Menu

9 Dages Juicekur

9 dages juicekur for din sundhed

Der er masser af gode grunde til at prøve en juicekur. Et hurtigt vægttab på op til 3 kg om ugen. Det er lokkende for mange. Eller som et spark bagi til at lægge de dårlige vaner på hylden og smide afhængigheden af kaffe, slik og andre stimulanser. Men måske vigtigst af alt, at få renset ud af affaldsstoffer, booste immunsystemet og kroppens celler. Hvis du i en længere periode har følt dig træt, uoplagt og haft maveproblemer, så kan en juicekur over en længere periode være en rigtig god idé.

Amerikaneren Joe Cross gjorde juice kur til et kæmpe hit da han rejste igennem USA og i 60 dage kun levede af juicer fra lokale grøntsager og frugt. Resultatet var et vægttab på over 30 kg og at gå fra at være “levende død” med egne ord, til at blive fuld af energi og få livet tilbage. En 9 dages juicekur vil give dig:

  • Vægttab, især af fedt
  • Fald i blodsukkerniveau
  • Stigning i væksthormoner
  • Reparation af beskadigede celler og mange flere

Juicekuren kan også virke for dig. 9 dage er lang nok tid til at få det fulde udbytte af en juicekur. Du får renset ud i leveren og dit lymfesystem og betændelse i kroppen forsvinder. Samtidig vil du med garanti tabe dig adskillige kilo, hvoraf det meste er fedt. Når du kommer tilbage på arbejde efter de 9 dage, vil du stråle af velvære og sundhed. Der er ikke mange forhandlere der sælger juicekur til 9 dage, men du kan med fordel købe Aarstidernes juiceselvkasse, hvor du får tilhørende juicekur opskrifter med. 

Sådan gør du

Du har to muligheder når du vil på juicekur. Enten køber du din egen slowjuicer eller også køber du en færdig juicekur på nettet. En slowjuicer kan du få fra 500 kr. og op til flere tusind kroner. Hvis ikke du orker besværet med at skulle købe en masse grøntsager og frugter hver dag, så køb en færdig juice-kur. Her er det hele klar til dig, lige når du har brug for det. Aarstiderne har et stort udvalg af juice.

9-dags juicekur

De første dage på kuren kan være hårde, især hvis du har haft et stort forbrug af kaffe, kulhydrater og sukker. Din krop får simpelthen abstinenser. Det kan vise sig med hovedpine, svimmelhed og træthed, men det er nu du skal holde ud. Allerede på dag 3 vil du være kommet over sulten og på dag 4 og 5 vil du have vænnet dig fuldstændig til din nye livsstil. Efter dag 6 vil din krop være fuldstændig renset og du vil have tabt dig adskillige kilo. Kan du blive ved at holde ud er du nu i gang med dit nye sunde liv.

Det skal du drikke af juice

Det gælder om at holde 80-20 reglen, altså 80 % grøntsager og 20 % frugt. På en længere juicekur som denne er det vigtigt at du får nok protein. Ellers begynder du at miste muskelmasse og det er jo ikke meningen. Du kan fx. spise nødder eller drikke en proteindrik.

Hvis du ikke har mod på at begynde på en juicekur, kan du prøve nogle af vores slankemåltidskasser

Avatar photo

af Camilla | 23. december 2022

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Tilbered maden - dette tager oftest blot 15-30 min.

Madspild
Måltidskasser test - Find den bedste måltidskasse til dig

Blandt andet nævnt her: