Menu

Om os

Hos Måltidskasserne.dk kan du helt gratis få et overblik over de forskellige måltidskasser der findes på det danske marked. Siden blev startet i 2017, med et formål om, at gøre hverdagen nemmere for danskere med en måltidskasse. Derfor manglede der en overbliksside, hvor det var muligt at sammenligne det stigende udbud af måltidskasser, og på den måde gøre det nemmere at vælge mest optimale løsning. Det resulterede i Maaltidskasserne.dk, som vi kender den i dag.

Maaltidskasserne.dk er reklamefinansieret

Grunden til at vi kan lave dette ganske gratis for dig som forbruger er, at vi gør brug af affiliate marketing. Kort beskrevet betyder det, at når vi formidler en kunde over til en af vores samarbejdspartneres hjemmeside, og der bliver gennemført et køb får vi, som betaling, en mindre del af købsbeløbet.

På den måde bliver det muligt for os at stille dette website til rådighed for dig, så du i ro og mag kan skabe et overblik de forskellige måltidskasser. Vi er ikke afhængige af udbyderne, og er helt selv herre over, hvilke udbydere vi har med på siden. Derfor kan du være sikker på, at vi har gjort vores research, og du kan stole 100 % på de udbydere vi har med på siden her. Du skal blot finde den bedste løsning til dit behov.

Vi opdaterer løbende siden og gør en indsats for at holde os ajour med de forskellige oplysninger om måltidskasserne, samt de udbydere der præsenterer sig på markedet. Skulle du opdage, at nogle informationer på vores hjemmeside ikke er korrekte, vil vi sætte stor pris på at du kontakter os, så vi kan foretage de nødvendige ændringer.

Det kan også være du har en ny idé, et tiltag eller noget helt andet. I så fald hører vi meget gerne fra dig. Du kan kontakte os via formularen nederst på siden.

Bag Maaltidskasserne.dk

Siden ejes og drives af en dansk virksomhed, som har forskellige sammenligningssites i forskellige brancher.Dette er til fordel for forbrugerne, som på den måde, har hurtig adgang til data, så de kan gøre det bedste køb til den rette pris.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål om os, eller forslag til tiltag på Maaltidskasserne.dk

  Sådan kommer du i gang

  Vælg leverandør

  Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

  Få leveret til døren

  Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

  Tilbered maden

  Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

  Blandt andet nævnt her:

  Omtalt af: Dagens.dkTrendsOnline.dkConnery.dk