Menu

Vegansk måltidskasse

  • Sorter efter

Frit valg mellem 60 retter hver uge

RetNemt Måltidskasser gør madlavningen til en leg med nemme og lækre hverdagsretter for hele familien. Vælg en af deres måltidskasser som deres kokke har sammensat eller vælg frit mellem 60 retter hver uge. Tryk på "Læs mere", og find ud af hvorfor dette er en af de mest populære måltidskasser.

Måltider til

2 - 5 dage

Antal personer

2 - 6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Frit valg mellem 60 retter hver uge måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Læs mere

Den Glutenfri Veganer

Måltidskassen er der 100 procent glutenfri og vegansk, men stadig fulde af smag, variation og grøn madglæde. Måltidskassen er bygget op omkring sæsonens grønt sager og måltiderne tager ca. 45 minutter at lave.

Måltider til

4 dage

Antal personer

1-2 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Den Glutenfri Veganer måltidskasse

Fra kr./måltid 42,-
Læs mere

Den Veganske MåltidsKasse

Fokus på smag, klimavenlighed, grøn energi og grønne retter. Grøntsager suppleret med vegetabilske proteiner så som linser, quinoa, kikærter m.m.

Måltider til

4 - 5 dage

Antal personer

1 - 4 per.

RABATKODE: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Den Veganske MåltidsKasse måltidskasse

Fra kr./måltid 45,-
Læs mere
Derfor kan du trygt bruge Maaltidskasserne.dk

På Maaltidskasserne.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Vegansk måltidskasse

Hvis du bestiller en vegansk måltidskasse, så får du en måltidskasse som hverken indeholder kød, fisk, æg eller mælkeprodukter. Men i stedet får du grønne retter, som er fyldt med velsmag, sundhed og ikke mindst er de klimavenlige. En vegansk måltidskasse indeholder alt du skal bruge, for at få aftensmåltider med smag, variation og samtidig grøn energi.

Hvis man lever efter en vegansk livsstil, så spiser man ofte mange af de frugt og grøntsager som er i sæson lige nu. Det kan for nogle virke uoverskueligt, at holde øje med sæsonens grøntsager, og hele tiden finde nye opskrifter der passer til dertil. Hvis du derimod vælger en vegansk måltidskasse, så har leverandørerne sørget for, at du får de grøntsager der er i sæson, og opskrifter der passer til.

Du kan bestille din veganske måltidskasse allerede i dag.

Vegansk madplan

Hvis du gerne vil leve efter en vegansk livsstil, men synes det kan være svært at komme i gang. Så kan du kickstarte din nye livsstil med en vegansk måltidskasse. Med en vegansk madplan får du nem vegansk mad til flere dage og du kan bruge opskrifterne igen og igen.

En vegansk måltidskasse kan give dig nye ideer til, hvordan du kan fortsætte den veganske livsstil. En vegansk madplan eller måltidskasse kan bl.a. bestå af linser, grøntsagsretter, bønner og risotto. Med en vegansk måltidskasse får du garanteret smagt på nogle retter du aldrig har smagt før og måske også grøntsager du aldrig har smagt.

Fordele ved vegansk måltidskasse

Der er mange fordele ved at vælge en vegansk måltidskasse. Hvis du bestiller en måltidskasse vegansk får du mad leveret til døren. Derfor slipper du også for at svinge forbi supermarkedet når du får fri. Du undgår hermed de lange køer ved kassen og udsolgte varer. Du kan i stedet bruge din tid på noget der virkelig betyder noget for dig.

En anden fordel er også, at du slipper for at få de samme retter hver eneste uge. Med en vegansk måltidskasse behøver du ikke finde på nye retter, hvis du får en vegansk måltidskasse leveret. Det eneste du skal gøre at til tilberede måltidet. Men du kan også vælge en måltidskasse vegansk, som allerede er færdiglavet, men mere om det senere.

Ved at vælge en vegansk måltidskasse er du også med til at passe bedre på vores klima. En måltidskasse vegansk er meget bæredygtig, da den som nævnt tidligere ikke indeholder kød, fisk og andre produkter der kommer fra dyr.

Måltidskasser vegansk

Der findes et hav af forskellige måltidskasser. Du kan både få børnevenlige, fiskekasser, økologiske måltidskasser og mange andre. Men der også forskellige udbydere der tilbyder veganske måltidskasser. Du kan bl.a. få måltidskasser vegansk fra Aarstiderne, Simple Feast og Hololifoods.

Her kan du både få vegansk færdigretter eller tilberede retterne selv.

Hvorfor leve efter vegansk livsstil

Der kan være mange grunde til, at man vælger at leve vegansk. Men nogle af de mest gængse grunde til, at spise vegansk er:
– Dyreetik
– Sundhed
– Bæredygtighed

En af de støreste grunde til, at mange vælger en vegansk livsstil er, at de afskyr dyremishandling. Derfor vælger mange veganer ikke at spise kød eller andet. En anden grund til at leve den veganske livsstil er at det er sundere, men det er også mere bæredygtigt. Der er mange miljøskadelige problemer ved animalsk produktion.

Hvis du er enig med ovenstående, kan en vegansk madplan hjælpe dig på vej til en mere vegansk livsstil. Man behøver ikke bestille en vegansk måltidskasse hver uge, det kan blot være til inspiration et par gange om måneden eller hvis du har en travl uge og gerne vil undgå dagligvareindkøb.

Vegansk måltidskasse Aarstiderne

Aarstiderne er en af de førende brands indenfor måltidskasser. De har eksisteret på markedet i mange år, og de fleste vil nok kunne nikke ja, hvis spørgsmålet om de kendte Aarstiderne kom. Hvis du vil vide mere om Aarstiderne som brand, har vi skrevet om det her.

Ved Aarstiderne kan du ikke bare vælge én vegansk måltidskasse, men hele to. De laver bl.a. “Den veganske måltidskasse” og “Den glutenfri veganerkasse”.

Alle måltidskasser ved Aarstiderne er økologiske, og med den veganske måltidskasse får du mættende og smagsfulde veganske retter. Du skal vælge om måltidskasse vegansk skal være til en, to, tre eller fire personer. Hvis du vælger denne måltidskasse så får du aftensmad til 4 dage.
Du behøver ikke være kok eller andet for at tilberede et vegansk måltid. Der følger opskrifter med til alle måltidskasser, som også er fyldt med inspiration.

Vil du derimod gerne have en måltidskasse, som både er vegansk, økologisk men også glutenfri. Så skal du vælge “Den glutenfri veganerkasse” fra Aarstiderne.
Her er der fokus på velsmag, klimavenlighed samt grønne retter der er helt uden gluten. Denne måltidskasser tager ca. 45 minutter at tilberede og måltidskassen er bygget op omkring sæsonens bedste frugt og grøntsager.

Vegansk færdigretter

Er du ikke så meget for, selv at stå i køkkenet, så skal kan du vælge en måltidskasse fra udbyderne Hololifoods eller Simple Feast.
Hololifoods leverer vegansk færdigretter eller som de selv kalder det, plantebaseret måltidskasse. Her er den veganske mad færdiglavet. Du vælger selv hvor mange dage, og hvor mange måltider du ønsker. Deres dygtige kokke tilbereder maden, og leverer den direkte til din hoveddør.

Du kan også få nem vegansk mad fra Simple Feast. De leverer nærmest også færdiglavet retter, du skal blot opvarme eller koge det sidste. Med en vegansk madplan fra Simple Feast kan du hver uge vælge 3 ud af deres 5 retter. Du bestemmer selv, om du vil have måltidskasser leveret én eller fire uger.
Hvis du ikke er til det veganske, så findes der også andre udbydere der leverer færdiglavet mad til døren.

Nem vegansk mad

Det behøver ikke være besværligt at lave vegansk mad. Men er denne veganske livsstil helt ny for dig, kan det være en stor omvæltning. Du kan derfor begynde med en vegetarisk måltidskasse, hvis du synes det er lettere. Hvis du gerne vil læse mere om, hvad en vegetarisk måltidskasse indeholder så læs med her.

Vegetarisk eller vegansk måltidskasse

Der kan hurtigt opstå forvirring omkring, hvad en veganer egentligt må spise og det kan vi godt forstå. Derfor vil følgende afsnit være en kort forklaring på forskellen mellem vegansk og vegetarisk mad.
Hvis man følger de guidelines, der er for en veganer så må man spise følgende:
– Frugt og grøntsager
– Krydderier
– Vegetabilske proteiner
– Mineraler og vitaminer

Der må altså ikke spises fisk, kød eller lignende, men der må heller ikke spises produkter der kommer fra dyr, såsom æg, mælk og honning. Det sidste nævnte er også den helt store forskel fra en vegansk og en vegetarisk livsstil. For en vegetar må gerne spise produkter der kommer fra dyr.
Hvis du gerne vil blive endnu klogere på veganere og vegetarer så læs med i vores blogindlæg om veganer og vegetar.

Opsummering af måltidskasse vegansk

Er du blevet mere bevidst om, hvad en vegansk måltidskasse indeholder? Måske er du endda klar til at prøve kræfter med en vegansk måltidskasse? Vi vil give en kort opsummering af, hvorfor du skal vælge en vegansk måltidskasse.

Du sparer utrolig meget tid. Du undgår de lange køer og udsolgte varer i supermarkedet, og kan i stedet bruge din tid på andre gøremål eller blot afslapning på sofaen.

Du kan både vælge vegansk færdigretter og måltidskasser hvor du selv skal tilberede maden

Du kan spare penge ved at købe en måltidskasse vegansk. Da du på den måde undgår at smide ekstra madvare i indkøbskurven, som måske ikke stod på indkøbslisten. På den måde er du også med til at bekæmpe madspild, da en vegansk madplan er tilpasset til de antal personer, som der leveres til.

Sidst men ikke mindst, så gør du både noget godt for dig selv. Men helt klart også miljøet, når du bestiller en måltidskasse vegansk.

 

Blandt andet nævnt her: