Menu

Økologiske måltidskasser

  Design din egen måltidskasse

  RetNemt Måltidskasser har gjort det meget nemt for dig. Du kan nu selv være med til at sammensætte din helt egen måltidskasse. Tryk på "bestil", og find ud af hvorfor dette er en af de mest populære måltidskasser.

  Måltider til

  1 - 5 dage

  Antal personer

  2 - 6 per.

  RABATKODE: Spar 25 % på de 2 første måltidskasser

  Design din egen måltidskasse

  Fra kr./måltid 33,-
  Bestil måltidskasse

  Klassisk måltidskasse

  Kombiner kød og fisk med vegetariske måltider, og sammensæt din helt egen ugemenu. Vælg mellem 15 opskrifter fra 34,80 kr. per portion via vores link.

  Måltider til

  3 - 5 dage

  Antal personer

  2 / 4 per.

  RABATKODE: Spar 550 kr. på de første 4 kasser (rabatten tilføjes automatisk når du trykker)

  Klassisk måltidskasse

  Fra kr./måltid 35,-
  Bestil måltidskasse

  Kokkens Familiekasse måltidskasse

  Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad, bliver du fri for både at planlægge og gøre daglige indkøb. Du får nemlig leveret måltidskassen direkte til døren, med hurtig, nem og næsten færdiglavet aftensmad. Du skal bruge minimal tid i køkkenet, og kan derfor i stedet bruge tiden sammen med dine nærmeste på andre sjove ting.

  Måltider til

  3 / 4 dage

  Antal personer

  1 - 5 per.

  RABATKODE: Få 20 % rabat på første måltidskasse

  Kokkens Familiekasse måltidskasse

  Fra kr./måltid 42,5,-
  Bestil måltidskasse

  Family Feast måltidskasse

  Family Feast fra Simple Feast byder på økologiske måltider med nem og hurtig aftensmad til dine kødfrie dage. Det er specielt til dig, der ønsker at spise mere klimavenligt. Kassen indeholder velkendte måltider, såsom pita, pizza, bolognese osv., lavet i vegetariske og veganske udgaver. Du kan selv vælge vegetarisk eller vegansk.

  Måltider til

  3 dage

  Antal personer

  2 - 5 per.

  RABATKODE: TASTY4 x 100 kr. rabat

  Family Feast måltidskasse

  Fra kr./måltid 56,-
  Bestil måltidskasse

  Gaia Madservice måltidskasse

  Plantebaserede måltidskasser leveret lige til døren. Lav både engangsbestilling eller abonnement. Maden er tilberedt, og skal blot varmes op direkte i den medfølgende emballage.

  Måltider til

  1 - 7 dage

  Antal personer

  1 - 6 per.

  RABATKODE: gaia1010 % rabat på den første måltidskasse

  Gaia Madservice måltidskasse

  Fra kr./måltid 29,-
  Bestil måltidskasse

  Halkær Kassen måltidskasse

  Velkendte danske hverdagsretter, som hjemmelavede frikadeller, forloren hare med skysauce osv. Det forekommer dog også, at retterne er inspireret af andre køkkener rundt omkring i verden. Alt er økologisk, håndlavet, færdigtilberedt og dybfrost.

  Måltider til

  3 - 7 dage

  Antal personer

  1 - 4 per.

  RABATKODE: Ny fast kunde10 % rabat på første måltidskasse i abonnement

  Halkær Kassen måltidskasse

  Fra kr./måltid 80,-
  Bestil måltidskasse

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Få en økologisk måltidskasse leveret til døren

Er du én af dem, der hver eftermiddag efter arbejde står og glor ned i køledisken i det lokale supermarked i håb om, at den på magisk vis kan fortælle dig, hvad der skal på middagsbordet til aften? Det slipper du fuldstændig for med et abonnement på økologiske måltidskasser. Her modtager du nemlig ugentligt en kasse fyldt med lækre råvarer som for eksempel frisk frugt og grønt, fisk, kød og pasta samt en menu for hele ugen. I kassen er altså alt, hvad man skal bruge for at kreere de lækre opskrifter, som er vedlagt i kassen. Det eneste, man skal købe i løbet af ugen, er de dagligvarer, som man bruger udover. Nemmere bliver det altså ikke!

Nemt, lækkert - og ofte økologisk!

En af de største fordele, som mange vægter højt, er, at de fleste af firmaerne bruger rene økologiske råvarer i det omfang, det er muligt. Maden er altså fri fra sprøjtegift og andre usunde tilsætningsstoffer. Og så er det jo samtidig godt for miljøet! Der er altså både taget højde for, at det, I putter i munden, er så sundt, som det overhovedet kan blive, og at der bliver taget hensyn til det miljø, vi efterlader os til de næste generationer. Det betyder også, at der typisk ikke indgår specielt meget oksekød i menuerne, idet denne type kød er meget miljøskadeligt. Man får altså mulighed for at prøve kræfter med lækre vegetarretter, som man måske ikke selv havde valgt, hvis man ikke abonnerede på en måltidskasse. Læs mere om alle fordelene ved at få mad leveret til døren her.

Tid til alt det vigtige

Der er ikke noget at sige til, at flere og flere danskere benytter sig af løsningen. Man får nemlig foræret dyrebart kvalitetstid med børnene, ægtefællen eller kæresten. Eller bare sig selv! Ved at springe det stressende indkøb over kan man bare koncentrere sig om at følge de nemme opskrifter samt finde de ingredienser, som skal bruges i de økologiske måltidskasser.

Madlavning er for mange, især flerbørns familier, en noget stressende affære. Det er ofte noget, som hurtig skal overstås i en travl hverdag, inden man efter maden kan have rigtig kvalitetstid med familien. Men med en måltidskasse kan man starte på hyggen, allerede når ovnen tændes. De vedlagte opskrifter og retter er nemlig kendetegnet ved at være nemme at overskue samt hurtige at lave. Der er altså helt oplagt at inddrage børnene i madlavningen og hygge omkring de boblende gryder. Det er også med til at give dem en følelse af ansvar og stolthed, når de på den måde er med til at kreere et måltid til hele familien.

Sundere livsstil

Ryger der lidt for ofte chokolade, chips og røde bøffer ned i indkøbskuren? Så kan et måltidskasseabonnement være vejen til en sundere livstil. Hvis man lever meget usundt, vil de mange grøntsager i standardkasserne automatisk forbedre din sundhed. Er du derimod ude efter et målrettet vægttab, så forhandler de fleste måltidskassedistributerer såkaldte ’slankekasser’, hvor retterne er kendetegnet ved et lavt fedt- og kalorieindhold, men samtidig spækket med alle de gode næringsstoffer.

Ved at abonnere på sådan en kasse gør man det altså rigtig, rigtig nemt for sig selv at forpligte sig til en sund livsstil. Derudover slipper man også for de fristende indkøbsture, hvor syndige sager finderes deres vej med hjem i skabene. Man kan altså kickstarte sin vægttabsrejse med måltidskasse. Prøv også en sund måltidskasse og få sund mad leveret til døren. Så bliver det ikke nemmere at tabe sig.

Inspiration i hverdagen

Mange oplever at have en række standardretter, som de skifter mellem i hverdagen, når der skal laves mad. Selvom spaghetti med kødsovs smager godt, kan man altså godt blive lidt træt af den, når man får den serveret for fjerde gang inden for en måned. Men her er endnu en fordel ved de økologiske måltidskasser. Menuerne og opskrifterne byder nemlig på retter med inspiration fra hele den verdensomspændende gastronomi scene. Man får altså med garanti smagt noget mad, som man aldrig før har prøvet kræfter med, og dermed får man udvidet sine smagssanser. En regnvåd gråvejrsonsdag kan altså blive peppet gevaldigt op, når menuen står på indisk daal.

Skræddersy den perfekte løsning

De mange måltidskassefirmaet leverer både kasser med mad til to, tre, fire og fem dage. På denne måde har man altså mad til ugens hverdage, mens man kan slå sig løs i køkkenet i weekenden. De fleste firmaer har løsninger, som tilgodeser antallet i familien. Er I for eksempel kun to, kan I sagtens bestille, så mængden passer lige præcis til jer. Og omvendt hvis I er en stor familie på fem eller seks personer.

Har I specielle præferencer som vegetarisk mad, mere fisk eller børnevenlige retter, tilgodeser firmaerne helt sikkert jeres behov. Man bestiller typisk på nettet, hvor man nemt kan skifte måltids-type, hvis man en uge har lyst til mere fisk, eller det ældste barn er hjemme på besøg i et par dage. Det er altså enormt nemt at tilpasse kasserne til netop jeres behov. Se en oversigt over de forskellige forhandlere her.

Økonomisk fordelagtigt

Når man abonnerer på en måltidskasse, betaler man typisk ugentligt eller månedligt. Med ugentlig betaling har man friheden til at vælge til og fra i en hverdag, der aldrig ser ens ud. Måltiderne ligger cirka omkring de 100 kroner i alt per måltid. Med alle de impulskøb, som de daglige indkøbsture byder på, løber det hurtigt op over det måltidsbeløb, som måltidskasserne tilbyder. Det er altså økonomisk fordelagtigt at investere i et abonnement på måltidskasser. Og hvis man en dag vil melde sig ud, er der ingen binding.

Kun fordele

Der er altså ikke ret mange, hvis overhovedet nogen, ulemper ved de smarte måltidskasser. Man får sund og varieret kost, stifter bekendtskab med nye retter og smagskombinationer, man udvider sit repertoire, og man undgår stress, jag og impulskøb på indkøbsturene. Og vigtigst af alt skaber det et inspirerende og lærerigt miljø, som både børn og voksne kan udfolde sig i. Økologiske måltidskasser er samtidig også godt for miljøet, hvilket er endnu en stor fordel.

Er I i tvivl om, om måltidskasser er noget for jer, så start med at bestille til, hvad der svarer til to måltider. På denne måde finder I lynhurtigt ud af, om det er en løsning, som fungerer for jer. Mange af de, der prøver det for første gang, ender med at blive faste abonnenter. Prøv økologiske måltidskasser i dag eller prøv nogle af de andre typer af måltidskasser. Eksempelvis måltidskasser med fisk eller sunde måltidskasser.

Spar benzin

Hvis du bor på landet, så skal du ofte bruge tid på kørsel og penge på benzin. Selvom du ikke bor på landet, så starter du sandsynligvis stadig bilen for at køre ned til dit supermarked. Benzinpenge er endnu en skjult udgift, der er forbundet med indkøb. Ved at bestille en måltidskasse slipper du for at starte bilen og bruge benzinpenge på en køretur til supermarkedet. Hvis du ikke bor på landet og stadig kører til supermarkedet, så skal du huske, at de små køreture ofte er de mindst økonomiske ture. Bilen bruger meget benzin på at starte motoren, og dette er både dyrt og skadeligt for miljøet.

Ved at købe en måltidskasse får vi færre biler på vejene og dermed mindre trafik. Desuden er det bedre for miljøet at have én bil til at køre en længere strækning end at have en masse biler til at køre småture til og fra supermarkedet. Se udvalget hos vores populære forhandlere nogle af vores populære forhandlere, såsom RetNemtKokkens Hverdagsmad eller Aarstiderne.

Få rigtig økologisk mad til døren

Når du køber madvarer i supermarkedet, kan det være svært at finde rundt i, hvilke produkter der reelt set er miljøvenlige. Mange udenlandske produkter påstår, at de er økologiske, men mange lande har ikke de samme krav til økologi som Danmark og danskerne har. Derfor er udenlandske økologiske produkter ofte ikke meget bedre end danske konventionelle produkter. De fleste udbydere af måltidskasser går meget op i bæredygtighed og økologi, og derfor er du altså sikker på at få måltider, der er sunde, bæredygtige og økologiske, når du køber en måltidskasse. Herudover oplyser alle udbydere af måltidskasser, hvilke produkter der er i måltidskasserne, om de er økologiske, og hvilket land de kommer fra. Derfor har du altså fuldt overblik over, hvad du får, og om maden er bæredygtig og miljøvenlig.

Gør hele måltidet miljøvenligt

Når du bestiller en måltidskasse til døren, der indeholder økologiske produkter, så er det ikke kun selve maden, der er miljøvenlig. De fleste måltidskasser kommer i emballage, der er miljøvenlig og ofte genbruges disse kasser for at skåne miljøet. Desuden er emballagen udviklet til at opbevare madvarer, og derfor er du altså sikker på, at maden ikke kommer i kontakt med skadelige stoffer, der herefter kommer ind i din krop gennem maden. Derfor er økologiske måltidskasser med til at gøre hele måltidet miljøvenligt – lige fra maden til emballagen. Så kan du spise lækker mad med god samvittighed.

Færdiglavet mad eller råvarer? Du vælger selv

Når du vælger en måltidskasse, kan du få lige netop den madplan, der passer bedst til dig. Hvis du ikke har tid eller lyst til at tilberede maden, så kan du få måltidskasser, hvor al maden er tilberedt af kokke aftenen eller natten før leveringen. Det eneste, du selv skal gøre, er at varme noget af maden og dække bordet, så er du klar til at spise på 10 minutter. Denne måltidskasse er perfekt til dig, som gerne vil spare tid i en travl hverdag, men som også gerne vil nyde god mad. Med denne måltidskasse skal du ikke tage stilling til noget som helst, da kokkene har lavet al maden, og madplanen for de næste 3-4 dage er allerede lagt.

Hvis du godt kan lide at lave mad, men ikke har lyst til at bruge tid på alt det andet ekstraarbejde såsom indkøb og madplanlægning, så kan du bestille en måltidskasse, der kommer med råvarer direkte til din dør. Disse råvarer består ofte af en masse sunde grøntsager, krydderier, kød eller fisk. Med denne måltidskasse følger altid en række opskrifter til de næste tre til fire måltider, hvorefter du bare skal gå i gang med at tilberede maden.

Desuden har disse udbyderne af økologiske måltidskasser ofte deres opskrifter tilgængelige på deres hjemmeside, så hvis du får et måltid fra måltidskassen, som du bare skal have igen, så er det nemt at finde opskriften. Alle opskrifter, som følger med i måltidskassen, er lette at tilberede og tager ofte ikke længere end 30-45 minutter at tilberede. Denne måltidskasse er specielt god, hvis du gerne vil blive bedre til at lave mad, men føler dig usikker i et køkken.

100 % økologiske måltidskasser

Med en måltidskasse, der indeholder råvarer og opskrifter, indser du meget hurtigt, at det er nemt og hurtigt at lave god mad. Efter en kort periode begynder du sandsynligvis også at eksperimentere lidt med de forskellige opskrifter, og før du ved af det, er det intet problem at tilberede et lækkert måltid uden en opskrift.

Hvis du ikke er tilfreds med, at det kun er dele af maden, der er økologisk, så er det også muligt at finde måltidskasser, der kun indeholder økologi. Dette er uden at gå på kompromis med mængden af forskellige måltider. Med disse økologiske måltidskasser får du altså både et stort udvalg af mad, og du er sikker på, at maden er 100 % økologisk. Du kan blandt andet få en måltidskasse fra Aarstiderne. Aarstiderne tilbyder gratis levering og lækker mad, der er 100 % økologisk. Aarstidernes måltidskasse lader dig vælge mellem 13 forskellige måltidskasser, der alle har et unikt tema. Hvis du er til eksotisk og spændende mad kan du for eksempel vælge deres verdenskasse. Hvis du bare skal have hurtig mad, som smager godt, og som hele familien kan lide, kan du med fordel vælge deres Kvikkasse.

Hvis du gerne vil have lækre vegetar måltidskasser, der er 100 % økologisk, kan du vælge en madkasse fra Simple Feast. Med denne måltidskasse får du lækker, færdiglavet vegetarmad, der kun tager 10 minutter at tilberede.

Få økologisk mad til døren i hele landet - Bedste økologiske måltidskasser

Økologi skal være nemt for alle i Danmark. Derfor leveres de fleste økologiske måltidskasser til alle steder i Danmarks fastland og alle brofaste øer. Hvis det er muligt at køre til din adresse, så er det muligt at få leveret mad til din adresse. Det koster heller ikke ekstra at modtage en måltidskasse, lige meget hvor du bor. På denne måde kan alle danskere få gavn af en måltidskasse og de fordele, som den medbringer.

Økologi er noget jeg ikke går på kompromis med, og det behøver jeg heldigvis heller ikke med måltidskasserne. Samtidig er det nemt og overskueligt, hvilket betyder rigtig meget når man er en familie med små børn. 5 stjerner fra os.

Mikkel Jakobsen

★★★★★

Indsend også din bedømmelse af vores tjeneste på Maaltidskasserne.dk - klik her

Blandt andet nævnt her:

Omtalt af: Dagens.dkTrendsOnline.dkConnery.dk