Menu

Skagenfood måltidskasse

  • Sorter efter

Skagen Måltidskassen

Lækker måltidskasse, som indeholder gode og lækrer råvarer leveret direkte til din dør.

Måltider til

2 - 3 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: 25 % rabat på dine første 3 kasser med koden: Velkommen2024

Skagen Måltidskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 69,-
Læs mere
Derfor kan du trygt bruge Maaltidskasserne.dk

På Maaltidskasserne.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Skagenfood måltidskasser blev etableret i 2001. Skagenfood fik hurtigt mange kunder og har i dag godt og vel 20.000 kunder, der har abonnement på en måltidskasse. Det betyder, at kunderne fast modtager en måltidskasse eller en fiskepakke fra Skagenfood. Afhængigt af den enkelte kundes behov kan der abonneres hver 14. dag, hver fjerde uge eller ugentligt.

Desuden giver måltidskasserne dig som kunde mulighed for at vælge ud fra dine personlige præferencer. Hvis du eksempelvis er vegetar eller veganer, vil du have mulighed for at vælge måltidskasser, der er tilpasset disse behov. Hvis du ønsker at finde ud af, om vegetarisk kost kunne være noget for dig, så kan du nemt bestille sådan en måltidskasse. Dermed kan du prøve dig frem og finde ud af, hvad du synes. Disse måltidskasser kan også være ideelle for dig, som gerne vil have kødfrie dage et par gange om ugen.

Skagenfood måltidskasser

En Skagenfood måltidskasse indeholder alle de ingredienser, du har brug for at kunne lave et sundt og velsmagende aftensmåltid – og på den måde gør det det en smule lettere for dig at få varierende og nærende mad hver dag. Med en måltidskasse fra Skagenfood behøver du altså ikke at tænke på indkøbslister, ture til det lokale supermarked eller madplaner. I stedet modtager du en kasse med frisk fisk, kvalitetskød, fjerkræ, friske og økologiske grøntsager og andet velsmagende tilbehør. Du er således garanteret afvekslende, lækker og ikke mindst sund aftensmad til hele familien, og det tager ikke mere end 30 minutter at lave. Vælg imellem 10 forskellige måltidskasser.

Når du skal finde din måltidskasse, kan du selv vælge, hvor mange personer Skagenfood skal levere mad til. Prisen afhænger naturligvis af det antal personer, som du vælger. Derudover har du også mulighed for at vælge, om du ønsker frugt inkluderet i din måltidskasse. Igen vil prisen afhænge af, om du vælger dette eller ej.

Få sæsonens friske fisk leveret til din adresse

Visionen hos Skagenfood er at give dig gode madoplevelser i din hverdag, og hertil medfølger naturligvis friske råvarer. Vælg eksempelvis at få sæsonens friske fisk leveret lige til din hoveddør hver uge, hver anden uge eller hver fjerde uge. Du kan desuden udover de komplette måltidskasser vælge kun at få leveret kød, fisk, frugt og grønt eller ost. Ydermere kan du også få leveret ekstravarer, der passer til sæsonen, sammen med din abonnementspakke.

Det skal nævnes, at alle fisk i måltidskasserne naturligvis er fileteret, hvorefter de bliver pakket og sendt afsted direkte hjem til dig. Skagenfood går desuden meget op i, at al transport og opbevaring sker under de helt rette køleforhold, så de på den måde sikrer, at fisken holder sig frisk.

Skagenfood levering

Når du skal vælge den måltidskasse fra Skagenfood, som du godt kunne tænke dig, vil du blive tilbudt forskellige varianter. Måltidskasserne varierer blandt andet i antal dage, som du køber mad til. Hvis du kun ønsker at modtage mad til to dage, så finder du blot en måltidskasse, der passer til dette.

Fisken bliver leveret direkte til din hoveddør i en specialudviklet emballage, hvor der er is i. Dette sikrer, at fisken konstant er kølig, og derfor vil den holde sig frisk i pakken i minimum 24 timer efter leveringen. Dermed er du ikke nødsaget til at skynde dig hjem for at sætte din måltidskasse i køleskabet.

Udover måltidskasserne fra Skagenfood har du også mulighed for at købe andre varer, der er tilpasset sæsonen. De forskellige råvarer kan være hjemmelavede fiskefrikadeller, jomfruhummere eller måske varmrøget laks. De leveres fragtfrit sammen med din valgte måltidskasse. Alle råvarer er nøje udvalgt, hvorfor du er garanteret høj kvalitet.

Få mere fisk ind i hverdagen

I hverdagen kan det være svært at få idéer til aftensmaden. Ofte bliver det de samme retter igen og igen. Derfor får man heller ikke altid de grøntsager eller de råvarer, som man gerne vil have. I gruppen af råvarer, som de fleste danskere gerne vil spise mere af, finder man ofte fisk. Vi ved, at fisk er sundt for os og for vores helbred. Men lige det med at få implementeret fisk i madplanen, kan være en udfordring for de fleste.

  • Læs også om måltidskasser fra den populære forhandler Årstiderne

Derfor er måltidskasserne fra Skagenfood oplagte. Du ved, at du får fisk af allerhøjeste kvalitet. Du finder desuden opskrifter i måltidskasserne, så du ikke selv skal finde ud af, hvordan fisken, som du modtager, skal tilberedes. Det er en kæmpe fordel for de fleste danskere. Desuden er denne måde at spise mere fisk på også til stor gavn for dine børn.

Børn kan ofte være kræsne eller have perioder med kræsenhed, hvorfor det kan være svært at tilfredsstille deres ønsker i forhold til fisk. Med disse måltidskasser vil både du og dine børn få muligheden for at prøve forskellige fisk, og I vil sammen lære, hvordan de skal tilberedes. Det gør det mere spændende for børnene, og de vil blive introduceret til de forskellige muligheder, der er med fisk.

Velsmagende og spændende retter nemt og hurtigt

Foruden måltidskasser kan du hos Skagenfood også vælge at få leveret fiskekasser direkte hjem til dig. Der findes en lang række gode grunde til, hvorfor det er godt at spise masser af fisk. Det er dog de færreste mennesker, der rent faktisk spiser den rette mængde. Med en Skagenfood fiskekasse er det nemt for dig at sørge for, at du spiser nok fisk i din hverdag.

Du kan være helt sikker på, at der er tale om fisk af den højeste kvalitet. Skagenfood køber dagligt fisken fra auktioner i Nordjylland. Fiskekassen indeholder derfor sæsonens bedste og mest friske fisk samt spændende opskrifter på velsmagende retter, der er nemme at lave. Herudover indeholder ingen af fiskene ben, og du får desuden gratis levering.

Fisk og råvarer af højeste kvalitet

Hos Skagenfood gør de rigtig meget ud af at levere frisk fisk af høj kvalitet. De bestræber sig på udelukkende at købe fisk hos mindre kuttere. Det skyldes, at disse som regel ikke befinder sig på havet mere end to dage. Størstedelen af fiskene køber Skagenfood derfor hos auktioner i byer såsom Hirtshals, Skagen og Strandby, der alle ligger i Nordjylland. De køber dog også fisk fra Island og Norge. Dette er gjort med hensyn til blandt andet dårligt vejr, og herudover sikrer de således også mere varierende pakker.

Går du med et ønske om at spise mere fisk derhjemme, er en måltidskasse fra Skagenfood uden tvivl det rette valg for dig. Her får du en måltidskasse leveret hjem til din hoveddør med sæsonens friske fisk samt andre kvalitetsråvarer, der skal til, for at du kan lave et sundt måltid mad.

Skagenfood til arrangementer

Selvom måltidskasser fra Skagenfood er særligt gode i hverdagen, kan det også være en oplagt mulighed, når det kommer til fødselsdage eller andre arrangementer. Det kan både være til større eller mindre selskaber. Det vigtigste er, at du slipper for at lave mad til flere personer. Dermed kan du sparer en hel masse tid.

For vi kender det alle sammen. Når man skal have gæster, render man ofte rundt for at gøre rent, handle ind og lave mad. Maden skal helst tilrettelægges, så det hele bliver færdigt på samme tid. Og har man inviteret til et større selskab, kan det være svært for en almindelig ovn at følge med. I stedet for at løbe stresset rundt kan du bruge den ekstra tid, som du sparer, til at hygge om borddækning og anden klargøring af hjemmet. Du kan også gøre lidt ekstra ud af din påklædning, og din familie vil generelt være i et mere afslappet humør.

Især når juletiden nærmer sig, og det er tid til julefrokoster, kan måltidskasser fra Skagenfood være særligt gode at have. Du finder både fisk, skaldyr og andre råvarer, der hører til den ideelle julefrokost. Du kan finde den perfekte julemiddag, hvor alt er inkluderet, eller du kan vælge enkelte råvarer, som du ønsker at supplere din egen julemenu med.

Skagenfood nytår

Ligesom fødselsdage og julefrokoster kræver nytåret også en vis forberedelse i køkkenet. Hvis du venter flere gæster, og du skal lave maden, kan der hurtigt gå en hel dag i køkkenet. Nytårsmenuen må ofte gerne være lidt anderledes og særligt god i forhold til den traditionelle menu, man spiser. Derfor kan det også være svært at finde på, hvad der skal udgøre årets nytårsmenu.

Hvis du vælger en måltidskasse fra Skagenfood til nytår, er du garanteret høj kvalitet og en smagsoplevelse, du ikke glemmer. Nytårskasserne fra Skagenfood har et bredt udvalg, hvor du frit kan vælge, hvilke råvarer du ønsker, skal være en del af din nytårsmenu. Derudover kan du også vælge mad til det antal personer, I bliver.

Når du vælger en måltidskasse til nytår, vil du pludselig have en del tid i overskud. Denne tid kan du bruge på at gøre dig klar, måske gøre lidt ekstra ud af dit nytårstøj, og du kan pynte fint op i hjemmet. Desuden kan du nyde den sidste dag i året på en helt anden måde, end hvis du skulle stå i køkkenet og lave mad.

Blandt andet nævnt her: