Menu

HelloFresh måltidskasser

Find din favorit måltidskasse fra HelloFresh nedenfor.

  • Sorter efter

Brugernes favorit

Klassisk måltidskasse

Kombiner kød og fisk med vegetariske måltider, og sammensæt din helt egen ugemenu. Vælg mellem 15 opskrifter fra 30,45 kr. per portion via vores link.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Klassisk måltidskasse måltidskasse

Fra kr./måltid 32,-
Læs mere

Kaloriesmart

Vælg mellem mange forskellige smagfulde retter, som alle har det til fælles at de er fokuseret på få kalorier. Alle retter indeholder færre end 650 kalorier.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Kaloriesmart måltidskasse

Fra kr./måltid 32,-
Læs mere

Familievenlig måltidskasse

Klassiske retter som børnene med sikkerhed elsker. De er lavet med et børnevenligt tvist lavet på kærlighed og friske ingredienser, så maden er velsmagende.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Familievenlig måltidskasse måltidskasse

Fra kr./måltid 32,-
Læs mere

Vegetarisk måltidskasse

Lækre og velsmagende vegetariske retter. Alle retter er sprængfyldt med friskhed og naturlige proteiner fra det grønne planterige. Sammensæt din egen ugemenu blandt forskellige retter.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Vegetarisk måltidskasse måltidskasse

Fra kr./måltid 32,-
Læs mere

Hurtig

Med denne måltidskasse får du mad på bordet på under 30 min. Nemt og enkelt, oplagt til en travl hverdag, så du ikke bruger unødig lang tid i køkkenet. Vælg blandt sunde og lækre retter.

Måltider til

3 dage

Antal personer

2 / 4 per.

RABATKODE: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Hurtig måltidskasse

Fra kr./måltid 32,-
Læs mere
Derfor kan du trygt bruge Maaltidskasserne.dk

På Maaltidskasserne.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Hello Fresh

Hello Fresh blev lanceret i 2011 i Tyskland. Hello Fresh leverer friske råvarer og spændende opskrifter til mere end 10 lande. Deres mission er, at alle råvarer er lokale, derfor har Hello Fresh indgået samarbejde med lokale leverandører, så man altid er garanteret friske råvarer i de lande som Hello Fresh leverer til.
Konceptet hos Hello Fresh er at gøre madlavningen så overskuelig som muligt. Måltiderne er omhyggeligt planlagt og du kan vælge mellem 18 forskellige opskrifter hver uge. Måltidskassen bliver leveret til din hoveddør i et ønsket tidsrum.

Hello Fresh tilbyder

Overordnet set har Hello Fresh seks forskellige måltidskasser, hvor du har mulighed for at vælge mellem forskellige retter i hver måltidskasse. De tilbyder måltidskasser til enten 2 eller 4 personer og mellem 3-5 måltider pr uge.

De forskellige måltidskasser Hello Fresh tilbyder er:

Den klassiske 

Her kombineres fisk og kød med vegetariske retter. Måltidskassen er ikke sammensat på forhånd, så du vælger selv mellem flere forskellige retter.

Den familievenlig 
Opbygning af måltidskassen er det samme som den klassiske med det forbehold at retterne er børnevenlige og hurtige at lave.

Den vegetariske 
En masse grønt og godt med varierende proteiner.

Den hurtige 
Velsmagende retter der tager maks 30 minutter at lave.

Den kaloriesmarte 
Måltid af høj kvalitet med færre end 650 kalorier.

Fisk og grønt
Vegetariske retter med friske grøntsager kombineret med det bedste fra havet.

Måltiderne vil være pakket i hver deres papirspose uanset antallet. Poserne er lukket sammen med en farvet etiket. Etikettens farve indikerer hvilken opskrift, der passer til posens indhold.

Altid friske råvarer med Hello Fresh

Hello Fresh prioriterer lokale råvarer meget højt, derfor er deres leverandører også nøje udvalgt. De bruger de ingredienser der er i sæson, dog med enkelte ingredienser, som ikke findes i Danmark eller blot smager bedre i andre lande. Deres leverandører af kød og kylling er fra dansk landbrug.

Hello Fresh går ikke på kompromis med kvaliteten af deres frugt og grønt. Derudover garanterer de, at alle deres lime og citroner er økologiske.

Levering med Hello Fresh

Hello Fresh leverer alle ugens dage til hele Danmark med undtagelse af øer uden broforbindelse. Du vælger selv, hvilket tidsrum du vil have din måltidskasse leveret.

Når chaufføren er på vej med din måltidskasse, modtaget du en SMS med et link. I linket kan du se, hvor bilen er under hele turen. Det er vildt smart, hvis du har et lille ærinde du gerne vil nå. Du kan hele tiden tjekke hvor langt bilen er fra din bopæl.

Er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, vil chaufføren forsøge at komme i kontakt med dig, så i sammen kan finde en løsning på leveringen.

Hello Fresh sørger for at levere dine råvarer med isolering og isposer, så du skal ikke være bekymret for varernes friskhed, hvis du først er hjemme om nogle timer. Dog skal du sørge for at sætte alle varerne på køl, så snart du er hjemme.

Hello Fresh tilbyder i samarbejde med DAO natlevering til lejligheder og husstande i Danmark. Det betyder at du nu kan få leveret din måltidskasse til hoveddøren i tidsrummet 23.00-07.00. De sørger for optimal indpakning, så måltidskassen kan holde natten over.

Abonnement hos Hello Fresh

Hello Fresh ved, at tiden er knap for mange og at du hellere vil bruge din tid på mange andre ting end at tænke på aftensmaden. Hello Fresh har gjort det nemt med deres abonnementside, men ved også at fleksibilitet er vigtigt. Derfor er der heller ingen bindingsperiode.

Du kan nemt opsige dit abonnement, men også blot springe en uge eller 2 over ved at sætte abonnementet på pause eller ændre din leveringsadresse, hvis du holder ferie et andet sted end hjemme. Du skal blot huske at overholde de deadlines der er for leveringen.

Det smarte ved Hello Fresh er, at du stadig kan se de forskellige måltider for hver uge, selvom du ikke har en aktiv profil.

Hello Fresh har også gjort det nemt at ændre antallet af personer, hvis det ikke er det samme antal hver uge.

Genanvendelse

Hello Fresh har gjort det nemt at sortere deres emballage. Hver måltidskasse fra Hello Fresh indeholder en papkasse, en ispose og en papirspose. Papkassen, og papirsposen skal sorteres som pap, og isposerne kan gemmes eller hældes ud i vasken og sorteres som plastik.

Rabatkoder til Hello Fresh

 

Hvis du vælger at modtage en måltidskasse fra Hello Fresh, så modtager du også en personlig kode, der gør at du kan give en gratis måltidskasse til en du holder af.

Du kan også invitere op til 10 venner, som du synes skal forkæles med en gratis måltidskasse fra Hello Fresh.

Derudover kører Hello Fresh med flere forskellige rabatter, som du kan se øverst på siden.

Hello Fresh Premium

Premium fra Hello Fresh er en ugentlig opskrift med råvarer af højeste kvalitet. Hello Fresh Premium indeholder eksklusive lækkerier og ekstra specielle sides, som gør måltidet til en lille restaurant oplevelse.

Opskrifterne kan indeholde alt fra saftige Angus steaks fra Uruguays marker hvor græssorterne har højt næringsindhold og klimaet er optimalt til sprødt andebryst med cremede dildkartofler

Prisen for Hello Fresh Premium er 29.95 kr. ekstra pr. person.

Du kan se de forskellige opskrifter under ugens menu.

Blandt andet nævnt her: