Menu

RetNemt måltidskasser

  • Sorter efter

Frit valg mellem 60 retter hver uge

RetNemt Måltidskasser gør madlavningen til en leg med nemme og lækre hverdagsretter for hele familien. Vælg en af deres måltidskasser som deres kokke har sammensat eller vælg frit mellem 60 retter hver uge. Tryk på "Læs mere", og find ud af hvorfor dette er en af de mest populære måltidskasser.

Måltider til

2 - 5 dage

Antal personer

2 - 6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Frit valg mellem 60 retter hver uge måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Læs mere

Familiefavoritter

På ugens menu finder du hver uge et spændende udvalg af klassiske familiefavoritter og lækre familievenlige retter, der vil imponere både store og små – både nye, spændende og kendte klassikere.

Måltider til

2 - 5 dage

Antal personer

2 - 6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Familiefavoritter måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Læs mere

Vegetarisk måltidskasse

Vegetarretter fra RetNemt er oplagt hvis du gerne vil spise sundt, grønt og klimavenligt. Her får du nemme og grønne retter leveret lige til din dør.

Måltider til

2 - 5 dage

Antal personer

2 - 6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Vegetarisk måltidskasse måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Læs mere

Flexitar

Flexitarretter er til dig, der gerne vil veksle mellem vegetarretter og sunde retter med fisk eller fjerkræ. Her får du altså det bedste fra begge verdener, og du kan altid ændre i dit valg, da der hver uge er 60 forskellige retter at vælge mellem.

Måltider til

2 - 5 dage

Antal personer

2 - 6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Flexitar måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Læs mere
Derfor kan du trygt bruge Maaltidskasserne.dk

På Maaltidskasserne.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

RetNemt

RetNemt måltidskasser blev lanceret i 2006 og er blevet en stor succes hos danskerne. Ret Nemt består i dag af omtrent 100 ansatte, der alle bidrager til at give dig den bedste smagsoplevelse. RetNemt vægter nemlig, at din mad skal være af høj kvalitet – også selvom det er hverdag.

Den grundlæggende idé med RetNemt måltidskasser var nemlig, at det skulle løse det evige problem: Hvad skal man lave til aftensmad? Desuden skulle det ikke være pizza eller den helt traditionelle pasta med kødsovs, der skulle være førstevalg. Og heller ikke flere gangen om ugen.

Måltidskasserne fra RetNemt er til dig, som gerne vil spise sundt, lækkert og ikke mindst varieret –hver dag. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af retter, så du får den bedste oplevelse og den måltidskasse, der passer til dig og din familie.

RetNemt tilbyder

Hvis du bestiller en måltidskasse fra RetNemt slipper du for at finde på nye ideer til aftensmad, men i stedet får du sund spændende mad på 30 minutter, hvor du har mulighed at for sammensætte din helt egen madplan, hver uge. Du vælger nemlig mellem hele 60 forskellige retter.

Med en måltidskasse fra RetNemt kan du bestille mad til 2-3-4 eller 6 personer og du kan vælge imellem 2-5 måltider pr. uge.

Du kan designe din egen måltidskasse ved at udplukke lige præcis de retter, som du gerne vil have på bordet.

Levering med Retnemt

RetNemt leverer over hele landet på faste ugedage efter postnummer. Hvis du ved at du ikke er hjemme på leveringspunktet, leveres din måltidskasse ved din hoveddør medmindre du har givet besked om andet. 

Retterne kan holde sig i køleskab op til 5 dage – inkl. leveringsdag. Fisk og skaldyr holder dog max 2 dage.

Emballage

Måltidskasserne bliver leveret i papkasser med isposer, og kan nemt holde sig til du er hjemme fra arbejde uden at være i køleskabet.

RetNemt måltidskasse - Det er (Ret)nemt at spise sundt og varieret

Med Ret Nemt måltidskasse får du sunde og friske råvarer leveret lige til døren, så du nemt og hurtigt kan have aftensmaden klar de dage, hvor der er ekstra travlt i hverdagen. Med måltidskasserne følger simple opskrifter, så du aldrig er i tvivl om, hvordan de forskellige råvarer skal håndteres og kombineres.

Det kan være et puslespil at få hverdagen til at gå op, og det er ikke altid, at man derfor har tiden til at stå i køkkenet og finde på og kokkerere lækre og sunde retter. Med Ret Nemt måltidskasser kan du gøre dig selv den tjeneste at lade andre gøre forarbejdet for dig. Du udvælger selv retter til lige netop dig og din familie. Du kan hver uge vælge mellem 60 forskellige retter og tilpasse til det anatal personer i er i husstanden. Der er på den måde helt sikkert også en mulighed for dig, at finde den bedste måltidskasse til dit behov.

RetNemt måltidskasser

Den største fordel, som du vil få, når du første gang modtager en måltidskasse fra RetNemt, er, at du sparer en hel del tid. Den tid, som du normalt bruger på at fare rundt i supermarkedet efter de nødvendige råvarer, kan du nu bruge på noget andet. Måske noget særligt, der kommer dig selv til gode. Du slipper desuden for at skulle pakke dine købte madvarer, slæbe dem ud i bilen for derved at pakke dem ud igen, når du kommer hjem.

Den tid, du pludselig får tilovers, vil garanteret kunne mærkes. Uanset om du er en familie med små børn eller et kærestepar, vil denne tid pludselig føles som ekstra tid i hverdagen. Du kan eventuelt bruge den sammen med dine børn, hvor du har mulighed for at være nærværende og opleve deres altid glade sind. Det kan også være, at du har et ønske om at komme i gang med jævnlige løbeture, og det kan nu blive muligt.

Når du har mere tid i hverdagen og har tid til at gøre de ting, som gør dig glad, vil du hurtigt få et højere energiniveau. Du vil have mere overskud, hvilket både kommer dig og din omgangskreds til gode. Derfor bør du allerede i dag prøve en måltidskasse fra Ret Nemt.

Ret Nemt mad

I dag findes der en lang række forskellige præferencer i forhold til den mad, som man spiser. Det bliver mere og mere normalt at have en holdning til maden. Derfor kan du med Ret Nemt måltidskasser også finde en variation i indholdet af de forskellige kasser.

Hvis du eksempelvis er veganer, kan du finde retter, som matcher denne livsstil. Uanset om du er veganer, eller om du ønsker at forsøge dig med vegetarisk mad, kan du prøve dig frem med disse måltidskasser. Det kan også være, at du og din familie har et ønske om at spise mindre kød. I det tilfælde kan det være oplagt at vælge kødfrie retter til de dage om ugen, hvor I ikke ønsker at spise kød.

Det kan også være, at du ønsker, at du og din familie skal spise mere fisk i hverdagen. Som løsning på dette kan du bestille retter måltidskasse, der består af fisk. Ofte kan det være svært at inkludere fisk i madlavningen på en lækker og billig måde, hvorfor mange fravælger fisk som en ingrediens i madplanen.

Hurtig og fleksibel service

Det har aldrig været nemmere at lave lækker og sund mad på ingen tid. Med en Ret Nemt måltidskasse kan du bestille online og herefter oplyse om, hvilke retter du ønsker de pågældende uger.

Maden vil efterfølgende blive leveret til dig, lige hjem til din hoveddør. Så bliver madlavningen ikke nemmere. Du behøver som nævnt ikke at være hjemme, når måltidskasserne bliver leveret.

Inddrag børnene i udvælgelsen

Hvis du er en børnefamilie ved du garanteret, at børnene kan have perioder, hvor mad ikke er spændende. Der kan opstå en del konflikter, da børnene naturligvis skal have mad, men maden kan ikke tvinges i børnene. Derfor har Ret Nemt måske en løsning.

Hvis I ønsker at afprøve RetNemt måltidskasser, kan du eventuelt inddrage børnene. I kan sætte jer foran computeren sammen med børnene og vise dem udvalget af retter, som RetNemt tilbyder.

Dermed kommer børnene til at se, hvilke råvarer måltidskassen består af, og billeder af selve retten. Det kan give lysten til at ville smage den tilberedte mad, når det er noget de selv har valgt.

Når jeres måltidskasse bliver leveret, kan børnene igen inddrages. De kan eventuelt hjælpe med at sætte madvarerne på plads, hvor de måske kan genkende noget af det, de så, da I sad foran computeren. Når maden skal tilberedes, kan børnene også være med. Måske de kan huske, hvordan den enkelte ret kommer til at se ud.

Når børnene er med til at udvælge den mad, der bliver serveret i løbet af ugen, vil maden garanteret også blive sjovere at spise. Selvom denne løsning måske kan virke tidskrævende for nogle, skal du huske på, at du får en del tid i overskud, da du ikke skal handle ind.

Hvorfor vælge Retnemt måltidskasser?

Der er mange fordele ved at vælge RetNemt som din leverandør af måltidskasser. Med en RetNemt måltidskasse skal du kun stå i køkkenet i maksimum 30 minutter, hvorfor du har tid til at bruge din tid på andre ting end madlavning og indkøb. Retterne bliver derudover hele tiden udvidet og så du får masser forskellige retter at vælge i mellem hver uge.

Gør det nemmere at spise sundt og varieret

Når du får en levering fra RetNemt, slipper du som sagt for at tage i supermarkedet. Det betyder også, at du undgår diverse impulskøb. Når man skal handle ind efter arbejde, er det ofte på det tidspunkt, at de fleste er lidt lækkersultne. En chokoladebar bliver derfor smidt ned i kurven og vil blive spist på vej hjem i bilen.

Når du får en måltidskasse fra RetNemt leveret til din dør, får du ikke mulighed for at tilfredsstille den hurtige sult på samme måde. Hvis man ikke skal handle ind i supermarkedet, kører man som regel ikke forbi for at købe en chokoladebar.

Med en måltidskasse vil du altså opleve at kunne komme til at spise sundere. Da måltidskasserne består af forskellige råvarer og opskrifter, alt efter hvad du har valgt af retter, så vil du også komme til at spise mere varieret. Og det er netop det, der er godt for vores helbred. Derfor bør du prøve at bestille en RetNemt måltidskasse i dag, så du kan finde ud af, hvad du synes.

Blandt andet nævnt her: