Menu

Single i køkkenet

Selvom man er single og bor alene, så skal man stadig have mad på bordet hver dag. Ofte kan madlavning være en hyggelig aktivitet for par eller familier. Men det kan altså også sagtens være en hyggelig aktivitet, selvom du er single og selv skal stå for madlavningen. Det kan føles ensomt en gang imellem at lave maden alene samt spise den alene,. Men der er mange måder, hvorpå du også kan gøre det hyggeligt for dig selv at lave mad. Selvom madlavning kan være en hyggelig aktivitet for mange mennesker, så kan det i hverdagen også være en stressfaktor for mange. Hverdagen er i forvejen tralv og fyldt med en masse praktiske gøremål, der skal klares.

Inden for de seneste par år er det blevet mere og mere populært at benytte sig af måltidskasser. Man er fristet til at tro, at måltidskasser kun er forbeholdt par eller familier, men vidste du, at du også sagtens kan købe måltidskasser 1 person? Der er masser af gode grunde til at købe måltidskasser, selvom du kun skal lave mad til dig selv. I artiklen herunder sætter vi fokus på singler i køkkenet, og måske du selv kan blive inspireret til at hoppe i køkkenet og lave nem og velsmagende mad til dig selv?
Vi har samlet de bedste måltidskasser til en person. 

Gør hverdagen mere overskuelig

En af de primære grunde til, at måltidskasser kan være en fordel at købe er, at det kan gøre din hverdag mere overskuelig. Der er ingen, der siger, at måltidskasser kun er forbeholdt travle par og familier, for du kan sagtens have en travl hverdag som single. Hvor der måske ikke altid er tid eller overskud til at sørge for madlavning. Når du er alene, er der jo desværre ikke nogen andre, der kommer og klarer madlavningen for dig, så her kan det virkelig være en fordel for dig at købe måltidskasser. Selvom du er alene, behøver du jo heller ikke at gå på kompromis med kvaliteten på den mad, du spiser. Og kvalitet er netop, hvad måltidskasser kan give dig.

Desuden kan du tilpasse de fleste måltidskasser, så du kan bestille større måltidskasser, hvis du eksempelvis får gæster en dag. Hos Kokkens hverdagsmad kan du vælge mellem måltidskasser til 1-5 personer. 

måltidskasse 1 person

Hyg dig med at lave mad

Selvom du står alene med madlavningen i køkkenet, så kan du sagtens gøre det til en hyggelig aktivitet. Uanset om du selv står for indkøb og madlavning, eller om du har bestilt en måltidskasse, så sørg for at gøre din tid i køkkenet hyggelig. Du kan eksempelvis sætte noget stemningsfyldt musik på, mens du laver mad, eller du forkæle dig selv med et glas vin, mens du får tilberedt noget lækkert og velsmagende mad til dig selv. Hvis du overvejer en måltidskasse, er det også værd at tænke over, om du selv gider at lave maden. 

madbudget 1 person

Sådan sparer du penge på mad, selvom du er alene

Når du laver mad som single, kan det ofte være svært at vurdere, hvor mange madvarer du skal handle ind ad gangen. Du kan hurtigere komme til at smide mad ud, hvis du er alene om at spise madvarerne. At smide mad ud er hverken sundt for miljøet eller din økonomi. Netop derfor betale sig at købe måltidskasser, selvom du kun er dig. En af fordelene ved måltidskasser er, at du kun får tilsendt de præcise mængder af hver eneste madvarer, du skal bruge til at lave en velsmagende ret. På den måde undgår du at skal købe en masse forskellige madvarer, som du alligevel ikke når at få brugt, før de skal smides ud. Samtidig sparer du penge, fordi du slipper for at købe for meget mad.

Avatar photo

af Camilla | 16. september 2021

Sådan kommer du i gang

Vælg leverandør

Vælg din ønskede leverandør af måltidskasser fra vores store udvalg

Få leveret til døren

Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til din hoveddør.

Tilbered maden

Tilbered maden - dette tager oftest blot 15-30 min.

Overvejer du at blive flexitar?
Det er blevet efterår: Lær mere om sæsonens fisk

Blandt andet nævnt her: