Menu

Om os

Velkommen til maaltidskasserne.dk

Hos Maaltidskasserne.dk kan du helt gratis få et overblik over de forskellige måltidskasser der findes på det danske marked.

Hvis du ligesom os synes at indkøb, madplanlægning og aftensmad ofte kan virke som en uoverskuelig opgave – så burde du prøve en måltidskasse. Måltidskasser er med til at give dig mere tid og overskud i hverdagen.

Men der findes et hav af måltidskasser. Derfor synes vi der manglede en overbliksside, hvor det var muligt at sammenligne det stigende udbud af måltidskasser, og på den måde at gøre det nemmere at vælge netop den måltidskasse, der passer til dig (og din families behov). Det resulterede i Maaltidskasserne.dk som vi kender den i dag.

Vi har samlet et bredt udvalgt af måltidskasser i Danmark, der gør det nemt for dig, når du skal vælge den måltidskasse der passer bedst til dine behov.

Vores leverandører er nøje udvalgt, hvilket også betyder at Maaltidskasserne.dk ikke nødvendigvis dækker hele markedet, men at vi har gjort vores research, og du kan stole 100 procent på de udbydere vi har her på siden.

Vi opdaterer løbende siden og gør en indsats for at holde os ajour med de forskellige oplysninger om måltidskasser, samt de udbydere der findes på markedet.

Teamet bag maaltidskasserne.dk

Maaltidskasserne.dk er ejet og drevet af Adlab ApS som også tilbyder forskellige andre sammenligningstjenester både indenfor måltidskasser og andre brancher. Herunder bl.a.:

Vi ønsker at have et så stort indblik i markedet som muligt, hvilket betyder at vi også selv, har testet nogle af måltidskasserne. Du kan læse mere her: https://www.maaltidskasserne.dk/maaltidskasser-test/

Daniel ØstergaardDaniel Østergaard

Daniel har været med til at udvikle Maaltidskasserne.dk fra start. Han har tidligere erfaring med at opstarte flere virksomheder og projekter, og synes der manglede en god sammenligningsside indenfor måltidskassebranchen, som er i enorm vækst.

Måltidskasser er en spændende branche, som udvikler sig dag for dag. Min erfaring med måltidskasser er super god, og den erfaring ønsker jeg at brede ud til endnu flere, så alle kan prøve hvor nemt og hurtigt, man egentlig kan få lækker, varieret aftensmad.”

Morten JørgensenMorten Jørgensen

Morten en af idémændende bag Maaltidskasserne.dk. Ideen opstod netop på baggrund af, at han selv kiggede efter en måltidskasse, men fandt det uoverskueligt og tidskrævende.

“Min erfaring med måltidskasser er, at det gør hverdagen meget lettere. Jeg skal hverken tænke på mad eller indkøb, men blot vælge leveringstidspunkt der passer mig. Det er super nemt at tilpasse efter lige præcis mit behov, og giver super lækre og nemme retter på bordet.”

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål om os, ris/ros, eller forslag til tiltag her på siden.

  Sådan kommer du i gang

  Vælg leverandør

  Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

  Få leveret til døren

  Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

  Tilbered maden

  Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

  Blandt andet nævnt her: