Menu

Simple Feast måltidskasse

  Sammensæt din egen måltidskasse

  Hos Simple Feast kan du selv sammensætte din måltidskasse. Du kan vælge flere økologiske og plantebaserede retter hver uge. Der kommer hele tiden nye opskrifter og retter og alle retter er klar på 15 min.

  Måltider til

  3 - 5 dage

  Antal personer

  2-5 per.

  RABATKODE: Spar 15% på de 4 første måltidskasser

  Sammensæt din egen måltidskasse måltidskasse

  Fra kr./måltid 41,-
  Læs mere

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Simple Feast dk

Simple Feast er en måltidsløsning, som du kan gøre brug af, hvad enten du er single eller har en familie. Simple Feast er 100 % økologisk, og 80 % af de råvarer, der findes i måltidskasserne, er plantebaserede. Det betyder, at alle de råvarer, som du spiser i denne måltidskasse, er særligt gode og værner ekstra om miljøet.

Simple Feast interesserer sig nemlig for, at alle ingredienser er høstet i den pågældende sæson. På den måde får du en bedre smagsoplevelse. Desuden er det vigtigt for Simple Feast, at alle råvarer er uden giftstoffer, hvorfor der heller ikke tilsættes andre tilsætningsstoffer.

Simple Feast startede oprindeligt, som de andre måltidskasser på markedet, med et formål om at gøre hverdagen nemmere for familier. I starten var det blot en ud af fire retter, som var vegetariske. I de resterende retter ville man maksimum kunne finde 20 % kød. Med tiden besluttede Simple Feast dog at gøre alle retterne vegetariske, hvilket er det, vi kender dem for i dag.

Simple Feast har et særligt fokus på, at deres retter skal være plantebaserede og vegetariske grundet flere årsager. For det første ved Simple Feast, at en plantebaseret kost kan hjælpe på de fleste livsstilssygdomme, som vi danskere kan risikere at få. Dernæst kan en plantebaseret kost medvirke til at mindske klimaaftrykket med 60-80 %.

Simple Feast måltidskasse - Vegetarisk eller vegansk måltidskasse til døren

Simple Feast er leveringsdygtige i to forskellige måltidskasser til vegetarer, veganere eller blot dem, der gerne vil skære ned på deres indtag af kød og i stedet nyde lækre retter med udgangspunkt i grøntsager. Hver uge skabes to nye kasser med tre dages aftensmad i hver. Aftensmaden er baseret på friske og lækre grøntsager, der suppleres af andre smagfulde ingredienser.

Simple Feast imødekommer et stadigt mindre marked for måltidskasser til vegetarer på den fineste vis med sine eksperimenterende, mættende og lækre opskrifter på veganske og vegetariske aftensmåltider. Vegetariske eller veganske måltider er ikke blot iceberg og agurk men smagfulde retter, der appellerer til både syns- og smagssansen. Ydermere er al maden udelukkende lavet af økologiske og bæredygtige råvarer, der altså sikrer kunden et godt forhold til naturen, mens man spiser gode, friske råvarer i smagfulde kombinationer. Dette koncept tiltaler ikke alene vegetarer og veganere, men fungerer godt med den generelle tendens, hvor flere og flere ønsker at skære ned på deres forbrug af kød i hverdagene.

Gør hverdagen nemmere med Simple Feast

En anden styrke, dette koncept har, er, at det kan gøre kundernes hverdag meget nemmere. Simple Feast måltidskasse leverer disse sunde og økologiske måltidskasser direkte til kundernes dør – uanset hvilken type bolig man bor i. De går altså ud ad sin vej for, at kunderne modtager gode råvarer til deres hjem uden selv at skulle bruge tid på først at finde på aftenens måltid og derefter handle og klargøre aftensmadens elementer.

Man får altså alle fordelene ved næringsrig og lækker mad uden selv at skulle foretage de indledende og til tider tidskrævende processer. Foruden at maden leveres til det sted, der er nemmest for kunden, har leveringen også tanke på miljøet. Maden i måltidskassen inddeles i forskellige pakker. Disse pakker er lavet af bionedbrydeligt materiale, der altså sørger for, at måltidskassens emballage lever op til indholdets koncept om bæredygtighed.

Simple Feast måltidskasser

Når du skal vælge en måltidskasse fra Simple Feast, har du mulighed for at vælge, hvor mange personer du ønsker, at måltidskassen skal kunne række til. Det kan være alt fra to til fem personer. Derudover har du også mulighed for at vælge, om du ønsker måltidskassen skal være vegetarisk eller vegansk. På den måde har du mulighed for at matche måltidskassen med dine personlige præferencer.

Når du har valgt din måltidskasse, vil den efterfølgende blive leveret lige til din dør. Hvis ikke du er hjemme, vil Simple Feast kontakte dig, og I kan sammen finde en løsning. Det er derfor ikke nødvendigt, at du er hjemme i det tidsrum, hvor din måltidskasse bliver leveret.

Om du blot ønsker at prøve Simple Feast måltidskasse, eller om du ønsker, at måltidskassen skal være en fast del af din hverdag, kan du bestille med eller uden abonnement. Hvis du bestiller uden, vil du skulle gå ind og vælge den måltidskasse, som du ønsker fra gang til gang. Det kan være en god idé at bestille uden abonnement i starten, da du så kan prøve de forskellige måltidskasser og på den måde finde ud af, hvad du kan lide.

Når du har fundet dig til rette med Simple Feast, kan du lave et fast abonnement. Det betyder, at du automatisk modtager den måltidskasse, som du har ønsket, det antal gange om ugen, som du ønsker. Du skal ikke selv ind og bestille på ny hver gang.

Færdig mad på kun 10 minutter med Simple Feast

Foruden deres udbud af vegetariske og veganske måltider adskiller en Simple Feast måltidskasse sig fra andre måltidskasser ved, at de ikke blot leverer råvarerne. I stedet for at levere råvarerne i deres naturlige form er alting forberedt, når det modtages med madkassen. Hver del af måltidet er altså snittet, renset og klargjort, alt efter hvordan de skal bruges til aftenens ret. Sådan kan Simple Feast garantere sine kunder et måltid, der kun hurtigt skal tilberedes, før det kan spises.

Dette betyder, at maden kan tages op fra Simple Feasts måltidskasse og være på bordet på kun 10 minutter. Således er det altså hverken tidskrævende eller besværligt at spise vegetarisk eller vegansk i hverdagen – faktisk har det aldrig været nemmere eller mere lækkert. Slutteligt er Simple Feast en smart løsning, hvis du blot har lyst til at prøve en vegansk eller vegetarisk livsstil af, idet kunderne kan vælge at modtage kasserne som abonnement eller uden binding. Dette udgør altså en nem måde at teste livsstilen af på og få smag for de mange forskellige smagsoplevelser, det grøntsagsbaserede køkken har at byde på.

Prøv det, og mærk efter

Selvom du og din familie ikke nødvendigvis er vegetarer eller veganere alle ugens syv dage, er der ingenting, der stopper jer for at prøve et par dage. Hvis du er usikker på, om denne kost er noget for dig, kan det være en god idé at prøve et par gange om ugen. Det giver dig mulighed for at mærke efter, om du virkelig har behov for kød og andre madvarer. Det kan for nogle være en stor omvæltning at ændre kosten på denne måde. Derfor er det en supergod idé, at der er mulighed for blot at gøre det et par dage om ugen.

Det kan også være, at du i forvejen ved, at vegetarisk mad er noget for dig, men alligevel ikke helt kan undvære dit kød. Så har du mulighed for fast at spise kødfrit et par gange om ugen. På den måde får du dækket dine personlige behov, men forsøger også aktivt at værne om miljøet.

At spise mad fra Simple Feast en eller to gange om ugen kan også være en god idé i forhold til din familie. Hvis du ikke oplever den største opbakning omkring vegetarisk kost, kan det måske hjælpe, at maden kommer udefra, og at der ikke skal bruges alverdens tid på at tilberede maden.

Pas på vores miljø med mad fra Simple Feast

Simple Feast er helt ideelt for dig, som gerne vil passe på vores miljø og vores klima, men som har en presset hverdag. Når man har en travl hverdag, kan det nemlig være svært at have overskud til at sætte sig ind i, hvordan man bedst muligt passer på miljøet. Og ikke mindst, hvad man som almindelig dansker selv kan gøre derhjemme. Hvis du vælger en måltidskasse fra Simple Feast, vil der også være tænkt på miljø i forhold til levering og emballage. Derfor passer du godt på miljøet, når du vælger Simple Feast som din madleverandør.

Med Simple Feast måltidskasser er du garanteret store smagsoplevelser, hvor du virkelig kan smage de rene og friske råvarer. Så selvom du er en familie med en travl hverdag, er der mulighed for at spise sund mad af høj kvalitet – også i hverdagen.

Server Simple Feast for dine gæster

Når du får gæster, kan du næste gang vælge at bestille en måltidskasse fra Simple Feast. Du vælger blot, at den skal være til et større antal personer, og der vil være rigeligt til alle. Måske nogle af dine venner har hørt dig snakke om Simple Feast, men de har måske ikke selv prøvet det. Så kan du servere det for dem, så de kan smage, at kvaliteten på maden er mindst lige så høj som den mad, du selv laver – hvis ikke bedre.

Desuden giver det dig en stor ro, når du har bestilt maden udefra. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt supermarkedet nu også har de ingredienser, du skal bruge. Og om maden nu også bliver færdig til tiden. Med Simple Feast er det nemt – og du vil få mulighed for at snakke med hver gæst, hvilket du garanteret ikke har kunnet før, når du har været vært.

Jeg er veganer og stødte på måltidskasserne fra Simple Feast. Det har været en rigtig god oplevelse, da jeg nu får lækre retter baseret på grøntsager til tre dage. Da jeg ofte også spiser ude et par gange om ugen passer det mig perfekt. Helt klar en anbefaling herfra.

Nikolaj Klausen

★★★★★

Indsend også din bedømmelse af vores tjeneste på Maaltidskasserne.dk - klik her

Blandt andet nævnt her:

Omtalt af: Dagens.dkTrendsOnline.dkConnery.dk