Menu

Måltidskasser i København

  • Sorter efter

Klassisk måltidskasse

Kombiner kød og fisk med vegetariske måltider, og sammensæt din helt egen ugemenu. Sammensæt din ugemenu blandt forskellige retter.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar 30 % på de første to leveringer

Klassisk måltidskasse

Fra kr./måltid 30,-
Bestil

Ekstra nem måltidskasse

En ny og spændende måltidskasse fra RetNemt, hvor du får ingredienser til spændende retter, som er lynhurtige at lave hjemme i køkkenet.

Måltider til

1 - 5 dage

Antal personer

2 - 6 per.

RABATKODE: Spar 20 % på de 2 første måltidskasser

Ekstra nem måltidskasse

Fra kr./måltid 46,-
Bestil

Kokkens Familiekasse måltidskasse

Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad, bliver du fri for både at planlægge og gøre daglige indkøb. Du får nemlig leveret måltidskassen direkte til døren, med hurtig, nem og næsten færdiglavet aftensmad. Du skal bruge minimal tid i køkkenet, og kan derfor i stedet bruge tiden sammen med dine nærmeste på andre sjove ting.

Måltider til

3 / 4 dage

Antal personer

1 - 5 per.

RABATKODE: Få 20 % rabat på din første måltidskasseGælder nye kunder, der ikke har været kunde de seneste 6 måneder

Kokkens Familiekasse måltidskasse

Fra kr./måltid 42,5,-
Bestil

HverdagsBoxen måltidskasse

Med HverdagsBoxen får du helt op til 4 aftenmåltider, som indeholder kød. Maden består både af klassiske retter du kender, som er for alle, samt helt nytænkte og varierede retter.

Måltider til

3 / 4 dage

Antal personer

1 - 6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første abonnementslevering

HverdagsBoxen måltidskasse

Fra kr./måltid 50,-
Bestil

KvikKassen måltidskasse

KvikKassen er lavet af bl.a. den kendte TV-kok Louisa Lorang. Maden er utrolig nem at tilberede, og indeholder velkendte retter lavet på en ny og spændende måde. Kassen indeholder en god blanding af både grøntsager, kød og fisk.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

1 - 5 per.

RABATKODE: Velkomstgave eller 20 % rabat

KvikKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 44,-
Bestil

Hverdagkassen måltidskasse

Asiatisk inspirerede retter, hvor du får nemme og varierede måltider til 3 dage. Du kan vælge både hver uge, hver anden eller hver tredje uge. Du får gode og spændende råvarer, friske grøntsager, hurtig tilberedning samt en vejledning, der er nem at følge.

Måltider til

3 dage

Antal personer

1 - 6 per.

RABATKODE: Intro2020Få 25 % rabat på dine 4 første måltidskasser

Hverdagkassen måltidskasse

Fra kr./måltid 47,5,-
Bestil

4-Personers Måltidskasse måltidskasse

I denne måltidskasse er der mad til 4 personer. Der er fuld fleksibilitet og du kan frit vælge blandt mange forskellige retter hver uge.

Måltider til

2 - 4 dage

Antal personer

4 per.

RABATKODE: Spar 100 kr. på hver af de første 2 kasser

4-Personers Måltidskasse måltidskasse

Fra kr./måltid 50,-
Bestil

FavoritKassen måltidskasse

Overraskende og særdeles velsmagende opskrifter fra alverdens kulinariske hjørner. FavoritKassen kommer vidt omkring, og der er noget til enhver smag. Kassen varierer mellem både fisk, kød og fjerkræ.

Måltider til

3 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Få 600 g gratis økologisk laks hver måned i 3 måneder (t.o.m. 30/9)

FavoritKassen måltidskasse

Fra kr./måltid 58,-
Bestil

Familiekasse måltidskasse

En lækker måltidskasse til hele familien. Her får du sunder varierede retter, så du ikke skal tænker på aftensmaden. Tilpas den til dit behov med antal personer og dage.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 - 5 per.

Familiekasse måltidskasse

Fra kr./måltid 40,-
Bestil

Family Feast måltidskasse

Family Feast fra Simple Feast byder på økologiske måltider med nem og hurtig aftensmad til dine kødfrie dage. Det er specielt til dig, der ønsker at spise mere klimavenligt. Kassen indeholder velkendte måltider, såsom pita, pizza, bolognese osv., lavet i vegetariske og veganske udgaver. Du kan selv vælge vegetarisk eller vegansk.

Måltider til

3 dage

Antal personer

2 - 5 per.

RABATKODE: REALFOODFå 25 % rabat på dine første 4 måltidskasser

Family Feast måltidskasse

Fra kr./måltid 56,-
Bestil

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Få din mad leveret til døren i København

Danskerne får i stadig højere grad mere travlt i hverdagen. For mange familier er det svært at få alting til at gå op, og hvor der kan spares tid, må der spares tid. Derfor vælger flere og flere danskere at benytte sig af diverse måltidskasser, som findes på markedet. Dette kan gøre en ellers presset hverdag mere overskuelig og sund. Måltidskasser København er til dig, der søger en måltidskasse leveret til døren i København eller det øvrige Nordsjælland.

Madkasser i København

I al sin enkelthed er en måltidskasse en kasse med mad til et eller flere måltider. For et bestemt beløb får du leveret mad til døren København. Der findes en lang række varianter af måltidskasser, som alle indeholder forskellige råvarer. De har dog alle det til fælles, at de kan gøre din hverdag nemmere. Måltidskasser i København eller Nordsjælland indeholder sunde råvarer, så det er ikke nogen hindring at få sund madudbringning København.

Uanset hvilke præferencer du har til den mad, du spiser, kan du nemt få din mad leveret til døren København. Der findes måltidskasser for vegetarer og allergikere, måltidskasser bestående udelukkende af økologiske råvarer osv. Derfor kan du sagtens opretholde din madstil, selvom du køber en måltidskasse i København eller Nordsjælland.

Måltidskasser i København og Nordsjælland

Når du har besluttet dig for at købe en eller flere måltidskasser, kan du gøre dig overvejelser om, hvad dit primære mål med måltidskassen er. Er det at få mere sundhed ind i hverdagen, eller måske spise lidt anderledes råvarer, end du plejer? Alt efter hvad du ønsker, kan du vælge lige præcis den måltidskasse, som passer til dig og din familie.

Når du har udvalgt dig en måltidskasse i København eller Nordsjælland, skal du vælge, hvor mange personer måltidskassen skal indeholde mad til, hvor ofte du ønsker en ny måltidskasse, samt hvornår kassen må leveres.

Hvis der eksempelvis er ingredienser, som du ikke kan tåle, er det også muligt at fravælge disse. På denne måde kan du yderligere tilpasse din måltidskasse til din familie. Herefter skal du blot vente på en nem, sund og lækker aftensmad.

Fordele ved at få mad til døren i København

Den største fordel, der er ved at få mad leveret til døren København, er, at du ikke skal forbi et supermarked og handle ind. Du slipper for først at skulle gå butikken tynd for at lede efter bestemte madvarer, derefter stå i en lang kø for at betale, og til slut bære de tunge poser med madvarer ud i bilen. Du få nem aftensmad, uden det kræver den store indsats.

Du bliver desuden inspireret til nye retter, som kan give madlavningsglæden igen. Når hverdagen er presset, bliver der ofte lavet den samme ret til aftensmad, da det kan være lidt uoverskueligt at kaste sig ud i nye retter. Med måltidskasser i København eller Nordsjælland slipper du for at beslutte, hvad I skal have til aftensmad, da der oftest medfølger en opskrift.

Måltidskasserne bliver ikke kun leveret i en lille del af centrum i København, men på hele Sjælland. Det vil sige, at du også kan få leveret dine måltidskasser i København eller Nordsjælland. I nogle områder er det dog ikke muligt at få leveret måltidskasserne, da fødevarerne ikke vil kunne holde sig friske.

Få mere tid omkring middagsbordet

Når du bestiller dine måltidskasser i København eller Nordsjælland, kan du med fordel inddrage børnene. Lad dem få indflydelse på, hvilke måltidskasser de finder interessante, og udfordre dem ved at prøve nogle nye råvarer eller ingredienser, som de ikke har prøvet før.

En anden fordel ved at få mad til døren København er, at børnene kan blive en del af madlavningen også. Det er mere overskueligt at inddrage dem, da tiden ikke er helt så knap. De vil helt sikkert synes, det er sjovt at lave mad med de råvarer, de selv har været med til at vælge.

Når du slipper for at bruge tid på at handle ind, kan du i stedet bruge tiden ved middagsbordet. Det er ikke sikkert, at det er hver dag, at du får hørt om de små ting, som dine børn har oplevet i løbet af dagen, men det vil du have mulighed for nu.

Sund madudbringning i København

Ligesom når der skal findes inspiration til nye aftensmadsretter, kan det nogle gange være uoverskueligt at lave sundt mad. Det kan synes lidt bøvlet, fordi der måske skal bruges flere ingredienser, eller ingredienser som du ikke har kendskab til.

Her er det i mange tilfælde nemmere at varme en færdiglavet fryseret op og servere denne. Med en måltidskasse undgår du dog dette. Maden i måltidskasserne er nemlig altid friskt og sundt, og igen skal du blot følge den opskrift, der medfølger.

Ved køb af en måltidskasse vil du også undgå de fristelser, som du ellers altid bliver udsat for i supermarkederne. Den chokoladebar, der tilbydes til 5 kr. oppe ved kassen, kan du da godt lige spise i bilen på vej hjem. Dermed kan du faktisk både opnå en lidt sundere livsstil samt en økonomisk gevinst ved sund mad udbringning København.

Spis mere varieret

I takt med en sundere livsstil vil du også opleve at spise mere varieret. Gennem en sund og varieret kost kan du være sikker på, at kroppen får de vitaminer og mineraler, den har brug for. Du kan nemt spise varieret ved at skifte mellem de forskellige måltidskasser i København eller Nordsjælland.

Når du får din mad til døren København, vil du også have mulighed for at spise mere fisk. Fisk er en ingrediens, som er fantastisk på mange måder. Desværre er det de færreste danskere, der får sat nok fisk på middagsbordet. I supermarkederne får man ikke samme kvalitet, som man gør ved fiskehandleren, og hvis tiden er knap, er det sjældent fiskehandleren, som bliver prioriteret.

Ved at vælge en måltidskasse bestående af fisk er dette en nem billet at spise mere fisk på. Du får inspiration til, hvordan du kan tilberede fisken, så alle i familien vil finde det appetitligt. Hvis dine børn ikke er de store fiskespisere, kan de eventuelt være med til at vælge den måltidsmadkasse med fisk, som de kunne tænke sig.

Måltidskasserne har gjort min mad mere varieret og spændende end tidligere. Tiden man sparrer, er det hele værd i sig selv, og jeg giver gerne 5 stjerner. Kan virkelig anbefale måltidskasserne.

Lea Karlsen

★★★★★

Indsend også din bedømmelse af vores tjeneste på Maaltidskasserne.dk - klik her

Morten Kristoffersen

Da vi fandt vores måltidskasse, havde vi stor glæde af maaltidskasserne.dk - vi fik det overblik vi søgte.

Maria Juhl Madsen

Min familie har været presset i hverdagen med børnehave, skole, indkøb osv. - efter at have bestilt en måltidskasse, har vi fundet mere ro og tid i hverdagen.

Mie og Phillip

Som par har det været svært at finde de måltidskasser, som retter sig til blot to - det overblik fandt vi på maaltidskasserne.dk.

Blandt andet nævnt her:

Tilmeld dig Måltidsboxens nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde en uges måltidskasseTilmeld dig her »
+ +