Menu

6 dages juicekur Detox

Tab dig 3 kg og slip af med dine dårlige vaner med denne 6 dages juicekur.

En juicekur er for dig der har besluttet at nu skal det være. Nok med overvægt og en mave der ikke fungerer, nok med dårlige vaner og afhængighed af sukker, kaffe og andre fristelser. Mere energi, mere velvære, færre kilo på badevægten. Alt det vil du opnå med en 6 dages juicekur. Har du mod på det?

En 6 dages juicekur er en hardcore slankekur. Du vil tabe dig. Flere kilo faktisk. I udlandet kalder man kuren for 6 pounds in 6 days, altså tab dig 6 pund på 6 dage. 6 pund er ca. 3 kilo. Lyder det fristende? Samtidig får du detoxet hele organismen og renset godt ud af affaldsstoffer. Din krop vil takke dig for det.

Derfor skal du prøve en 6 dages juicekur

Der er mange fordele ved at juice, men to er de vigtigste:

  1. For at detoxe
  2. For at tabe sig

Den 6 dages juicekur er god som detox, men det er for vægttabet at den er blevet kendt. 3 kg vægttab på en uge er meget også selv om en del af det er vand. Derfor er kuren også blevet meget populær blandt fitnessmodeller og andre der skal tabe sig hurtigt. Denne 6 dages juicekur kan være svaret for dig der skal passe i en kjole om en uge eller når du vil være markeret med abs til strandturen.

Hvis du ikke har mod på 6 dags juicekur, kan du også nøjes med 3 dage. Hvis du vide mere, kan du læse vores blogindlæg: 3 dages juicekur detox 

Før du beslutter at hoppe ud i det, så skal du være klar over det kræver noget viljestyrke at komme igennem. Hvis du ikke har prøvet en juicekur før eller andre faste-kure, så er det bedre at begynde med 3 dages kur. Det er nemlig i de første 3 dage at du oplever de største udfordringer. Det bliver nemmere efter det.

Vi anbefaler at du køber dine juicer færdiglavede første gang. Så bliver du ikke fristet til at springe over hvis energien er lidt lav. Hvis du føler overskuddet er der, så kan du selv prøve kræfter med hjemmelavet juice.

Sådan gør du

Hvis du allerede har prøvet at faste eller juicekure før, så ved du også hvad der er i vente. De første par dage kan være hårde at komme igennem hvis du er vant til at drikke meget kaffe og spise mange søde sager. Du kan opleve hovedpine, svimmelhed og at blive sulten. Det er helt normalt og for det meste udtryk for abstinenser. Men vær glad for det, for det betyder at din krop er ved at detoxe. På dag 4 begynder de fleste at føle sig normale og med masser af energi. På dag 5 og dag 6 har du fuldt vænnet dig til din nye diæt og føler ikke længere behov for fast føde. Det betyder også det er bedst ikke at træne for hårdt de første dage.

6-dagses juicekur

Det skal du drikke af juice

Du skal drikke de gode nærende grønne juicer med masser af grøntsager og suppler op med lækre mere frugtholdige juicer til at kvikke dig op. Om aftenen kan du indtage noget protein med masser af protein, det er vigtigt når du juicer i længere tid – så beholder du din muskelmasse, mens fedtet smelter af.

Hvis du ikke har mod på en juicekur, men stadig gerne vil have mere overskue i hverdagen, så kan du prøve en af vores måltidskasser. 

Avatar photo

af Morten | 14. januar 2021

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Tilbered maden - dette tager oftest blot 15-30 min.

3 dages Juicekur Detox
Sunde og lækre juice

Blandt andet nævnt her: