Menu

Måltidskasser 1 person

KvikKassen

KvikKassen er lavet af bl.a. den kendte TV-kok Louisa Lorang. Maden er utrolig nem at tilberede, og indeholder velkendte retter lavet på en ny og spændende måde. Kassen indeholder en god blanding af både grøntsager, kød og fisk.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

1 - 5 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

KvikKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 35,-
Læs mere

Vegetar 20 minutter kassen

Måltidskasse med årstidens grønt i fokus. Vegetabilske proteiner som linser, færdigkogte bønner, pasta falafelsfars og meget mere.
Opskrifter er enkele og tager max. 20 minutter at tilberede.

Måltider til

4 dage

Antal personer

1 - 4 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Vegetar 20 minutter kassen måltidskasse

Fra kr./måltid 30,-
Læs mere

Livretter

Livretter består af lækre børnevenlige måltider, som appellerer til alle aldre - fx. fiskefrikadeller, boller i karry el.lign. Måltidskassen er udformet af bl.a. Aarstiderne stifter Søren Ejlersen.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

1 - 5 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Livretter måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Læs mere

Vægttabskassen

Denne pakke er en komplet måltidspakke, hvor du får morgenmad, middagsmad og aftensmad i 1 eller 4 uger til 5 dage i ugen. Derudover indeholder den også et mellemmåltid. Maden skal blot varmes og spises.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

Vægttabskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 50,-
Læs mere

Hverdagskassen

Denne kasse indeholder måltider til morgen, middag og aften samt den lille sult til mellemmåltidet. Vælg forskellige kombinationer alt efter behov.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

Hverdagskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 50,-
Læs mere

Sense Kassen

Velsmagende retter baseret på sense-principperne. Måltiderne er velegnet til både til børn og voksne. Der er både fisk og kødudskæringer med stor smag og variation.
Udover en måltidskasse får du også en oversigt over, hvordan de enkelte retter fordeles i forhold til spisekassemodellen.

Måltider til

4 dage

Antal personer

1-4 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Sense Kassen måltidskasse

Fra kr./måltid 47,-
Læs mere

VegetarKassen

VegetarKassen indeholde smagfulde og lækre vegetariske måltider til mænd, kvinder og børn. Selvom du ikke er vegetar, så kan denne kasse give introduktion til nye grønne retter.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

1 - 4 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

VegetarKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 37,-
Læs mere

Den Glutenfri Veganer

Måltidskassen er der 100 procent glutenfri og vegansk, men stadig fulde af smag, variation og grøn madglæde. Måltidskassen er bygget op omkring sæsonens grønt sager og måltiderne tager ca. 45 minutter at lave.

Måltider til

4 dage

Antal personer

1-2 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Den Glutenfri Veganer måltidskasse

Fra kr./måltid 42,-
Læs mere

Kvik uden fisk kassen

Måltidskassen indeholder varierede og velsmagende retter uden fisk, men stadig livretterne fra det klassiske køkken og med få men gode råvarer i fokus.

Måltider til

3 dage

Antal personer

1 - 5 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Kvik uden fisk kassen måltidskasse

Fra kr./måltid 36,-
Læs mere

Den Veganske MåltidsKasse

Fokus på smag, klimavenlighed, grøn energi og grønne retter. Grøntsager suppleret med vegetabilske proteiner så som linser, quinoa, kikærter m.m.

Måltider til

4 - 5 dage

Antal personer

1 - 4 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Den Veganske MåltidsKasse måltidskasse

Fra kr./måltid 45,-
Læs mere

GodMorgenKassen

En ny måltidskasse til dig, som sætter pris på fedtfattig og fiberrig morgenmad. Måltidskassen indeholder en blanding af frugt, nødder, æg og magre mejeriprodukter.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

GodMorgenKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 31,-
Læs mere
Derfor kan du trygt bruge Maaltidskasserne.dk

På Maaltidskasserne.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Måltidskasser 1 person

Måltidskasser er ikke kun for par og familier, men i den grad også for singler. Der er mange gode grunde til, at du skal begynde at købe måltidskasser 1 person. Det er sundt, billigt og velsmagende.
Det er ikke alle forhandlere der tilbyder måltidskasser til en person. Et godt råd kan være at bestille til til 2 personer, og så blot gemme det til aftenen efter ellers kan du vælge en af disse forhandlere: Aarstiderne, Kokkens hverdagsmad og My Diet Pal som alle leverer måltidskasser til en person.

For rigtig mange mennesker kan turen ned i supermarkedet efter arbejde virke fuldkommen uoverskuelig. Samtidig ønsker man også et godt og velsmagende måltid mad på bordet. Aftensmaden er for mange et højdepunkt på dagen. Hvis du kan følge dette, så vil en måltidskasse til en person være noget dig.
Du slipper for indkøb, og får lækkert varierende mad alle dage du vælger en måltidskasse single.

Måltidskasser single - Få nem aftensmad til 1

Hvad er en måltidskasser til 1 person egentligt? Det er utrolig simpelt, du skal blot gå på jagt i vores store udvalg af måltidskasser 1 person. Her finder du en måltidskasser til 1 person, som passer lige til dig. Måltidskassen bliver leveret direkte til din hoveddør, hvor du finder alle de råvarer, du skal bruge for at kunne tilberede måltidet. Til nem aftensmad til 1 følger der også opskrifter med, du kan bruge. Retterne tager ca. 15-35 minutter at tilberede.

Det bedste ved nem aftensmad til 1 er, at man ikke behøver at være hjemme, når måltidskassen bliver leveret. Maden kommer i papkasser, som er velegnet til at holde råvarerne friske. Måltidskassen kan holde helt op til 24 timer uden at være på køl. Det anbefales dog, at maden kommer på køl, så snart det er muligt. Du kan læse mere på mad leveret til døren.Læs også om måltidskasser leveret til døren.

Mad til døren 1 person - Gør det nemmere

Som single kan det til tider virke en smule uoverskueligt at stå i køkkenet og kokkerere i flere timer, når ikke man har nogen at servere maden for til dagligt. Snakken er naturligvis en anden, hvis man har gæster – Du kan afmelde din single måltidskasse og bestille en ny måltidskasse, hvis du får gæster. Så slipper du igen, for at alle ind, og endda at handle ind til mange personer.

Men fordi der ikke umiddelbart er nogen til at smage på dine fantastiske evner i køkkenet, betyder det ikke, at du selv behøver gå på kompromis med sundhed og velsmag. Vi ved, hvor meget en varieret kost betyder for dit helbred. Derfor mener vi også, at du kan gøre klogt i at vælge måltidskasser til 1 person. Du vil nemlig opleve, at indholdet varierer meget fra dag til dag.

Du kan derfor også roligt bestille måltidskasser flere gange ugentligt eller blot vælge det, når du har en travl hverdag, og ikke har overskud til at handle. Husk dog, at det er helt okay at have sin favorit, og du kan jo helt selv bestemme, hvilken måltiskasser til en 1 person du gerne vil have.

Spar penge på en måltidskasse til en person

Som single ved du sikkert, at man hurtigt kan komme til at smide mad ud i hjemmet. Det er noget, som i høj grad går ud over din økonomi. Derfor kan det være en fordel med måltidskasser til en person. Her får du leveret en måltidskasse til døren med den rette mængde mad, så du undgår at smide mad i skraldespanden. Det er både godt for din økonomi og ikke mindst miljøet.

Faktisk er det sådan, at du kan spare penge ved at købe en måltidskasse fremfor at handle ind i supermarkedet. Ja, du hørte rigtigt! Det er både mindre besværligt og kan være billigere end at handle hos dit lokale supermarkedet. Ved at undgå supermarkedet, så kan du også undgå de mange impulskøb og fristelser du kan møde i supermarkedet. Men ikke nok med det, så undgår du også de lange køer, der kan være om eftermiddagen.

Vil du gerne spise sundere og mere varierende, kan du kickstarte dit forløb med en single måltidskasse. Du kan også kickstarte din nye livsstil med en juicekur. Maaltidskasserne har skrevet et blogindlæg om både juice til 3 dage og juicekur på 9 dage.

Der er ingen der siger, at man skal købe en måltidskasse til alle uges hver og hver uge. Det kan også blot være noget man gør i perioder. Der er ingen binding på måltidskasser.

Personlig smag med en single måltidskasse

Hvis du vælger måltidskasser single, har det også klart den fordel, at du helt selv bestemmer hvilke måltider der skal være i din måltidskasse til 1 person. Nem aftensmad til 1 person består af måltidskasser af varierende råvarer af god kvalitet. Du får nye opskrifter hver uge, som kan være med til at udvide din horisont med nye personlige favoritter. Alle har forskellige smagsløg, og selvom måltidskasserne skifter indhold fra uge til uge, kan måltidskassens overordnede smagsfokus stadig være i dit felt af livretter.

Når du bestiller måltidskasser 1 person, er det kun dine præferencer, der skal tages højde for. På markedet findes der et væld af forskellige måltidskasser udbydere, der alle sammensætter kasser ud fra forskellige fokus. Derfor findes der med sikkerhed også en kasse, der både udfordrer dine smagsløg, inspirerer til positive køkkenoplevelser samt rammer indenfor dine ønsker til det gode aftensmåltid.

Når du er bevidst om dine prioriteter og behov, bliver det nemmere at vælge den helt rigtige måltidskasse for dig. Kan du godt lide økologiske råvarer? Er du mere til en fiskeboks? Må det være spicy? Skal det være vegetarisk indhold eller foretrækker du godt kød? Du har med sikkerhed krav til den mad, du spiser. Ligegyldigt hvilke behov, du har, findes der nem aftensmad til 1 person, der gør din aftenlige madoplevelse til den bedste.

Mad til 1 person - planlægning

For at leve sundt, varieret og bæredygtigt er planlægning nødvendigt. Uden planlægning ender langt de fleste nemlig med at spise de samme retter, bibeholde kedelige madvaner og købe over eget forbrug. Således går meget mad til spilde, og man snydes for nye oplevelser i køkkenet. Med en måltidskasse 1 person er du sikret minimal planlægning. Den planlægning, der så er, kan foregå i sofaen. Alt det kræver, for at få de friske råvarer til spændende måltider leveret lige til døren, er blot, at du udvælger den måltidskasse, der bedst passer dine smagspræferencer og krav til aftensmåltidet.

Du slipper altså både for at skrive indkøbslister, finde opskrifter og tage turen i supermarkedet. Desuden kan du finde måltidskasser, der indeholder råvarerne til eksotiske og nye retter. Således vil dit repertoire i køkkenet udskiftes, uden at du skal rende rundt til samtlige specialbutikker.

Gode råvarer er udgangspunktet for lækker madlavning. Udbydere af måltidskasserne går efter at sikre sig, netop de bedste, friske og nærende ingredienser og retter bliver leveret. Du undgår at skulle købe ind, der hvor de gode grøntsager sælges for derefter at køre efter kødet af kvalitet.

Aflast klimaet med en måltidskasse til 1 person

Når du køber en måltidskasse, gør du ikke blot din egen madglæde, dit overskud og din sundhed en tjeneste – du gør også en god gerning for miljøet. Madspild skabes ofte i en singles dagligdag, da det kan være svært at købe de rette mængder i supermarkedet til en person. Når du køber en måltidskasse til 1 person derimod, er ingredienserne doseret efter, at der blot er en, der spiser. Opskrifterne passer til dine spisevaner og dine ønsker – således slipper du for at smide ud.

Nogle måltidskasser prioriterer også klimaet på anden vis ved at indkøbe dine råvarer hos lokale producenter, inkludere miljøsunde retter som vegetardage og fisk eller vælge økologiske ingredienser.

Ugentlig redning eller fast indslag med måltidskasse single

Måltidskasser single kan bestilles således, at dens indhold bliver hverdagsmad eller blot det friske pust en gang om ugen. Når du bestiller, bestemmer du selv, hvor ofte du ønsker at modtage kassen. Du kan have abonnement, således at du bare slår hjernen fra og hver uge får leveret måltidskassen, mens du også blot kan bestille og modtage, når du mangler adspredelse i køkkenet. Selvom andre vælger råvarer, opskrifter og i nogle tilfælde tilbereder, er det stadig dig, der har den egentlige kontrol; dit behov bestemmer måltidskassens udformning. Både hvilken det skal være, hvor meget den skal indeholde, og hvor ofte den skal lande på dit dørtrin.

Ved måltidskasser single, bestemmer du, i bestillingsprocessen, naturligvis også størrelsen på din måltidskasse. Selvom du til hverdag sidder selv ved spisebordet, kan måltidskassen altså også mætte, når du har gæster, hvis blot du bestiller en større måltidskasse.

Et godt måltid kan være let at lave

Efter en lang dag er der ikke mange, der har overskuddet til at tilberede aftensmad på Michelinstjerne- niveau. I stedet skal der hurtigt være et solidt, lækkert og sundt måltid på bordet, uden at det har været besværligt at tilberede eller taget lang tid. Måltidskasser til 1 person varierer fra leverandør til leverandør. Nogle leverer råvarerne til en forudbestemt ret, andre overrasker med nye opskrifter og nogle serverer et færdigt måltid på dit dørtrin, som du blot skal opvarme.

Selvom proceduren er forskellig, alt efter hvilken leverandør du vælger, så deler de alle en fællesnævner. God mad skal være let at lave og for alle. Om du er rutineret i køkkenet eller er udfordret ved blot at koge et æg. Måltidskassens indhold og tilhørende opskrift gøre det simpelt og overskueligt at lave mad. Nogle vedlægger opskriften på papir, mens andre leverandører har video instruktioner, som du kan tilgå på internettet. Hvis du helst vil være fri af andres metoder, kan du jo blot bruge de sunde, friske råvarer og afvige fra den vedlagte opskrift. Måltidskasser single er derfor meget nemt at gå til. Se f.eks. udvalget hos vores populære leverandør Kokkens Hverdagsmad.

Sundhed med måltidskasser single

Singler kan opleve, at det er svært at holde sig selv op på sundheden, når man står i køkkenet selv og kun skal servere aftensmad til en. Måltidskasser til 1 person er altid bestående af sunde råvarer. Nogle leverandører fokuserer på at bringe dig det økologiske udbud, mens andre prioriterer at levere råvarer fra producenter fra dit lokalområde.

Når først du har taget beslutningen om den sunde livsstil med dagligvarer fra en måltidskasse til 1 person, slipper du for fristelsen til fastfood og mikroovnsmad, fordi der alligevel ikke er andet i køleskabet. Med måltidskassen er der altid et sundt alternativ. Det bliver leveret lige til døren med simpel fremgangsmåde. Dette med en forsikring om, at det hverken skal være besværligt, kedeligt eller tidskrævende at leve sundt.

Nem aftensmad til 1 person til døren

Prisen på en måltidskasse til 1 person varierer naturligvis fra udbyder til udbyder. Alt efter hvad du prioriterer og hvor meget der skal leveres er prisen forskellig for en måltidskasse. Overordnet set kan det dog konkluderes, at der i flere tilfælde er en økonomisk fordel i at vælge en måltidskasse.

Mange oplever, at måltidskassen til 1 person er billigere end selv at skulle planlægge hvert enkelt måltid. Når måltidskasseudbydere får lov til at vælge råvarerne til dine hverdagsretter, gør de det ud fra en ambition om at sikre dig de gode varer til den rimelig pris. En udbyder af måltidskasser sælger ikke blot sin sammensætning af råvarer til dig, men også til en række andre, der har samme lyst til et nemt, lækkert og friskt måltid. Derfor, blandt andre, kan udbydere skaffe en bedre pris på råvarerne ved at købe mere på én gang.

Ligeledes slipper du med tilbuddet for at købe mere, end hvad du spiser. Det er ikke altid, at dagligvarebutikkernes udbud af råvarer passer dine behov. Ofte så pakkes og sælges mad i butikkerne efter, at mere end én skal spise. Som single nyder du sjældent godt af mertilbud og pakkeløsninger, og derfor betaler du ofte ekstra for at tilberede mad til færre end til flere. Er du vegetar er Simple Feast en rigtig god løsning.

Du kan også se, hvor andre vegetariske måltidskasser her.

Hvis du ønsker den billigste løsning, skal du blot prioritere dette, når du søger blandt udbyderne af måltidskasser. Prisen er altid oplyst på forhånd, så det er blot at gå efter det mest økonomisk besparende tilbud.

Måltidskasser til 1 person inspirerer

Det kan forekomme overfladisk, men alligevel er det i de flestes tilfælde sandt: god mad gør glad, ligesom lækker mad giver overskud, velvære og lyst. Derfor skal de gode madoplevelser vælges til – også på en grå mandag aften. Måltidskasser singler er i denne forbindelse en rigtig god løsning.

De fleste kender, at man vælger en ret frem for andre lidt for ofte. Når du blot skal lave mad til dig selv, kan det være nemt at sidde fast i de samme fem retter uge ud og uge ind. En måltidskasse til 1 person giver et let skub i ryggen ud af dine kedelige madvaner og i retningen af spændende, nye råvarer, smage og sammensætninger.

Selvom dit køkken kun serverer til en, er der ingen undskyldning for ikke at gøre den ene anretning til et fornyet, lækkert og nærende måltid. Madglæde skal ikke undervurderes. Hvis der er noget, der giver et smil på læben, så er det at smage en udsøgt, ny ret, man selv har tilberedt.

Måltidskassen giver lejlighed til at bryde med din faste rutine, uden at det bliver besværligt. Det skal være simpelt at tilberede, men også udvide dine madhorisont. Med inspiration fra en måltidskasse er du klar til at invitere gæster over og servere noget andet end det, du plejer, ligesom du selv får nye retter og smage i hverdagen.

Blandt andet nævnt her: