Menu

Måltidskasser i København

  • Sorter efter

Brugernes favorit

Klassisk måltidskasse

Kombiner kød og fisk med vegetariske måltider, og sammensæt din helt egen ugemenu. Vælg mellem 15 opskrifter fra 30,45 kr. per portion via vores link.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Klassisk måltidskasse måltidskasse

Fra kr./måltid 32,-
Læs mere

Kaloriesmart

Vælg mellem mange forskellige smagfulde retter, som alle har det til fælles at de er fokuseret på få kalorier. Alle retter indeholder færre end 650 kalorier.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Kaloriesmart måltidskasse

Fra kr./måltid 32,-
Læs mere

Frit valg mellem 60 retter hver uge

RetNemt Måltidskasser gør madlavningen til en leg med nemme og lækre hverdagsretter for hele familien. Vælg en af deres måltidskasser som deres kokke har sammensat eller vælg frit mellem 60 retter hver uge. Tryk på "Læs mere", og find ud af hvorfor dette er en af de mest populære måltidskasser.

Måltider til

2 - 5 dage

Antal personer

2 - 6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Frit valg mellem 60 retter hver uge måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Læs mere

KvikKassen

KvikKassen er lavet af bl.a. den kendte TV-kok Louisa Lorang. Maden er utrolig nem at tilberede, og indeholder velkendte retter lavet på en ny og spændende måde. Kassen indeholder en god blanding af både grøntsager, kød og fisk.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

1 - 5 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

KvikKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 35,-
Læs mere

Familiekasse

En nem måltidskasse med færdigtilberedt mad til hele familien. Du får lækre og varierede retter, der er klar til servering efter en tur i ovnen. Vælg mellem flere retter og tilpas til dit behov.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 - 5 per.

RABATKODE: 25 % på din første kasse

Familiekasse måltidskasse

Fra kr./måltid 40,-
Læs mere

Skagen Måltidskassen

Lækker måltidskasse, som indeholder gode og lækrer råvarer leveret direkte til din dør.

Måltider til

2 - 3 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: 25 % rabat på dine første 3 kasser med koden: Velkommen2024

Skagen Måltidskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 69,-
Læs mere

Familievenlig måltidskasse

Klassiske retter som børnene med sikkerhed elsker. De er lavet med et børnevenligt tvist lavet på kærlighed og friske ingredienser, så maden er velsmagende.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Familievenlig måltidskasse måltidskasse

Fra kr./måltid 32,-
Læs mere

500 kalorierKassen

Måltidskassen 500kalorier indeholder som navnet indikerer i gennemsnit 500 kalorier pr. måltid. Det består af varierede aftensmåltider, som både mætter godt og er fulde af smag.

Måltider til

3-5 dage

Antal personer

3 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

500 kalorierKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 35,-
Læs mere

VerdensKassen

Sunde og krydrende måltider beskriver VerdensKassen. Frisk chili, citrusfruger, soja, ingefær og krydderurter er med til at give smag til maden. VerdensKassen indeholder aldrig svinekød.

Måltider til

3 dage

Antal personer

2 - 4 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

VerdensKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 39,-
Læs mere

Jeres favoritter

Måltidskassen er sammensat af de måltider, som hver uge scorer top-karakter blandt anmelderne. Du kan også være ved til at have indflydelse ved at bedømme hvert måltid.
Måltidskassen kan indeholde helt grønne måltider, men også måltider med fisk og kød.

Måltider til

3 dage

Antal personer

2 - 4 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Jeres favoritter måltidskasse

Fra kr./måltid 37,-
Læs mere
Derfor kan du trygt bruge Maaltidskasserne.dk

På Maaltidskasserne.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Få din mad leveret til døren i København

Danskerne får i stadig højere grad mere travlt i hverdagen. For mange familier er det svært at få alting til at gå op, og hvor der kan spares tid, må der spares tid. Derfor vælger flere og flere danskere at benytte sig af diverse måltidskasser, som findes på markedet. Dette kan gøre en ellers presset hverdag mere overskuelig og sund. Måltidskasser København er til dig, der søger en måltidskasse leveret til døren i København eller det øvrige Nordsjælland.

Madkasser i København

I al sin enkelthed er en måltidskasse en kasse med mad til et eller flere måltider. For et bestemt beløb får du leveret mad til døren København. Der findes en lang række varianter af måltidskasser, som alle indeholder forskellige råvarer. De har dog alle det til fælles, at de kan gøre din hverdag nemmere. Måltidskasser i København eller Nordsjælland indeholder sunde råvarer, så det er ikke nogen hindring at få sund madudbringning København.

Uanset hvilke præferencer du har til den mad, du spiser, kan du nemt få din mad leveret til døren København. Der findes måltidskasser for vegetarer og allergikere, måltidskasser bestående udelukkende af økologiske råvarer osv. Derfor kan du sagtens opretholde din madstil, selvom du køber en måltidskasse i København eller Nordsjælland.

Måltidskasser i København og Nordsjælland

Når du har besluttet dig for at købe en eller flere måltidskasser, kan du gøre dig overvejelser om, hvad dit primære mål med måltidskassen er. Er det at få mere sundhed ind i hverdagen, eller måske spise lidt anderledes råvarer, end du plejer? Alt efter hvad du ønsker, kan du vælge lige præcis den måltidskasse, som passer til dig og din familie.

Når du har udvalgt dig en måltidskasse i København eller Nordsjælland, skal du vælge, hvor mange personer måltidskassen skal indeholde mad til, hvor ofte du ønsker en ny måltidskasse, samt hvornår kassen må leveres.

Hvis der eksempelvis er ingredienser, som du ikke kan tåle, er det også muligt at fravælge disse. På denne måde kan du yderligere tilpasse din måltidskasse til din familie. Herefter skal du blot vente på en nem, sund og lækker aftensmad.

Fordele ved at få mad til døren i København

Den største fordel, der er ved at få mad leveret til døren København, er, at du ikke skal forbi et supermarked og handle ind. Du slipper for først at skulle gå butikken tynd for at lede efter bestemte madvarer, derefter stå i en lang kø for at betale, og til slut bære de tunge poser med madvarer ud i bilen. Du få nem aftensmad, uden det kræver den store indsats.

Du bliver desuden inspireret til nye retter, som kan give madlavningsglæden igen. Når hverdagen er presset, bliver der ofte lavet den samme ret til aftensmad, da det kan være lidt uoverskueligt at kaste sig ud i nye retter. Med måltidskasser i København eller Nordsjælland slipper du for at beslutte, hvad I skal have til aftensmad, da der oftest medfølger en opskrift.

Måltidskasserne bliver ikke kun leveret i en lille del af centrum i København, men på hele Sjælland. Det vil sige, at du også kan få leveret dine måltidskasser i København eller Nordsjælland. I nogle områder er det dog ikke muligt at få leveret måltidskasserne, da fødevarerne ikke vil kunne holde sig friske.

Få mere tid omkring middagsbordet

Når du bestiller dine måltidskasser i København eller Nordsjælland, kan du med fordel inddrage børnene. Lad dem få indflydelse på, hvilke måltidskasser de finder interessante, og udfordre dem ved at prøve nogle nye råvarer eller ingredienser, som de ikke har prøvet før.

En anden fordel ved at få mad til døren København er, at børnene kan blive en del af madlavningen også. Det er mere overskueligt at inddrage dem, da tiden ikke er helt så knap. De vil helt sikkert synes, det er sjovt at lave mad med de råvarer, de selv har været med til at vælge.

Når du slipper for at bruge tid på at handle ind, kan du i stedet bruge tiden ved middagsbordet. Det er ikke sikkert, at det er hver dag, at du får hørt om de små ting, som dine børn har oplevet i løbet af dagen, men det vil du have mulighed for nu.

Sund madudbringning i København

Ligesom når der skal findes inspiration til nye aftensmadsretter, kan det nogle gange være uoverskueligt at lave sundt mad. Det kan synes lidt bøvlet, fordi der måske skal bruges flere ingredienser, eller ingredienser som du ikke har kendskab til.

Her er det i mange tilfælde nemmere at varme en færdiglavet fryseret op og servere denne. Med en måltidskasse undgår du dog dette. Maden i måltidskasserne er nemlig altid friskt og sundt, og igen skal du blot følge den opskrift, der medfølger.

Ved køb af en måltidskasse vil du også undgå de fristelser, som du ellers altid bliver udsat for i supermarkederne. Den chokoladebar, der tilbydes til 5 kr. oppe ved kassen, kan du da godt lige spise i bilen på vej hjem. Dermed kan du faktisk både opnå en lidt sundere livsstil samt en økonomisk gevinst ved sund mad udbringning København.

Spis mere varieret

I takt med en sundere livsstil vil du også opleve at spise mere varieret. Gennem en sund og varieret kost kan du være sikker på, at kroppen får de vitaminer og mineraler, den har brug for. Du kan nemt spise varieret ved at skifte mellem de forskellige måltidskasser i København eller Nordsjælland.

Når du får din mad til døren København, vil du også have mulighed for at spise mere fisk. Fisk er en ingrediens, som er fantastisk på mange måder. Desværre er det de færreste danskere, der får sat nok fisk på middagsbordet. I supermarkederne får man ikke samme kvalitet, som man gør ved fiskehandleren, og hvis tiden er knap, er det sjældent fiskehandleren, som bliver prioriteret.

Ved at vælge en måltidskasse bestående af fisk er dette en nem billet at spise mere fisk på. Du får inspiration til, hvordan du kan tilberede fisken, så alle i familien vil finde det appetitligt. Hvis dine børn ikke er de store fiskespisere, kan de eventuelt være med til at vælge den måltidsmadkasse med fisk, som de kunne tænke sig.

Blandt andet nævnt her: