Nem Aftensmad

vind et gavekort til retnemt

37 kr.
Fra kr./pr. kuv.

Spar 15% på de første 2 måltider
1-7 personer
1-5 dage med måltider

40 kr.
Fra kr./pr. kuv.

Få en gave hvis du bestiller i dag
1-5 personer
3-5 dage med måltider
Kokkens Hverdagsmad måltidskasser

38 kr.
Fra kr./pr. kuv.

Bestil i dag og få 100 kr. i rabat
1-5 personer
4 dage med måltider
Vi ved alle, hvor svært det kan være at finde tid og overskud til madlavningen i en travl hverdag. Derfor er det vigtigt, at have mulighed for, at lave en nem aftensmad. De fleste af os kan lide at spise god mad, men desværre kræver traditionel madlavning ofte en del mere tid end tiden brugt i køkkenet. Når du laver mad, skal du både bruge tid på at handle og stå i kø i supermarkedet, og efter en lang kamp i supermarkedet er det ikke unormalt at indse, at man har glemt en eller flere ingredienser, når man kommer hjem. Alt dette har medført, at aftensmåltidet, som egentlig skulle være en hyggelig stund over god mad, er blevet en pligt, som bare skal overstås. Men sandheden er, at madlavning ikke behøver at være et stort problem, der optager størstedelen af din aften.

Forhandlere

Nem aftensmad - Madlevering til døren

Med måltidskasser får du leveret sund og lækker mad direkte til døren, og så kan aftensmåltidet igen blive en nydelse frem for en pligt. Når du bestiller en måltidskasse, får du leveret en kasse med forskellige måltider direkte til din dør hver uge. Med sådan en måltidskasse slipper du for at bruge en masse tid i supermarkedet, og det tager mellem 10 og 30 minutter at tilberede maden, alt efter hvilken udbyder du vælger. Der er masser af forskellige udbydere af måltidskasser, så du kan finde lige netop den måltidsplan, der passer bedst til dig og din familie. Alle vores udbydere leverer sund mad af høj kvalitet til en fornuftig pris. Derfor kan du roligt finde en måltidskasse igennem en af vores udbydere. Som udgangspunkt har vi to typer udbydere: Dem der leverer råvarer og opskrifter, og dem der leverer færdiglavet mad.

Færdig mad leveret til døren

Hvis du bestiller mad fra en udbyder, der leverer færdigmad, så er du garanteret hurtig madlavning og dermed nem aftensmad. Måltidskasser, der indeholder færdiglavet mad, kræver kun, at du varmer maden, og så er du klar til at spise. Derfor er det ikke unormalt, at det kun tager 10 minutter at lave måltiderne, der kommer fra denne type måltidskasse.

Hvorfor ikke bare købe en frossen færdigret?

Du tænker sikkert, ”hvad er forskellen mellem denne måltidskasse og en frossen færdigret?”. Svaret er, at der er stor forskel, da maden fra en måltidskasse altid er frisk. Ofte tilberedes maden aftenen inden eller natten op til leveringen. Dette er en del mere frisk end den traditionelle frosne færdigret, hvor maden kan være tilberedt flere måneder, før den varmes. Herudover mister frossen mad ofte en stor del af sin smag, når den nedfryses, og vigtige proteiner samt vitaminer kan gå tabt i nedfrysnings- og optøningsprocessen, specielt hvis færdigretten ligger for længe i fryseren eller ikke nedfryses korrekt. Du må heller ikke glemme, at mange nedfrosne færdigretter ikke er ret sunde, og de består ofte af friturestegt mad med mange fedtstoffer og få eller ingen grøntsager.Med en måltidskasse, der indeholder færdiglavet mad, er du sikker på at få frisklavede færdigretter, der er lette at tilberede, og som er sunde. Du får ofte rigeligt med grøntsager, og de fleste måltidskasser indeholder store mængder økologiske råvarer eller består 100 % af økologiske råvarer. Det er altså super nem aftensmad, som samtidig er sundt og friskt.

Udbydere af måltidskasser med færdiglavet aftensmad

Der er mange forskellige virksomheder, der leverer færdiglavet mad direkte til døren, og vi arbejder hver dag på at finde de bedste måltidskasser, der indeholder færdiglavet mad, så du får en så nem aftensmad som muligt. Når du vælger en måltidskasse igennem en af vores udbydere, så er du sikker på, at maden er frisk og sund, og prisen er fornuftig. Nogle af de udbydere, vi anbefaler, er blandt andet:

Simple Feast måltidskasser

Simple Feast leverer færdiglavede vegetarretter direkte til din dør. Du modtager en måltidskasse hver tirsdag, hvorefter du har aftensmad til tre dage. Simpel Feast giver dig valget mellem to måltidskasser: Green Feast og Vegan Feast. Her er Vegan Feast en 100 % vegansk måltidskasse, der ikke indeholder råvarer fra dyr. Hvis du gerne vil have måltider med produkter fra dyr såsom ost, smør og æg, så kan du vælge Simpel Feasts Green Feast måltidskasse. Denne måltidskasse indeholder produkter såsom æg, men den er stadig 100 % kødfri.Simpelt Feast tilbyder ikke kødretter, fordi de sætter stort fokus på bæredygtighed. Derfor sørger de også for, at alle deres produkter er økologiske, og deres emballage er produceret gennem vedvarende energikilder. Du kan læse mere om økologiske måltidskasser her. Er du vegetar eller veganer kan du læse mere om det her.

Kokkens Hverdagsmad måltidskasser

Med mad fra Kokkens Hverdagsmad får du leveret en måltidskasse, der indeholder forskellige lækre aftensmåltider. Måltidskassen leveres mandag inden klokken 17, hvorefter du har forskellige aftensmåltider til og med torsdag. Du får altså mad til fire dage, når du bestiller mad igennem Kokkens Hverdagsmad. Hvis du får gæster i weekenden, eller du måske bare har lyst til at få noget lækkert aftensmad derhjemme en weekend, så tilbyder Kokkens Hverdagsmad også måltidskasser til weekenden. Så kan du få lækker og nem aftensmad hele ugen uden at røre en finger.Kokkens Hverdagsmad tilbyder lækre, sunde retter til små priser, og du skal intet betale for fragt.

Salt og peber måltidskasser

Salt og Peber tilbyder blandt andet færdiglavet mad til festlige lejligheder. Dette kan være alt fra helligdage såsom jul og nytår til studentergilder, fødselsdage og andre private begivenheder. Med en måltidskasse fra Salt og Peber kan du vælge mellem de gamle klassikere såsom svinekam til jul eller oksetournedos til nytår. Hvis du gerne vil have noget helt unikt mad, der passer lige til din begivenhed, kan du også sammensætte dit eget måltid. Til fester kan du vælge mellem traditionelle menuer eller en buffet, så maden passer lige netop til din begivenhed.Som noget nyt er Salt og Peber også begyndt at levere måltidskasser til hele ugen for familier. Salt og Peber tilbyder stor fleksibilitet, da du kan få leveret mad til lige så mange aftener om ugen, som du ønsker. Det er altså muligt at modtage nem aftensmad til hele ugen uden at røre en finger. Som udgangspunkt skal du kun varme maden op og i nogle tilfælde snitte salaten.

Råvarer og opskrifter leveret til døren

Det kan være, at du egentlig godt kan lide at lave mad, men at du bare ikke kan lide alt ekstraarbejdet såsom indkøb og planlægning. Hvis dette er tilfældet, så er måltidskasser med råvarer og opskrifter lige noget for dig. Du får utrolig nem aftensmad, som ikke kræver den store forberedelse. Med denne type måltidskasse modtager du alle råvarerne til madlavningen én gang om ugen. Herudover medfølger altid en opskrift til måltidskasserne, så du 100 % ved, hvad du skal foretage dig, når du tilbereder maden.

Hvorfor få leveret råvarer og opskrifter?

Der er mange fordele ved at få leveret mad til døren. Du slipper selvfølgelig for indkøbsturen, og det er ikke meget dyrere at få varerne leveret end at købe dem i et supermarked. Når du handler i et supermarked, ender du ofte med at købe varer, du ikke skal bruge, og de fleste mister overblikket over, hvor mange penge de har brugt på madvarer. Hvis du får leveret råvarerne, så køber du kun det, du skal bruge, og du har et større overblik over, hvor mange penge du har brugt på madlavning. Herudover er det ofte svært at tage stilling til, hvad man skal have til aftensmad, og de fleste mennesker tror ikke, at de er i stand til at lave god mad. Derfor ender overraskende mange danskere med en kost, der stort set ikke indeholder nogen variation. Dette er både usundt og kedeligt.Men madlavning er rent faktisk overraskende let, hvis man gør det korrekt. Derfor indeholder disse måltidskasser altid en opskrift, og det tager ofte ikke mere end 30-45 minutter at tilberede en lækker og nem aftensmad. Alle måltiderne er sunde og nemme at tilberede, og derfor bliver de fleste mennesker overrasket over, hvor let og hurtigt det er at lave god og sund mad. De fleste får ligefrem en øget selvtillid i køkkenet, da de indser, at de sagtens kan lave god mad, og det kan være, at du til sidst tør at eksperimentere med forskellige opskrifter eller måske endda lave mad uden at følge opskriften. Med en måltidskasse slipper du desuden for at lægge en madplan, da disse måltidskasser altid indeholder lækker, sund og varieret mad.

Udbydere af måltidskasser med råvarer og opskrifter

Der er mange udbydere, der tilbyder måltidskasser med råvarer og opskrifter, så du kan lave en nem aftensmad. For at du ikke skal surfe rundt i timevis for at finde en god og pålidelig udbyder, der leverer friske råvarer, har vi fundet en række forskellige virksomheder, der tilbyder måltidskasser. Disse måltidskasser indeholder spændende måltider, der er sunde, smager godt, og som er lette at tilberede.

Aarstiderne måltidskasser

Aarstiderne har en masse forskellige måltidskasser, du kan vælge imellem. Du kan få måltidskasser, der har måltider fra tre til fem dage. Med din første levering får du desuden en velkomstgave, der består af en spansk olivenolie, der også indeholder frugt og æblecidereddike. Der er fri fragt, og Aarstiderne har ingen binding, så du kan altid opsige dit abonnement, hvis dette skulle blive nødvendigt. Aarstiderne har et stort udvalgt af måltidskasser (hele 13 forskellige kasser), der alle har et unikt tema. Hvis du gerne vil tabe dig, kan du prøve deres slankekasse. Læs også mere om sunde måltidskasser her.Hvis du gerne vil have en eksotisk madoplevelse, kan du vælge deres verdenskasse, der indeholder opskrifter fra hele verden. Familier, der gerne vil have noget, der er let at tilberede, som smager godt, og som selv børnene vil kunne lide, kan med fordel prøve deres kvikkasse, der indeholder måltider, som hele familien kan samles om. Herudover kan du også finde madkasser, der indeholder morgenmad eller mad til alle 24 timer i døgnet. Kort sagt har Aarstiderne en måltidskasse for alle smagsløg og alle behov.

Den Grønne Asparges måltidskasser

Den Grønne Asparges tilbyder måltidskasser med madretter til tre eller fire dage. Hvis du bestiller en måltidskasse fra Den Grønne Asparges, får du leveret din måltidskasse hver mandag inden klokken 16, hvis du bor i Aarhus, og i resten af landet modtager du måltidskassen hver tirsdag inden klokken 17. Hvis du vælger en måltidskasse fra Den Grønne Asparges, så er det heldigvis meget let at vælge en måltidskasse, og du er sikret en nem aftensmad hver gang! Du kan for eksempel vælge en måltidskasse, der har måltider til fire dage. Med denne kasse får du to køddage, en grøntdag og en fiskedag. Ellers kan du vælge deres måltidskasse, der har mad til tre dage. Her står menuen enten på en køddag, en grøntdag og en fiskedag, eller to køddage og en grøntdag. Det er helt op til dig, hvad du vælger.

Retnemt måltidskasser

Retnemt har over 600 forskellige opskrifter, og derfor skulle der gerne være madopskrifter til de mest kræsne personer. Retnemt har 100 % tilfredshedsgaranti, telefonisk kundeservice og ingen binding. Opskrifterne fra Retnemt tager ikke mere end 30 minutter at lave, så du slipper for at bruge en masse tid i køkkenet. Retnemt tilbyder over 10 forskellige typer måltidskasser, og du kan selv vælge, hvor mange dage du ønsker at modtage mad til. Derfor er Retnemt meget fleksible, og du kan få leveret mad op til tre gange om ugen. Hvis du gerne vil skåne din pengepung, så har Retnemt også en måltidskasse, der er speciallavet til at være billig, men samtidig sund og lækker.

Hvor skal jeg bo for at få leveret nem mad til døren?

Det kan selvfølgelig være, at du bor langt væk fra storbyen. Hvis dette er tilfældet, så har du intet at frygte. Alle ovenstående udbydere leverer mad alle områder i Danmarks fastland samt brofaste byer. Kort sagt kan du få leveret måltidskasser til døren, hvis det er muligt at køre til din adresse. Alle skal have adgang til sund og nem mad, dette gælder også mennesker uden for storbyerne.

Sådan gør du

Det er utrolig nemt at få madkasser leveret til døren. Du skal blot finde en måltidskasse, hvilket kan gøres inde på vores side. Når du har fundet den udbyder af måltidskasser, der passer bedst til dig, så skal du blot klikke på knappen ”Prøv nu”. Herefter vil du blive videresendt til deres hjemmeside, hvor du skal vælge din måltidskasse, indtaste dine leveringsoplysninger og dine betalingsoplysninger. Herefter modtager du din måltidskasse på den oplyste leveringsdag, hvorefter du nu er klar til at lave sund mad hurtigt og nemt.

"Jeg har aldrig rigtig været vild med at stå i køkkenet og med et travlt arbejdsliv, har jeg nogen gange brug for en nem løsning. Derfor valgte jeg at få en måltidskasse med færdigretter, da det er sundere og mere smagsrigt, end dem jeg normalt køber. Det har jeg bestemt ikke fortrudt, så 5 stjerner fra mig."

Natasja Rasmussen

★★★★★

Indsend også din bedømmelse af vores tjeneste på Maaltidskasserne.dk - klik her