Økologiske Måltidskasser

Økologiske måltidskasserØkologiske måltidskasser

Er du én af dem, der hver eftermiddag efter arbejde står og glor ned i køledisken i det lokale supermarked i håb om, at den på magisk vis kan fortælle dig, hvad der skal på middagsbordet til aften? Det slipper du fuldstændig for med et abonnement på målt

idskasser. Her modtager du nemlig ugentligt en kasse fyldt med lækre råvarer som for eksempel frisk frugt og grønt, fisk, kød og pasta samt en menu for hele ugen. I kassen er altså alt, hvad man skal bruge for at kreere de lækre opskrifter, som er vedlagt i kassen. Det eneste, man skal købe i løbet af ugen, er de dagligvarer, som man bruger udover. Nemmere bliver det altså ikke!

Nemt, lækkert – og ofte økologisk!

En af de største fordele, som mange vægter højt, er, at de fleste af firmaerne bruger rene økologiske råvarer i det omfang, det er muligt. Maden er altså fri fra sprøjtegift og andre usunde tilsætningsstoffer. Og så er det jo samtidig godt for miljøet! Der er altså både taget højde for, at det, I putter i munden, er så sundt, som det overhovedet kan blive, og at der bliver taget hensyn til det miljø, vi efterlader os til de næste generationer. Det betyder også, at der typisk ikke indgår specielt meget oksekød i menuerne, idet denne type kød er meget miljøskadeligt. Man får altså mulighed for at prøve kræfter med lækre vegetarretter, som man måske ikke selv havde valgt, hvis man ikke abonnerede på en måltidskasse. Læs mere om alle fordelene ved at få mad leveret til døren her.

Tid til alt det vigtigeØkokasse

Der er ikke noget at sige til, at flere og flere danskere benytter sig af løsningen. Man får nemlig foræret dyrebart kvalitetstid med børnene, ægtefællen eller kæresten. Eller bare sig selv! Ved at springe det stressende indkøb over kan man bare koncentrere sig om at følge de nemme opskrifter samt finde de ingredienser, som skal bruges i de økologiske måltidskasser.

Madlavning er for mange, især flerbørns familier, en noget stressende affære. Det er ofte noget, som hurtig skal overstås i en travl hverdag, inden man efter maden kan have rigtig kvalitetstid med familien. Men med en måltidskasse kan man starte på hyggen, allerede når ovnen tændes. De vedlagte opskrifter og retter er nemlig kendetegnet ved at være nemme at overskue samt hurtige at lave. Der er altså helt oplagt at inddrage børnene i madlavningen og hygge omkring de boblende gryder. Det er også med til at give dem en følelse af ansvar og stolthed, når de på den måde er med til at kreere et måltid til hele familien.

Sundere livsstil

Ryger der lidt for ofte chokolade, chips og røde bøffer ned i indkøbskuren? Så kan et måltidskasseabonnement være vejen til en sundere livstil. Hvis man lever meget usundt, vil de mange grøntsager i standardkasserne automatisk forbedre din sundhed. Er du derimod ude efter et målrettet vægttab, så forhandler de fleste måltidskassedistributerer såkaldte ’slankekasser’, hvor retterne er kendetegnet ved et lavt fedt- og kalorieindhold, men samtidig spækket med alle de gode næringsstoffer. Ved at abonnere på sådan en kasse gør man det altså rigtig, rigtig nemt for sig selv at forpligte sig til en sund livsstil. Derudover slipper man også for de fristende indkøbsture, hvor syndige sager finderes deres vej med hjem i skabene. Man kan altså kickstarte sin vægttabsrejse med måltidskasse. Prøv også en sund måltidskasse og få sund mad leveret til døren. Så bliver det ikke nemmere at tabe sig!!

Inspiration i hverdagen

Mange oplever at have en række standardretter, som de skifter mellem i hverdagen, når der skal laves mad. Selvom spaghetti med kødsovs smager godt, kan man altså godt blive lidt træt af den, når man får den serveret for fjerde gang inden for en måned. Men her er endnu en fordel ved de økologiske måltidskasser. Menuerne og opskrifterne byder nemlig på retter med inspiration fra hele den verdensomspændende gastronomi scene. Man får altså med garanti smagt noget mad, som man aldrig før har prøvet kræfter med, og dermed får man udvidet sine smagssanser.  En regnvåd gråvejrsonsdag kan altså blive peppet gevaldigt op, når menuen står på indisk daal!

Skræddersy den perfekte løsning

De mange måltidskassefirmaet leverer både kasser med mad til to, tre, fire og fem dage. På denne måde har man altså mad til ugens hverdage, mens man kan slå sig løs i køkkenet i weekenden. De fleste firmaer har løsninger, som tilgodeser antallet i familien. Er I for eksempel kun to, kan I sagtens bestille, så mængden passer lige præcis til jer. Og omvendt hvis I er en stor familie på fem eller seks personer. Har I specielle præferencer som vegetarisk mad, mere fisk eller børnevenlige retter, tilgodeser firmaerne helt sikkert jeres behov. Man bestiller typisk på nettet, hvor man nemt kan skifte måltids-type, hvis man en uge har lyst til mere fisk, eller det ældste barn er hjemme på besøg i et par dage. Det er altså enormt nemt at tilpasse kasserne til netop jeres behov. Se en oversigt over de forskellige forhandlere her.

Bedste økologiske måltidskasseØkonomisk fordelagtigt

Når man abonnerer på en måltidskasse, betaler man typisk ugentligt eller månedligt. Med ugentlig betaling har man friheden til at vælge til og fra i en hverdag, der aldrig ser ens ud. Måltiderne ligger cirka omkring de 100 kroner i alt per måltid. Med alle de impulskøb, som de daglige indkøbsture byder på, løber det hurtigt op over det måltidsbeløb, som måltidskasserne tilbyder. Det er altså økonomisk fordelagtigt at investere i et abonnement på måltidskasser. Og hvis man en dag vil melde sig ud, er der ingen binding.

Kun fordele

Der er altså ikke ret mange, hvis overhovedet nogen, ulemper ved de smarte måltidskasser. Man får sund og varieret kost, stifter bekendtskab med nye retter og smagskombinationer, man udvider sit repertoire, og man undgår stress, jag og impulskøb på indkøbsturene. Og vigtigst af alt skaber det et inspirerende og lærerigt miljø, som både børn og voksne kan udfolde sig i. Økologiske måltidskasser er samtidig også godt for miljøet, hvilket er endnu en stor fordel.

Er I i tvivl om, om måltidskasser er noget for jer, så start med at bestille til, hvad der svarer til to måltider. På denne måde finder I lynhurtigt ud af, om det er en løsning, som fungerer for jer. Mange af de, der prøver det for første gang, ender med at blive faste abonnenter. Prøv økologiske måltidskasser i dag eller prøv nogle af de andre typer af måltidskasser. Eksempelvis måltidskasser med fisk eller sunde måltidskasser.