Aarstiderne; nu med weekendlevering af måltidskasser
Aarstiderne brager derudaf: Vil levere til weekenderne
Der er ingen tvivl om, at danskerne efterhånden har taget måltidskasse-konceptet til sig – det mærker man i den grad hos den danske virksomhed Aarstiderne, der siden 2013 har oplevet et markant vokseværk. På få år har man således formået at vækste nettoomsætningen med hele 144%. Nu planlægger virksomheden fra Barrit i Midtjylland at erobre danskernes weekender og skaffe mad på bordet med sine Weekendkasser.
Ridder med på en bølge
Aarstiderne har på få år opbygget et unikt koncept bestående af smagfulde måltidskasser i forskellige nicher, herunder såvel til den travle familie, men også vegetarer, veganer og fitnessfolk. Dette har åbnet op for helt nye målgrupper og potentielle kunder, som drømmer om at kvitte tjansen foran kødgryderne og i stedet bruge tiden på noget andet. Virksomheden har dog også nydt godt af en generel tendens herhjemme, der bunder i selv samme ønske om at reducere den tid, vi bruger på madlavning, uden at det går ud over kvaliteten eller kosten.
Det kan aflæses direkte i Aarstidernes imponerende regnskaber, som bugner af sundhed og styrke. Virksomheden har ikke blot mere end fordoblet sin nettoomsætning på en kortere årrække. Man formår nemlig også at præstere et meget tilfredsstillende overskud. Sund, nærende og nem mad kan tilsyneladende godt betale sig, hvilket sandsynligvis også spiller en rolle ift. Aarstidernes nye ambition om at indtage weekenden med sine måltidskasser.
Nem mad i weekenderne med Weekendkasser
”Aarstiderne er blevet rigtig gode til at hjælpe folk i hverdagen fra søndag til midt i ugen. Men mange danskere vil også gerne have noget inspiration til weekenden, og her har man jo ofte lidt mere tid. Så derfor er vores nye initiativ med økologiske måltidskasser til weekenden en naturlig udvikling for os,” udtaler CMO i Aarstiderne, Philip Thestrup.
Der er således lagt i kakkelovnen til en videreudvikling af det eksisterende koncept med udgangspunkt i gode, økologiske råvarer – sandsynligvis tilsat opskrifter, der kræver en smule længere tid end de traditionelle måltidskasser til hverdagene, men stadig med afsæt i et ønske om at gøre madlavningen nemmere uden at slække på smag og sundhed.
Ifølge virksomheden er ambitionen på kort sigt, at 10% af de eksisterende kunder også vælger at udvide deres aftale til at omfatte weekenden. Ydermere håber Aarstiderne formentlig, at mange af de nye kunder, der får øjnene op for måltidskasse-konceptet, også vil vælge at alliere sig med virksomheden, når der skal mad på bordet i weekenden.
Attraktivt tilbud
Hvorvidt den nye satsning bliver en succes eller ej, kan kun tiden vise. Der er vind i sejlene ift. måltidskasser som koncept, og der er ingen tvivl om, at Weekendkasserne for mange umiddelbart vil være et attraktivt alternativ til selv at skulle snitte og hakke, men også ift. ”konkurrenterne” som fastfood eller færdigretter. Omvendt har de fleste, som Aarstiderne også selv nævner, mere tid i weekenderne til at lave mad, ligesom prisen naturligvis også spiller en væsentlig rolle.
Hvad tænker du om den nye satsning? Lyder Weekendkasserne som noget for dig? Lad os høre din mening i kommentarerne.
af Daniel | 5. oktober 2018
Sådan kommer du i gang
Vælg leverandør
Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg
Få leveret til døren
Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.
Tilbered maden
Tilbered maden - dette tager oftest blot 15-30 min.
Blandt andet nævnt her: