Menu

Færdiglavet mad til døren

Få mad på rekordtid, således du kan fokusere på andre mere betydningsfulde ting i livet.

  • Sorter efter

Familiekasse

En nem måltidskasse med færdigtilberedt mad til hele familien. Du får lækre og varierede retter, der er klar til servering efter en tur i ovnen. Vælg mellem flere retter og tilpas til dit behov.

Måltider til

3 - 5 dage

Antal personer

2 - 5 per.

RABATKODE: 25 % på din første kasse

Familiekasse måltidskasse

Fra kr./måltid 40,-
Læs mere

Familiefavoritter

På ugens menu finder du hver uge et spændende udvalg af klassiske familiefavoritter og lækre familievenlige retter, der vil imponere både store og små – både nye, spændende og kendte klassikere.

Måltider til

2 - 5 dage

Antal personer

2 - 6 per.

RABATKODE: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Familiefavoritter måltidskasse

Fra kr./måltid 34,-
Læs mere

Vægttabskassen

Denne pakke er en komplet måltidspakke, hvor du får morgenmad, middagsmad og aftensmad i 1 eller 4 uger til 5 dage i ugen. Derudover indeholder den også et mellemmåltid. Maden skal blot varmes og spises.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

Vægttabskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 50,-
Læs mere

Hverdagskassen

Denne kasse indeholder måltider til morgen, middag og aften samt den lille sult til mellemmåltidet. Vælg forskellige kombinationer alt efter behov.

Måltider til

5 dage

Antal personer

1 per.

Hverdagskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 50,-
Læs mere
Derfor kan du trygt bruge Maaltidskasserne.dk

På Maaltidskasserne.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Færdiglavet mad til døren

I en travl hverdag med fokus på arbejde, børn og huslige pligter er madlavningen ofte en uoverskuelig opgave. Ideerne til aftensmaden er svære at komme på og supermarkedet er fyldt med mennesker og tomme hylder.

Madlavningen tager lang tid at forberede og så kommer oprydningen af køkkenet bagefter. Der er mange undskyldninger, når det kommer til at lave aftensmad. Dog kan processen gøres meget nemmere ved at få færdiglavet mad til døren. Her vil du få aftensmad på rekordtid, som både består af lækker og sund mad.

Færdigretter til døren er perfekte til dig, der ikke har overskud til at kokkerere i køkkenet, men heller vil bruge tiden til noget der interesserer dig. Du slipper for indkøb, tilberedning og fyldte supermarkeder. Det eneste du skal gøre, er at varme maden op.

Forskellige udbydere af færdig retter til døren

Efterspørgsel på færdiglavet mad leveret til døren er høj, hvilket også gør at der findes forskellige udbydere af måltidskasser, når det gælder færdiglavet mad til døren.

Udbydere af måltidskasser, der leverer færdiglavet mad til døren
Sundtakeaway
Simple Feast
– Mydietpal
Gaia
Halkår Ådal

Danskerne har i dag fået øjnene op for, hvordan de kan effektivisere deres hverdag. Dette kan bl.a. ske gennem færdiglavede måltidskasser, hvor madplaner, indløb og madlavningen springes over. Der er mange leverandører at vælge i mellem, så det er blot at prøve dig frem, så man kan finde sin favorit af færdigretter til døren.

Måltidskasser færdigretter

Prisen, leveringsområde samt hvor man personer måltidskasser færdigretter kan leveres til varierer selvfølgelig fra leverandør.
Der er derfor en god idé at undersøge de forskellige leverandørers muligheder, således du kan du vælge den måltidskasse med færdiglavet mad til døren, som passer til din husstands behov.

Priserne for måltidskasser færdigretter har selvfølgelig en stor betydning. Det er langt fra alle husstande, som har råd til at kaste mange penge efter madposten. Derfor er det nødvendigt at undersøge, hvad de enkelte priser er på måltidskasserne med færdiglavet mad leveret til døren.

Priserne varierer typisk mellem 48-77 kroner per måltid. Der er selvfølgelig mange faktorer, der spiller ind på prisen. Økologi, kød, fisk, levering, bosættelsesområde, antal personer og antal dage har alt sammen indflydelse på prisen, når det gælder færdigretter til døren.

Hvis du gerne vil prøve en måltidskasse uden kød, kan vi anbefale at tage et kig på vegansk måltidskasse og vegetariske måltidskasser.

Færdiglavet mad leveret til døren, og vælg selv antal dage om ugen.

Derudover skal du tage stilling til, hvor meget mad du ønsker at modtage. Skal måltidskasser færdigretter indeholde mad til én dag eller skal den holde hele ugen? Ved at vælge flere antal dage, er priserne pr. portion ofte lavere.

Ved at vælge få dage får du masser af fleksibilitet. Dette er eksempelvis ideelt for dig, der har en varieret hverdag og derfor ikke altid spiser derhjemme. Her kan det være hæmmende at være afhængig af en måltidskasse, hvor du måske ender med at stå med for meget mad. Når du bestiller måltidskasser færdigretter, så er der ingen binding. Derfor kan du også let opsige dit abonnement, eller springe en uge over med færdig retter.

Køb færdiglavet mad, og vælg antal dage om ugen

Lever du derimod en meget struktureret hverdag med aftensmad derhjemme størstedelen af ugen, er det klart en fordel at vælge måltidskasser med færdiglavet mad til seks dage. På denne måde skal du overhovedet ikke tænke over madlavning, indkøb og madplan – i stedet skal du blot tage imod færdiglavede måltidskasse ved døren og opvarme maden. Især børnefamilier nyder godt af denne type færdiglavet mad til døren

Sunde færdigretter til døren

Når du køber måltidskasser færdigretter skal du også vælge hvor mange personer din måltidskasse skal dække. Umiddelbart lydder dette som et simpelt svar – det antal, der svarer til husstandens antal personer. Dog er der stor forskel på, hvor meget mad et enkelt menneske spiser. Husstanden kan både bestå af småtspisende eller storspisende. Storspisende mennesker vil måske ikke opleve, at der er mad nok i måltidskasserne, mens småtspisende personer vil opleve, at der er for meget mad.

Eksperimenter med et varierende antal personer i de forskellige måltidskasser med færdiglavet mad til døren. På denne måde er det nemmere at tilpasse måltidskasser færdigretter, således at de matcher husstandens behov.

At få måltidskasser med færdiglavet mad til døren er en sund måde at leve på. Du kan selvfølgelig vælge måltidskasser, hvor der er et stort fokus sunde måltidskasser – her vil husstanden i den grad begynde at spise sundt. Men nærmest uanset måltidskassens indhold vil det være en sundere løsning end ved almindeligt indkøb.

Når vi mennesker handler ind, er det svært ikke at lade sig friste i supermarkederne. Derfor har snacks og mindre sunde varer det med at snige sig med ned i indkøbskurven. Disse impulskøb undgår du ved at få færdiglavet mad leveret til døren. Dette er virkelig en sund måde at leve på, samtidig med at du sparer penge i det lange løb.

Sammensæt dine egne færdig retter med en måltidskasse fra Simple Feast

Hvis du vælger en måltidskasse fra Simple Feast, så får du færdig retter til tre dage. Hver uge er der 5 forskellige færdig retter at vælge mellem som deres kokke fra tilberedt til dig. Du kan vælge om du vil have færdig retter til 2-3 personer eller 4-5 personer.

Hvis du vælger en måltidskasse fra Simple Feast, så skal du nok opvarme maden, hvilket betyder at du nærmest får færdiglavet mad til døren. Hvis du gerne vil vide mere om Simple Feast, kan du læse mere om dem på vores forhandlerside. Her kan du også se hele deres udvalg.

Der findes også færdiglavet retter af børnevenlig karakter

Har du børn i hjemmet, kan det især være svært at sørge for madlavningen derhjemme. Tiden er knap, og alt overskydende tid ønsker man selvfølgelig at bruge i samvær med familien. Derudover kan det være svært at blive ved med at finde på menuen til aftensmaden. Her er færdiglavet mad til døren ideelt. Du undgår at skulle finde på nye retter til aftensmaden og skal ikke bruge så meget tid i køkkenet.

Heldigvis findes der også færdiglavet mad af børnevenlig karakter. Her er der fokus på velsmagende mad i børnehøjde. Den serverede mad burde derfor behage de fleste børn – og kan børnene ikke lide maden, er det en oplagt mulighed for at lade dem prøve noget nyt.

Er der mad i overskud efter aftensmaden, kan du med fordel bruge noget af maden til børnenes madpakker dagen efter. Du kan med fordel også vælge at variere den færdiglavede mads karakter ved at skifte mellem spændende madoverraskelser og klassiske børnefavoritter.

Blandt andet nævnt her: