Mad leveret til døren

At få mad leveret til døren gør din hverdag meget nemmere. Det går helt basalt set ud på at du ikke skal gøre andet, end at tage kassen med mad indenfor. Tilberedningen og forberedelsen af maden, er gjort så nem som muligt, fra leverandørens side.

Mad leveret lige til din dør

Du skal næsten kun koncentrere dig om at varme maden, når du skal lave den. Du behøver derfor heller ikke være en mester i et køkken, for at få god mad, da du får mad leveret direkte til din hoveddør, som ikke behøver den store tilberedning. Både i forhold til den ti det tager at forberede samt det der skal gøres. Det eneste du skal gøre er at bestille maden på hjemmesiden, så får du sund og lækker mad på bordet, som hverken kræver den store forberedelse eller de store køkkenkundskaber. Se en oversigt over forhandlere her, eller nedenfor.

Forhandlere

 

Ser du på kvaliteten af maden er der oftest heller ikke en finger at sætte på dette. Det meste mad, der bliver leveret til døren, er af en exceptionel kvalitet. De fleste restauratører bruger nemlig kun økologiske råvarer, hvilket er med til at sikre en friskhed i retten, samt at den gode smag bevares. Det er altså ikke det samme, som at gå ned på det lokale pizzeria og bestille en pizza. Eller på en måde er det, for det er ligeså nemt, rent tids- og forberedelsesmæssigt. Og så er det tilmed også meget sundere. Derfor er der mange fordele forbundet med dette, og det er blot et spørgsmål om at vælge mad, der passer til lige præcis dine spisevaner.

Varieret kost

Mad leveret til døren

Det er nemlig også meget forskelligt slags mad du kan få leveret til døren. Mange af leverandørerne giver dig meget fleksible muligheder ift. At vælge mad, til lige præcis det du har lyst til. Det gør de blandt andet ved at tilbyde to forskellige retter om dagen, for dig at vælge i mellem. Derudover har du også nogle steder mulighed for at vælge både forret og dessert, til din hovedret, hvis der skal gøres lidt ekstra ud af menuen den pågældende dag.

Der er altså mange forskellige kombinationsmuligheder, det er blot at finde en løsning, der passer dine behov. På den måde bliver din hverdag lettere og enklere, hvor du ikke behøver at tænke på madlavning. Du kan derfor fokusere på de vigtigere ting, såsom at være sammen med din familie, og andre gøremål som skal passes. Det giver mere tid til andre ting, uden at du skal stresse over at du ikke når de ting du ellers havde planlagt. Se udvalget hos de populære forhandlere RetNemt, Salt og Peber eller Kokkens Hverdagsmad.

Mad leveret til døren – nemt og overskueligt

Nu tænker du sikkert, at det må være rigtig dyrt, at få en løsning af denne art. Dette er dog ikke tilfældet, for med tiden er der kommet så mange forskellige udbydere på markedet. Dette har gjort, at prisen faktisk er kommet ned på et niveau, hvor de fleste kan være med. Du vil tilmed opleve at når du bestiller mad leveret til døren, at der kan være mad tilovers. Dette kan bruges til frokost, aftensmad eller lignende i dagene efter. En anden ting er også emballagen, som maden kommer i. Det er sådan, at maden for det meste bliver leveret i engangsemballage og du skal derfor ikke tænke på at levere noget retur til leverandøren. Dette er en stor fordel, fordi det ellers kunne have skabt flere logistikproblemer ift. At skulle returnere emballage, men dette er ikke tilfældet.

Når du skal have mad leveret til døren kan det også sagtens arrangeres, at det skal leveres lige dér, hvor du gerne vil have det. Leverandørerne har prøvet det mange gange før, og de kan sagtens tilpasse deres leveringssted til din bolig. Der behøves derfor ikke være nogen personer hjemme i din husstand, når maden skal leveres. Har du yderligere ønsker eller behov kan disse også i høj grad blive imødekommet. Hvis du blot kontakter leverandøren, er de ofte i stand til at imødekomme mange behov. De lever af at have kunder, og derfor vil de også gøre meget for at tilfredsstille dem, efter de behov de har. Læs om udvalget af Madkasser her.

Mange fordele

Nem mad til døren

Mad leveret til døren foregår helt konkret sådan, at du får leveret mad til døren 1-2 gange om ugen. Afhængig af hvor mange dage du har bestilt mad til, vil du modtage mad i okse enten en eller to gange om ugen. Dette kommer samtidig også an på, hvilken løsning og hvilken leverandør du ender ud med at vælge.

Der er mange fordele forbundet med at få mad leveret til døren, og vi har været inde på nogle af dem ovenfor. For det første er det som sagt meget nemmere at lave mad. Det tager både kortere tid, og derudover slipper du for at skulle købe ind. Alt er forberedt og klart, til at du skal bruge minimal tid og kræfter på at færdiggøre maden. Oftest er det blot en opvarmning af den varme del af retten, samt lettere grøntsagssnitning til salaten. Grunden til dette er at salaten simpelthen holder sig bedre og mere frisk, hvis den først snittes, lige før den skal på bordet. En anden fordel er at du, ved at få mad leveret til døren, sikrer at du spiser varieret. Aarstiderne eller Den Grønne Asparges har stort udvalg af forskellige måltidskasser.

Prøv det i dag

Leverandørerne af mad er meget bevidste om at lave forskellige retter hele tiden, og på den måde variere madplanen. Dette er dermed endnu en ting, som du ikke behøver at bekymre dig om, hvis du vælger at få mad leveret til døren. Du skal altså ikke være kreativ i forbindelse med planlægningen af din madplan. Du kan i stedet bruge energi på andre ting, som giver dig værdi.

En sidste ting vi vil nævne er også det sundhedsmæssige aspekt. Der er over den seneste tid kommet utrolig meget fokus på sundhed i Danmark, og det er uden tvivl noget, som leverandørerne også har bemærket. Du får de bedste råvarer, som er økologiske. Det er altså også en god måde at få kickstartet en ny sundere livsstil, uden de store livsstilsændringer. Er du til sund mad kan du med fordel læse om vores Fitnesskasser her. Prøv at få mad leveret til døren i dag – du vil med garanti ikke fortryde det.

Aftensmad til døren giver overskud

Aftensmaden er for mange et vitalt måltid. Her samles familien og nyder hinandens selskab oven på en lang dag. Samtidig skal det optimale måltid serveres, så kroppen får den rette energi og næring.De positive aspekter af et dejligt aftensmåltid overskygges i mange familier af aftens gøremål.I en travl hverdag er aftensmaden ofte endnu et stressende punkt på listen af gøremål. Efter arbejde, børnehentning og madlavning er der sjældent overskud tilbage på kontoen. Dermed får hverdagens gøremål lov til at dominere over dine værdier og lyster til konsekvens for dit overskud. Madlavning skal være hyggeligt, simpelt og ikke kræve lang tid. Med en måltidskasse leveret til døren får du et ekstra pusterum i hverdagen, da tilberedning af aftensmåltidet med udgangspunkt i den leverede kasse kræver mindre planlægning, forberedelse og tilberedning - og den tid, du sparer, kan du bruge på det, der giver dig værdi i hverdagen.Udbyderne af måltidskasserne har fuld forståelse for hverdagens tumult. Derfor er hele måltidskasseprocessen designet med et fokus på brugervenlighed. Det er nemt at bestille kassen, og det kan gøres, uden du behøver at flytte dig fra sofaen. Du sparer tiden med at skrive indkøbslister, finde opskrifter og købe ind. Råvarerne leveres lige til døren - og hvis det skal være endnu lettere end det, tilbyder nogle måltidskasseudbydere at levere færdiglavet mad til døren.

Udsøgt måltidskasse - simpel procedure

Hvordan du ønsker at forholde dig til aftensmaden, afgør dit valg af måltidskasse. Ønsker du friske råvarer, du sammen med dine børn let kan tilberede, så er en måltidskasse lavet efter en let madplan og med udførlige opskrifter dit umiddelbare valg. Er aftentimerne til gengæld så pressede, at tilberedningen af aftensmåltidet er til besvær frem for hygge, er færdigretter leveret til døren et bedre valg.Måltidskasser, der leverer færdig aftensmad, er din mulighed, hvis du ønsker færdiglavet mad leveret til døren, men ikke vil gå på kompromis med kvalitet, sundhed og smag. Når du køber færdige aftensmåltider i dit lokale supermarked, er det sjældent hverken nærende eller smagfuldt. Valget af lette måltider fra køledisken påvirker familiens sundhed negativt - her er købet af en kvalitets måltidskasse det bedre alternativ.

Mad skal smage af kvalitet

Retterne fra måltidskassernes er af den højeste standard. Selv når den simpleste måltidskasse vælges, hvor maden kun puttes i ovnen derhjemme, skal måltidet stadig smage hjemmelavet.Når aftentimerne er pressede, kan det gå ud over måltidets kvalitet. Du tager ansvar for dig og din families sundhed ved at lade andre stå for dagens store måltid. Måltidskasseleverandører bestræber sig på at skabe retter, der alle indeholder den gode ernæring og de rigtige næringsstoffer. Med færdigretter leveret til døren får du overskud til at få det gode ud af eftermiddagen og aftenen, mens dem, der har overskuddet til at tilrettelægge og tilberede det nærende måltid, gør det.Indholdet af måltidskassen er altid udvalgt med omhu. Gode råvarer skaber gode måltider. Når du får måltidskassen leveret til døren, har du givet andre ansvaret for at finde de gode ingredienser - og i nogle tilfælde tilberede og levere den gode aftensmad lige til døren. Det ansvar tager måltidskasseleverandører til hver en tid meget seriøst.

Aftensmad til alle

Tilbuddet om aftens mad leveret til døren er blevet ganske populær blandt danskerne, og derfor udvides markedet også med en række udbud, så flere og flere ønsker og behov imødekommes. Om du er til orientalske krydderier, danske kartofler eller glutenfri brød, så er der med sikkerhed en måltidskasse, der passer dig.Måltidskassen kan inspirere til at afprøve nye retter, men den kan også forudbestilles, således at du får færdigretter, som du ved, at du og din familie kan lide, leveret til døren. Søg blandt vældet af måltidskasseleverandører, og du vil finde, at det helt rigtige match er iblandt. Det er en fordel at være bevidst om sine egne præferencer, når du bevæger dig gennem oversigten. Skal færdigretter leveres til døren? Skal der være mad nok til en stor familie? Skal måltidskassen inkludere fisk, gris eller lam?Selvom du overlader meget af ansvaret for din madlavning til andre, sætter du stadig tydeligt præg på det enkelte måltid. Dit valg af måltidskasse afspejler dine prioriteter. I dag er det muligt at købe økologiske, veganske og lokale måltidskasser, så dine prioriteter og krav til det gode måltid efterleves.Måltidskassen kan leveres, så dens indhold rækker til hele ugen eller blot som det spændende indslag en gang eller to ugentligt. Det bestemmer du selv, når du bestiller. Du kan derfor også prøve forskellige kasser af, til du finder det tilbud med det indhold, der bedst passer dine behov, ønsker og krav.

Tilberedning skal holdes til et minimum

Alle måltidskasser er designet efter en ambition om at gøre dit aftensmåltid simpelt og stadig lækkert. Det skal dufte godt og smage herligt, uden at du behøver stå i køkkenet over en halv time. Alle måltidskasser indeholder opskrifter - nogle leverandører har endda video gennemgang af opskriften. Du skal derfor ikke tænke meget selv, men blot følge instruktionerne for at opnå det smagfulde måltid med mad leveret til døren.Hvis en måltidskasse bestående af færdiglavet mad leveret til døren, kan det ikke blive meget lettere. Færdigretter leveret til døren skal du blot opvarme, før du kan servere det gode måltid.Ligegyldigt hvilken måltidskasse, du vælger, vil tiden, inden du kan sige ”værsågod” være holdt til et absolut minimum.

Færdigretter leveret til døren, uden du behøver være hjemme

Når du bestiller måltidskasser over internettet, bliver kassen leveret lige til din adresse. Du behøver ikke være hjemme for at modtage den. Råvarerne eller det færdige måltid leveres altid i passende kasse. Der er derfor ingen grund til at stresse hjem efter den, da emballagen skal være i stand til at holde fødevarerne i god stand.Du skal altså ikke indrette din hverdag efter måltidskassen - måltidskassen er derimod indrettet efter din. Når du kommer hjem efter at have hentet fra fodboldtræning, have været på café eller arbejdet sent, vil maden stå klar i god stand uden at have taget skade af at stå udendørs, til du kom.

"At få mad leveret lige til døren i form af en måltidskasse, er en af de bedre beslutninger vi har gjort i år hjemme hos os. Vi vil anbefale det til andre, selvom vi da først var lidt skeptiske i forhold til bl.a. prisen. Man betaler selvfølgelig for fragt, men beløbene er så små i forhold til den glæde vi har haft ved måltidskasserne."

Celina Pedersen

★★★★★

Indsend også din bedømmelse af vores tjeneste på Maaltidskasserne.dk - klik her