Menu

Den Grønne Asparges måltidskasse

Se udvalget af måltidskasser hos Den Grønne Asparges he

  • Sorter efter

Familiekassen

Med Familiekassen fra Den Grønne Asparges får du mad, som hele familien kan være med på. Der lægges stor vægt på at alle skal kunne spise retterne, samtidig med at de er sunde og velsmagende. Dertil er tilberedningen gjort yderst nem, så du skal bruge max. 30-45 minutter i køkkenet.

Måltider til

3 - 4 dage

Antal personer

1 - 6 per.

RABATKODE: MÅLTIDSKASSEFå 25 % rabat på dine to første måltidskasser

Familiekassen måltidskasse

Fra kr./måltid 32,-
Læs mere

Slankekassen

Hvis du er på udkig efter en lidt sundere hverdag, men ikke helt har tiden til det, så er denne Lightkasse helt sikkert noget for dig. Du får flere grøntsager og færre kulhydrater og fedt. Der bliver ikke gået på kompromis med den gode smag, så du får en god smagsoplevelse, samtidig med at det er sundt.

Måltider til

3 - 4 dage

Antal personer

1 - 6 per.

RABATKODE: MÅLTIDSKASSEFå 25 % rabat på dine to første måltidskasser

Slankekassen måltidskasse

Fra kr./måltid 32,-
Læs mere

Inspirationskassen

Inspirationskassen fra Den Grønne Asparges giver dig en anderledes og ny smagsoplevelse til din aftensmad. Menuen bliver sammensat ved inspiration fra opskrifter fra hele verden. Du vil derfor med garanti opleve smage, du ikke selv ville finde på, eller finder i ethvert supermarked til dagligt.

Måltider til

3 - 4 dage

Antal personer

1 - 6 per.

RABATKODE: MÅLTIDSKASSEFå 25 % rabat på dine to første måltidskasser

Inspirationskassen måltidskasse

Fra kr./måltid 32,-
Læs mere

Vegetarkassen

Velsmagende vegetariske retter som altid indeholder minimum 65 % økologisk. Du får spændende menuer leveret hjem til dig med et internationalt tvist.

Måltider til

3 - 4 dage

Antal personer

2 - 6 per.

RABATKODE: MÅLTIDSKASSEFå 25 % rabat på dine to første måltidskasser

Vegetarkassen måltidskasse

Fra kr./måltid 31,-
Læs mere

Pescetarkassen

En måltidskasse til dig der er vegetar, men også spiser fisk. Her får du en aftensmad med én fiskedag og to eller tre dage med vegetariske retter. Nemt og overskueligt leveret lige til døren.

Måltider til

3 - 4 dage

Antal personer

2 - 6 per.

RABATKODE: MÅLTIDSKASSEFå 25 % rabat på dine to første måltidskasser

Pescetarkassen måltidskasse

Fra kr./måltid 32,-
Læs mere
Derfor kan du trygt bruge Maaltidskasserne.dk

På Maaltidskasserne.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Den Grønne Asparges måltidskasse – Kærlighed til mad og gode råvarer

Den Grønne Asparges leverer måltidskasser til dig, der har en stor kærlighed til mad, gode og friske råvarer, og som elsker at stå i køkkenet og kokkerere. Den Grønne Asparges’ madfilosofi kommer fra hjertet, da det skal være spændende og sjovt at lave mad. Med friske og lækre kvalitetsråvarer leverer de måltidskasserne lige til din dør, så du i hverdagens travle trummerum kan få sund og hjemmelavet mad.

Med en Den Grønne Asparges måltidskasse ønsker de at hjælpe dig til en nemmere hverdag, hvor maden ikke bliver nedprioriteret. De finder på menuer og opskrifter, som du let og hurtigt kan gøre kunsten efter derhjemme med lige så stor succes og gode smage. Måltidskasserne skal kunne inspirere dig til at bruge og eksperimentere med nye råvarer i din hverdag, som du ellers ikke ville have smidt i indkøbskurven.

Den Grønne Asparges

Ønsker du en måltidskasse fra Den Grønne Asparges, har du flere muligheder. Den Grønne Asparges tilbyder nemlig forskellige måltidskasser, der alle har et forskelligt fokus. På den måde kan få dækket dine personlige behov, selvom du bestiller en måltidskasse.

Du har eksempelvis mulighed for at vælge familiekassen, som både kan fås med eller uden fisk. Fisk er en særlig god ingrediens at få med i din måltidskasse, hvis du gerne vil spise mere fisk i hverdagen. Som de fleste danskere ved, så kan det være svært at få fisk med i madplanen på en nem og lækker måde.

Hvis du derimod gerne vil have nogle nye smagsoplevelser, kan det være en mulighed at bestille den måltidskasse, der hedder inspirationskassen. Du kan både vælge til tre eller fire dage, og igen har du mulighed for at tilvælge eller fravælge fisk.

Uanset hvilken af måltidskasserne hos Den Grønne Asparges du vælger, vil du få sunde retter, der alle består af friske og nye råvarer. Det giver berigende smagsoplevelser, som hele familien vil synes om. Den Grønne Asparges har nemlig til formål at gøre det nemt at lave god hverdagsmad helt fra bunden.

Find glæden ved mad frem igen

I en travl hverdag kan de fleste danskere formentlig nikke genkendende til, at det ofte er maden, der bliver nedprioriteret. Når der skal handles, kan man ofte vælge den nemme løsning, som blot skal varmes i ovnen. Når aftensmaden bliver set som en byrde og som noget, der blot skal overstås, vil det smitte af på smagsoplevelsen. Der er måske heller ikke tid til at sidde omkring bordet og nyde maden.

Derfor kan du med en måltidskasse fra Den Grønne Asparges forhåbentlig genvinde noget af din madglæde. Du vil hurtigt finde ud af, at god og sund aftensmad lavet fra bunden ikke nødvendigvis behøver være så tidskrævende, som det måske har været indtil nu. Læs mere om nem aftensmad her.

Når maden bliver lavet fra bunden, vil det automatisk give andre smagsoplevelser. Også børnene vil garanteret kunne smage forskel. Måske de vil finde glæden ved at være samlet omkring middagsbordet og se frem til, hvad aftenenes menu består af.

Friske råvarer leveret lige til døren

Hvorfor køre hele byen rundt for at finde de bedste råvarer? Denne undren er idéen bag Den Grønne Asparges måltidskasse, hvor de bedste råvarer bliver leveret til dig. Måltidskasserne indeholder alt, hvad du skal bruge, og det er op til dig, om du ønsker råvarer til tre eller fire retter. Menuerne skifter løbende, og du kan på Den Grønne Asparges’ hjemmeside følge med i madplanen for de næste par uger og også selv blive inspireret til at eksperimentere i dit eget køkken.

Måltidskasser med fokus på friske og lokale råvarer

Den Grønne Asparges har helt sikkert en måltidskasse, der passer lige netop til dig og dine ønsker. Måltidskasserne vægter sunde og varierende råvarer, hvorfor der i de fleste måltidskasser både er en køddag, en grøntsagsdag og en fiskedag. På den måde skal du ikke bekymre dig om, om du får de forskellige vitaminer og proteiner, du har brug for i din hverdag. Den Grønne Asparges sørger nemlig for, at måltidskasserne er sunde og i allerhøjeste kvalitet. De bruger derfor blandt andet sæsonens friske grøntsager, fisk fra den lokale fiskehandel samt slagtervarer i god kvalitet. Læs mere om måltidskasser med fisk her.

Den Grønne Asparges måltidskasser er til dig, der ønsker gode kvalitetsråvarer samt spændende og varierende opskrifter leveret lige til døren. Kasserne leveres i Aarhus om mandagen og til resten af landet om tirsdagen, så du kan have dine råvarer klar til resten af ugen. Måltidskasserne kræver ikke et stort gastronomisk niveau, da der er taget højde for, at både små og store kokke skal kunne være med. Resultatet er dog ikke til at tage fejl af, da alle retterne er fulde af smag. Prøv måltidskasserne i dag, hvorefter du får fri fragt efter første levering.

Spis sundere med en måltidskasse

Som kunde hos Den Grønne Asparges vil du også være garanteret sunde retter, så du får de råvarer, som du har brug for. Det er en god metode til at få forskellige grøntsager på middagsbordet, og børnene vil vænne sig til, at en måltidskasse fra Den Grønne Asparges bliver en del af aftensmaden.

For du kender det garanteret. Når du handler ind, vælger man ofte den nemmeste løsning. Og den er ikke altid lig med den sundeste. Desuden tænker du måske, at I netop i dag har fortjent lidt særlig forkælelse, hvorfor du lægger et par søde sager ned i kurven. I et supermarked bliver du udsat for et hav af fristelser, og det kan være svært at modstå dem alle.

Hvis du ikke har noget, som du skal have i supermarkedet, vil du heller ikke blive udsat for disse fristelser. Det har den fordel, at du og familien vil have flere sunde råvarer i køleskabet. Og desuden vil du ikke bruge unødvendige penge på impulskøb. Derudover vil du måske også opleve at have flere penge på kontoen.

Det kan naturligvis ikke undgås, at du indimellem må i supermarkedet for at handle. Men hvis du kommer der færre gange, vil du måske også blive bedre til at modstå de fristelser, som du tidligere faldt for. Du har formentlig fundet ud af, at de ikke er gavnlige ­– hverken for dig eller din familie. Du kan også prøve online supermarkeder. Læs mere om dem her.

Forkæl jer selv lidt ekstra i weekenden

Den Grønne Asparges tilbyder mere end blot måltidskasser til hverdagen. Weekenden er lig med afslapning og forkælelse, hvor man forhåbentlig har tid til at være sammen på en anden måde end i hverdagen. Hvis ikke, kan der eventuelt laves om på dette med en weekendkasse fra Den Grønne Asparges.

Du kan bestille weekendkassen, hvis du gerne vil forkæle dig og din familie lidt mere. I behøver ikke nødvendigvis være fast kunde hos Den Grønne Asparges. I kan bestille weekendkassen helt uforpligtende. Det kan også være, at I har inviteret et vennepar til middag, men gerne vil have tid til at være nærværende og tilstede. Og det vil I have mulighed for, hvis I bestiller en måltidskasse til dette formål.

Du slipper for at skulle handle stort ind og stå flere timer i køkkenet i forvejen. Det hele kommer med måltidskassen, og gennem de vedlagte opskrifter bliver du guidet gennem madlavningen. Det kan ikke gå galt – heller ikke, selvom du ikke er den fødte kok.

Det behøver dog ikke nødvendigvis kun at være i weekenderne, at du imponerer dine gæster med en måltidskasse fra Den Grønne Asparges. Når du har prøvet konceptet et par gange, vil du opleve den ekstra tid, der kommer dig til gode. Derfor vil du måske have mere tid til også at invitere gæster i hverdagene.

Vær nærværende, og få mere tid

Netop det at blive mere nærværende i hverdagen er noget, som de fleste danskere ønsker. Fordi hverdagen ofte kører i et højt gear, kan det være svært at skrue ned, få tid og have overskud til at spørge ind til de andre familiemedlemmer. Fordi tankerne ofte er på, hvad aftensmaden skal bestå af i morgen, glemmer man, at det er rundt om aftensmaden, hvor hele familien er samlet, at der er tid til den gode snak.

Når du bruger mindre tid på at lave en madplan og på at tage i supermarkedet, vil du i stedet kunne bruge tiden sammen med dine børn. Det kan være, at du gerne vil have, at I en time om dagen skal lave en aktivitet sammen. Det kan også være, at du har et ønske om at gøre noget særligt for dig selv. Det kan du få tid til med en måltidskasse fra Den Grønne Asparges. Når du gør ting, der gør dig glad, vil du få mere overskud og glæde i hverdagen – og det vil smitte af på din familie. Der er altså masser af muligheder og fordele ved at bestille en måltidskasse fra Den Grønne Asparges. Læs mere om madkasser leveret til døren her.

Meget mere end en måltidskasse

Hos Den Grønne Asparges kan du ligeledes bestille en masse øvrige delikate råvarer og produkter, også af bedste kvalitet og fra de bedste lokale leverandører. Så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk, når du alligevel bestiller måltidskasserne. Du kan blandt andet købe frisk fisk og skaldyr, vine i god kvalitet samt gastronomiske gaver til manden, veninden eller naboen, der ligesom dig selv har en forkærlighed for det gode kvalitetssikre køkken.

Blandt andet nævnt her:

Omtalt af: Dagens.dkTrendsOnline.dkConnery.dk