Menu

Forhandlere af måltidskasser

Se alle forhandlere af måltidskasser, og find en løsning der passer til dig. Læs om de mange forskellige forhandlere af måltidskasser i Danmark.

  Hellofresh

  Hellofresh tilbyder forskellige måltidskasser, hvor du kan vælge mellem forskellige retter og på den måde selv sammensætte din favoritmenu.

  Ret Nemt

  Ret Nemt er en af Danmarks største leverandører af måltidskasser. De har et enormt stort udvalg af både økologiske, sunde, billige eller fiske måltidskasser. På den måde er du sikret en varieret kost, og du kan altid finde nye spændende retter. Læs mere om dem her, og se deres udvalg.

  Marley Spoon

  Marley Spoon leverer lækre opskrifter og friske ingredienser lige til din dør. På den måde bliver det meget nemmere for dig, at tilberede et lækkert måltid derhjemme hver eneste dag.

  Kokkens Hverdagsmad

  Hos Kokkens Hverdagsmad leveret nem mad til 3 eller 4 dage lige til din hoveddør. Du skal således ikke tænke på planlægning eller indkøb af en sund og varieret ugemenu. De bruger altid gode, friske råvarer efter sæson, samt fragtfri levering på din adresse ved fast aftale.

  Sundtakeaway

  Sundtakeaway tilbyder sund mad leveret lige hjem til din dør. De ønsker at det nemme valg, også skal være det sunde valg.

  Aarstiderne

  Når man taler om måltidskasser, er det umuligt ikke også at nævne Aarstiderne. De var nogle af de først i landet til at lancere et måltidskasse koncept, og har været på markedet siden. Det betyder dermed at du er i gode hænder mht. både udvalg og kvalitet, når du bestiller en måltidskasse hos dem. Læs mere om dem her, og se udvalget af måltidskasser.

  MyDietPal

  MyDietPal tilbyder både måltider til frokost og aften. Du sammensætter selv dine måltider, hvor du vælger hvor mange kalorier hvert måltid skal indeholde.Du kan få måltidtider alt efter om du ønsker at tage dig, holde vægten eller forøge vægten.

  Simple Feast

  Simple Feast tilbyder 2 ugentlige måltidskasser i både veganske og vegetariske versioner. Maden bliver lavet i nye, spændende smagskombinationer, og alt er tilberedt når du modtager kassen. Det tager kun 10 min. at varme og anrette maden. Du er aldrig bundet til noget, da du altid kan opsige dit abonnement igen.

  Halkær Ådal

  Halkær Ådal laver færdiglavede måltider, som er lavet med kærlghed helt fra bunden. Det er ligeså nemt som fryseretter, forskellen er bare at her bruger de gode, friske råvarer, så måltidet bevarer sin gode smag.

  Hololi Foods

  Hololi Foods tilbyder 100 % vegansk færdiglavet mad. De ønsker du skal være den sundeste udgave af dig selv – Det gør de ved at designe sunde vegnaske og ikke mindst økologiske måltidskasser.
  Du sammensætter selv din måltidskasse og vælge selv hvor mange forskellige retter du ønsker.
  De leverer til hele Danmark inkl. Bornholm.

  Bonzo

  Bonzo tilbyder et bredt udvalg af langtidsholdbar simremad – færdigretter, Sidedish tilbehør og vine. Lækre vegan gryderetter og klassiske kødretter. Deres vine er dyrket i Danmark og andre EU lande. Køb produkterne enkeltvis eller prøv deres lækre måltidskasser og smagekasser.

  Måltidsboxen

  MåltidsBoxen leverer færdiglavede og veltilberedte måltider til alle brofaste dele af Danmark. Her betyder smag og kvalitet alt. MåltidsBoxen er nemlig din professionelle hverdagskok! Her får du måltidskasser leveret lige til døren, som blot skal varmes op hjemme i dit køkken. Der er mad på 10-30 minutter, og madplanerne kan altid ses på deres side.

  Den Grønne Asparges

  Hos Den Grønne Asparges er du sikker på at få kvalitetsmad på bordet. De leverer måltidskasser indeholdende grøntsager fra sæsonen, med varierende indhold alt efter dit behov. Se deres udvalg, og find den perfekte løsning til at lette din hverdag.

Måltidskasser - Mange forhandlere at vælge i mellem

Vi har samlet alle de bedste forhandlere af måltidskasser i denne oversigt. Læs mere om hver enkelt, og find en løsning til dit behov.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Blandt andet nævnt her:

Omtalt af: Dagens.dkTrendsOnline.dkConnery.dk