overblik over slanke måltidskasser, som hjælper dig med et sundere vægttab uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.

Kaloriesmart

Vælg mellem mange forskellige smagfulde retter, som alle har det til fælles at de er fokuseret på få kalorier. Alle retter indeholder færre end 650 kalorier.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Kaloriesmart måltidskasse

Fra kr./måltid 32,-
Læs mere

Frit valg mellem 60 retter hver uge

RetNemt Måltidskasser gør madlavningen til en leg med nemme og lækre hverdagsretter for hele familien. Vælg en af deres måltidskasser som deres kokke har sammensat eller vælg frit mellem 60 retter hver uge. Tryk på "Læs mere", og find ud af hvorfor dette er en af de mest populære måltidskasser.

Måltider til

2 - 5 dage

Antal personer

2 - 6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Frit valg mellem 60 retter hver uge måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Læs mere

Familiekasse

En nem måltidskasse med færdigtilberedt mad til hele familien. Du får lækre og varierede retter, der er klar til servering efter en tur i ovnen. Vælg mellem flere retter og tilpas til dit behov.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 - 5 per.

RABATKODE: 25 % på din første kasse

Familiekasse måltidskasse

Fra kr./måltid 40,-
Læs mere

500 kalorierKassen

Måltidskassen 500kalorier indeholder som navnet indikerer i gennemsnit 500 kalorier pr. måltid. Det består af varierede aftensmåltider, som både mætter godt og er fulde af smag.

Måltider til

3-5 dage

Antal personer

3 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

500 kalorierKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 35,-
Læs mere

Familiefavoritter

På ugens menu finder du hver uge et spændende udvalg af klassiske familiefavoritter og lækre familievenlige retter, der vil imponere både store og små – både nye, spændende og kendte klassikere.

Måltider til

2 - 5 dage

Antal personer

2 - 6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Familiefavoritter måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Læs mere

Vegetar 20 minutter kassen

Måltidskasse med årstidens grønt i fokus. Vegetabilske proteiner som linser, færdigkogte bønner, pasta falafelsfars og meget mere.
Opskrifter er enkele og tager max. 20 minutter at tilberede.

Måltider til

4 dage

Antal personer

1 - 4 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Vegetar 20 minutter kassen måltidskasse

Fra kr./måltid 30,-
Læs mere

Vægttabskassen

Denne pakke er en komplet måltidspakke, hvor du får morgenmad, middagsmad og aftensmad i 1 eller 4 uger til 5 dage i ugen. Derudover indeholder den også et mellemmåltid. Maden skal blot varmes og spises.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

Vægttabskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 50,-
Læs mere

Hverdagskassen

Denne kasse indeholder måltider til morgen, middag og aften samt den lille sult til mellemmåltidet. Vælg forskellige kombinationer alt efter behov.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

Hverdagskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 50,-
Læs mere

Proteinkassen

Varierede og velsmagende grønne måltider, der er bygget op omkring bladgrøntsager og kåltyper. Måltidskassen kan både indeholde fisk, nødder, mejeriprodukter og kyllingelår.
Kassen har et højt indhold af kulhydrater.

Måltider til

1-5 dage

Antal personer

2 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Proteinkassen måltidskasse

Fra kr./måltid 84,-
Læs mere

Sense Kassen

Velsmagende retter baseret på sense-principperne. Måltiderne er velegnet til både til børn og voksne. Der er både fisk og kødudskæringer med stor smag og variation.
Udover en måltidskasse får du også en oversigt over, hvordan de enkelte retter fordeles i forhold til spisekassemodellen.

Måltider til

4 dage

Antal personer

1-4 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Sense Kassen måltidskasse

Fra kr./måltid 47,-
Læs mere
Derfor kan du trygt bruge Maaltidskasserne.dk

På Maaltidskasserne.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Få slankemad leveret til døren

Der findes flere forskellige leverandører af slanke måltidskasser. Når man skal sammensætte en kalorielet aftensmad, kan det hurtigt gå op i ris og kylling, hvilket for de fleste kan være ekstremt demotiverende. Ved at få slankemad leveret til døren, får du samtidig mulighed for en skræddersyet slank madplan, så du nemmere kan opnå dit ønskede vægttab. Slanke måltidskasser er din mulighed for et sundt og nemt vægttab.

Slanke måltidskasser består af nem slankemad

Fantasien kan hurtigt forsvinde, når det hele går op i kalorier og en slank madplan. Mangler du inspiration og føler, at du laver de samme slankeretter hver dag, er slanke måltidskasser et rigtigt godt alternativ. Ved at bestille en slankekasse undgår du, at dine måltider bliver noget som skal overstås og at du i stedet, nyder dine slankeretter. Slanke måltidskasser er nem slankemad leveret lige til døren.

Undgå fristelser i supermarkedet med slanke måltidskasser

Ved at bestille slanke måltidskasser får du slankemad leveret til døren. Dette er især smart, hvis man har hang til den søde tand. Mange mennesker oplever, at de bliver fristet, når de tager i supermarkedet og ender med at købe slik, kager og sodavand med hjem. Har man denne trang, undgår man dette ved netop at få leveret slanke måltidskasser med slankeretter til døren. Så behøver man ikke at tage i supermarkedet og så blive fristet til at købe chips og slik. Supermarkeder bruger nemlig det trick, at de placerer de søde sager ved kassen, så folk bliver fristet, mens de venter i kø og dermed køber mere. Slanke måltidskasser er derfor et billigt alternativ, da du netop undgår impulskøb. 

Slankeretter til en kalorielet aftensmad

Uanset størrelsen på dit vægttab finder du her slanke måltidskasser, som vil passe til dit behov. Det er vigtigt, at du spiser varieret og stadig spiser dig mæt, dog uden at få for mange kalorier. De retter som er med i de slanke måltidskasser indeholder altid kalorielette slankeretter, som er sunde og rig på smag og næring.

Slanke måltidskasser indeholder aftensmad med lavt kalorieindhold

Der findes flere måder at tabe sig på. Det vigtigste ved et vægttab er, at man tager et kig på sin kost. Når man taber sig på en sund måde, skærer man ikke nødvendigvis ned på sin kost, men omlægger sine kostvaner, så man indtager færre kalorier. Hovedbestanddelen af slanke måltidskasser består af grove kulhydrater og proteiner. På den måde spiser du sundt og bliver samtidig mæt. Ved at bestille slanke måltidskasser sikrer du dig aftensmad med lavt kalorieindhold.

Sunde slanke måltidskasser

De sunde slanke måltidskasser består af lækre og spændende slankeretter i finurlig kvalitet. Retterne i slanke måltidskasser indeholder alt fra forskelligt kød, såsom kylling, oksekød, fisk, diverse lækre grøntsager og rodfrugter samt vegansk protein såsom quinua, bønner, ærter og frø til dig, som enten er vegetar eller vil skærer ned på sit indtag af kød.

Disse er kun en lille del, af hvad du kan forvente af lækre slankeretter i dine slanke måltidskasser, når du får slankemad leveret til døren. Slankeretter behøver ikke at være kedelige og smagsløse – tværtimod. Slanke måltidskasser er fyldt med kalorielet og lækker slankemad – leveret til døren. Sund mad, som samtidig smager fantastisk, gør vægttabet meget nemmere og endda også nemmere at vedligeholde. Slanke måltidskasser er også et alternativt til dig, som bare vil spise sundere.

Få nem slankemad med en skræddersyet madplan

Slanke måltidskasser giver en nem og overskuelig madplan. Når du har fastlagt dit mål for dit vægttab, kan du nu vælge den slankekasse som er skræddersyet til lige præcis dit behov. Vi er alle forskellige og har derfor også forskellige behov, især hvad der angår mad og ernæring. Derfor kan du vælge imellem flere forskellige slanke måltidskasser.

En slank madplan

En nem slanke madplan er uundgåeligt for et vægttab. Når du får slankemad leveret til døren, får du samtidig en skræddersyet slank madplan og du kan på den måde holde styr på, hvad du helt præcist indtager. Det kan for nogle være rigtig svært og uoverskueligt konstant at skulle holde styr på, hvad man putter i munden og hvad det præcist indeholder. Slanke måltidskasser indeholder kun det du har brug for og informerer tydeligt om, hvad maden indeholder. Ved at få en skræddersyet og nem slanke madplan undgår du selv at regne og holde styr på dit kalorieindtag. Slanke måltidskasser har hjulpet mange igennem et sundt vægttab.

Derfor er slanke måltidskasser ideelle for dit vægttab

En slank madplan består af den præcise mængde af kalorielet aftensmad som du har behov for. Ved hjælp af slanke måltidskasser undgår du på den måde at spise mere end du behøver og undgår samtidig madspild. Nogle gange kan vi have svært ved at mærke, hvornår vi præcist er mætte og kan derfor få en følelse af at være for mæt efter måltidet. Dette kan måske lede til dårlig samvittighed, især hvis man ønsker at tabe sig. Slanke måltidskasser er det ideelle valg til vægttab. Derudover indeholder slanke måltidskasser kun det du behøver. Det er både proteiner, grove kulhydrater, fedt og mængden af mad.

Aftensmad med lavt kalorieindhold

Det er vigtigt, at du for at tabe dig spiser kalorielet aftensmad, frokost, morgenmad og alle de mindre måltider imellem. Mad er kroppens brændstof og vi har brug for det, for at få energi til at udføre dagens gøremål. At spise slankeretter med et lavt kalorieindhold, betyder ikke, at man skal spise mindre eller spise mere smagsløst. Når du får slanke måltidskasser leveret lige til døren, genfinder du motivationen til dit vægttab.

Undgå at overspise med slanke måltidskasser

Slanke måltidskasser indeholder kun den mængde af nem slankemad som du behøver. Hverken mere eller mindre. Ved at spise en kalorielet aftensmad, som er rig på sund protein og grove kulhydrater, får du en mæthedsfornemmelse, som varer i længere tid fremfor at spise et måltid, som indeholder mange kalorier. Dette gør, at du efter en time, allerede er sulten igen, hvilket resulterer i at du spiser mere. Slanke måltidskasser sætter en stopper for dette. 

Når du får slankemad leveret til døren, er du sikret den præcise mængde af mad som du har brug for, som kun indeholder de sunde næringsstoffer. Du holder dig mæt i flere timer og undgår på den måde at spise mere, end hvad du har brug for og undgår en for stor mængde kalorier. Dette er bare nogle få fordele ved slanke måltidskasser. 

Slankeretter skræddersyet til dig

Du kan vælge imellem en masse forskellige og lækre slanke måltidskasser. Dine slankeretter er skræddersyet præcist til dig og du undgår at bekymre dig om du får nok næring. Ved at få slankemad leveret til døren genfinder du motivationen til dit vægttab og det gøres samtidigt nemmere for dig, da du også får en skræddersyet og nem slanke madplan med i dine slanke måltidskasser. Det er vigtigt, at man taber sig på en sund måde ved at spise lækre og sunde retter, samtidig med, at man får drukket en masse vand og dyrket motion. På den måde bibeholder du din energi til at fuldføre dagens gøremål og du kan tabe dig uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Det er vigtigt, at du stadig føler dig tilpas og energisk, hvilket du vil opnå ved at spise sundt og varieret med slanke måltidskasser. 

Slank madplan med en slankekasse leveret hjem til dig

Slanke måltidskasser gør dit vægttab meget nemmere. Du er sikret en nem slanke madplan, som ikke går på kompromis med smag og kvalitet. For nogle kan det virke meget demotiverende selv at skulle finde inspiration til lækker kalorielet aftensmad og selv at skulle holde styr på, hvad det mad man indtager indeholder. Slanke måltidskasser indeholder altid kun delikat slankemad leveret til døren.

Slankemad leveret til døren giver dig mere tid i hverdagen

Udover, at du undgår de mange fristelser fra supermarkedet, sparer du også en masse tid på at handle ind og stå i lange køer. Du får mere tid til at dyrke motion og tilbringe tid med dine kære. Nemmere bliver det simpelthen ikke. Du taber dig på en sund måde med smagfulde slanke måltidskasser som du endda får leveret lige til døren. Derudover får du et større overskud i din hverdag og et større overskud til dit vægttab, især hvis du føler dig overvældet og mangler inspiration til kalorielet aftensmad. Et vægttab skal være en positiv oplevelse, hvilket du vil opnå med slanke måltidskasser.

En nem slanke madplan til dig og din makker

Har du en god ven, familiemedlem eller en partner, som også vil tabe sig, kan i til fordel gøre det sammen. I kan få skræddersyet jeres helt egne slanke måltidskasser og i kan sammen, motivere hinanden til et sundere og sjovere vægttab. Har man det svært med sit vægttab eller føler sig umotiveret, er det rigtig rart at have en man kan betro sig til, som også gennemgår et vægttab. 

Sammen kan i motionere og dele jeres lækre slankeretter som i hver især har får med i jeres slanke måltidskasser. Udover en øget motivation kan det at tabe sig med en ven, et familiemedlem eller en partner, styrke jeres forhold endnu mere. Det kan være en af dine kære har mistet motivationen og inspiration til sund og kalorielet aftensmad. Dette problem kan løses med slanke måltidskasser.

Blandt andet nævnt her: