Menu

Færdiglavet mad til døren

Få mad på rekordtid, således du kan fokusere på andre mere betydningsfulde ting i livet.

  • Sorter efter

Familiekasse

En lækker måltidskasse til hele familien. Her får du sunder varierede retter, så du ikke skal tænker på aftensmaden. Tilpas den til dit behov med antal personer og dage.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 - 5 per.

RABATKODE: 50 % på din første kasse

Familiekasse måltidskasse

Fra kr./måltid 40,-
Læs mere

Mydietpal måltidskasse

MyDietPal tilbyder mad til hele din dag. Alt fra morgenmad, frugt, snacks, friskpresset juice, frokost og aftensmad. Alt er ready to eat, så du sparer tid på indkøb og madlavning. Få en personlig, skræddersyet løsning eller en simpel.

Måltider til

3 / 5 / 7 dage

Antal personer

1 - 6 per.

RABATKODE: Spar op til 12 % pr. måltid

Mydietpal måltidskasse måltidskasse

Fra kr./måltid 58,-
Læs mere

10 minutters måltidskasse

Med måltidskassen 10 minutter får du enkle og velsmagende måltider på blot 10 minutter.
Det eneste du skal gøre, er at opvarme maden samt tilberede hurtigt tilbehør i form af en salat eller en grøn topping.

Måltider til

1 - 5 dage

Antal personer

2 - 4 per.

RABATKODE: Velkomstgave eller 20 % rabat

10 minutters måltidskasse måltidskasse

Fra kr./måltid 61,-
Læs mere

Gaia Madservice

Plantebaserede måltidskasser leveret lige til døren. Lav både engangsbestilling eller abonnement. Maden er tilberedt, og skal blot varmes op direkte i den medfølgende emballage.

Måltider til

1 - 7 dage

Antal personer

1 - 6 per.

RABATKODE: gaia1010 % rabat på den første måltidskasse

Gaia Madservice måltidskasse

Fra kr./måltid 29,-
Læs mere

Vegansk forrådskasse

Skal forrådskammeret fyldes op, så skal du prøve den veganske forrådskasse fra Bonzo. Her får du 8 lækre glas med veganske simreretter. Heriblandt 4 af deres mest populære veganske retter og deres helt nye tomatsuppe.

Måltider til

2 dage

Antal personer

1-6 per.

RABATKODE: abx243810 % rabat ved dit første køb

Vegansk forrådskasse måltidskasse

Fra kr./måltid 33,-
Læs mere

Halkær Kassen

Velkendte danske hverdagsretter, som hjemmelavede frikadeller, forloren hare med skysauce osv. Det forekommer dog også, at retterne er inspireret af andre køkkener rundt omkring i verden. Alt er økologisk, håndlavet, færdigtilberedt og dybfrost.

Måltider til

3 - 7 dage

Antal personer

1 - 4 per.

RABATKODE: Ny fast kunde10 % rabat på første måltidskasse i abonnement

Halkær Kassen måltidskasse

Fra kr./måltid 80,-
Læs mere

Hverdagskassen

Denne kasse indeholder måltider til morgen, middag og aften samt den lille sult til mellemmåltidet. Vælg forskellige kombinationer alt efter behov.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

Hverdagskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 50,-
Læs mere

Vægttabskassen

Denne pakke er en komplet måltidspakke, hvor du får morgenmad, middagsmad og aftensmad i 1 eller 4 uger til 5 dage i ugen. Derudover indeholder den også et mellemmåltid. Maden skal blot varmes og spises.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

Vægttabskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 50,-
Læs mere

Vegetar Kassen

Hjemmelavede og færdiglavede retter til dig, der gerne vil leve sundt med nærende vegetarisk mad. Et bredt udvalg af meget forskelligartede vegetarretter – fra traditionelle måltider til mere moderne. Alt er økologisk, håndlavet, færdigtilberedt og dybfrost.

Måltider til

3 - 7 dage

Antal personer

1 - 4 per.

RABATKODE: Ny fast kunde10 % rabat på første måltidskasse i abonnement

Vegetar Kassen måltidskasse

Fra kr./måltid 78,-
Læs mere

Bootcamp

En lidt speciel måltidskasse til dig der vil tabe dig. Den indeholder
3 dages juicekur i forbindelse med slanke måltidskassen (4 uger forløb). Derudover får du en træningsplan som passer til alle niveauer. Bemærk: BEGRÆNSET ANTAL PLADSER.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

Bootcamp måltidskasse

Fra kr./måltid 75,-
Læs mere

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Mange leverandører på markedet for færdiglavet mad

I en travl hverdag med fokus på arbejde, børn og huslige pligter er madlavningen ofte en træls opgave at kaste sig over. Idéerne til aftensmaden er svære at komme på, supermarkederne er proppet med mennesker, madlavningen tager lang tid at forberede, og så kommer oprydningen af køkkenet bagefter. Dog kan du gøre denne proces meget nemmere ved at få færdiglavet mad til døren. På rekordtid vil du få aftensmad, som består af sund og lækker mad.

Med måltidskasser, indeholdende færdiglavet mad, til døren er alt arbejdet gjort for dig. Du slipper for indkøb, tilberedning og transport. Det eneste, du skal gøre, er at varme maden op selv. Dette alternativ er altså det perfekte valg for dig, som ikke ønsker at bruge tid i køkkenet, men hellere vil bruge tiden på noget andet.

Først og fremmest skal du selvfølgelig vælge din leverandør af måltidskasser med færdiglavet mad til døren. Der findes i dag mange leverandører på markedet, og det skyldes populariteten af måltidskasserne. Danskerne har i dag fået øjnene op for, hvordan de kan effektivisere deres hverdag. Dette kan bl.a. ske gennem færdiglavede måltidskasser, hvor madplaner, indkøb og madlavning springes over. Idet der er så mange leverandører på markedet, har du gode valgmuligheder.

Blandt markedets måltidskasser med færdiglavet mad til døren finder du bl.a.:

Prislejet, leveringsområder, antal personer samt type af mad varierer fra leverandør til leverandør. Det er derfor en yderst god idé at undersøge de forskellige leverandørers muligheder, således at du kan vælge den måltidskasse med færdiglavet mad til døren, som passer til din husstands behov.

Priserne på færdiglavet mad leveret til døren

Priserne for måltidskasserne har selvfølgelig en stor betydning. Det er langt fra alle husstande, som har råd til at kaste mange penge efter madposten. Derfor er det nødvendigt at undersøge, hvad de enkelte priser er på måltidskasserne med færdiglavet mad leveret til døren. Priserne varierer typisk mellem 48-77 kroner per måltid. Der er selvfølgelig mange faktorer, der spiller ind på prisen. Økologi, kød, fisk, levering, bosættelsesområde, antal personer og antal dage har alt sammen indflydelse på prisen.

Ønsker du at få den billigste form for måltidskasse med færdiglavet mad til døren, består de billigste måltidskasser ofte af mad uden kød. Dette er for mange en ny måde at spise på – men det er uden tvivl en god måde at spise på. Udover at du oftest sparer penge på måltidskassen, vil klimaet også belastes mindre i form af mindre CO2-udslip. Dog kan du med ro i maven fortsat vælge måltidskasser med kød. Det behøver langt fra at være dyrt at vælge en sådan måltidskasse.

Du kan her læse mere om fordelene ved at spise mad uden kød.

Køb færdiglavet mad, og vælg antal dage om ugen

Derudover skal du også tage stilling til, hvor meget mad du ønsker at modtage. Skal måltidskassen med færdiglavet mad til døren indeholde mad til én dag om ugen eller seks? Ved at vælge få dage får du masser af fleksibilitet. Dette er eksempelvis ideelt for dig, der har en varieret hverdag og derfor ikke altid spiser derhjemme. Her kan det være hæmmende at være afhængig af en måltidskasse, hvor du måske ender med at stå med for meget mad.

Lever du derimod en meget struktureret hverdag med aftensmad derhjemme størstedelen af ugen, er det klart en fordel at vælge måltidskasser med færdiglavet mad til seks dage. På denne måde skal du overhovedet ikke tænke over madlavning, indkøb og madplan – i stedet skal du blot tage imod måltidskassen ved døren og opvarme maden. Især børnefamilier nyder godt af denne type måltidskasse.

Sund, færdiglavet mad til hele husstanden

Slutteligt skal du ligeledes vælge, hvor mange personer måltidskassen med den færdiglavede mad skal dække. Umiddelbart lyder dette som et simpelt svar – et antal, der svarer til husstandens antal personer. Dog er der stor forskel på, hvor meget mad et enkelt menneske spiser. Husstanden kan både bestå af småtspisende eller storspisende. Storspisende mennesker vil måske ikke opleve, at der er mad nok i måltidskasserne, mens småtspisende personer vil opleve, at der er for meget mad.

Eksperimenter med et varierende antal personer i de forskellige måltidskasser med færdiglavet mad til døren. På denne måde er det nemmere at tilpasse måltidskasserne, således at de matcher husstandens behov. Ønsker du at have mad i overskud til madpakker, er det en god idé at vælge en måltidskasse tilsvarende en eller to personer mere, end hvad husstanden reelt indeholder.

At få måltidskasser med færdiglavet mad til døren er en sund måde at leve på. Du kan selvfølgelig vælge måltidskasser, hvor der er et stort fokus på sund mad – her vil husstanden i den grad begynde at spise sundt. Men nærmest uanset måltidskassens indhold vil det være en sundere løsning end ved almindeligt indkøb. Når vi mennesker handler ind, er det svært ikke at lade sig friste i supermarkederne. Derfor har snacks og mindre sunde varer det med at snige sig med ned i indkøbskurven. Disse impulskøb undgår du ved at få maden leveret til døren. Dette er virkelig en sund måde at leve på, samtidig med at du sparer penge i det lange løb.

Der findes også færdiglavet mad af børnevenlig karakter

Har du børn i hjemmet, kan det især være svært at sørge for madlavningen derhjemme. Tiden er knap, og alt overskydende tid ønsker man selvfølgelig at bruge i samvær med familien. Derudover kan det være svært at blive ved med at finde på menuen til aftensmaden. Her er færdiglavet mad til døren ideelt. Du undgår at skulle finde på nye retter til aftensmaden og skal ikke bruge så meget tid i køkkenet.

Heldigvis findes der også færdiglavet mad af børnevenlig karakter. Her er der fokus på velsmagende mad i børnehøjde. Den serverede mad burde derfor behage de fleste børn – og kan børnene ikke lide maden, er det en oplagt mulighed for at lade dem prøve noget nyt. Er der mad i overskud efter aftensmaden, kan du med fordel bruge noget af maden til børnenes madpakker dagen efter. Du kan med fordel også vælge at variere den færdiglavede mads karakter ved at skifte mellem spændende madoverraskelser og klassiske børnefavoritter.

Læs mere om den stigende popularitet af mad leveret til døren her.

Blandt andet nævnt her:

Omtalt af: Dagens.dkTrendsOnline.dkConnery.dk