Menu

Forhandlere af måltidskasser

Se alle forhandlere af måltidskasser, og find en løsning der passer til dig. Læs om de mange forskellige forhandlere af måltidskasser i Danmark.

  Hellofresh

  Hellofresh tilbyder forskellige måltidskasser, hvor du kan vælge mellem forskellige retter og på den måde selv sammensætte din favoritmenu.

  Ret Nemt

  Ret Nemt er en af Danmarks største leverandører af måltidskasser. De har et enormt stort udvalg af både økologiske, sunde, billige eller fiske måltidskasser. På den måde er du sikret en varieret kost, og du kan altid finde nye spændende retter. Læs mere om dem her, og se deres udvalg.

  Aarstiderne

  Når man taler om måltidskasser, er det umuligt ikke også at nævne Aarstiderne. De var nogle af de først i landet til at lancere et måltidskasse koncept, og har været på markedet siden. Det betyder dermed at du er i gode hænder mht. både udvalg og kvalitet, når du bestiller en måltidskasse hos dem. Læs mere om dem her, og se udvalget af måltidskasser.

  Kokkens Hverdagsmad

  Hos Kokkens Hverdagsmad leveret nem mad til 3 eller 4 dage lige til din hoveddør. Du skal således ikke tænke på planlægning eller indkøb af en sund og varieret ugemenu. De bruger altid gode, friske råvarer efter sæson, samt fragtfri levering på din adresse ved fast aftale.

  Skagenfood

  Gør hverdagen lettere, og start de gode madvaner med en måltidskasse fra Skagenfood. De har et stort udvalg, så du kan finde noget til lige præcis dit behov.

  Sundtakeaway

  Sundtakeaway tilbyder sund mad leveret lige hjem til din dør. De ønsker at det nemme valg, også skal være det sunde valg.

  Marley Spoon

  Marley Spoon leverer lækre opskrifter og friske ingredienser lige til din dør. På den måde bliver det meget nemmere for dig, at tilberede et lækkert måltid derhjemme hver eneste dag.

  MyDietPal

  MyDietPal tilbyder både måltider til frokost og aften. Du sammensætter selv dine måltider, hvor du vælger hvor mange kalorier hvert måltid skal indeholde.Du kan få måltidtider alt efter om du ønsker at tage dig, holde vægten eller forøge vægten.

  Den Grønne Asparges

  Hos Den Grønne Asparges er du sikker på at få kvalitetsmad på bordet. De leverer måltidskasser indeholdende grøntsager fra sæsonen, med varierende indhold alt efter dit behov. Se deres udvalg, og find den perfekte løsning til at lette din hverdag.

  Bonzo

  Bonzo tilbyder et bredt udvalg af langtidsholdbar simremad – færdigretter, Sidedish tilbehør og vine. Lækre vegan gryderetter og klassiske kødretter. Deres vine er dyrket i Danmark og andre EU lande. Køb produkterne enkeltvis eller prøv deres lækre måltidskasser og smagekasser.

Derfor kan du trygt bruge Maaltidskasserne.dk

På Maaltidskasserne.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Måltidskasser - Mange forhandlere at vælge i mellem

Vi har samlet alle de bedste forhandlere af måltidskasser i denne oversigt. Læs mere om hver enkelt, og find en løsning til dit behov.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her: