Menu

3 dages Juicekur Detox

Kickstart dit vægttab og immunsystem med denne juicekur 3 dage.

Har du besluttet dig for at leve et sundere liv med mere overskud og velvære? Med en juicekur giver du din krop hvile og ro til at rense ud, du får et kæmpe boost af vitaminer og mineraler og kiloene vil rasle af.
En juicekur 3 dage er en nem måde at komme i gang med at juice. Du renser ud i kroppen og skiller dig af med affaldsstoffer – detox – og du kickstarter dit vægttab og bryder dårlige spisevaner. Prøv juicekur i 3 dage og se om det er noget for dig. 

Der er to grunde til at juicekur 3 dage:

  1. For at rense ud og detoxe
  2. For at tabe sig

Hvis du vil prøve en juicekur på 3 dage, så har Aarstiderne mange forskellige slags juice, hvor du kan vælge en færdigpakke eller selv vælge lige dem du ønsker. 

Mange der er på juicekur, vil begge dele. Overvægt hænger ofte sammen med andre problemer, dårlig mave, usund hud, træthed og uoplagthed. Selv om du ikke er overvægtig kan en juicekur 3 dage være det helt rigtige. Mange helbredsproblemer begynder i maven og tarmen. Giv din mave et frikvarter og få renset ud. Din krop vil takke dig for det

Er du skidt tilpas har du ikke overskud til at leve sundt og falder let for fristelsen til junkfood og usunde søde sager. Når du er færdig med din juicekur 3 dage vil du være et nyt menneske. Dine “cravings” efter fede og søde sager vil være væk. Du vil føle dig frisk og veloplagt. Og du vil have tabt dig. Nu er det let at fortsætte den sunde livsstil. Du vil simpelthen ikke have lyst til at gå tilbage.

juicekur 3 dage

Sådan gør du med en juicekur 3 dage

Har du ikke prøvet en juicekur før er det oplagt at købe dine juice færdiglavet. Får du lyst til at fortsætte med juicekur kan du investere i en juicer. Du kan købe en juicekur 3 dage på nettet hos en af flere firmaer der tilbyder den slags.

Før du begynder din juicekur, er det en god ide at forberede dig ved at skære nikotin, koffein og søde sager væk. I hvert fald 24 timer inden du begynder din kur, men gerne 2 døgn forinden. Forbered dig også mentalt på kuren, den første dag vil du opleve sult og kan føle dig sløv. Allerede på dag 2 vil din sult have lagt sig. Maven har vænnet sig til ikke at få fast føde. På dag 3 vil du opleve at du føler dig friskere, renset ud og med masser af energi til at fortsætte en sund livsstil.

Vi anbefaler at du kun træner let til moderat på din juicekur 3 dage Det tager lidt tid at vænne sig til det lavere kalorieindtag. Hvis du træner bør du drikke godt med vand i tillæg til dine juicer.

Hvis du mod på mere efter juicekur 3 dage, så kan du læse vores blogindlæg 6 dages detox juicekur eller hvis du er helt hardcore, kan du prøve en 9 dages juicekur, som vi har skrevet mere om her.

Det skal du drikke af juice

Hvis du bestiller færdiglavede juices får du alt hvad du skal bruge. De fleste juice du indtager skal være grønne juicer, gerne med princippet 80-20, det vil sige 80% grøntsager og 20% frugt. Dertil juice med højere frugtindhold der booster din hjerne og giver dig masser af energi. Sidst på dagen, kan du med fordel drikke en Whey Protein drik (valle med jordbær/kaffe/chokolade smag) for at få dækket dit proteinbehov.

juicekur køb

Juice kur vægttab

Hvis du bestiller færdiglavede juices, får du alt hvad du skal bruge. De fleste juice du indtager, skal være grønne juicer, gerne med princippet 80-20, det vil sige 80% grøntsager og 20% frugt. Dertil juice med højere frugtindhold der booster din hjerne og giver dig masser af energi. Sidst på dagen, kan du med fordel drikke en Whey Protein drik (valle med jordbær/kaffe/chokolade smag) for at få dækket dit proteinbehov.

Avatar photo

af Daniel | 6. januar 2021

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Tilbered maden - dette tager oftest blot 15-30 min.

Aarstiderne; nu med weekendlevering af måltidskasser
6 dages juicekur Detox

Blandt andet nævnt her: