Måltidskasser med fisk

Måltidskasser med fisk

Måltidskasser med fisk

Fisk er en rigtig god måde at spise sundt og varieret på. Sundhedsmyndighederne anbefaler at du spiser fisk mindst to gange om ugen, hvilket kan være rigtig svært. For fisk er rigtig dyrt hvis man kigger i de danske supermarkeder. Samtidig kan det også være rigtig svært at finde inspiration til nogle gode, lækre opskrifter. Måltidskasser med fisk giver dig mange fordele, og samtidig er du sikret en sundere og mere varieret livsstil.

Nu er det blevet nemmere end aldrig før at få fisk to gange om ugen, endda helt uden at du skal tænke på at være kreativ med at kreere retter. Fiskeretter er nu engang de bedste når de er lavet med kærlighed lige fra køkkenet til servering. Det er helt sikkert muligt med måltidskasser med fisk. Her har du i den grad mulighed for at lægge alt energi og kræfter i madlavningen, da du ikke skal fokusere på at planlægge indkøb eller andre ting som ikke handler om selve madlavningen. Alt bliver leveret direkte til din hoveddør, og så er det bare at gå i gang. Nemmere bliver det ikke. Se en oversigt over alle forhandlere her.

Med måltidskasser med fisk sparer du alt den tid det tager at købe de råvarer der skal bruges til at lave retten. Du får leveret det hele lige til døren og så er det bare at gå i gang og følge instruktionerne. En anden fordel er også at du får frisk fisk næsten lige fra båden. Det er ikke fisk der har været igennem en længere transport for at nå hen til supermarkedet, og måske endda har ligget der et par dage. Oftest kommer fisken frisk om morgenen og bliver kørt ud til dig i måltidskassen i løbet af dagen.

Mange fordele

Fiskekasse

Med en måltidskasse med fisk får du en sund og afvekslende aftensmad, hvor tilberedningen er gjort så nem som muligt. Der er ingen bindingsperiode, så hvis du er væk i en uge eller to, kan du sagtens afmelde din måltidskasse. Skulle du helt fortryde dit køb, kan du også sagtens afmelde kassen igen. Det er super nemt og enkelt! Du kan med en måltidskasse med fisk altså nemt planlægge din uge. Således ved du hvilke dage den står på fisk, og hvilke dage du skal finde på noget andet. Det er på den måde rigtig fleksibelt og du kan helt selv sammensætte din uge, alt efter hvordan din ideelle madplan ser ud.

 

Går du og drømmer om at starte en ny, sundere livsstil er en måltidskasse med fisk en supergod måde at kickstarte din nye sunde livsstil. Fisk er som sagt rigtig sundt, og bliver det tilberedt rigtigt er det også super lækre retter. Fisk indeholder nemlig en masse Omega 3 fedstsyrer, som er rigtig sundt for kroppen. Du mindsker bl.a. risiciene for at få hjertekarsygomme, styrker dine knogler, det er med til at holde dine led i kroppen sunde og raske. Måltidskasser med fisk giver dig samtidig en god balance mellem andelen af kød og grøntsager. Du får altså de rette råvarer i de rette mængder – alt sammen økologisk og frisk. Er du ikke så meget til fisk, kan du også prøve andre slags måltidskasser. Prøv f.eks. en økologisk måltidskasse.

Spis dig glad i fisk – Måltidskasser til fiskeelskeren

Er du typen, der slet ikke kan få nok af fisk og går hele byen rundt for at finde den helt rigtige fisk til aftensmaden? Så burde du næsten investere i at få leveret fisk direkte til din dørmåtte. Det er nemt, sundt og bekymringsfrit. Du kan her finde den perfekte måltidskasse med fisk, når vi sammenligner en række forskellige leverandører og giver dig et overblik over kassernes indhold, levering og pris.

Fisk er godt til hjernen, din gode medhjælper til at undgå blodpropper, og så er det den bedste kur mod de ekstra kilo på sidebenene. Og det er jo rigeligt med grunde til at spise løs af det lækre, friske kød. Fisk er nemlig noget af det sundeste kød, der findes på markedet, og specielt de fede fisk indeholder vigtige tilskud som jod, D-vitaminer og fiskeolie. Selvom der findes rigtig mange leverandører af måltidskasser med fisk, er det ikke altid lige nemt at overskue de forskellige muligheder. Vi har derfor her samlet en række forskellige leverandører, og vi sammenligner derfor fem forskellige kandidater, der tilbyder frisk fisk leveret til døren.

RetNemt – Fisk leveret til døren med kærlighed

Måltidskasser er ikke blot populære hos børnefamilier og pensionister. Hos enlige og studerende er kassen nu blevet en del af trenden. Hos RetNemt gør de en dyd ud af at finde de bedste råvarer til din aftensmad. Det inkluderer også frisk fisk og skaldyr. De leverer både torsk, laks, kuller, kulmule, rødfisk og alverdens andre fisk, så din aftensmad aldrig bliver kedelig og ikke kan sammenlignes med sidste uges fiskeretter. Ved bestilling af en måltidskasse med fisk fra RetNemt leveres der nemlig både italienske, indiske, eksotiske og et hav af andre opskrifter. Hverken din kæreste, dine børn eller dig selv bliver træt af at spise fisk foreløbigt.

Når vi sammenligner prisen på RetNemts måltidskasse, er der ingen tvivl om, at det også er en af de billigere på markedet. Forskellen fra nogle af de andre måltidskasser er, at RetNemt kun tilbyder 70-100 % økologiske råvarer.  Flere af de andre alternativer satser fuldt ud på økologi. Hvis du køber en måltidskasse med fisk fra RetNemt, får du yderligere rabat. Og hvem vil ikke gerne spare på fisk, der ellers er en rigtig dyr spise?

Aarstiderne – måltidskassernes opfinder

Aarstiderne er den ældste og første leverandør af måltidskasser. Netop derfor er der også mange danskere, der allerede kender til mærket. Eller i det mindste har hørt om det hos naboen, i tv’et eller læst om det på internettet. Det er derfor også ofte den første leverandør, som bliver nævnt. Når nogen overvejer den luksuriøse mulighed om at få måltidskasser med fisk leveret til døren er det ofte Aarstiderne. Ligesom mange af de andre måltidskasser leverer de ud til hele Danmark. Dette gør at du kan få måltidskasser med fisk leveret lige til døren. Det er uanset om du bor på Fyn, Sjælland, i Jylland eller en af Danmarks mange småøer.

Mange forbinder fisk og skaldyr med en luksusspise, som også koster det hvide ud af øjnene. Det har Aarstiderne dog lavet om på med deres måltidskasse med fisk. De gør det meget lettere for familien at spise sundt. Aarstiderne tilbyder ligesom mange af de andre udbydere kun økologiske råvarer. Det giver omsorg til miljøet, forbedrer dyrevelfærden og gør råvarerne lige en tand mere smagfulde. Desuden kan du få fiskekassen leveret kvit og frit til din hoveddør. Du kan endda opnå en rabat på 160 kroner ved dit første køb.

Den Grønne Asparges – Frisk fisk og friske råvarer

Med Den Grønne Asparges er der gjort en kæmpe indsats for at gøre din aftensmad fyldt med fisk, proteiner og økologi i topklasse. Leverandøren er knap så kendt som de forrige, vi har beskrevet. Det gør dog ikke deres måltidskasser med fisk mindre appetitlige. De leverer kvalitetsråvarer og lækre opskrifter til din dør. Dette sker helt uden at du selv behøver at begive dig ud i supermarkedet i myldretiden. Med opskrifterne bliver det muligt at lære at bruge ingredienserne helt uden brug af internettet eller lange opskriftshæfter med din farmors ulæselige skrift.

Ligesom mange andre har Den Grønne Asparges opdaget, at danskerne prioriterer økologiske råvarer snarere end råvarer fyldt med sprøjtegift. Derfor forkæler de også miljøet lidt ekstra, og giver køberne råvarer med kraftfulde smage, hvis de bor i den del af Danmark, som man kan komme til uden færge, fly eller helikopter. Derudover koster måltidskasser med fisk fra Den Grønne Asparges 49,00 kroner at få leveret som førstegangskøber, men med en overkommelig pris på måltidskassen bliver det dog stadig muligt at henvende sig til mennesker med lidt færre penge på lommen.

Salt & Peber – mad på rekordtid

Mange danskere har i dag så travlt, at de ikke når at få set sig om, inden klokken slår spisetid. Det er derfor ikke meget tid, der bliver efterladt til madlavningen. Flere af leverandørerne af måltidskasser med fisk leverer råvarer og opskrifter, hvor meningen er, at du selv skal tilberede maden med din venner, familie eller rumboer i lejligheden. Det har Salt & Peber gjort nemmere, da de adskiller sig en smule fra de andre forhandlere ved at levere færdiglavet mad, som kun behøver en hurtig opvarmning. Salt & Peber sikrer med deres måltidskasser med fisk, at forældrene næsten ikke skal røre en finger og forærer dem mere tid med børnene, når de kommer hjem efter en lang arbejdsdag.

Ligesom de fleste af de andre leverandører af måltidskasser giver Salt & Peber også fri fragt og løbende rabatter, der gør det muligt at være med på den nye trend inden for madlavning. Fiskeretterne fra Salt & Peber ligger i den billigere ende, og prisen minder på mange måder om de andre koncepter, da fragten er med i beløbet, og prisen derfor ikke styrter i vejret, blot fordi du ikke bor i storbyerne.

Kokkens hverdagsmad – en fiskekasse til børn

Vil du gerne gøre det nemt for dig selv, når du vender hjem fra arbejde? Har du lyst til at bruge resten af dagen sammen med dine børn? Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad bliver det muligt at smage på alt godt fra havet, uden det kræver den store forberedelsestid. De fokuserer derudover på at give hele familien en god oplevelse ved at kreere børnevenlige retter og opskrifter til den sultne mave.

Kokkens hverdagsmad tilbyder dig at vælge, hvilke retter du ønsker at få leveret i hvilke uger. Dette gør oplevelsen lidt anderledes i forhold til mange af de andre måltidskasser. Det giver familien bedre mulighed for at få leveret frisk fisk med opskrifter, der gør det nemt for selv den dårligste kok at lave lækre retter med smag. Om du har lyst til laks, rødspætte, tun eller en helt fjerde fisk, så er det muligt at få ved køb hos Kokkens hverdagsmad – dog til lidt dyrere priser end de andre måltidskasser, der er nævnt.

“Hvad skal vi spise i dag?”

Det er i dag blevet rigtig populært at vælge en måltidskasse med lækre råvarer. Det kræver blot en forberedelsestid på maks 30 minutter. Det skyldes, at måltidskasser forærer dig en masse tid, som du ikke havde forinden. Derudover giver måltidskassen dig muligheden for ikke længere at fylde dit køleskab op med varer, som du ikke når at bruge.

Der findes et hav fuld af muligheder med fiskeretter. Det er dog ikke altid lige nemt at finde på nye opskrifter, der sikrer dig, at du ikke kører død i de samme madretter hver eneste uge. Du får udvidet dit repertoire og stiftet bekendtskab med opskrifter og ingredienser, som du måske aldrig kunne forestille dig at bruge i din madretter. Opskrifterne er nemme, og du sparer tid, ressourcer. Du får mere tid til at værne om din familie, som du muligvis ikke ser særlig meget i hverdagen. Den store forskel på de forskellige måltidskasser, som vi har fundet til dig, er prisen, som ligger mellem 349,00-619,00 kroner.

Der er selvfølgelig forskel på, hvad du får og kan forvente af måltidskasserne, hvilket prisen kan være en indikator på. Derudover er der i flere af måltidskasserne også rabatter på den første levering eller også er de fri for leveringsgebyrer. Ovenfor har vi blot samlet en række måltidskasser med fisk og beskrevet fordele og ulemper ved de forskellige, så nu er det blot din opgave at vælge, hvilken måltidskasse der skal leveres til din dør.

“En måltidskasse med fisk, er et hit hjemme hos os. Jeg har altid været vild med fisk, men manglede inspiration til nogen nye retter samtidig med at jeg gik med tanken om at prøve en måltidskasse. Det har været en positiv oplevelse og er bestemt ikke sidste gang vi gør dette.”

Daniel Mortensen

★★★★★

Indsend også din bedømmelse af vores tjeneste på Maaltidskasserne.dk – klik her