Menu

Online supermarkeder

Få dagligvarer leveret direkte hjem til din dør, og slip for besværet med de daglige indkøb. Du sparer både tid, og ofte også penge.

    Pandasia – Asiatisk online supermarked

    Nu kan du få lækre, asiatiske råvarer leveret lige til din dør. Slip for indkøbende og bliv inspireret af det store udvalg. Få leveret varerne direkte hjem til dig. Så er du klar til at gå i gang i køkkenet.

Derfor kan du trygt bruge Maaltidskasserne.dk

På Maaltidskasserne.dk arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Dagligvarer levering til døren

Online supermarkederI en tid hvor stort set alle danske familier har en utroligt stresset og travl hverdag, er online supermarkeder en kærkommen hjælp. Det er derfor et koncept, der vinder mere og mere frem i hele landet. I dag har du derfor mulighed for at vælge imellem en lang række forskellige online supermarkeder. Det er da også en smart løsning, eftersom man kan spare masser af tid ved at slippe for at gå rundt i et traditionelt supermarked i flere timer, hvor der er tusindvis af mennesker. Turen i supermarkedet kan være en stressfaktor for mange mennesker. I en travl hverdag med børn, hund, hus og karriere handler det netop om at finde ud af, hvor man kan spare tid.

Online supermarkeder giver dig det velfortjente hvil, som du så meget har brug for. Så slipper du for turen i supermarkedet og kan i stedet klare alle dine indkøb fra sofaen, når det passer dig. Der er således mange gode grunde til, hvorfor du bør prøve denne løsning. Det er dog de færreste mennesker, der egentlig er klar over, hvordan disse online supermarkeder fungerer. Det kan du heldigvis blive meget klogere på her i artiklen. Du bliver præsenteret for en beskrivelse af forskellige forhandlere, herunder Coop supermarked, Nemlig.com, Osuma.dk og Økologisk-Supermarked.dk. På den måde vil du forhåbentlig blive meget klogere på, hvad du skal gøre, når du bestiller dine dagligvarer hos et online supermarked.

Vælg imellem flere tusinde dagligvarer fra de populære mærker

Coop supermarked gør det så nemt som muligt at handle dagligvarer. Du har her mulighed for at få dagligvarer leveret lige til døren. Udover dét leverer Coop i hele Danmark med undtagelse af ikke-brofaste øser fra kun 14 kroner. De har mere end 7.500 dagligvarer at vælge imellem, hvor en lang række af disse er økologiske. Hos Coop kan du desuden vælge imellem dagligvarer fra mærker som Änglamark, Thise og Irma. Disse er yderst populære mærker hos familier over hele landet.

Når du vil bestille dagligvarer hos Coop, kan du gøre dette online. Ydermere har de en smart funktion, der gør, at du let vil kunne finde og genkøbe de dagligvarer, som du køber flest af, når du handler ind. Coop har nemlig skabt en funktion, som de kalder for ”Din top 100”, og den sparer dig derfor masser af tid, når du først har handlet ind én gang. Herudover finder du her på siden altid hundredevis af de mest populære dagligvarer til en fast lav pris. De har desuden en smart friskhedsgaranti. Det betyder, at Coop tjekker holdbarhedsdatoen, inden de sender dine varer afsted til dig. Herefter bliver varerne pakket på en ordentlig måde, så de med garanti vil kunne holde sig friske.

Følg fire enkle trin og få leveret dine varer lige til hoveddøren

COOP online supermarked Når du ønsker at handle dine dagligvarer i Coop supermarked, har de gjort det så nemt og hurtigt for dig som muligt. Det betyder, at du blot skal følge fire enkle trin. Herefter vil du få dine varer leveret lige til din dør. Du skal først vælge det tidspunkt på dagen, hvor du ønsker at få dine dagligvarer leveret. På Coops hjemmeside kan du ved at indtaste dit postnummer se alle de muligheder, du kan vælge i mellem. Du kan gøre madlavningen endnu nemmere med en måltidskasse. Læs mere om nem aftensmad her.

Hernæst kan du frit begynde at købe ind, og det kan du gøre på to følgende måder. Enten kan du vælge at angive den kategori, du søger, eller du kan blot søge efter den enkelte vare. Når du har fundet de dagligvarer, du skal bruge, lægger du dem blot i kurven, hvorefter du går til kassen. Såfremt du ikke har oprettet dig som kunde hos Coop, skal du her udfylde dine adresseoplysninger, og hernæst betaler du for indkøbet. Så bliver det ikke nemmere og mere simpelt at handle ind.

Fleksibelt supermarked der gør livet nemmere

online supermarked gratis levering Hos Nemlig.com kan du vælge imellem forskellige mærkevarer, lavprisvarer samt økologiske varer. De forsøger nemlig at være et supermarked for alle. Det vil sige, at de har skabt et koncept, som med garanti også vil kunne passe til lige præcis din livsstil. Du kan nemlig handle, når du har lyst. Herudover kan du få leveret dine dagligvarer, når det passer dig bedst, og så er det faktisk underordnet, om du bor helt oppe på 6. sal i en lejlighed eller i et hus. Ydermere kan du helt selv vælge inden for det interval, du gerne vil have leveret dine varer. Du kan også vælge at få en måltidskasse leveret til døren. Så slipper du helt for at tænke på, hvad menuen skal stå på. Det hele bliver leveret til døren, og du skal blot lave maden.

På Nemlig.com kan du finde en lang række af de dagligvarer, som du finder i discountbutikken Netto, og udover det fås de endda til de samme priser. Ydermere kan du her få levering fra 9 kroner, og der er også her mange økologiske varer at vælge imellem samt et bredt udvalg fra nogle af de største specialbutikker i landet såsom A.C. Perch’s Thehandel og Lagkagehuset. Hos Nemlig.com har de et ønske om at være lige netop det fleksible supermarked, som vil kunne gøre livet en smule nemmere for dig.

Få et bredt udvalg af discountvarer

På Nemlig.com skal du først oprette en bruger, før du kan komme i gang med at handle ind. Herefter skal du vælge leveringstid, og du kan nu begynde at lægge varer i din kurv. Det skal dog nævnes, at du skal købe ind for mindst 400 kroner, når du handler ind hos Nemlig.com. Vil du have et overblik over deres mange tilbud, kan du se dem på deres hjemmeside, hvor du med garanti vil kunne finde masser af inspiration. Når du har valgt de ønskede dagligvarer, skal du blot betale, hvorefter varerne vil blive leveret lige til din dør.

Det smarte ved Nemlig.com er, at du får mulighed for at handle ind på alle årets dage, og det er således aldrig et problem at skulle handle ind på helligdage. Udover det finder du her et bredt og spændende udvalg af discountvarer, som matcher med Nettos priser. Ydermere kan du nemt handle ind, mens du er på farten, da Nemlig.com tilbyder apps til både Android, iPhone og iPad, og endelig kan du sende pantflasker retur, når du modtager dine dagligvarer.

Din egen personlige shopper gør arbejdet for dig

Hos Osuma.dk kan du ligeledes få bragt dine dagligvarer lige til hoveddøren, og her får du friske varer fra supermarkeder som SuperBrugsen og Kvickly. Ydermere er samtlige dagligvarer håndplukket og udvalgt af en medarbejder, der arbejder i den pågældende butik. Ved at vælge Osuma.dk som dit online supermarked får du altså din helt egen personlige shopper, der sikrer, at dine dagligvarer er friske, og at du naturligvis får det, du ønsker.

Udover dét leverer Osuma.dk alle hverdage, og her er der ikke noget minimumskøb. Deres leveringspriser lægger mellem 0 og 99 kroner, og du kan læse meget mere om det på deres hjemmeside. Når du selv går og handler ind i et almindeligt supermarked, vil du naturligvis vælge de bedste varer, og det samme gør din personlige shopper. Det betyder, at du er garanteret lækre og friske dagligvarer, og du kan desuden vælge imellem en lang række økologiske varer fra mærker som Urtekram og Änglamark. Du vil dog også kunne finde discountprodukter, hvorfor Osuma.dk er et online supermarked for alle. Endelig skal det nævnes, at de indgår i et tæt samarbejde med Best Match Wine.

Få varer leveret direkte fra butikkernes kølediske og hylder

online supermarked levering samme dagHos Osuma.dk råder de til, at du altid sørger for at planlægge dine indkøb nøje. Desuden råder de til at du sørger for at handle stort ind ad gangen, da dette klart vil kunne betale sig. Når du handler stort ind, vil du nemlig kunne spare penge på fragt. Det er derfor klart en fordel i stedet for at foretage en masse mindre køb. Hvis du ønsker at købe dine dagligvarer her på siden, skal du finde de dagligvarer, du ønsker på deres hjemmeside. Herefter finder din egen personlige shopper produkterne frem i enten Kvickly eller SuperBrugsen. Herefter bliver de pakket af din lokale købmand for til sidst at blive leveret lige til din dør.

De leverer altså alt fra butikkernes kølediske og hylder hjem til dig, og varerne bevarer den rette temperatur. De bliver nemlig fragtet i moderne fryse- og kølebiler. Herudover sørger de for at pakke dine dagligvarer i enten termokasser, termoposer, plastikposer eller plastikkasser. Hos Osuma.dk er det desuden vigtigt, at du ikke har overflødigt emballage, hvorfor plastikkasserne selvfølgelig tages retur, lige så snart de har leveret dine varer, og herudover tager de termokasser med ved den kommende levering. Med en måltidskasse bliver emballagen også taget retur. Dette koncept kan du læse mere om her.

Find både økologiske varer samt non-foodprodukter

Hos Økologisk-Supermarked har de taget dit lokale og økologiske supermarked og flyttet den direkte hjem i din egen stue. Det betyder, at du kan vælge imellem en lang række økologiske varer, mens du ligger på din sofa. Du kan vælge alt fra make-up og personlig pleje til fødevarer og rengøringsartikler. Her er det hele altså samlet et og samme sted, i stedet for at du er nødsaget til at skulle søge flere steder på internettet efter alle de varer, som du har brug for. Ydermere er alle varer hos Økologisk-Supermarked i bæredygtig kvalitet, men på trods af det finder du dem udelukkende til faste lave priser. De sørger desuden for løbende at udvide og opdatere deres sortiment. Det betyder, at de hver eneste måned lancerer op til 100 nye produkter.

Foruden dagligvarer finder du hos Økologisk-Supermarked som sagt et bredt udvalg af non-foodprodukter. Det betyder, at du her på siden kan finde alt til fritid og hus. Her er de nemlig udmærket klar over, at det er sjældent, at man faktisk kun handler madvarer ind, når man handler, men at man sommetider også har brug for eksempelvis batterier, en madkasse, opvaskemiddel eller andet. Heldigvis finder du et bredt udvalg af det hele hos Økologisk-Supermarked, hvilket gør livet en smule nemmere for dig. Du kan også gøre aftensmaden endnu nemmere, og prøve en økologisk måltidskasse.

Undgå madspild og køb varer med kort holdbarhed

Når du skal bestille dine varer hos Økologisk-Supermarked, foregår det online. Her tilbyder de levering via GLS-pakkeshop, hvilket ikke koster dig noget. De leverer til hele Danmark, men du vil også kunne vælge selv at hente dine varer. Det kan du gøre i deres fysiske butik, der er beliggende i Lynge. Du vil selvfølgelig få en e-mail, når du vil kunne hente dem. Hos Økologisk-Supermarked har de desuden valgt at gå ind i kampen mod madspild. Det betyder, at de har en kategori kun med varer, der har en kort holdbarhed. Disse kan du således købe til stærkt nedsatte priser på deres hjemmeside. Sommetider vil du endda kunne få dem gratis. Ydermere er der tale om en autoriseret forhandler, der udelukkende tilbyder originale varemærker. Al emballage er desuden bæredygtigt.

Vælg imellem mere end 12.000 forskellige varer hos Økologisk-Supermarked, hvoraf 200 af disse varer kan købes til discountpriser. De stiller dog tårnhøje krav til disse produkter, såsom at de skal være nogle af de varer, som de sælger mest af, eller at det er et så spændende produkt, at danskerne skal kunne købe det til en god pris. Med en måltidskasse er der også et minimalt spild af madvarer, da alt bliver pakket til lige præcis den ret der skal laves. Læs mere om de bedste måltidskasser her. Du kan også læse vores store måltidskasser test, og bliv klogere på de forskellige forhandlere af måltidskasser.

Fordelene ved online supermarkeder

Der er altså mange fordele ved at handle ind i et online supermarked sammenlignet med et almindeligt supermarked. For en god ordens skyld vil du her til sidst blive præsenteret for dem samlet. Så hersker der ikke længere nogen tvivl om, at online supermarkeder er et koncept, der er kommet for at blive. Først og fremmest er det en klar fordel, at du efter en lang og hård dag på arbejdet, hvor du ikke har det nødvendige overskud, ikke er nødsaget til at tage en tur i det lokale supermarked, hvor der er tusindvis af mennesker.

I stedet kan du blot foretage dine indkøb hjemmefra i rolige omgivelser i din sofa. Du sparer således masser af tid, som du kan bruge på de vigtigere ting i livet. Det er endda muligt for dig at handle ind til de kommende to uger. Dette vil ikke tage dig meget mere end 10-15 minutter. En anden fordel er, at online supermarkeder forlanger, at du er bedre til at planlægge, da du er nødsaget til at tænke langt frem i tiden. Denne planlægning resulterer som regel i, at du også vil kunne spare masser af penge. Endelig mindsker du madspild, da du udelukkende handler ind til det, du har brug for.

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Online supermarkeder, der sørger for at maden kommer til mig? Jeg er vild med det. Maden er frisk og tilpasset mit behov. Hvis man kunne give mere end 5 stjerner gjorde jeg det gerne. Jeg er glad for at jeg valgte maaltidskasserne.dk

Mimir Steffensen

★★★★★

Indsend også din bedømmelse af vores tjeneste på Maaltidskasserne.dk - klik her

Blandt andet nævnt her: