Menu

Chefmade

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg.

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Alt du nu skal gøre, er blot at tilberede din mad.

Private dining – Restaurantmad i dit eget hjem

Chefmade.dk er en platform for et private-dining selskab, der sørger for at du får en aften hvor du kan slappe af sammen med dine gæster, og ikke skal hundse rundt ude i køkkenet.

ChefMade sørger for at bringe restaurantoplevelsen hjem til dig. Det er en platform for private dining, hvor du har muligheden for at booke mad fra kvalitetssikrede restauranter over hele landet. De sender deres dygtigste kokke hjem til dig, som sørger for al maden og kokkereringen, så du kan nyde selskabet og nærværet med dine gæster på bedste vis. Kokkene sørger for at fremstille en fortryllende middag til jer uden du skal bekymre dig om det fjerneste.

I en travl hverdag har du til tider brug for at træde et skridt tilbage og slappe af. Det er ikke altid du selv har tiden eller overskuddet til at handle ind, lave mad, agere tjener og alt andet der hører med når man holder et middagsselskab. Med ChefMade har du muligheden for at træde et skridt tilbage og fokusere på det, der egentlig er vigtigst for dig, inden dine gæster ankommer. Du kan bruge den ekstra tid på at slappe af, eller forkæle dig selv en smule.

Når du hyrer en privat kok fra ChefMade giver det dig tiden til at sidde og hygge med dit selskab. Nyde maden uden at skulle være din egen kritiker, og simpelthen bare nyde nærværet med dine venner og familie, da de jo er kommet for at være sammen med dig.

Det bliver altså ikke meget nemmere for dig at holde et middagsselskab. På denne måde har du muligheden for at få en afslappende aften sammen med dine venner og nærmeste, i hvad der ellers kan have været en hektisk uge. Du sparer tid på både at tage ud og handle ind, gøre maden klar og under selskabet, at skulle rende frem og tilbage for at tjekke om alt står som det skal med maden, og samtidig holde dine gæster ved selskab. Du kan også spare masser af tid i hverdagen med en måltidskasse leveret til døren. Det kan du læse mere om måltidskasser her, og måltidskasser leveret til døren her.

Nemt og lækkert at holde middagsselskab

Alt dette vil de private kokke tage sig af, så du kan bruge tiden på alt det andet der også kræver energi og tid ved at afholde et middagsselskab. Det kan være borddækningen, rengøring og så skal du selvfølgelig også sørge for selv at komme i tøjet og se præsentabel ud for dine gæster.

Mange, husmødre især, har en form for magisk måde at fremstå på, når det gælder selskaber. I slider og slæber til sidste øjeblik og alligevel kan I fremstå som om I ikke har løftet en finger. Men ingen af gæsterne kan se det kaos der ellers har fundet sted forinden, ej heller kan de se de tusinde bekymringer der flyver rundt i hovedet. Med ChefMade private dining kan du altså smide alle bekymringerne væk for alvor, og nyde dit selskabs samvær som du aller helst vil det.

Middagsselskab menuer

Når du vælger en privat kok fra ChefMade, har du muligheden for at samle inspiration på mange forskellige måder. Der er for det første over 90 menuer at vælge imellem – så hvis det er menuerne du går ud af fra, kan du helt selv vælge hvilken en af disse der vil passe bedst til dit selskab.

Hvis du har nogle helt specielle ønsker, kan du, ved hjælp af deres søgeværktøj, gå ind og indskrænke dine muligheder.

Om du er til italiensk, spansk, fransk eller en helt bestemt ret, vil du kunne få hjælp til at finde det her. Her har du også muligheden for at sætte dit budget ind, så du er sikker på, at du ikke bliver fristet af noget, som egentlig overskrider dit budget.

Det eneste krav vi har til dig, er at der skal være minimum seks gæster i dit selskab, og så sender vi dig med glæde en kok.

Lej en privat kok fra restauranter

For det andet kan du også gå ind og se, hvilke restauranter i landet de arbejder sammen med. Derfra kan du eventuelt vælge din yndlingsrestaurant, som sender dig en kok til private dining, og så er du sikker på, at du får noget der kan leve op til dine forventninger.

Her har du også muligheden for at indskrænke dine søgemuligheder. Du kan søge på en præcis restaurant, hvis du allerede har en i sigte, men du kan også søge efter restaurantens tema, menu eller beliggenhed. På denne måde er det nemt for dig, at finde frem til helt præcist den restaurant og menu du leder efter.

Hjemme restaurant inspiration

Til sidst men ikke mindst, kan du også vælge ud fra deres selektion af inspiration. De tilbereder mad til mange forskellige selskaber og fester, og derfor findes der også mange anbefalinger til dig.

Er det eksempelvis dit bryllup det handler om, er det klart, at de gastronomiske bekymringer skal være ikke-eksisterende på jeres dag. Det er en af de vigtigste dage i jeres liv, og derfor skal I selvfølgelig have en dag uden bekymringer, hvor I bare kan nyde kærligheden og hinanden.

De kan ud fra jeres ønsker sætte jer sammen med en af vores mange fantastiske restauranter, som vil sørge for at I får den bedste fest. Det er i princippet lige meget om det er et intimt bryllup med kun jeres nærmeste, eller om det er en kæmpe fest for alle der har haft en rolle i jeres liv.

ChefMade står klar til at hjælpe jer uanset hvad og hverken I eller gæsterne skal løfte en finger.

I forhold til drikkevarer, sørger de også for en lækker, speciallavet vin- og spiritusmenu til jeres fest.

Så om I er til de små anretninger og flere retters menu eller en stor steak og dessert, så har de hos ChefMade en restaurant der kan leve op til jeres forventninger.

De hjælper selvfølgelig ikke kun til bryllupper. Det er kun fantasien der sætter grænser! De kan hjælpe dig, om det gælder dit bryllup, polterabend, fødselsdag, konfirmation, studentergilde eller noget helt sjette. Der er altså ingen undskyldning for at smide stressen og lade ChefMade klare jobbet for dig. Læs også mere om online supermarkeder her.

Blandt andet nævnt her:

50 % RABAT på dine to første måltidskasser hos Kokkens Hverdagsmad. Brug koden: BLACK (Gælder t.o.m.18/12)SE MERE HER »
+ +