9 dages juice kur

9 Dages Juice Kur

9 dages juice kur for din sundhed.

Der er masser af gode grunde til at prøve en juice-kur. Et hurtigt vægttab på op til 3kg om ugen. Det er lokkende for mange. Eller som et spark bagi til at lægge de dårlige vaner på hylden og smide afhængigheden af kaffe, slikeog andre stimulanser. Men måske vigtigst af alt, at få renset ud af affaldsstoffer, booste immunsystemet og kroppens celler. Hvis du i en længere periode har følt dig træt, uoplagt og haft maveproblemer, så kan en juice-kur over en længere periode være en rigtig god ide.

Amerikaneren Joe Cross gjorde juice-kuren til et kæmpe hit da han rejste igennem USA og i 60 dage kun levede af juicer fra lokale grøntsager og frugt. Resultatet var et vægttab på over 30kg og at gå fra at være “levende død” med egne ord, til at blive fuld af energi og få livet tilbage. En 9 dages juice kur vil give dig:

 • Vægttab, især af fedt
 • Fald i blodsukkerniveau
 • Stigning i væksthormoner
 • Reparation af beskadigede celler
 • og mange flere

Juice-kuren kan også virke for dig. 9 dage er lang nok tid til at få det fulde udbytte af en juice-kur. Du får renset ud i leveren og dit lymfesystem og betændelse i kroppen forsvinder. Samtidig vil du med garanti tabe dig adskillige kilo, hvoraf det meste af fedt. Når du kommer tilbage på arbejde efter de 9 dage, vil du stråle af velvære og sundhed!

Sådan gør du

Du har to muligheder når du vil på juicekur. Enten køber du din egen slowjuicer eller også køber du en færdig juicekur på nettet. En slowjuicer kan du få fra 500 kr. og op til flere tusind kroner. Hvis ikke du orker besværet med at skulle købe en masse grøntsager og frugter hver dag, så køb en færdig juice-kur. Her er det hele klar til dig, lige når du har brug for det.

De første dage på kuren kan være hårde, især hvis du har haft et stort forbrug af kaffe, kulhydrater og sukker. Din krop får simpelthen abstinenser. Det kan vise sig med hovedpine, svimmelhed og træthed, men det er nu du skal holde ud. Allerede på dag 3 vil du være kommet over sulten og på dag 4 og 5 vil du have vænnet dig fuldstændig til din nye livsstil. Efter dag 6 vil din krop være fuldstændig renset og du vil have tabt dig adskillige kilo. Kan du blive ved at holde ud er du nu i gang med dit nye sunde liv.

Det skal du drikke af juice

Det gælder om at holde 80-20 reglen, altså 80% grøntsager og 20% frugt. På en længere juicekur som denne er det vigtigt at du får nok protein. Ellers begynder du at miste muskelmasse og det er jo ikke meningen. Du kan fx spise nødder eller drikke en proteindrik.

2 comments on “9 Dages Juice KurAdd yours →

 1. Hej.
  Synes ikke at jeg kan finde ud af h Orsan jeg køber den færdige 9-dages juicekur?
  Eller evt kan bestille en måltidskasse med de ting jeg skal bruge til selv at lave den?

  1. Hej Mette

   Jeg er desværre endnu ikke stødt på en måltidskasse, som indeholder 9 dages juice kuren, men leder selvfølgelig stadig videre.
   Indtil da, så anbefaler jeg altid at folk læser den her bog som hedder Den Fedeste Juice Kur. Du kan læse mere om bogen ved at trykke her og du kan også købe den der.

   Rigtig god aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *